• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

Aslında genellikle sağlıkk sistemii olarakk türkiyeyeii beğenmezler genelliklee orda nasılkii canımm beğenmedinnn
anlıyabilirimm az çok seni bende 3 yıl kadar polonyada bulundumm eşim orda bir bebek dahaa ,istemiştiii ama bebek 6 aylık olana kadar alltan baktıklarıı içinn istememiştimm bennnn

Tatlim burada herkesin bir aile dr. var..jinekolaga gitmeye kalksan aile doktoruna gidip vizite cikartiyorsun..jinekolog test isterse testler aile doktoruna gidiyor ve sana ancak aile dr.nu zioyaret ettiginde soyluyorlar sonuclari..labaratuvarda bisi mi yaptiracaksin once aile doktoru sonra lab...vs vs..uzun suruyor surecler bak hale bata hcg mi ogrenemedim..insan merak ediyor..sonucta onemli bir hormon..neyse burda alltan bakmiyorlar ustten..gormezlerse alttan..ama dogum burada hep normal oluyor..sezeryan ancak sende bi sorun varsa yapiyorlar onun disinda yasak...epidural genelde..

kızlar allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inş.
ben nisan annesiyim oğlum yakında 1 yaşında olucak.
dün akşam test yaptım pozitif!bu sabahta kan testi yaptırdık pozitif!
kendimi hazır hissetmiyorum,oğlumda çok küçük daha
o kadar kararsız kaldım ki!!!
bu akşam eşimle konuşup karar vericez yarında dr.uma gidicem.
eğer 2.bebeği de istersek aranıza katılıcam..

Bence istemessen cok büyük bir hata yaparsin hemde cok günah canim. iyi düsün.

yani benim kendi fikrim tabi ama aralarında iki yaş olcak hemen hemen beraber büyürler ben tüp bebekliyim rabbim bizim o kadar uğraştığımız şeyi sana kendiliğinden vermiş içinde bir insan yeşeriyor nası onu çöpe atmalarına izin verirsin yani ben bu konuda biraz katıyım kürtaaja karşıyım bi cana kıymak çok kötü...ben olsam doğurudum içinde yeşermeye başlayan o melek kendini hissettirmeye başlayınca ister istemez hazırlanıcaksın anneliğe sen yaşadın benden daha ii bilirsin benim fikrim tabi bu kızma nolur ama bebeğede kıymayın

öyle tabiki canım günah ama oğlum çok küçük daha ve bana ihtiyacı var.
bebeğiniz olunca anlıcaksıznız beni gece kalkıp emzirme ve uykusuz kalma olayı var.
bebekler çok ilgi bekliyorlar.
bir yandan da oğlum var benden ilgi bekleyen.
oğlumu düşündüğüm için kararsızım!!!

bence istemeliisin...bazilarimiz cooook uzun zamandir bekliyordu....Allah'in bir lutfu bu..hic geri cevrilir mi..biz tutunsun diye ugrasyoruz..yapma aman...beraber buyurler ne guzel...ya bir daha bu sansi yakalayamazsan...dusunme bile..

canimm o sana cennetten gönderilen bi melek..Allah evladini sana bagislasin ama ondan vazgecebilir misin ki bu minicik savunmasiz melekten vazgeciceksin..
ne güzel beraber büyürler,hem soguma kadar ilk bebegin biraz daha büyümüs olur..
boy boy büyürler..insallah pisman olacagin bir karar vermezsin canim :Saruboceq:

LABIANCA canimm okudum yazdiklarini..moralini sakin bozma,keyfinden bisey kaybetme,insallah degerin yükselmis olarak gelicek sonuclarin..
bebisinde saglikla gelicek insallah...
bende bi ben bu duygulari yasiyorum,bi sistem burda bozuk saniyordum..cok iyi anliyorum seni..sürekli belirsizlik,düsünmek,cevap alamamak cok kötü...
insallah bu emeklerimiz,bekleyislerimiz bosa cikmayacak canim :Saruboceq:

benimde ayni ama dr.bunun sorun olmadigi soyledi...ne olabilirmis ki

ya doktor bişey söylemedi aslında ama ne bileyim gelişim geriliği filan diyince ben korktum, 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar gidicez, o zaman herşey netleşir heralde. Bi de insan çok araştırınca daha çok korkuyo, boş gebelik filan olur diye de korkuyorum

