Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlem hatılamıyorum hastaneyi mesaj çek istersen
Kızlaaaarrr Demet doğum yapmııışşş :)) delikafadulden delikafadulden Annesi açtı telefonunu iyi dedi kurtuldu çok şükür dedi... Bebeğini emzirmek ile uğraşıyor dedi tam bunu derken arkadan bir ağlama sesi duyulduu çok tatlıydııı anaammm Allahım sen tez zamanda bana da göster inş. yarabbim :))) :Saruboceq: :Saruboceq:
çisemdn son gelişmelerrrr
yarın sez. giriyooo.. gelecek birazdann
ona diyordum gel beraber doğuralımmmm diyee olduuu:))))
şeyma epic senin içinde dedimm hadiiiii
çisemdn son gelişmelerrrr
yarın sez. giriyooo.. gelecek birazdann
ona diyordum gel beraber doğuralımmmm diyee olduuu:))))
şeyma epic senin içinde dedimm hadiiiii
bi ben kaldım yaaa ((
ben de istiyorum ben dee
inş. ben de yarın yavruma kavuşurum ama hiç öyle bi his yok içimde mafoldumben
demet kavuştu yarın sen ve çisem ohhh bu gece bitmez sizin için artık. doğum anında adımı söylemeyenin bebişinin totosunu yerim ona göre klava: :roflol:
Aaaa olur mu canımmm..ben seni yalnız bırakır mıyımmm. Ben de bekliyorum bakk..Bugün cumaa..eğer salı gününe kadar olmazsa salı günkü kontrolümüzde sezaryen olmaya karar verdiğimizi söyleyeceğiz eşimle. Ki benim bebiş 3 gün öncee 3800 idi kilosu. salıya kadar 4'ü bulur belki de..
bi ben kaldım yaaa ((
ben de istiyorum ben dee
inş. ben de yarın yavruma kavuşurum ama hiç öyle bi his yok içimde mafoldumben
demet kavuştu yarın sen ve çisem ohhh bu gece bitmez sizin için artık. doğum anında adımı söylemeyenin bebişinin totosunu yerim ona göre klava: :roflol:
ticker ın bitmiş senin senin yanında ben çok sabırsız kalıyorum demek ki ama napayım. hem sıcaklar hem merak hem özlem hem şu belirsizlik yoruyor. bebişim doğsa da bu hasretlik bitse hem de hemen toparlanıp düzenimi kursam istiyorum
ben ve eşim zorunlu olmadıkça sezeryan düşünmüyoruz ama kzımında geleceği yok
ben geldimm haberleri vermiştir fahriye...:)))