2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun... inş. bir daha tekrarlamaz :)) maşallah kızına da :))

teşekkurler tatlışım... ama hastanede olmak cok zormus ya... rabbım ne duusrsun nede eksık etsın... sende ıyısındır ıns.. bebiş kıımız nasıl:)

merhaba kızlar....
sizleri ve muhabbetinizi özledim geçmişi karıştırdım bayadır.bildiğiniz üzre kanamadan sona yatıyorum bi hafta kadar annemde kaldım yeni geldim evime......

amaaa bugünlerde çok mutlu oluyoruz oğlum bi hareketlendi sormayın ben pıt pıtları felan çoktan hiediyordum ama artık tekme yumruk ayrıyoruz yani benimki erkenci galiba :))annesine destek olmak için yapıyo heralde yavrum benim :)

eee sizlerde de durumlar genel olarak iyi görünüyor var mı çok güncel kaçırdığım olaylar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

çok guzel demi hıssetmek bende gayet net hıssedıyorum artık herseyını hatta kumandayı koydum dun aksam karnıma hop hop ontattı kuzumbenım... nası mutlu ettı annesini:)

Canım benim ya çok geçmiş olsun, dikkatli ol ya. Bi de bişi dicem.. Benim de idrar yollarında enfeksiyon ve bol lökosit vardı. Ama ağrım sızım olmadı hiç, bunun için doktor fitil vermişti. Ama bi daha da benden tahlil istemediler, isterlermi ki acaba ya? Çünkü ağrım filan yokken, enfeksiyon var mış. Şimdi var mı yok mu bilmiyom. Kendim mi yaptırsam ne
bilmiyorumkismile

tatlım sen yınede bı ıdrra tahlılı yaptır cunku enfeksıyon ılerlerse kotu oluyomus htta erken doguma kadar gıdıyo... ben hıc kullanmadım fıtıl nası rahatmı kullanımı??? benım hamılıgımın ılk sıralarındada vardı ama antıbıyotık kullanmıstım gecmıstı bu ay yıneledi... ve yıne antıbıyotık kullancaz balımm

merhaba Canım hoşgeldiinn :))) maşallah oğluşunaaaa :))

biz iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok yoğun işler dışında :))

hoşbuldum canımcım..teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan

inşaallah en yakın zamanda hafifler işlerin ne kaldı şurda izne zaten rahatına bak canım olumunekankayizsmile

kıslar assa komsum dun gece dogum yapmıs ben bı gıdıp geleyım bakayım nler yasamıs:):):) yaım saate gelırım ıns... gorusuruz opuyorum

şeymacım sana da geçmiş olsun tatlım....

evet gerçekten çok güzel hareketlerini hissetmek rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasib etsin hepimize opuyorumnanaktan

teşekkurler tatlışım... ama hastanede olmak cok zormus ya... rabbım ne duusrsun nede eksık etsın... sende ıyısındır ıns.. bebiş kıımız nasıl:)

İyiyiz canım biz de çok şükür :))) ağır aksak devam ettirmeye çalışıyoruzz :)) ben de akşama deneyceğim bu kumanda işini :)) ama bekleyince yapmaz :))

guzeldı tatlım ıste cumartesı doktorumuza gıttık... bebısım ıyıydı cok sukur ben 5 kılo almısım hamılelıgın basından berı bebiş beslenemıyo ama benden 1 hafta gerılemıs kılosu falan ama boyumuz falan olması gereken haftada bı kılosu az kuzumun doktor uzulme faln dedı ıste cok bısey farketmıyo dedı sadece 3 900 dokcagna 3200 dogar dedı... dıger herseyımız saglıklı... eşiml bol bol gezdık havada guzel olunca kızıma cıcış aldık... ayrıntılı usg ıstemdı doktorum 4. ayda gırdıgım ıcın bol bol dınlen cok yormussun kendını falan dedı ıste... sen nasılsın canım senın haftaonun nasıl gecti

