- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun... inş. bir daha tekrarlamaz :)) maşallah kızına da :))
teşekkurler tatlışım... ama hastanede olmak cok zormus ya... rabbım ne duusrsun nede eksık etsın... sende ıyısındır ıns.. bebiş kıımız nasıl:)
merhaba kızlar....
sizleri ve muhabbetinizi özledim geçmişi karıştırdım bayadır.bildiğiniz üzre kanamadan sona yatıyorum bi hafta kadar annemde kaldım yeni geldim evime......
amaaa bugünlerde çok mutlu oluyoruz oğlum bi hareketlendi sormayın ben pıt pıtları felan çoktan hiediyordum ama artık tekme yumruk ayrıyoruz yani benimki erkenci galiba :))annesine destek olmak için yapıyo heralde yavrum benim :)
eee sizlerde de durumlar genel olarak iyi görünüyor var mı çok güncel kaçırdığım olaylar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
çok guzel demi hıssetmek bende gayet net hıssedıyorum artık herseyını hatta kumandayı koydum dun aksam karnıma hop hop ontattı kuzumbenım... nası mutlu ettı annesini:)
Canım benim ya çok geçmiş olsun, dikkatli ol ya. Bi de bişi dicem.. Benim de idrar yollarında enfeksiyon ve bol lökosit vardı. Ama ağrım sızım olmadı hiç, bunun için doktor fitil vermişti. Ama bi daha da benden tahlil istemediler, isterlermi ki acaba ya? Çünkü ağrım filan yokken, enfeksiyon var mış. Şimdi var mı yok mu bilmiyom. Kendim mi yaptırsam ne bilmiyorumkismile
tatlım sen yınede bı ıdrra tahlılı yaptır cunku enfeksıyon ılerlerse kotu oluyomus htta erken doguma kadar gıdıyo... ben hıc kullanmadım fıtıl nası rahatmı kullanımı??? benım hamılıgımın ılk sıralarındada vardı ama antıbıyotık kullanmıstım gecmıstı bu ay yıneledi... ve yıne antıbıyotık kullancaz balımm