- 18 Eylül 2009
- 5.669
- 5
tatlım erkek mılletı bu benım kocamda oyle... hep bı kararsızlık... nası davranacagınıda bılemezsın cok ıyı anlıyorum senı... ne dusunuyolar kafalarında ne kuruyolr bı anlatsalar problem olmıcak zaten... ama erkeklık ya anlatmıyolar ıste... sende sıkıntınla kalıyosun... bosver dedıgım gıbı yoluna gırer hersey... bak sımdıde ögren demıs... gıder halledersınız ıns...
Korkularını tahmin ediyorum: Uçak korkum olduğunu sanıyor. Binmediği halde korkanlar var. Asıl şehirler arası otobüslerden korkuyorum; o da kazadan değil, en yakın mola 3 saat sonra. Malum mesane küçüldü, tuvaletim gelince canım yanmaya başlıyor. 9 saatte 3 kere wc'ye gidemem. Sonra bir de annemin mezarını gördüğümde fenalaşırım diye korkuyor. Oysa, annem öldüğünde 1,5 aylık hamileymişim ben; haberim yoktu, ilaç da kullandım, annemin yıkamasına da girdim, morgta da gördüm. Orada düşmedi, minicik tohumken, yaram kabuk bağlamaya yüz tutmuşken mi bir şey olacak? Eskisi kadar acı çekmiyorum artık, yalnızca içimdeki boşluğu bebeğimin doldurması için dua ediyorum o kadar.
Bilemiyorum....
kızlar bu arada brun kanaması yasayan var mı aranızda... benım hayatım boyunca burnum kanamamıstı hamıle kaldıgımdan berı az- cok kanıyo... sabahları kalkıyorum burnumun ıcınde bı doluluk... bakıyorum kan... sizde d oluyo mu??
Benim de her sabah burnum kanamış oluyor, normalmiş bu haftalarda... Kağan Kocatepenin sitesinde okudum...