• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

ben bunu bilmiyodum, geçen çok canım istedi diye 1 dilim pastırma yemiştim, bişey olmaz demi bilmiyorumkismile

Yok canim bisi olmaz bilmiyodun sonucta. Ama bundan sonra dikkat et en azindan ilk aylarda yeme daha sonra arada sirada yersende bisi olmaz.yerimseniben

Tatlim burada herkesin bir aile dr. var..jinekolaga gitmeye kalksan aile doktoruna gidip vizite cikartiyorsun..jinekolog test isterse testler aile doktoruna gidiyor ve sana ancak aile dr.nu zioyaret ettiginde soyluyorlar sonuclari..labaratuvarda bisi mi yaptiracaksin once aile doktoru sonra lab...vs vs..uzun suruyor surecler bak hale bata hcg mi ogrenemedim..insan merak ediyor..sonucta onemli bir hormon..neyse burda alltan bakmiyorlar ustten..gormezlerse alttan..ama dogum burada hep normal oluyor..sezeryan ancak sende bi sorun varsa yapiyorlar onun disinda yasak...epidural genelde..

keşke epidural normal doğum burdada yaygın olsaa benim şimdidenn psikolojimm bozulduuu,doğum aklımaa geldikçee benn 2 tane normal doğum yaptım suni sancıylaaa,o yüzden şimdii hiç mutlu değilim hamile olduğum için hergünn ağlıyorummm
sezeryanede eşim izin vermiyooo o yüzden ondan bile bazen sinir oluyorumm bakalım artıkk epidurel yaptırayım diyorummm burdada yaygınlaşşsın artıkk hemen doğumdan korkann sezeryan oluyoo burdaaa

keşke epidural normal doğum burdada yaygın olsaa benim şimdidenn psikolojimm bozulduuu,doğum aklımaa geldikçee benn 2 tane normal doğum yaptım suni sancıylaaa,o yüzden şimdii hiç mutlu değilim hamile olduğum için hergünn ağlıyorummm
sezeryanede eşim izin vermiyooo o yüzden ondan bile bazen sinir oluyorumm bakalım artıkk epidurel yaptırayım diyorummm burdada yaygınlaşşsın artıkk hemen doğumdan korkann sezeryan oluyoo burdaaa

ne yaşayacağını bilenler daha endişeli sanırsam. Bizim ilk olunca kuzu kuzu giricez, bişey bilmemek bazen daha iyi, hep normal doğum olsun istiyorum ama o ana geldiğimizde ne düşünürüm bilmiyorum, burada da epidural sezeryan çok yaygın, ama epidural yaptırdıktan sonra ben normal doğururum daha iyi. Herşeyin kendine göre bi riski var işte.... eyvahedigeldismile

kızlar yaaa benim çok fazla karnım ağrıyo. normal mi bu anlamadım bi de diş ağrısı çeken var mı

kızlar yaaa benim çok fazla karnım ağrıyo. normal mi bu anlamadım bi de diş ağrısı çeken var mı

canimm kanaman falan yoksa normal..adet agrisi gibi degil mi?
ben hala cekiyorum o agriyi...
dis konusundada ayniyiz..dolgu yaptirmistim,megerse 4 haftalik hamileymisim..
oda düzen tutmadi,agriyan baska dislerimda var,haftaya yine giderim büyük ihtimalle.. boshayallersmile
dis bakimina cok cok dikkat et canimm,annem dislerinin cogunu bana hamileyken kaybetmis :sinifsinif:

Neden senmi erteledin?

esimle beraber gidecektik yine..onunda bi üst sefi geliyormus bugün,aradim cok telasliydi hersey ters gidiyor bugün diye..
bende dedim iyi madem,stres yapma sen,randevuyu yarina alalim,rahatca isine bak dedim..aradim yarina aldim.. boshayallersmile
ayy canimda istemiyordu bugün nedense...

esimle beraber gidecektik yine..onunda bi üst sefi geliyormus bugün,aradim cok telasliydi hersey ters gidiyor bugün diye..
bende dedim iyi madem,stres yapma sen,randevuyu yarina alalim,rahatca isine bak dedim..aradim yarina aldim.. boshayallersmile

iyi bakalim hadi hayirlisi insallah duyarsin pit pitlari

kızlar allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inş.
ben nisan annesiyim oğlum yakında 1 yaşında olucak.
dün akşam test yaptım pozitif!bu sabahta kan testi yaptırdık pozitif!
kendimi hazır hissetmiyorum,oğlumda çok küçük daha
o kadar kararsız kaldım ki!!!
bu akşam eşimle konuşup karar vericez yarında dr.uma gidicem.
eğer 2.bebeği de istersek aranıza katılıcam..

inşallah gelirsinn canım aramızaa arka arkaya büyürlerr

yani benim kendi fikrim tabi ama aralarında iki yaş olcak hemen hemen beraber büyürler ben tüp bebekliyim rabbim bizim o kadar uğraştığımız şeyi sana kendiliğinden vermiş içinde bir insan yeşeriyor nası onu çöpe atmalarına izin verirsin yani ben bu konuda biraz katıyım kürtaaja karşıyım bi cana kıymak çok kötü...ben olsam doğurudum içinde yeşermeye başlayan o melek kendini hissettirmeye başlayınca ister istemez hazırlanıcaksın anneliğe sen yaşadın benden daha ii bilirsin benim fikrim tabi bu kızma nolur ama bebeğede kıymayın
aslında bende bunalımdayımm arkadaşlarr burdaa sizlerin güzel hislerinii okudukçaa bu duyguu neden bende yokk diye hayıflanıyorumm kendime çokk kızıyorummmmohaoldumsmile

aslında bende bunalımdayımm arkadaşlarr burdaa sizlerin güzel hislerinii okudukçaa bu duyguu neden bende yokk diye hayıflanıyorumm kendime çokk kızıyorummmmohaoldumsmile

canım tüm hormonların alt üst oldu kolay mı tabiki bi tuaf olacaksın inanamadığından bence yakında sende de olur

bende dişimden film falan çektirmiştim. meğer hamileymişim dişlerim hergün biri ağrıyodu. gebeliktenmiş. hala çekiyorum ama karın ağrısı korkuttu beni kanamam yok şükür ama adet ağrısı gibi değil sanki. birazdan gidicem dr a gelişmeleri yazarım bana dua edin kötü bişi olmasın mleğime

ne yaşayacağını bilenler daha endişeli sanırsam. Bizim ilk olunca kuzu kuzu giricez, bişey bilmemek bazen daha iyi, hep normal doğum olsun istiyorum ama o ana geldiğimizde ne düşünürüm bilmiyorum, burada da epidural sezeryan çok yaygın, ama epidural yaptırdıktan sonra ben normal doğururum daha iyi. Herşeyin kendine göre bi riski var işte.... eyvahedigeldismile

Canım ilk doğumda bende aynı sizinn gibiydimmm bana dedilerlii,2nciide fazla acı olmazz ylann tabikiii sadecee saeetin arası kısaldıı,tamamm güzel birşeyy bebek sahibii olmakkk benim elimde olann birşey değill benn çokk korkuyorumm doğum anıda değill sedecee sonn sancılarr benii korkutuyoo,
Epidurelii araştırayımm diyorumm bende ama ondada ıkınmaa problemii oluyomuşşşş
bu eşimii varyaaa :oklava:

Back