- 20 Ocak 2010
- 914
- 14
ben deldım slm herkese nasılsınız annısler
HOŞGELDİN CANIMCIM, BEBİKİN DE SENDE İYİSİNİZDİR UMARIM. Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sadece bana 1-2 soru sordu işte yaşın kaç. ikili 3lü testte sorunun var mı?İlk gebelik mi vs. Tartmadı sonra direkt usgye aldı. Orada bebeğin tek tek organlarına baktı sonra da ben dışarı çıktım o rapor ve cdyi hazırlayıp verdi. Bir sorun çıksa belki daha detaylı sorardı ama bende sadece kireçlenme çıktı kalpte o da önemli değilmiş yani senle değil bebekle ilgileniyorlar
ficilcim bende de aynı şeyler oldu... kireçlenmemiz bile aynı Didemle :))) dr hanım da aynı...
CANIM BENİM, BEN CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIRDIM. DOKTORUN ASİSTANI Bİ TAKIM SORULAR SORUYO. İLK GEBELİK Mİ, DÜŞÜK,KÜRTAJ VAR MI, EŞİMLE AKRABALIK, KAN GRUBU V.S. GİBİ OLAĞAN SORULAR. DAHA SONRA DOPPLER ODASINA ALIYO. TEK TEK BEBEĞİN ORGANLARINI İNCELEME BAŞLIYO. AMA HİÇ Bİ ŞEKİLDE SENİNLE KONUŞMUYO. SÜREKLİ ASİSTANI İLE İLETİŞİMDE. BURNU, DUDAKLARI, KALBİ, CİĞERLERİ HERŞEYİNE BAKILIYO... ALLAHA ŞÜKÜR BENİM KUZUM İÇİN HERŞEY NORMAL SEYRİNDE.. DARISI DİĞER ANNİŞLERİN BAŞINA.
:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar herkese merhabalar :)) herkes çok iyi okuduğum kadarıyla..
seymacım geçmiş olsun enfeksiyon için..kendini iyi koru bol bol su biliyorsun..
yvz cum sende artık başlamışsın bak bebişinin hareketlerini hissetmeye demiştim ama yakında güm güm duycaksın diye:))
sohocum sınavların için geçmiş olsun.seninde dediğin gibi bazılarının sonuçları kötüde gelse boşveerrrrrr hiççç takmaaa..bi dahakine olur :))
Buarada benimde perşembeye sanırım tetanoz aşım olacak.çarşamba arayıp teyit edicem sonkez gününü..
Bebişimin hareketleride artık iyice netleşti.bazen bi vuruyoki ödüm kopuyo içim bi garip oluyo..ayy deyip duruyom :) eşimde noluyooo deyip bakıyo şaşkın şaşkın..bende vuruyo diyom, e niye ah lıyon uh luyon diyo gülüyo halimeee..bazende böle sol tarafımda sürekli kalp atımı gibi atmalar oluyo, o da bebeğin hıçkırığı oluyomuş sanırım.nettede bu haftalarda hıçkırıp ağzını açıp kapıyolarmış,amniyon sıvısını yuttukları için diyor..ve bu hıçkırıkları hissedebilirmişiz..:))))))))))
yvz cum sende artık başlamışsın bak bebişinin hareketlerini hissetmeye demiştim ama yakında güm güm duycaksın diye:))
sohocum sınavların için geçmiş olsun.seninde dediğin gibi bazılarının sonuçları kötüde gelse boşveerrrrrr hiççç takmaaa..bi dahakine olur :))
Buarada benimde perşembeye sanırım tetanoz aşım olacak.çarşamba arayıp teyit edicem sonkez gününü..
Bebişimin hareketleride artık iyice netleşti.bazen bi vuruyoki ödüm kopuyo içim bi garip oluyo..ayy deyip duruyom :) eşimde noluyooo deyip bakıyo şaşkın şaşkın..bende vuruyo diyom, e niye ah lıyon uh luyon diyo gülüyo halimeee..bazende böle sol tarafımda sürekli kalp atımı gibi atmalar oluyo, o da bebeğin hıçkırığı oluyomuş sanırım.nettede bu haftalarda hıçkırıp ağzını açıp kapıyolarmış,amniyon sıvısını yuttukları için diyor..ve bu hıçkırıkları hissedebilirmişiz..:))))))))))
hepinize çok teşekkürlerr. 15 nisanda benim çok heyecanlıyımm. hele bugün duru'nun resminide görünce heyecan yaptımmmm. inş hayırlı haberlerle gelirim bendeeee
gerçi bunu söylemek için erken ama dünyaya bir daha gelsem yine kocamla evlenirim yine onunla yine onunla
gerçi bunu söylemek için erken ama dünyaya bir daha gelsem yine kocamla evlenirim yine onunla yine onunla
merhaba kızlar cuma günü erken cıktınız bi çoğunuz amniyosentez sonucumu cuma aksamüstü faxladılar bugünde doktora götürdük temiz çıktı çok şükür... defne beklerken ben aldım o gün sonucumu... bugün oğluşumuzun sırtını gördük anca 570 gr olmus böcüğüm çok mutluyuz işte böyle zemuszemus
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hayırlı olsun canım. Darısı bizim haberlerimize artık.
sağol cnmmm amin inş. herkesin yüzünü güldürsün Allah'ım... kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel... sonuna kadar hep böyle olsun inş.
Hoşbuldum cnm )
saol canım... Hoşgeldiinn :))
Canım benim hoşgeldin, haklısın çok sık olmasa da kuzumun hareketlerini hissediyorum artık. Sen de iyisindir inşallah :Saruboceq:
İleriki günlerde bombardıman yapcak hiiçç merak etme.bizde çok şükür iyiyizzz :))
Hoşbulduk cnm..evet bende arka arkaya hissedince tesadüf bu sitede okudum onlar hıçkırıkmış :)) netede baktım doğruluyodu..evet çok güzel şeyler kesinlikle..geçende ilk defa göbeğimi açmıştım ölesine bakarken birden bi vurdu göbeğimin o kısmı yukarı çıktı indii...anaaaaaa dedimm ne oluyoo..şok oldum gözlede görünce bi tuhaf oluyooo...
Hoşgeldin canım... İyisindir inşallah. Bebeğin hareket ediyor demek maşallah bitanem
Benimki de bir kere arka arkaya vurma gibi olmuştu. O kadar seri tekme atamayacağından, tahmin etmiştim hıçkırık tuttuğunu. Minnoş bazen vurduğunda vurduğu yeri okşayıp konuşuyorum, sanki cevap verirmiş gibi bir tepik daha atıyor. Dünyanın en güzel şeyi bu yaa :asigim: .
herkese gecikmeli bir merhaba, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum...