2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız:))) uzun bir bayram tatilinin ardından herkes iyidir umarım

bozoncım hamileymiş çok sevindim adına tatlım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))):nazar:

Günaydınlar:KK24:

Dün Facede amma çok konu hakkında konuşulmuş vallahi çok geri kaldım ben.İşlerin yine maşşallahı var.Hamile olan iki arkadaşta izinli bütün yük üzerimize bindi fenayım anlıycanız.Hiçbirşeye vakit ayıramaz oldum,eve gelince resmen yamuluyorum elim kolum kalkmıyor.Herkes iyidir inşallah.

Gazel ve Boracıkta hastaymış çok geçmiş olsun kuzularıma.

Bozon hamileymişsin gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Defne ve Zeynep'e de nazar değdi heralde düşmüşler halleri gözümün önünden hiç gitmiyor.

Tülaycım,görümcen yakınınıza taşınıyormuş hayırlısı olsun,çok iyi anlaşıyordunuz diye hatırlıyorum,sana arkadaş yardımcı olacaktır ne güzel.

Çekiliş işi konuşulmuş,ben muhakkak katılırım kızlar,bazen geri kalıyorum banada haber verin olurmu?Ve bence hem annelere hem kuzulara olsun :KK70:

Tüm ögretmen arkadaşlarımızın ögretmenler günü kutlu olsun.Çok ulvi bir görev yapıyorlar hakları ödenmez.

Benden bu kadar umarım unuttuklarım yoktur.Bu cumartesi toplanalım diyecektim o kadar sıkıldım ki ama mesai çıktı,cumartesi akşam bişeyler yapabilirmiyiz acep?Gerçi herkesin o saatlerde ailesiyle planlarıda olabilir.Okey diyen olursa konuşalım olurmu ?:93:

Son düzenleme:
kızlar bayramda amasyaya gitmiştik eşimin ailesi gerçekten el üstünde tuttular bizi kayınvalidemin arada patavatsızlıkları olsada herşey çok güzel geçti :)))
ve bayramda görümcemle barıştık bizden böyle işte :KK36:

nurancım iyiyim tatlım sen nasılsın kuzucuklarım çok iyi bitanem senin yavrun nasıl :))) benim yerime kocaman öp kuzumu

tülaycım ohh görümcende sana yakın geliyor ne güzel :)) sevindim sizin adınıza

filizcim canım nasılsın paşan nasıl:)

sibelcim pınarcım birsencim ferdacım esracım birsencim sizlerde iyisinizdir umarım

defne ve zeynebe geçmiş olsun prensesler düşmüş Allah korusun

Son düzenleme:
günaydın kızlar
gece hiç uyumadık tıs tıs sürekli anne anne neyse sabah gripilacını verdim iyi şükür
kabızlık hala devam yazık aglıyor yapamıyorum diye neyse gecmezse doktoruna tel acıcam artık suanda bi hazırlanıp bi yazıyorum annemle dışarı cıkcaz arkadas dogum yaptı göz aydına gidicez sonra akraba gezmemiz var ben kacar annem gelir birazdan

kızlar günaydın nasılsınız?
sibelcim banu cum bozon cnaım saolun.evet iyi oldu görümcemlede iyi anlaşıyoruz çok sevindim bakalım bu aralar onları ev telaşı var ayın 9 unda taşınacaklar bende elimden geldiğinc eyardımcı oluyorum.
bozon canım çoks evindimya sağlıkla kucağına al inşallah. aynur canım senin bebiş nasıl 10 haftalık olmuşssunuz maşallah ya.banucum sevindim güzel geçmesine tatilinizin.

nuran cım sütüne bolca zeytinyağı koy bide sütü direk verme suyla akrıştırıp ver kabızlığı tetikliyor çünkü.bide erik püresi ve armut iyi geliyor.

günaydın arkadaşlar nasılsınız nurancım tülaycımın dediği gibi zeytin yağı en etkili çözüm.mürdüm eriği ve kayısı püreside.banucum güzel bir bayram geçirmenize sevindim.tülaycım canım sen nasıslın selinim nasıl annesi?biz şükür ii olmaya çalışıyoruz alpiş yumurcak tv de "kayu" karekterini çok seviyo sabahtan akşama kadar onu izliyoruz artık kaydettik tv de olmayınca flaş bellekten açıyoruz alpişinde köpek dişleri çıkmaya başladı buyüzzden mızmızlanıyoo buarada suyu hiç sevmezdi banyo yaptırmaya gittiğimizde avazı çıkana kadar bağırır ağlardı şimdide çok seviyo hiç çıkmak istemiyo banyodan.bu sene eşim askerden izne geldiğinde gümüldüre gitmiştik izmire ben bukadar temiz su ilkdefa gördüm kızlar tavsiye ederim eğer doğumum rahat ve bebeğimde sağlıklı sıhatlice kucağıma alırsam bidaha gitmeyi çok isterim tatil çok ii geliyoo insana.kış geliyo sen neden bahsediyosun diyen arkadaşlar olabilir hehehe çok doğru ama ben şimdiden bakmaya başladım :))))

