• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

ya düşünsene sabah 3 saat erken kalksak nası sersem gibi oluyoruz şimdi içimizde bi çalışma var eerjimiz alan hormonlarımız değitiren vs. vs. o yüzden bu aralar ki durumun çok normal ilk hamileliğin dimi

yok canım yokk bu benim 3ncüü benn ondann böyleyimmm
10 ve 7 yaşında 2 tane kızım var

evet canımm
gizemm sen bugün doktorununnn istediğii kan tahlilii yaptırmaycakmıydınn noldu

ben geldim güzeller zemuszemus
işe biraz ara verdim yoruldum yaaa...
kasıklarım ağrıdı bilmiyorumkismile batma oldu...

valla canımcım SAT a göre 6 haftalık olması gerekiyor, ama 2 gün önce doktora gittik ve doktorum kesenin büyüklüğüne göre 5 haftalık olduğumu söyledi. Bu ya geç döllenmeden kaynaklanıyomuş ya da gelişim geriliğinden. Geç döllenme değildir diye düşünüyorum çünkü adetim hep düzenlidir 28-30 gün arasında gelirdi, ama gelişim geriliğini de aklıma getirmek istemiyorum :delphin:

Esracım. gelişim geriliği diye de düşünme bence.. benim sat ta 27 şubat : ilk 6 haftalık olduğumu söyledi.. muayene sonrası: doktor geç döllenme dedi.. 4 haftalık olduğumu söyledi.. hatta 3-4 haftalık diye söyledi de ben 4 diyorum :) ve sorun varmış gibi de davranmadı...tamamen kese büyüklüğü ile ilgili... ve kesin sonucta embriyo kesesinin 25 mm i geçmesi ile verilebiliyormuş.. sadece 2 hafta daha sabredeceğiz...

öyle tabiki canım günah ama oğlum çok küçük daha ve bana ihtiyacı var.
bebeğiniz olunca anlıcaksıznız beni gece kalkıp emzirme ve uykusuz kalma olayı var.
bebekler çok ilgi bekliyorlar.
bir yandan da oğlum var benden ilgi bekleyen.
oğlumu düşündüğüm için kararsızım!!!

canım.bebeğin kaderine bizler karar vermemeliyiz diye düşünüyorum...ilk bebeğin ikiz de olabilirdi hatta 3 üz de : kendine sormanı istiyorum sadece: o zaman ne yapardın? ... şu anda 1 yaşındaki bebeğinin sana ihtiyacı var ama karnındaki bebişin de sana ihtiyacı var aslında.. Allah her şeyin kararını bizlerden çok daha iyi verir. Allah'a emanet ol..

kizlarr ben bugün daha pitpitlari duyamaz miyim??
duyarsin diyen kidemli hamile arkadaslar vardi ama bakiyorumda hep 6-7-8.haftalarda pitpitlara cagirmislar sizleri..
muayene alttan olacak ama duyar miyim acaba?

canım küçük bi not geçmek istedim senin için: ben de karnımdan bakılmasını istemiştim ama: eğer idrar kesen boş ise karından görünmüyormuş haberin olsun... ben 4 haftalığım ve sadece keseyi gördü.. ama inan bu bile bana yetti...

biz sana pek iş yapma demedik mi cicim

gizemcim ben hiç yorulmak nedir bilmem yaaa...
bugün bi acayip oldum -tatlicadiarzu- korktumda işi bıraktım eyvahedigeldismile
çünkü ben 3ay önceki hamileliğimde düşük tehlikem vardı hep yatmam gerekiyodu ondan korktum şimdi.

gizemcim ben hiç yorulmak nedir bilmem yaaa...
bugün bi acayip oldum -tatlicadiarzu- korktumda işi bıraktım eyvahedigeldismile
çünkü ben 3ay önceki hamileliğimde düşük tehlikem vardı hep yatmam gerekiyodu ondan korktum şimdi.

canım benim bile bile lades denmezki sen hem yaşadıklarını biliyosun hemde yaramazlık yapıosun şimdi uzat ayağını dinlen biraz olur mu ne olur ne olmaz yoksa kızcaz he:oklava:

canım benim bile bile lades denmezki sen hem yaşadıklarını biliyosun hemde yaramazlık yapıosun şimdi uzat ayağını dinlen biraz olur mu ne olur ne olmaz yoksa kızcaz he:oklava:

şu an aynen uzattım bacaklarımı dinleniyom tatlım...anacım bide hamileliğim nasıl olcak şimdiden böle nazlı böcük lük yapıyom :kedi:

videoyu izledim...
zaten hormonlarimiz altüst,dokunsalar agliyorum,basindan sonuna kadar agladim,final sahnesindede koptum mafoldumben
Allahim insallah bizede nasip eder kizlar saglikla kucaklamayi meleklerimizi :Saruboceq:

canım küçük bi not geçmek istedim senin için: ben de karnımdan bakılmasını istemiştim ama: eğer idrar kesen boş ise karından görünmüyormuş haberin olsun... ben 4 haftalığım ve sadece keseyi gördü.. ama inan bu bile bana yetti...

evet canim cok sagol bilgin icin.. olumunekankayizsmile
alttan bakilmasi icin idrar kesesi bos olcak,karindan bakilirkende tam tersi dolu olacak..
gözün aydin canimm,yakinda kalp atislarinida duyarsin insallah.. :Saruboceq:

Back