2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı



Canım hoşgeldin, izin aldığından beri görünmüyordun. Kötüyüm işte. Doğurup kurtulmayı umut ediyorum. Sen nasılsın? Herşey yolunda mı? Kimseyi inandırmaya çalışmıyorum ki lokumum; sadece yoruldum yüzüme o şekilde bakılmasından. Çektiğim acılar yetmiyormuş gibi, bir de böyle insanlara üzül.
 

Öyle dedi dr bilmiyorum ki bu hafta anestezi dr ile görüşeceğiz bakalım neler anlatacak. Dikiş nakıştan sıkılırsan da biraz uyuturuz dedi dr. Anestezi dr'unu çok övüyorlar bakalım inşallah anlattıkları kadar iyidir. Benim ve bebeğin konforu sağlığı için herşey üst seviyede olacakmış başka yerlerle karşılaştırma dedi. Eşim de diyor o kadar bayılacaz olsun yanii :))

Az kaldı heyecandan duramıyorum ama hareket de edemediğimden içimde kopuyor fırtınalar ....

Kızımın ütülerinin çoğu yapıldı şimdi odası siliniyor ben de sizin gibi biraz yumoş döktürdüm suyuna. Sonra yerleştirecek yerlerine ben bakarım sonra düzenine ...
 

Ne haber canım, görüşemedik uzun zamandır .... Yaklaşıyor mu tabii yaklaşıyor 38. haftandasın maşallah... İnşallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

Ben de dizüstünü sehpanın üstüne koydum ama böyle uzun oturunca bıcırık sıkışıyor basıyor tekmeyi.

Ben kaçtım gidip kahve yapayım da kafam yerine gelsin :))
 


Yarabbi şükür o konuda kocamdan hiç şikayetim yok, o varken -gerek nişanlıyken gerek evliliğimizle - çok hastalandım. İyi bilir beni, hastaysam hastayımdır. Şimdi arayayım doğuruyorum diye, uçarak gelir. Dün hafif sancım vardı; "sancım var sanırım" dedim. "Çok varsa gidelim" dedi. "Yok, zaten anlamıyorum sıklığını" deyince " saate bakmıyor musun" diye fırçaladı beni. Ben de "5dk bire düşünce anlamamak imkansız olur" dedim, ne diyeyim?
 

evet canım ancak alışıp işleri tamamlayıp boş vakit bulabildim... pc nin başında oturmakta yoruyor insanı... bir de inan boş boş yatıp kalkmayı zaman öldürmeyi özlemişim... ölece yatıp boş boş tv izlemeyi falan :)))

ben de iyiyim canm ne olsun.. ne kontrolümüz vardı dr artık bekleyelim en ufak şeyde gel dedi... dedim ya gelmezse olsun onu ozaman düşünürüz şimdi durmak istediği kadar dursun dedi... bakalım ben de heyecanla onu bekliyorum.... sancı gelince seviniyorum bir garip oldum ne bileyim
 

canım benimm çook geçmiş olsun.moralinin yerinde olmasına çok sevindim tatlım.güneş bebek hızlı çıktı.hayorlısı olsun tatlım.inşallah azıcık daha bekleyebilir küçük meleğin.

bende ağustos annesi olacağım derken eylül annesi olucam heralde hiç doğuracak gibi değilimm aaaaff Allahım affff.
DUALARIM SENİNLE TATLIMM..
 

öncelikle afiyet olsun Ebrucum :)) evettt yaklaştı geldi hatta ama bizim fıstığın gelmeye niyeti yok galiba çok korkuyorum :))) amiin hepimiz için inş. Allah hepimizi kurtarsın bazen diyorum ki yeter Allahım bitsin artık bazen de nankör olma özlem bugünlerin mutluluğu başka neyde var diyorum öle geçinip gidiyoruz kızımla ama artık sıkıldım... mutluluğundan çok problemleri çıkmaya başladı hamileliğin...

bu arada bana da bir laptop lazım zırt pırt şu masanın başına geçemiyorum :))
 

Ben de normal istiyorum ama yavaş yavaş sezeryan olacağım gibi geliyor. Kuzenm vardı 40 haftayı doldurdu tık yok sancı yok. Suni sancı veriyolar açılma yok. Sezeryana aldılar. Daireden arkadaşıma aynısı oldu. Ne oldu şimdiki annelere anlamadım. Anneme kalsa pıt diye doğruluyor ne var onda diyor. Ama bebişlerin gelesi yok...(( Artık bakalım. Nasıl olacak doğumlarımız.
 

