2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

bence 9 ay sonra kucağına aldığında eşine teşekkür edeceksin, ısrarcı olduğu için kaydirigubbakcemile3

inşallah canımm inşallahhh,yoksa böyle ağla ağla 9 ay geçmezzz

ya düşünsene sabah 3 saat erken kalksak nası sersem gibi oluyoruz şimdi içimizde bi çalışma var eerjimiz alan hormonlarımız değitiren vs. vs. o yüzden bu aralar ki durumun çok normal ilk hamileliğin dimi

bu arada ben de bebeğime bi günlük hazırlamayı düşünüyorum kızlar, ama önce kalp atışlarını duymalıyım, ondan sonra başlıycam :)

bu arada ben de bebeğime bi günlük hazırlamayı düşünüyorum kızlar, ama önce kalp atışlarını duymalıyım, ondan sonra başlıycam :)

hahahaha süpersin bende yapıcam onu hep vardı öle bir planım çocuğum olunca yapıcam yaşadıklarımı yazıcam diye eşimle ben bebeğimize mektup niteliğinde bir defter yapmayı düşünüyoruz

canim korkma,bak dr ada gidecekmissin simdi..bisey olmayacak Allahin izniyle,dualarimiz seninle canimm,icini ferah tut..:Saruboceq:
ben 1 yildir yaziyordum dogmamis bebegime,yasadiklarimi,tedavilerimi...
gecen haftada Allahin izniyle dogacak bebegime yeni bir günlük tutmaya basladim bende...
ilk sayfaya babamiz yazdi...sizde yazdirin kizlar babalara yerimseniben

bu arada kizlar ULTRASON RESIMLERINIZI mutlaka albüme koyun..zamanla sarariyor bu resimler...ilerde pisman olabilirsiniz..aman dikkat yerimseniben

benim eşim hayatta yazmaz ohaoldumsmile ama güzel olurdu yazsaydı, bu arada ultrason kağıtlarının sarardığını bilmiyordum iyiki söyledin canım, önceden şeffaf yapışkanlı kağıtla kaplayayım o zaman boshayallersmile

canimm hergün yazsinlar demiyoruz ki ama demi :umursamaz:
1 kere yazsinlar,bebislere cok güzel bir ani kalacak.. :1rolleyes:
evet canim zamanla sapsari oluyorlar...o yüzden ben kücücük bi albüm aldim..
bi sekilde koru yani onlari yerimseniben

cucu teşekkürler verdiğin bilgi için canım bende bilmiyorumdumöle olduğunu o zaman ya sera streçfilme sarıcaz yada jelatinle kaplicaz

benim eşim yazar ama hergün değil bende hergün yazmayı düşünmüyorum önemli drumları kontrol sonrası duygularımız ve haftada 2 yada 3 kere yazarım herhalde

ben de hergün yazamam, dediğin gibi önemli anları, ilk hareketi, muayene sonraları, işte canım ne zaman isterse. :asigim:

merhaba kızlar benimde sat: 25 şubat , muhtemel doğum 2 aralık. benim size bir sorum olacak geçen hafta salı doktora gittiğimde 5+5 ti bebeğim ama dün yine gittiğimde 6+4 dedi dr ama hesaba göre 6+6 olması gerekmiyor mu yani bu duruma göre 2 gün geri kafam çok karıştı. bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

kızlar ben biraz uyumak istiyorum, sanırım filmden sonra yine bulantılarım başladı, çok güzel, doğum anı biraz korkutucu geldi, ama sonrası çok güzeldi, ve yine her doğum sahnesinden sonra yaptığım gibi ağladım :)

canım takılma 2-3- günlük yanılma olabilir, zamanla bebeğin hızla gelişip yaşıtlarının önüne bile geçebilir. Benimki sat a göre 1 hafta geriden takip ediyor, ama ben artık takmıyorum, bu durumu yaşayan tek kişi ben değilim, seninki de normal, üzme kendini de bebişini de...

sağol canım ya insan tedirgin oluyor yinede dr kesesi falan düzgün şuanda sağlıklı dedi zaten kalp atışlarıda başlamış ama sesini kesik kesik duyabildim. nasipse haftaya daha net duyacağım :)

rica ederim kizlar olumunekankayizsmile
bu arada filmdeki kadin yüzüyor,zipliyor...üstelik evinde kedi bile var...
doktor bize kediden uzak durun dedi..
biz korkudan kimildamiyoruz,hatun turp gibi massallah yaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…