- 21 Eylül 2009
- 662
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınar canımya geçmiş olsun.selinde aynı öyle vicks akşam gidince hemen deniyeyim.
gunaydın kızlarrr
herkez gıbı benıde bu format sarmadı inşallah alısır gözümüz bıan once
busabah bıraz gec geldım işe duru salmadı malesef ... yarının cuma olması nedenıyle pek bı keyfım yerınde
dunden berı dızımde bı agrı var bı yerede vurmadım ani bı hareket falanda yapmadım neden oldu anlamadım yarına kadar gecmezse gıderım bı doktoraa artık ama bu halımde dun gece eve gıdıp kızımı optımuma goturdum fellık fellık gezdık oynadık degısıklık oldu pet shopa bayılıyor ordakı cıglık cıglıga dolasıyorus :)dız agrısı falan hıssetmıyorum avm lere gıdınce :90:
eve geldık yıne uyuması 12yı buldu yattık 2gıbı anne kalk dedı delırecem ıkı gundur gece kalkıyo salona gıdıp televızyonu acmamı ıstıyor oncekı gece 4de kalktı 7ye kadar hem salladım hem yumurcak seyrettık dun gecede 2de kalkmaya calıstı huy edınmesın dıye kalkmadım ayagımda salladım ama cıglık cıglıga nasıl agladıı anlatamam
sabahta 7de kalktı dun gece dogru durust uyumadıgı halde ıcerı gectık babasına seslenıyo gel dıye anladımkı sorun bızde
bızden ayrılmak ıstemıyor hem babasını hem benı sureklı yanında ıstıyor maglum gecen hafta 9gun sureklı dıpdıbeydık fena alısmıs sureklı ananesını dedesını sayıklıyor kalabalıga cabuk alısmıs...
sızınkılerde varmı bılmıyorum ama korktum dıyo sureklı gereklı gereksız ne dıcegımı sasırıyorum yok annem falan dıyorum ama ıkı kelımesınden bırı korktum:26:
görümcemede bızım yanımızda sureklı gıt gıt dıyo ne kucagına gıdıyor ne bısey yapıyo kıza oda uzuluyor farkedıyorum ama nasıl davransam bılemedım valla bız yokken gayet guzel anlasıyorlarmıs cok uslu dıyo bızı gorunce hemen kıza sırt donup hareketlenıyorr
cmt pazar gunu bakalım bız evdeyken nasıl davrınacak gece kalkıcakmı yıne :26:ama ölüyorum yorgunluktan ıkı gundur dogru durust uyku yok ne bende ne eşimdeee
dizimde sancıyor bı yandan
çok dertlıyım bu sabah
hepınıze kolay gelsın bacılarrrr
buarada gecmıs olsun pınarcım ınsallah atlatır defnecık bıan once nezlesınıı..vıks cok faydalı bı bılgı oldu bızım ıcın desene ..aman kuzucuklar hasta olmasında :94:
esencım el kadar çoçukta bagsur olurmu ya:2:çokta canı yakıyordur sulu şeyler yedır bol bol sıvı alsın bolca bıde sıcak havlu koy poposuna oda rahatlatır doktora gıdene kadar
tugbacım facede acayıp saglam calısıyosun valla konu ıstemıstın fakat öle guzel konular ve fikirler cıkıyorkı ortaya..
benımde aklıma gelen bı kac sey var:
hayatımızı sadece çocuk ve eşe adamak nekadar doğru?(bu cok guncel bı konu hepımız için)
çoçuklarına ceza vermek adına döven kadınlarrr(ki ben her seferınde saldırma duygusu yasıyorum o kadınlara karşı)
çoçukta yaparım karıyerde sözü nekadar doğru?
baba olmak eşlerımızde neyı degıstırdı?
