- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
valla doktordan çıkıym iyi haberlerle telden bile girer yazarım sizi merakta bırakmam canlar saolun
tatlım guzel haberler alcaksın ıns... beklıyoruz bız senı saglıkla gıt guzel haberlerle don ıns...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla doktordan çıkıym iyi haberlerle telden bile girer yazarım sizi merakta bırakmam canlar saolun
GÜNAYDIIIIIIIIIN ANNECİKLEEEER:teytey:
tatlım guzel haberler alcaksın ıns... beklıyoruz bız senı saglıkla gıt guzel haberlerle don ıns...
Söz herşeyi anlatıcam yarın akşam en geç Özlemcim olmadı sana özel mesaj da yazarım yeterki kuzum iyi olsun da
Ya ben de face de sayfaya üye oldum sizi gördüm ama kim kim anlayamadım
kıslarr günaydın;
bugün izinliyim, uyku tutmadı erkenden kalktım çünki doktoro gidicem, 4lü test yapılacak, ayrıntılı ultrason falan, içim bi tuhaf, korkuyorum galiba biraz,ya bişey çıkarsa diye,inşallah herşey yolundadır, bu sefer cinsiyetinide gösterir belki, neyse sağlıklı olsunda hiç farketmez, kız da olsa erkekte yavrum o benim,
Bu arada bende geçen gece rüyamda gördüm bebeğimi, ultrasonla bakıyodu doktor ve bize pipiyi gösteriyodu ama çok netti, bakalım rüyama göre sonuç ne çıkcak,
Bana dua edin lütfen,
canım içini ferah tut inşallah hiçbişeycikler olmuycak
Yaaaa demek özelden mesaj atıcaksın:dilcikar::dilcikar:
Biz yarın bekleyip duralım burada:dilcikar:
oyyyy datlısım geldın mı sen...:) ıyıyım bıtanem mıdem bulanıyo.... sen nasılsın? bebekin nasıl??? dun gece seni düsünüyodum canım ınan.... doktorun hanı yuzde 70 dedı ya... acaba bı doktor nıye boyle soyler dıye... sonunda buldum... eger kız deseydıde gelecek ay oglanın titisi gorulurse bence bız doktorları bogmayalım dıye oyle soyluyolar.... :ecrin_bebek:laelaelaelaelae
kıslarr günaydın;
bugün izinliyim, uyku tutmadı erkenden kalktım çünki doktoro gidicem, 4lü test yapılacak, ayrıntılı ultrason falan, içim bi tuhaf, korkuyorum galiba biraz,ya bişey çıkarsa diye,inşallah herşey yolundadır, bu sefer cinsiyetinide gösterir belki, neyse sağlıklı olsunda hiç farketmez, kız da olsa erkekte yavrum o benim,
Bu arada bende geçen gece rüyamda gördüm bebeğimi, ultrasonla bakıyodu doktor ve bize pipiyi gösteriyodu ama çok netti, bakalım rüyama göre sonuç ne çıkcak,
Bana dua edin lütfen,
YENİ UYANANLAR, YENİ AÇANLAR İÇİN BU KARTIM SİZE DE GELSİN
GÜNAYDIIIIIIIIIN ANNECİKLEEEER:teytey:
Serdemmm sende yarın mı gidicen doktora , Allah herşeyi gönlüne göre versin cnm, herşey yolunda olucak inşallah, sende haber et hemen
serdemcim resimlerdeki listeye bakıyorum ben sonrada gerçek imine girip herkese bakıyorum face de, bide burası açıkken face de açık unutunca hemen girip resmine bakıyorum,
Evet canım yarın 9:30da kendi doktorumla 11:20 de de detaylı ultrason için perinatologla randevum var.
Günaydın canım çok iyiyim valla:)))günaydın datlışım hoşgelmişssen... nasılsan...
Banane küstüm küstüm:1closedeyes::1closedeyes:Ama ben de çok merak ediyorum haberin olsun benim kadar eşim de merak ediyor doktor nasıl bakıcak nasıl ilgilenicekYok bitanem hani o da aynı hastaneye gidecek ya foruma yazarım ama okuyamaz diye aynı şeyi bir de özel mesaj atarım diye dedim.
Onu bunu bırak da ağrın geçti di mi senin? Yoksa ne iş buralardasın yineklava:
geldim canımmmŞeniz
ya aslında bebeğin kız dedi ama ben o kadar şok oldum ki :)) eminmisin falan diye:)) o da dedi ki 4.ayda kimseye garanti veremeyiz bir ay sonra tam netleşcek dedi:)) ama kız dedi:))
miden niye hala bulanıyo ki tatlım ya benim hiç bulanmadı çok şükür :)
benimde az bel ağrım var bebikimde iyi çok şükür teyzesiiopuyorumnanaktan
günaydın canımm nasılsın
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle hiç sıkma kendini herşey çok güzel olcak:)
canımcım rüyanın tersi olur diyolar ben ilk başlarda erkek gördüm ama bayadır kız görüyodum:) doktorda kız dedi :) ne olcağı belli olmuyor valla
hayırlısı hakkımızda:kedi:
Şeniz Şeniz
günaydın canımcım nasılsınnnŞeniz
geldim canımmmŞeniz
ya aslında bebeğin kız dedi ama ben o kadar şok oldum ki :)) eminmisin falan diye:)) o da dedi ki 4.ayda kimseye garanti veremeyiz bir ay sonra tam netleşcek dedi:)) ama kız dedi:))
miden niye hala bulanıyo ki tatlım ya benim hiç bulanmadı çok şükür :)
benimde az bel ağrım var bebikimde iyi çok şükür teyzesiiopuyorumnanaktan
tutmaya çalışıyorum cnm ama işte2li de risk çıkınca biraz tedirginim, o yüzden yani çok saol
Hangi resimdeki listeye anlamadım bu arada ben iş yerinden face e giremiyorum sen anlat bana akşam bakarım ben tatlım