Ben de 5 kilo almışım. 12 kiloya kadar normal sınırlarda. Ufak sayılsa doktorun böyle demezdi. 3200 de fena değil. Dedim ya akrabamızın gelini doğum yapmış cumartesi. 2800'le. Kız 90 kilo olmuştu, bebek ufak kalmış, ama sağlıklıymış. Hem doğunca anne sütüyle tostoparlak yaparsın Allah'ın izniyle sen onu. Dinlen, çok da üzülme, 40. haftaya kadar toparlar belki.
Ben ne yapayım, griptim işte. Cuma doktora gittik 2.kez. Sağlık ocağındaki yazmamıştı, k.doğumcu yazdı sağolsun. İlaçlarla iyi oluyorum. Fazla birşeyim kalmadı. Haftasonuna kadar toparlarım kendimi. Cuma da ayrıntılı usg var. Biraz korkuyorum ama bir de sağlam çıkarsa bebeğim, bana artık karada ölüm yok :teytey:
Dün İzmir'i altüst ettik, forumbornova, oradan koçtaş, oradan forbes. Altımızda araba var, yine de ayakcıklarım yara olmuş.
Ayak deyince, ya İzmirdeki ayakkabılar ayaklarıma olmuyor benim. Ortopedist tabanlık vermşti 36 numara. Ayaklarıma tam oluyor, burada 36 numara ayakkabı büyük geliyor ayağıma. Babet almış k.validemler hediye bana. Tam kocama "ayakkabı alalım" dedim. 1 Saat sonra Allah bana bir çift babet gönderdi iyi mi? süprizzzzz
Ama ayakkabıları çocuk yerinden almışlar 34 numara ayakkabı mı olur yaa??

tatlım sen yınede bı ıdrra tahlılı yaptır cunku enfeksıyon ılerlerse kotu oluyomus htta erken doguma kadar gıdıyo... ben hıc kullanmadım fıtıl nası rahatmı kullanımı??? benım hamılıgımın ılk sıralarındada vardı ama antıbıyotık kullanmıstım gecmıstı bu ay yıneledi... ve yıne antıbıyotık kullancaz balımm

CANIM BENİM, FİTİL ZATEN 3 GÜNLÜK, İÇİNDE 3 TANE VAR, KULLANIMI RAHAT, KULLANDIKTAN SONRA KALKMAMAN GEREK. AĞRIM OLMADIĞI İÇİN, İYİ GELDİ Mİ ANLAMADIM VALLA. akannehir
BAKALIM DOKTORUMLA DA KONUŞİM, Bİ TAHLİL YAPTIRALIM. :hulya:

detaylı usg yaptıran arkadaşlara bir sorum var. doktorda tam olarak neler yapılıyor yani kilo ölçümü yapılıyormu anneye vs vs

Kızlar kiloları dert etmeyin maşşalah çok alan yok en çok ben aldım 8 kilo ama normal sınırlar içinde internetten bakarsanız 23 haftaya 9 kilo max. yazıyor yani çok çok iyisiniz hiç dert etmeyin. Benim çoğu ark.larım 20kg ile doğurdular max. haftada 500gram bile alsak 14 hafta filan kaldı benim en fazla 7 kilo yapar 7+8=15 oldu da bitti işte

detaylı usg yaptıran arkadaşlara bir sorum var. doktorda tam olarak neler yapılıyor yani kilo ölçümü yapılıyormu anneye vs vs

Canım sadece bana 1-2 soru sordu işte yaşın kaç. ikili 3lü testte sorunun var mı?İlk gebelik mi vs. Tartmadı sonra direkt usgye aldı. Orada bebeğin tek tek organlarına baktı sonra da ben dışarı çıktım o rapor ve cdyi hazırlayıp verdi. Bir sorun çıksa belki daha detaylı sorardı ama bende sadece kireçlenme çıktı kalpte o da önemli değilmiş yani senle değil bebekle ilgileniyorlar

Aah ah, kocamın burcunu okuyordum, iyi ki kalmışım bu adamın yanında. Aşk insanı ömründe birkaç kez bulmuyor. :asigim: Birbirimiz için deli oluyoruz, bebek doğsa daha da deli olacağız ama... Şimdi sadece uzaktan uzağa....

