Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba güzel anneler iyi bir hafta sonu dilerim sizlere kocaman öpüldünüzzz
ne olsun sitarecim ya baş ağrısından duramıyorum iki gündür bir bakayım güzel anneler ve bebekler neler yapıyormuş dedim
nollmuşş kim kırşehırliii bende kırsehirliyyiimm..alkisalkisalkis
eşim kırşehirli canım
merhaba kızlar bebişleriniz ve siz ıyısınızdır umarım
Benımkıde kırsehır kamanlı yanı eşim ondan sordum..:)
Selam kızlar. a.s.
merhaba kızlar bebişleriniz ve siz ıyısınızdır umarım
kaplancım canını hiç sıkma hayatım ya evet üzüntülerimizi bebekler hissedermiş ama allaha emanet yavrularımız inşallah bir şey olmaz doktora git istersen canım için rahatlar
2 miz de kırşehir geliniyiz desene :)
ahhh tatlım sorma:):) gıttın mı hıc kırsehıre ?
benim ticker da 17+2 diyo ben 5 gün ilerdeyim 18 haftam bitmek üzere oluyo ozaman dimi? hatta 19. haftaya yollanıyorum sanki :) inş büyür göbişim. ben de pek kilo almadım anca kaybettiklerimi yerine koyuyorum. bende de çatlama patlama yok henüzkaydirigubbakcemile3
iyiyim canım seni sormalı kusura bakma geç yazdım ekran açık ama başında diildim akşama görümcemin sözü var kıyafet ayarlıyorum ütü falan yapıyorum arada :)
sen bu beişe baya baya aşık olmusun::):) Allahım sanada boyle tatlı bı kız nasıp etsın ıns....
bol bol izle canım izlerken tepik atması denk gelirse belki ona benzerkaydirigubbakcemile3
evet geçen sene bu zamanlar eşim askere gitmeden önce gitmiştik. ankara kırşehir nevşehir gezdik bi güzel :) ben çok sevdim kırşehiri
Merhaba arkadaşlar, iyi haftasonları diliyorum herkese... Nasılsınız, iyi misiniz?
merhaba canım hoşgeldin
nasılsınn