Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla açıkçasıı ben beklemezdimmm. zaten çok sabrettinnn. ben 40ı bile bekleyemezdimmm. normal doğ.un sezden farkı kalmaadı artık dr iyiysee daha bile iyi sonuçta hr koşulda kesiyorlar. ama tabi eşinle karar verinn. ama sen sez olucan gibi geliyooo
günaydınn.anne olmuş ve heran olacak güzeller...
bende 2006 agustos annesiyim..benim kızımın bugün dogum günü.4 yaşına girdi tezeleri.sizlerede hayırlı dogumlar diliyorum.benim gibi büyütüp dogum günlerini kutlarsınız inşallah..bugün doguran varmı merak ettim..
bu arada ayrıca 2010 şubat annesiyim..iki evladım varr...hepinze hayırlı dogumlar diliyorum..sorunsuz yavrularınız kucagınıza alın inşallah.
Günaydın biricik güzel anneler ve adayları :) Çok şükür bu gece rahat uyudum. Nasıl oldu bilmiyorum, bir enerjiyle uyandım. Hastane çantamı boşaltıp yeniden düzelttim :) Bu enerji fazlası düşündğüm gibi doğm alameti değildir dilerim, bir haftacık daha beklesin yavru kuşum... ya da gelsin ya.. ay çok arada kalıyorum, onun iyiliği için kalmasını istiyorum, bu sıcaklarda haraketsizlikten bunaldığım için bir an önce doğsun da istiyorum... bilemedim.. hayırlısı diyip kolaya kaçıyorum işte...
VAr mı güzel haberler? KK çok yavaş açılıyor bende, bakıcam da sayfaları bekliyorum...
allah hepinizi bir avazda kurtarsın
evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah :Saruboceq:
teşekkürler cnm allah analı babalı buyutsun kuzularını...
12 ağustos kızının doğum tarihi demek ki..
bizim de en son 13 ağustos yani yarın dı ama gelmiyor bizim yavru...
bugün doğuran yok sanırım şimdilik yani dün doğuranlar oldu..
40+larda olan pelin arkadaşımız gitti doğuma ve sonu sez.oldu.
bir de damla arkadaşımız bebişinin kakasını yapma ihtimaliyle sez.
oldu.bu kişiler ben ve 1 kaç kişi daha hep norm doğ.istiyorduk ama
olmadı maalesef..
aminn cnm...
pisimmmm sonunda karşılaşabildik canımm nasılsınnn?
murat bebiş nasıll???
teşekkürler cnm allah analı babalı buyutsun kuzularını...
12 ağustos kızının doğum tarihi demek ki..
bizim de en son 13 ağustos yani yarın dı ama gelmiyor bizim yavru...
bugün doğuran yok sanırım şimdilik yani dün doğuranlar oldu..
40+larda olan pelin arkadaşımız gitti doğuma ve sonu sez.oldu.
bir de damla arkadaşımız bebişinin kakasını yapma ihtimaliyle sez.
oldu.bu kişiler ben ve 1 kaç kişi daha hep norm doğ.istiyorduk ama
olmadı maalesef..
aminn cnm...
aman yarabbim pc imde kendi tuttuğum excel tablom var diyordum yaa..
hergünün kutucuğunu maviye boyuyordum veee bugünn heryer masmaviii ama benim oğlum yokkkmafoldumben
oysa ki hergün hergün bakıp az kaldı derdim..bitiyor derdim.
en başlarda tablonun en alt satırlarına bakıp derdim buyuk ihtimalle kollarımda
olacak bu vakitlerde ama yokkk mafoldumbensanki gelmeyecekmiş gibime geliyor mafoldumben
aman yarabbim pc imde kendi tuttuğum excel tablom var diyordum yaa..
hergünün kutucuğunu maviye boyuyordum veee bugünn heryer masmaviii ama benim oğlum yokkkmafoldumben
oysa ki hergün hergün bakıp az kaldı derdim..bitiyor derdim.
en başlarda tablonun en alt satırlarına bakıp derdim buyuk ihtimalle kollarımda
olacak bu vakitlerde ama yokkk mafoldumbensanki gelmeyecekmiş gibime geliyor mafoldumben