- 18 Eylül 2009
- 5.669
- 5
karakter sıkıntısı yaşıyormuş hallisna canım ondan 2 sayfaya bölmüş..
hoşgeldiinnn canımcım bu arada :))
günaydın canımcım hoşgeldin nasılsınnn
diğer forum kilitlendi halisna tarafından yoğunluk ve ağırlık olduğu için
burası yeni dün akşam açıldı tazecik topiğimiz:))
evet canım öle yapıcam artık ol olsunda tek hayırlısıyla sağlıkla gelsin kucağımaaaopuyorumnanaktan
evet bende ondan sordum çünkü bendede var akıntı ama çok değil ağrılıda değil doktor doğum yapana kadar olcak dedi
[sıze="2"][color="ındigo"]iltifatın için çok sağol..hoşgeldin
sen nasılsın?[/color][/sıze]
Hoşbulduk kızlar... Şaşırdım görünce bu halde, eh iyi olmuş işte. Kafam bozuk biraz. Şu İstanbul'a gelme meselesi vardı ya miras işi için. Eşim başta "götürmeyeceğim seni, ne işin var hamile hamile?" dedi. Oysa doktordan rapor alacak durumdayım (beni en fazla ben bilirim nihayetinde). Bunun için kıyamet kadar kavga çıktı evde. Dün en sonunda küstüm kızlar. "Tamam" dedim "noterden vekalet çıkartalım, git nereye istiyorsan. Ama geri döndükten sonra bana neler olduğunu (yani neden soğuk olduğumu) sorma." dedim. İstediğim tek şey, annemi bir kez daha görmekti. Zaten hamileyim, yazın doğum yapacağım. O bebek büyüyene kadar gidemem ki. Oradayken alayım annemin yerinin ruhsatını. Rahat rahat yatsın annem mezarında. 5 seneyi geçerse (Allah korusun), kemikleri yerinden çıkartıp başkasını gömüyorlarmış.
Uff neyse amma da göz yordum.