önemli değil canım, tesadüfen karşılaştım ama çok hoşuma gitti, hala izliyorum
esra süpersin ya bende başladım izlemeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli değil canım, tesadüfen karşılaştım ama çok hoşuma gitti, hala izliyorum
Canım ilk doğumda bende aynı sizinn gibiydimmm bana dedilerlii,2nciide fazla acı olmazz ylann tabikiii sadecee saeetin arası kısaldıı,tamamm güzel birşeyy bebek sahibii olmakkk benim elimde olann birşey değill benn çokk korkuyorumm doğum anıda değill sedecee sonn sancılarr benii korkutuyoo,
Epidurelii araştırayımm diyorumm bende ama ondada ıkınmaa problemii oluyomuşşşş
bu eşimii varyaaa klava:
inşallah canımm inşallahhh,yoksa böyle ağla ağla 9 ay geçmezzz
bu arada ben de bebeğime bi günlük hazırlamayı düşünüyorum kızlar, ama önce kalp atışlarını duymalıyım, ondan sonra başlıycam :)
bu arada ben de bebeğime bi günlük hazırlamayı düşünüyorum kızlar, ama önce kalp atışlarını duymalıyım, ondan sonra başlıycam :)
ayy onu ben de yapıcam esracım:) ultrason resimlerini de koyucam harika bir hatıra olacak:)
canim korkma,bak dr ada gidecekmissin simdi..bisey olmayacak Allahin izniyle,dualarimiz seninle canimm,icini ferah tut..:Saruboceq:bende dişimden film falan çektirmiştim. meğer hamileymişim dişlerim hergün biri ağrıyodu. gebeliktenmiş. hala çekiyorum ama karın ağrısı korkuttu beni kanamam yok şükür ama adet ağrısı gibi değil sanki. birazdan gidicem dr a gelişmeleri yazarım bana dua edin kötü bişi olmasın mleğime
ben 1 yildir yaziyordum dogmamis bebegime,yasadiklarimi,tedavilerimi...bu arada ben de bebeğime bi günlük hazırlamayı düşünüyorum kızlar, ama önce kalp atışlarını duymalıyım, ondan sonra başlıycam :)
ben de bende ... :dance::dance::dance::dance::dance:
ben 1 yildir yaziyordum dogmamis bebegime,yasadiklarimi,tedavilerimi...
gecen haftada Allahin izniyle dogacak bebegime yeni bir günlük tutmaya basladim bende...
ilk sayfaya babamiz yazdi...sizde yazdirin kizlar babalara yerimseniben
bu arada kizlar ULTRASON RESIMLERINIZI mutlaka albüme koyun..zamanla sarariyor bu resimler...ilerde pisman olabilirsiniz..aman dikkat yerimseniben
benim eşim hayatta yazmaz ohaoldumsmile ama güzel olurdu yazsaydı, bu arada ultrason kağıtlarının sarardığını bilmiyordum iyiki söyledin canım, önceden şeffaf yapışkanlı kağıtla kaplayayım o zaman boshayallersmile
canimm hergün yazsinlar demiyoruz ki ama demi :umursamaz:
1 kere yazsinlar,bebislere cok güzel bir ani kalacak.. :1rolleyes:
evet canim zamanla sapsari oluyorlar...o yüzden ben kücücük bi albüm aldim..
bi sekilde koru yani onlari yerimseniben
cucu teşekkürler verdiğin bilgi için canım bende bilmiyorumdumöle olduğunu o zaman ya sera streçfilme sarıcaz yada jelatinle kaplicaz
benim eşim yazar ama hergün değil bende hergün yazmayı düşünmüyorum önemli drumları kontrol sonrası duygularımız ve haftada 2 yada 3 kere yazarım herhalde
merhaba kızlar benimde sat: 25 şubat , muhtemel doğum 2 aralık. benim size bir sorum olacak geçen hafta salı doktora gittiğimde 5+5 ti bebeğim ama dün yine gittiğimde 6+4 dedi dr ama hesaba göre 6+6 olması gerekmiyor mu yani bu duruma göre 2 gün geri kafam çok karıştı. bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.