canım en doğru kararı kendiniz verirsiniz tabi ama o da senin çocuğun, ne kadar doğmamış olsa da oğlundan onu ayıramazsın, onun da sana ihtiyacı var, tabi kolay bişey değildir üst üste çocuk büyütmek ama büyüdüklerinde onlara çok güzel bi armağan vermiş olacaksın, oğluna kardeş diğil arkadaş geliyo. İyi düşün, acele karar verme, umarım aramıza katılırsın canım....

Biliyorum canim karnimin sismeyecegini. Ama alt kisim yinede belirginlesmis biraz. Karnim zaten dedigin gibi gazdan sis kaydirigubbakcemile3

canım ben de sen gibiyim, ha bire aynadan karnıma bakıyorum, ee rahmimiz büyüyo, belki şekil farklılıkları vardır, zaten kotlarımdan 2 tanesinin üst düğmeleri kapanmıyo. Kayınvalidem dün gömlek almış bana, 40 beden, ben 36 bile değilim, kilo alırsın nasılsa dedi, bi moralim bozuldu sormayın. Kendimi öle düşünemiyorum... eyvahedigeldismile

selam kizlar,nasilsiniz bugün?

selam canim hosgeldin...Bugün mü gidiyosun doktora? Kalp atislari icin hayret neden bukadar erken gelmis daha 6 hafta olmamis bile . Ama insallah güzel haberler ile gelirsin. Bende bu gidisle saliya kadar catliycam eyvahedigeldismile

canım ben de sen gibiyim, ha bire aynadan karnıma bakıyorum, ee rahmimiz büyüyo, belki şekil farklılıkları vardır, zaten kotlarımdan 2 tanesinin üst düğmeleri kapanmıyo. Kayınvalidem dün gömlek almış bana, 40 beden, ben 36 bile değilim, kilo alırsın nasılsa dedi, bi moralim bozuldu sormayın. Kendimi öle düşünemiyorum... eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kilo al alda insallah okadar da degil canim bide bunun geri vermesi var tabi daha sonra aklinialirimsmile

kizlarr ben bugün daha pitpitlari duyamaz miyim??
duyarsin diyen kidemli hamile arkadaslar vardi ama bakiyorumda hep 6-7-8.haftalarda pitpitlara cagirmislar sizleri..
muayene alttan olacak ama duyar miyim acaba?

selam canim hosgeldin...Bugün mü gidiyosun doktora? Kalp atislari icin hayret neden bukadar erken gelmis daha 6 hafta olmamis bile . Ama insallah güzel haberler ile gelirsin. Bende bu gidisle saliya kadar catliycam eyvahedigeldismile

canimm evet bu aksam üzeri gidicem kismetse..ama iste bende onu diyorum..erken mi acaba?
bana her persembe yada cuma gününe randevu verdi doktorum..12-13.haftaya kadar böyle..düsük riski bitene kadar gözetim altinda kalicam..sonrasi o zaman belli olacak..

kizlarr ben bugün daha pitpitlari duyamaz miyim??
duyarsin diyen kidemli hamile arkadaslar vardi ama bakiyorumda hep 6-7-8.haftalarda pitpitlara cagirmislar sizleri..
muayene alttan olacak ama duyar miyim acaba?

Vallah canim bilmiyorum benim bildigimde hep 6-8 hafta arasi. Ben kese icin gittigimde zaten 5+2di.

merhabalar güzel hamişler zemuszemus
bugün temizlik yapıcam çooooooooookk işim var hihoyyyt
iyi sohpetler fıstıklar :CüvCüv: :lepi:

Vallah canim bilmiyorum benim bildigimde hep 6-8 hafta arasi. Ben kese icin gittigimde zaten 5+2di.

bilmiyorum ki canim..kan degerlerime falan bakar,bi muayene eder..duyulursa ne ala,duyulmazsada en azindan bebisi görmüs olurum yine..:asigim:
ben keseyi 4+3 ken görmüstüm canim..
senin muayenelerinde alttan degil mi?

Back