Hayırlısı canım, hazır olduğunda gelecektir elbet. Ben de hemen her akşam sancılanıyorum ama geçiyor bir süre sonra. Çok yakın doğumum galiba o yüzden. Sadece yanılmaktan, 42 haftaya kalmaktan korkuyorum.
 
selam kızlar geçmişe üstten bi göz attım günayın ve didemin bebişlerini okudum Allah analı babalı büyütsün inş. hayırlısıyla yarın bu saatlerde bende oğlumu alıcam kucağıma Allah'ın izniyle çok heyecanlı ve karmaşık duygular içerisindeyim spinal sezeryan olucaz biraz korku var o yüzden umarım sorunsuz atlatırız... göbeğime çok alışmışım içinde kıpır kıpır gezen oğluminş. yarın kollarımda olucak opuyorumnanaktan
 

yaa çok güzeeelll ben de istiyoruummm... sezryanın en güzel yanı geleceği tarihi bilmek :)))

Allah kurtarsın canım sağlıkla hayırlısıyla :) emin ol kucağında olması daha güzeldir artık hissetmeyecek göreceksin oğluşunun hareketlerini :)))
 

ben demiştim canım evet normal doğum istiyorum normalde normal doğum riskli değil en güzeli sadece benim ve benim durumumda olanlar için riskli olabilir.benim 24. haftamdan beri amniyon sıvım az hep sınırda gitti doktor 32.haftana gelemezsin demişti sezeryan diyordu sürekli.ama ne kadar hamd etsem azdır bu haftalara ulaştım hatta 36. haftada suyum normale döndü bi mucize olarak.yine doktor bana rislki hamile grubunda olduğumu suyun iyice azalırsa riske atmayız sezeryan diyor bende buna dayanarak dedim.yoksa normal doğum için çoook dua ediyorumm ve mevlam isteyen herkese sağlıklı normal doğum nasib etsinn...
 



Hoşgeldin, topikimizin bir bebeği daha oluyor demek kaydirigubbakcemile2 çok sevindim canım, darısı başımıza. Allah bahtını da tahtını da güzel yazsın.
 


Hoşgeldin, topikimizin bir bebeği daha oluyor demek kaydirigubbakcemile2 çok sevindim canım, darısı başımıza. Allah bahtını da tahtını da güzel yazsın.

Teşekkür ederim canlarım darısı sizlerin başına inş. sağlıkla sıhhatle hepimiz kavuşalım yavrularımıza inş. :CüvCüv:
 
Kızlaaarr burası çok sıcak nem olup uçucam yakındaaa ne yapsam kar etmiyor ben hayatımda hiçbu kadar terlemedim yaa kilodan mı hamilelikten mi hoş kilonun hamilelikten geldiğini düşünürsek bütün şeylerin altından hamilelik çıkıyor :)))

Kızlar bu arada sancı diyoruz ya benim çektiğim sancılar böle kısa süreli olmuyor bayağı uzuyor süresi öle dk tutulacak gibi bişey değl... bu düzensiz olması demek mi?
 

yarında senin güzel haberlerini beklicez inş. :1hug:
 

olabilir canım.annemin dizine vurmuş senin de kalçana vurmuş olabilir.
bunun tıpta bir açıklaması var yani inanmayanlara da ne diyeyim bilmem..
 


Vakitlerle ilgili düzenli ya da düzensiz olması. 15dk 1; 10dk 1 filansa aralıkları düzenli olur. Doktorum bana "sancın 5dk 1'e düşünce gel" demişti.
 
yarında senin güzel haberlerini beklicez inş. :1hug:

inş. çok duygulanıyorum sürekli ağlamak geliyor içimden korkuyorum biraz bi aksilik olursa diye ondan heralde ama inş. hayırlısınla size güzel haberlerimizi ileticem :CüvCüv:
 

aynen tatlım bende hiiç bu kadar terlediğimi bilmiyorum özellikle yaka kısmım.sanırım hem kilo hem hamilelikk ikiside oluncaa yanıyoruzzzz.
sancılarım benimde aynen öyle geçen saat tuttum tam 20 dk sürdü bi sancı ve hatta 20 dk sonra tekrar etti.normal bi sancının bu kadar uzun sürmemesi lazım sanırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…