şimdilik aklıma gelen konular böylee bıraz çalısayımda gelırım yıneee:82:
selam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür gelemiyorum dün sabah koştur koştur ev taoplayıp saat 11 de cıktık anneme gittik kızı bıraktım sohbete gitim
neyse 4 gibi geldim anneme yemek hazırladık yedik hanzadeyi bırakıp kardeşlerimle eşimle sinemaya gittik gelmemiz 10:30 oldu tabi hanzade uyumamıs ve bize kızmıs bir ifade vardı neyse hemen eve geldik salladım bende uyumusum yoksa gelcektim gece
neyse sabahta hayatımızda bir ilk olarak hanzade 10a ceyrek kala uyandı iyide oldu kahvaltı yaptırdım neyse
netten sipariş vermiştin o geldi bi baktım hanzade mutfaga gitmiş cekmeceden makas almıs gelmiş anne ac diyor ya bu cocuk beni öldürcek
neyse şimdi uyku moduna gecti gidip uyutucam
haa unutmadan dün hanzade yüregimi agzıma getiri sabah hemen hazırlanayım diye yatagına koydum anne anne diye cagırıyor aman ne istiyor kim bilir dedim koşturmaya devam ettim ama ses arttı merak ettim kesin parmaklıklara ayagı falan sıkıstı diyorum gittimki bizim hatun yatagın yanındaki şifonyerin üstüne cıkmıs yatakla arasında 2 karıs mesafe var nerdeyse ve yatakta ayaga kalktıgı zaman zaten omuz hizasında parmaklıklar gözüme görünüyor zannettim ayy kendide bişey basardım edasıyla bir mutlu bir mutlu neyse indirdim yataga koydum ve gizliden izlemeye basladım meyersem küp şeklinde oyuncagı var ona basıp göbeginin üstünde kaydırıyormus hanım kendini
bi daha vermicem o oyuncagı biz uyurken falan cıkar töbeler ötesi
neyse böle bir badire atlattık
şimdi gidip uyutayım sonra alıntılarımı yapıcam öpüldünüz
canım günaydın geçmiş olsun.......bende aksam fark ettim iyi aksamalar demeden gitmişsin nerede bu kız dedim...viksi bende deniyorum bugece 2 gece amaalişde fayda etmedi yaa
kızar beni sormuşsunuz genel olarak aslında çok iyiyim
ama bazen daralıyorum...çocuklar anlattığım gibi bir nefes aldırmıyorlar
ne yaparsam yapayım..orada yaramazlık peşindeler...
bide biliyorsunuz evimin burada tek bir komşu arkadaş yok koca gün bütüngün yanlızım ali,ömer ve ben
sizlerde olmasanız kafayı yerim....kimle sohbetedeceğim..kime anlatacağım derdimi...
çok gidiş gelişi sevmem ama arada bir bi kahve içmeye gelecekhaldden anlayan biri olsun istiyor insan...
bide bu ara canım diyet yapmak istemiyor ama biliyorsunuz yapı olarak saldığım an şişen biriyim ben
oda beni geriyor....kilo almak istemiyorum tekrardan bıktm zaten 6-7 senedir şiş zayıflaa...
hava kapalı ev işi beni beklerr püffffffffffff
kızlar kk nın bu hali yanlış anlamadıysam geçiciymiş bir iki şeyi oturmaya çalışıyormuş kazen
sonra eskiye dönecekmiş....
banucuğum maşallah kızına..
esen gözün aydın cnm...
ddaha ne diyecektim unuttumm:76:heee aklıma geldi bayanlar facede buradan daha aktifsiniz burrayada bekliyoruzzzzzz
kızlar ne olmuş bu kk'ya böyle. hiç sevmedim valla.
nasılsınız umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür.
pınarcım canım defneme geçmiş olsun
tülaycım iyiyim tatlım sen ve selinim nasılsınız
birsencim işler biraz karışık bizim sıkıntılıyım bu ara ondan pek giremiyorum paşaların nasıl
esencim annen gelecekmiş Allah kavuştursun ne güzel:)
bende makarna yedim nane pul biber karabiberle renklendirdim canım tavsiye ederim.
pınarr valla bu cocuklar aklımızı alıcak
tülaycım afiyet olsun canım
olur tülaycım bir aksilik olmazsa inşallah en kısa zamanda görüşürüz
kızlar çok mutluyum yağmurun yazılısı vardı bugün dün birlikte ders çalıştık uzun süre 100 almış:))))))))))) nasılda mutlu oldum anlatamam
merhaba kızlar,
bu sabah saat 10'da kalktık:78:saat 9 da aliiş kalktı ömerle ben uyumaya devam ettik:87:
aliştepemde anne yaaa anne yaaa diyor......ömerin üzerine çıkıyor yok uyanmıyor
öle böle kalktık...karınları çok acıkmış :82:hemen kahvaltı hazırladım...
deli bu çocuklar kaseyi görünce hemen yastığa yattılarbi güzel yaptılar kahvaltılarını ama saat 11 olmuştu....alişin sidikkk üzerine geçmişş:86:üzerini değiştirdim...baktım kilotlu çoraplar balkonda gideyim çorap alayım dedim...aman bütün çamaşırı katladım orada...
içeri girdim alişi giydirdim....saat 11.30 gelmiş....oturdum pc başına halı yıkamacı aradım...
aman yaa yokburada halı yıkamacı..4-5 tl arası diyolar halının m2 sine..annmeler 2,5tl den yıkatıyor..
neyse buldum biri bu seferde tek halı diyor...4 den gelip alırım diyor...ya dedim şimdi tek halı diyorsun
yarın öbürgün 3halı yollarım..battaniye yollarım...siz böylelikle müşteri kaybediyorsunuz.dedim..çokmu bu kış günü işinizde böylesiniz dedi...tmm abla gelip alalım dedi...iyi dedim...
bakalımgelecekler sözde...sonra kahvaltı hazırladım kendime...saat 12 geçti tabi..
ama huzur içinde yiyemiyorum kızlar yaa deli olacağımçocuklartepsiye saldırıor,mama mama başımın etini yiyorlar....ellerine verdim bir iki yediler...ama sonra yerlere hep tükürmüşler kaşarları
deli oldum heryeri kırık yapıyorlar zaten...
