- 17 Mart 2010
- 1.571
- 1
- 38
günaydın banu maşallah duruya ne güzel ya hanzade hiç öyle ıvır zıvır yemiyor tabi yemesi cok iyi degil ama markete gidince hadi al kızım demek istiyorum yanasmıyor sıpa alsam yemiyorgünaydınlar açılışı ben yapayım bugün sizde sohbet koyu ben fazla katılamıyorum bu aralar iki çocukla olunca birde okula yeni başlayan gerçekten kendime ayıracak vaktim kalmıyor kızlar
dün duru patlamış mısır yedi hemde nasıl önüne aldı tabağı çıtır çıtır kuzum yedi biz izledik birde artık ablasından duyduklarını söylüyor oku ata amca acıyor diye dillendiler artık iyice maşallah :)))))
buarada kızlar on yıllık arkadaşım dostum ankarada evlendi ve ben gidemedim çok üzgünüm işler zaten karmakarışık izin alma şansın olmadı
arkadasın evlenmiş hayırlı ugurlu olsun sizde inşallah yazın gidersiniz kızlarınla eşinle napcaksın evdeki hesap carsıya uymuyor:26:
günaydın pınarrHerkese günaydınlar kızlar
Ohhh akşam maşallahınız varmış valla kaçırdım çok üzüldüm. Çok trafik olunca eşim vapurla geçti akşam. Tabi o trafikte kayınbiraderim araba ile gelmesi 10 oldu. Defne'de uyku tribine girince gitmeyelim eve dedik. Orda ki netide kapattı görümcem vınn alıcak diye. Kaldım yani öyle. Defne'de erken uyumuş oldu gelirdim ne güzel gıcık oldum. Neyse kısmet perşembeye artık.
Sabahta öksürmekten bir ağladı kuzum. Ağladıkça öksürüyor, öksürdükçe de boğazı acıyor. Mamasını yaptım sıcağa yakın. O iyi geldi boğazına. İçti uyudu. Doktoru arayayım bakalın ilaç falan bişey verecek mi :44:
Bi kahvaltı edeyim buralardayım
Banu'cum afiyet olsun kuzuma. Defne'de çok seviyor mısırı. Ne yapacaksın canım ya işten izin alamayınca olmuyor tabi. Sıkma canını. Bi gün ailecek gidersiniz ziyarete
aman defnemede bir hastalık geliyor devamını getiriyor kuzum inşallah hemen gecer
p.be akşam mutlaka bekliyoruzz
günaydın sibelGünaydınlar Kızlar,
Amma konuşmuşsunuz dün akşam oku oku bitmedi.Çok kıskandım valla.Akşam okaliptus yağını sürünce bir iyi geldi sızmışım resmen.Perşembeye kısmet inşallah.Bu arada Tubiş yanlış hatırlamıyorsam ceza sana kahvaltıya gelmekti :86: Cumartesi hazır ol geliyorum...
p.be senide bekliyoruz
ama akşam dinlendirmiştir o yag seni iyi olmus:26:
ayy canım yaa cok zor gece huzursuz uyku inşallah düzenen biner valla sen haşat oursungunaydın arkadaslarrrr
dun aksamkı muhabbette ortamda cok ıyıydı fakat fazla katılamadım duru da bahsettıgınız gece kalkmaları ve uyku sorunu var fazlasıyla...
zorla 12de uyuttum bı oncekı gece 3:10da uyudugundan uykusuzluktan sızmışım bende yanında, çok yoruluyorum bıde gece kalkınca allahtan dun gece soluksuz uyududa banada ıyı geldı
aklıma gelmısken ferdada döndüğüne gore eksıgımız yok memlekette olan.bı buluşma ayarlıyalım ama herkeze uysun ve herkez gelmeye calıssın...
kuzularımızın ıstanbuldakı arkadaslarıyla kocaman bı resmı olsun ne dersınızz
bızde laflarıs cocuklardan fırsat kalırsaaa
buarada persembe gunu evlılık yıldonumumuz ama hıc bısey bakamadım eşim için aksi gıbı bakmaya fırsatta yok ne yapsamkı?
bıraz işlerı toparlıyayım gelırım yıneee
şimdiden yıl dönümünüz kutlu olsun kac sene bitti??
ayarlarsın bişi bende genelde son dakka süprizleri yapıyorum yetişemediğimden
kuzum antibiyotikmi içicek neyse hemen kesilsin bi daha gelmesin inşallahDoktorla konuştum bu arada. Zitromax 15ml'lik antibiyotik şurup verdi. Öksürüğü içinde Actidem verdi. KAyınpederim alıcak 3 gün kullanıcak bakalım geçer inşallah :44: