2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


bizim park yatak bebek odasında iç yatağını bile açmadım bn toz olmasın die
ama nevresimler hazır bir tek serilecek ve y.odama gelecek o da bnm yatak yapılırken çıkar aradan die düşündüm.
bide ben cibinlik almadım :/


ayy bilemedim ki bn şimdi ne desem en iyisi ara dr.u bakalım ne dicek zamanında az kalmış..
 

benim doktorum izinde yavvv. yoksa 10 kere arardım.kız daha 2 günlük evli şimdi rahatsız etmek istemiyorumm.boşu boşuna doktora gitmek istemiyorum.sırf az hareket etrmesi korkutuyo beni.
 
benim şu sağ göğsüme bi çare bulmam gerekiyo artık ya. bildiğiniz gibi değil şarıl şarıl süt akıyo hala.sanki bebeğim doğmuş da emziremiyormuşum gibi doluyo şişiyo akarken acıyo artık. normal mi bu kadarı anlamıyorum. :bbo:
 
benim doktorum izinde yavvv. yoksa 10 kere arardım.kız daha 2 günlük evli şimdi rahatsız etmek istemiyorumm.boşu boşuna doktora gitmek istemiyorum.sırf az hareket etrmesi korkutuyo beni.

hangi hastaneye gidiyosun canım. sonuçta durumun genel bişiy.yani her kadın doğum doktoru bilir.hastaneni arayıp başka bir güvendiğin doktora sorabilirsin nişan mı değil mi diye.
 
benim doktorum izinde yavvv. yoksa 10 kere arardım.kız daha 2 günlük evli şimdi rahatsız etmek istemiyorumm.boşu boşuna doktora gitmek istemiyorum.sırf az hareket etrmesi korkutuyo beni.
bence ara ne olur ne olmaz son zamanlar artık.. ben çok korkuorum vallahi..


nazar değmesin deee :)
 
kızlar benim belim karnım falan ağrımaya başladıı.bacaklarımada sanki kramp giriyoo.ben bi duş alayım karnımda düşmüş gibi.sancım devam ederse olmadı gideyim hastaneye.arada pazar var bide.neyse kızlar sağlun.görüşrürüz.
 
hangi hastaneye gidiyosun canım. sonuçta durumun genel bişiy.yani her kadın doğum doktoru bilir.hastaneni arayıp başka bir güvendiğin doktora sorabilirsin nişan mı değil mi diye.

çamlıca erdem e canım.tlf açtım nöbetçi doktor varmışş.devlet hastanelrnden geliyo.bakalım hayırlısı.görüşürüz.çook sağolun.
 

eğer normal akıntıdan farklıysa dediğin gibi yumurtanın akı gibi şeffaf ve koyu kıvamdaysa o nişan canım. benim ikinci hamileliğim bu ilkinde aynen öyleydi ertesi gün hafif damar gibi içinde kanlı bişekilde geldi akşma sancılar ufak ufak başladı sabahleyin 5 dk da 1 e düştü ve dr gittim yatışım yapıldı 2 cm açıklıkla. yinede sen bilirsin ama sancı aralığın 5 dk da 1 e düşünce git suni sancıyıda kabul etme eğer açıklığın varsa kesinlikle. bana sunu sancı olduğunu bilmediğim serumu taktılar normal sancının 10 katıydı bitkin düştüğüm için doğuramadım yani ıkınamadım acil sezeryana alındım. hazırlığını yap bebiş geliyor.....:teytey: rabbim bir avazda kurtarsın seni ve tüm bekleyenleri....
 

amanııınnnnn bir bebiş daha mı gelioo
aman dikkatli ol yanında var mı biri
 
ayy kan ter içinde kaldım burda Allah hepimizin yardımcısı olsun düşünmek bile böyle yaparken beni bilemiorum neler yaşıcam ben ya :)
 
2 farklı anneden alıntı yapıorum

“Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”
Denemesi bedava..


Slm,
Benimde 6 aylık oğlum var ve gazı olduğunda ayaklarının altına elmayağı sürüyorum.
Belki bir çoğunuz elma yağını bilmiyorsunuzdur ama ege bölgesinin genelinde bilinen bir yağ,çokkeskin bir kokusu var onun için çok fazla süremiyoruz.
Ayaklarının altına sürdüğümüzde gazını rahat bir şekilde çıkarabiliyor ve ayak altına masaj yaptığım içinde çok rahatlıyor

demiş

diğeri ise :)

Sırf elma yağı ağır olduğundan, Elma yağının haricinde, Susam yağı ilede ayak ve karın bölgesindeki masaj rahatlatır. Normalde 10 damla susam yağı + 5 damla Elma yağı denilir ayaklar için ;-)
 
Son düzenleme:
kızlar izninizle bayılmak istiyorum :bbo:
şimdi naptın diycekherkes 2tane yolluk vardı yatak odamın onları yıkadım balkonu yıkadım baygınlık geçircem az sonra...sıcak havada serinledim sayılır ama güneşin altında balkonda yıkadım..kombiciler bizde şimdide kombimiz bozulmustu dun onlarda saolsunlar mutfagı batırdılar sular içinde her yer.benim o cok düşünceli eşim işleri bitince gelir etin basına oturur yardımda etmez ..ayyyyyyyyyyyy imdattttt diycem.persembeye kadar bitmesi lazım işlerimin bitiremıyorum.doğumdan sonra hiç yapamam.kayınvalidemde yapmaz yaptırmamda.üfffffffffff.bu arada geçmişide okuyamadım sadece gül sultanın durumuu okudum.kız doğur gitsin yazık cocuğa içerde sıcakladı demekki :roflol::sm_cool:
 
çok güzelllllllllllllllllllllll oğlumda kanepeye çişini sızdırmışşşşşşş..............
imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bide kanepe mi sileceğimmmmmmm:çok üzgünüm:
 

canım bnm yaaaa allah sabır versin
 
tekilaaaa naptın öyle sennn
bu sıcakta nie yordun kendini bu kadar
kız dur 5 gün daha yoksa erken doğuracan :)
yok mu yardım eden felan hoşşş banada kimse yardım etmio be arkadaşım vallla ne anneler kardeşler var imreniorum
bizimkilerde kendi keyiflerine düşmüşler bide bana son ayın aman yorulma diolar
ee kim yapacak o zman kocam ne kadar edebilir ki bana
amannn sallıorum bnde artık zaten şiştim çok ayağa kalkacak halim yok vaLLa
akşam serinlikte perdelerimi yıkar ütülerim kociş asar ama kaç güne bitiririm bende bilmiorum :)
 

kızzz saklama kabı alda sakla lazım olana verirsin.malum bazılarının hiç sütü gelmıo olmuyoda...:roflol::sm_cool:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…