inanım her kapı kapalı..mutağa giriyorlar....nasıl uzanıyor bilmiyorum,havluları alp yerlere atıyorlar...
kepçeleri poşetleri bulup dağıtıyorlar....
neyseee kahvaltı ettim...sizlere bakem yazam dedim..yokkk durmuyorlar...üzerime çıkıyorlar kanepeye çıkıyorlar...delireceğim yaaa5 dk rahat bırakmıyorlar....neyse bu sefer annem aradı yok tlf saldırmalar beni ısırmalar...en sonunda uyuttummmm....şimdi size bakem dedim..bu saat oldu tek bir iş yapmadım:95:üsteki yazyı12 den önce yazdım gerisini bu saatte tamamladım şöyle 1 saat uyusalarda azck iş yapsam yaa.......
iyice yaramaz oldular...herşeyden anlayıp ama yapmayan cinsler...birbirleri ile kavgaları..birbirlerine vurmaları...5 dk.barış içinde oynanıyor..sonrasıhep kavga...bende oynayım diyorum ...üstüme bindiriyorum...bu sefer biri diyor ben bineceğim biri diyorben bineceğim...bir oyuncağı alıp konuşturuyorum..bu seferde kavga ne yaparsam yapayım muhakak almak istiyorlar.....
bazen o kadar daralıorumki anlatamam yaaaaaaaaa............
aksam erken doğan bebişleri ziyarete gittik 5 dk.durduk hastanede yandaki avm girdik...ipini koparmışcasına koşuyorlar yaaaa......eşime dedim..yaa bu ne nefesimiz kesildi kovalamaca oyandık sanki.......ya hergün dışarı çıkacaklar yada hiç baksana 5günde delirmiş gibi geziyorlar....
o garibimde sesini çıkarmıyor ben 3 saat zor tahammül ediyorum....ki başka bişeyle uğraşmıorum..sen bütün gün uğraşıyorsun...bide ev işi işin zor diyor......içimden hadi yaaa dedimmmmmmm
kızar beni sormuşsunuz genel olarak aslında çok iyiyim
ama bazen daralıyorum...çocuklar anlattığım gibi bir nefes aldırmıyorlar
ne yaparsam yapayım..orada yaramazlık peşindeler...
bide biliyorsunuz evimin burada tek bir komşu arkadaş yok koca gün bütüngün yanlızım ali,ömer ve ben
sizlerde olmasanız kafayı yerim....kimle sohbetedeceğim..kime anlatacağım derdimi...
çok gidiş gelişi sevmem ama arada bir bi kahve içmeye gelecekhaldden anlayan biri olsun istiyor insan...
bide bu ara canım diyet yapmak istemiyor ama biliyorsunuz yapı olarak saldığım an şişen biriyim ben
oda beni geriyor....kilo almak istemiyorum tekrardan bıktm zaten 6-7 senedir şiş zayıflaa...
hava kapalı ev işi beni beklerr püffffffffffff
kızlar kk nın bu hali yanlış anlamadıysam geçiciymiş bir iki şeyi oturmaya çalışıyormuş kazen
sonra eskiye dönecekmiş....
banucuğum maşallah kızına..
esen gözün aydın cnm...
ddaha ne diyecektim unuttumm:76:heee aklıma geldi bayanlar facede buradan daha aktifsiniz burrayada bekliyoruzzzzzz
canım birsencim seni yalnızlık konu sunda okadar ii anlıyorumki kırıkklade 3 tarafı dağla çevrili yakınlarından kızılırmak geçen biyerdeyiz ama tek başımayım duvarlarla konuşur hale geldim akşam eşim geç geliyoo işten dolayı alpişlede zaman geçmiyoo uşaktayken annen çok yardımcı olurdu alpiş annemi çok sever illa onu görmek isterdi bi aşağıya iner geri çıkardık burda 4 duvar arasında kaldık dışarı çıkıcaz zaten hava soğuk bide dağbaşı olduğu için dahada esiyoo bu hafta içi eşimle uzunca düşündük konuştuk biz uşağa gitmeye karar verdik olmadı yapamadım burda düzen tutturamadık geceleri çok geç yatıyo alpiş eşimde bütüngün sen ilgileniyorsun deyip yatmıyo gece geç yat sabah erken kalk gözleri kan çanağına döndü alpişte haklı ordaki düzeni arıyoo tabi haliyle şımarıklığıda var dediğin gibi birsencim kk da olmasa insan kafayyı yiyecek tek başıma kukuman kuşu gibiyim napalım çocuklarımız sağlıklı olsunlarda değilmi.biliyormusun ben bu hamileliğimde ikiz olsun çok istemiştim tabi herşeyin hayırlısı.Allahım çocuklarımıza sağlık sıhat uzun ömürler versin.sende çok sıkma canını birsencim dağıtsınlar boşver sen çocuklusun artık bende kendimi bu şekilde avutuyorum:))paşalarını ve seni çok çok öptüm