Aah ah, kocamın burcunu okuyordum, iyi ki kalmışım bu adamın yanında. Aşk insanı ömründe birkaç kez bulmuyor. :asigim: Birbirimiz için deli oluyoruz, bebek doğsa daha da deli olacağız ama... Şimdi sadece uzaktan uzağa....

gerçi bunu söylemek için erken ama dünyaya bir daha gelsem yine kocamla evlenirim yine onunla yine onunla

Canım sadece bana 1-2 soru sordu işte yaşın kaç. ikili 3lü testte sorunun var mı?İlk gebelik mi vs. Tartmadı sonra direkt usgye aldı. Orada bebeğin tek tek organlarına baktı sonra da ben dışarı çıktım o rapor ve cdyi hazırlayıp verdi. Bir sorun çıksa belki daha detaylı sorardı ama bende sadece kireçlenme çıktı kalpte o da önemli değilmiş yani senle değil bebekle ilgileniyorlar

ficilcim bende de aynı şeyler oldu... kireçlenmemiz bile aynı Didemle :))) dr hanım da aynı...

hoşgeldin iyiyiz cok şükür sen nasılsın

bende ıyı dıyım ole oluyum ama bende yıne kasıntı basladı ya nezman cevız yesem cok kotu kasınıyorum:KK43: napcam bılmıyorum doktora gıttım vahınal tablet verdı onceden kullandım ama tekrardan basladı puffffffffffffffffffffffff:KK43:

CANIM BENİM, BEN CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIRDIM. DOKTORUN ASİSTANI Bİ TAKIM SORULAR SORUYO. İLK GEBELİK Mİ, DÜŞÜK,KÜRTAJ VAR MI, EŞİMLE AKRABALIK, KAN GRUBU V.S. GİBİ OLAĞAN SORULAR. DAHA SONRA DOPPLER ODASINA ALIYO. TEK TEK BEBEĞİN ORGANLARINI İNCELEME BAŞLIYO. AMA HİÇ Bİ ŞEKİLDE SENİNLE KONUŞMUYO. SÜREKLİ ASİSTANI İLE İLETİŞİMDE. BURNU, DUDAKLARI, KALBİ, CİĞERLERİ HERŞEYİNE BAKILIYO... ALLAHA ŞÜKÜR BENİM KUZUM İÇİN HERŞEY NORMAL SEYRİNDE.. :nazar: DARISI DİĞER ANNİŞLERİN BAŞINA.
:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar herkese merhabalar :)) herkes çok iyi okuduğum kadarıyla..
seymacım geçmiş olsun enfeksiyon için..kendini iyi koru bol bol su biliyorsun..
yvz cum sende artık başlamışsın bak bebişinin hareketlerini hissetmeye:KK66: demiştim ama yakında güm güm duycaksın diye:))
sohocum sınavların için geçmiş olsun.seninde dediğin gibi bazılarının sonuçları kötüde gelse boşveerrrrrr hiççç takmaaa..bi dahakine olur :))
Buarada benimde perşembeye sanırım tetanoz aşım olacak.çarşamba arayıp teyit edicem sonkez gününü..
Bebişimin hareketleride artık iyice netleşti.bazen bi vuruyoki ödüm kopuyo içim bi garip oluyo..ayy deyip duruyom :) eşimde noluyooo deyip bakıyo şaşkın şaşkın..bende vuruyo diyom, e niye ah lıyon uh luyon diyo gülüyo halimeee..bazende böle sol tarafımda sürekli kalp atımı gibi atmalar oluyo, o da bebeğin hıçkırığı oluyomuş sanırım.nettede bu haftalarda hıçkırıp ağzını açıp kapıyolarmış,amniyon sıvısını yuttukları için diyor..ve bu hıçkırıkları hissedebilirmişiz..:))))))))))

X