merhabalar güzel hamişler zemuszemus
bugün temizlik yapıcam çooooooooookk işim var hihoyyyt
iyi sohpetler fıstıklar :CüvCüv: :lepi:
Kolay gelsin tatlim fazla yorma kendini yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar güzel hamişler zemuszemus
bugün temizlik yapıcam çooooooooookk işim var hihoyyyt
iyi sohpetler fıstıklar :CüvCüv: :lepi:
Kolay gelsin tatlim fazla yorma kendini yerimseniben
5.haftada kalbi atmaya başlıyo ama duyamayabilirsin canım, yani duyamazsan boşuna üzülme, alttan muayene biraz daha hassas olduğu için erkenden çağırmıştır doktorun. Bu hafta duyamazsan haftaya nasılsa duyarsın, takma kafana... :)
evet doğru diyon kızz :kedi: bugün göğüslerimin ucları bi sızladı sorma :kedi:
azize bak bende hamile oldugumu bilmeden evi kaldirmistim resmen,camlar perdeler koltuklar halilar...
sakin sen onu yapma...temizlik her zaman olur..varsada bebis rahat dur tutunsun simsiki sana annesi yerimseniben
yüzeyden sil süpür yeter yerimseniben
haklısın gereksiz yere geriyolar insanı, bi dahakinde 3.aya kadar gitmiycem doktora :lepi:
canım vajinal muayenede daha erken duyuluyor diye biliyorum yani bence sen bu randevunda allahın izniyle duyarsın pıt pıtlarıburasi coook hizli geciyor, yetisemiyorum kizlar valla kafam karisti fisfisfis ben bide hergun giremiyorum dünden bugüne yaklasik 10 sayfa atlamisiniz valla masallah insallah bebeklerimizde bu hizla büyür kaydirigubbakcemile3
Ben hemen birseycik soracam, biz bügün 4+4 haftalik olduk ve 6+3 olunca hastanede randevum var kalp atisina bakacaz sizce erken degilmi gercektende duyulurmu?
azizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın yapma ağır iş falan aman eve bakınca karne mi vercekler bırak kalsın öle mutfağını topla yeterklava:evet doğru diyon kızz :kedi: bugün göğüslerimin ucları bi sızladı sorma :kedi:
esracımm okadarda değilllll
evet doğru diyon kızz :kedi: bugün göğüslerimin ucları bi sızladı sorma :kedi:
burasi coook hizli geciyor, yetisemiyorum kizlar valla kafam karisti fisfisfis ben bide hergun giremiyorum dünden bugüne yaklasik 10 sayfa atlamisiniz valla masallah insallah bebeklerimizde bu hizla büyür kaydirigubbakcemile3
Ben hemen birseycik soracam, biz bügün 4+4 haftalik olduk ve 6+3 olunca hastanede randevum var kalp atisina bakacaz sizce erken degilmi gercektende duyulurmu?
Kizlar bisi sorcam. Hamilelikde ilk dönemlerde cig et yasak biliyorum. Ama sosisdemi yasak? Yani sonucta pismis oluyo? Bugün öglen burda sosis ve patates varda delikafadulden
Kizlar bisi sorcam. Hamilelikde ilk dönemlerde cig et yasak biliyorum. Ama sosisdemi yasak? Yani sonucta pismis oluyo? Bugün öglen burda sosis ve patates varda delikafadulden
yok canım yaa, şakaydı o, 2 hafta sonra kontrolümüz var,zaten günler geçmiyo eşim hergün gidelim hadi dese gidicem, o kadar yani :)esracımm okadarda değilllll
kizlar benim sag dizimin arkasi cekiyor resmen,damar kopacakmis gibi..ilk defa oldu...biraz uzansam iyi olacak..midemde bulaniyor gibi...iyi bakin kendinize ve meleklerinize..öpüyoruz sizii