aynur cum saolasın iyiyiz biz.kızımda iyi teyzesi.pek bir dillendi artık ona neyi nasıl anlatacağımı şaşırır oldum.akşan bulaşık makinasını yerleştirriken yardım ediyor bid ebana dönüp anne koydum koydum diye el çırpıyor.şimdiden küçük yardımcım hazır:)) inşallah sağlıklı bir doğum geçirir ve istediğin gibi bir tatil yaparsın canım.ben artık plan yapmıyorum çünkü hep bir aksilik çıkıyor:KK43:(

aynur cum saolasın iyiyiz biz.kızımda iyi teyzesi.pek bir dillendi artık ona neyi nasıl anlatacağımı şaşırır oldum.akşan bulaşık makinasını yerleştirriken yardım ediyor bid ebana dönüp anne koydum koydum diye el çırpıyor.şimdiden küçük yardımcım hazır:)) inşallah sağlıklı bir doğum geçirir ve istediğin gibi bir tatil yaparsın canım.ben artık plan yapmıyorum çünkü hep bir aksilik çıkıyor:KK43:(

ahh canım benim koca kızz olmuş yaa çokta hamarat olacak annesi.alpişte ewi dağıtma ustası:)))

merhaba kızlarrr
ne guzel hamişlerımız çoğalıyorrr allah yardımcınız olsun kızlarrr mevlam her ısteye versın inşallahhh:21:
aynur senın basladımı bulantılarr?
benımde en yakın arkadasım hamıleymıs dun ogrendım cok sevındım

:KK51:sıtenın bu halı benıde hıc sarmadı :KK67:

duruyla yenıden yememe moduna gectık artık bıberondanda eskı gıbı ıcmıyor sutu ıtıyor dılıyle buara bı sıkıntısı var ama bakalım hayırlısı
sıbelcım ben musaıdım sanırım hafta sonu bı esımlede konusayım bı planı yoksa bulusalım sekerım bana uyar yanı

kafama takılan bısey var hepatı a ve karma asının aynı gun olması gerekıyormus bırı ozel ası bırı saglık ocagı vuruyor hepatıt a ıcın doktorumuz ayın 11e randevu verdı saglık ocagıda 29aralık ta gel dedı sız nasıl ayarladınız asılarııı:KK75:

bende hala evıme tablo alamadım hafta sonu ona bı bakarım dıyorum varmı bıldıgınız bı yer anadolu yakasında oturan hatunlarrr:KK71:

işlere döneyım ben kolay gelsın herkezeee.....

merhaba kızlarrr
ne guzel hamişlerımız çoğalıyorrr allah yardımcınız olsun kızlarrr mevlam her ısteye versın inşallahhh:21:
aynur senın basladımı bulantılarr?
benımde en yakın arkadasım hamıleymıs dun ogrendım cok sevındım

:KK51:sıtenın bu halı benıde hıc sarmadı :KK67:

duruyla yenıden yememe moduna gectık artık bıberondanda eskı gıbı ıcmıyor sutu ıtıyor dılıyle buara bı sıkıntısı var ama bakalım hayırlısı
sıbelcım ben musaıdım sanırım hafta sonu bı esımlede konusayım bı planı yoksa bulusalım sekerım bana uyar yanı

kafama takılan bısey var hepatı a ve karma asının aynı gun olması gerekıyormus bırı ozel ası bırı saglık ocagı vuruyor hepatıt a ıcın doktorumuz ayın 11e randevu verdı saglık ocagıda 29aralık ta gel dedı sız nasıl ayarladınız asılarııı:KK75:

bende hala evıme tablo alamadım hafta sonu ona bı bakarım dıyorum varmı bıldıgınız bı yer anadolu yakasında oturan hatunlarrr:KK71:

işlere döneyım ben kolay gelsın herkezeee.....

canım mrb bulantım oluyordu ama çokazkaldı diyebilirim alpişte çok bulantım olmuştu ve sabahları çıkartıyordum ama ne çıkartmak ağımdan burnumdan geliyordu ama bir okadarda hareketli bi hamilelik geçirmiştim yerimde hiç durmazdım kusmalar dışında bi sorunum olmamıştı şidi 10 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır falan yok bulantım ama ilk hamileliğimdeki gibi hareketli değilim çok çabuk yoruluyorum halsizzliğim çok oluyor.canım alpişte sütünü çok severek içerdi ama şimdilerde 250 lik mamadan 130 luk falan içiyo oyalana oyalana 90 a 60 a indiriyor pek arası ii değil sütle arası ben herşeyi dişe ve mekan değişikliğinede bağlıyorum uşağa gidiypruz ananesi dedesiyle mutlu ama bi tarafı eksik baba olmuyor yanında buraya geliyoruz ordaki rahatı özlüyor bu yüzden huyuda değişti gerçi bu değişiklik eşim askere gittiğinden beri var.pedagog a bile götürmeyi düşünüyorum.çok yaramazz isediği olsun istiyor olmayınca kafasını vuruyor kendisiini yere atıyor arkadaşlar bu davranışlar sizlerdede varmı?

Merhaba arkadaşlar!
Bütün iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Daha iş yerinde kimseye söylemedim.
Allah'a şükür şimdilik bir sıkıntı yok.
Çok fazla işim var bu hafta yine.
Öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun.

cocukların hepsınde genel olarak bır hırcınlık var kendını ispat etme çabası dıye dusunuyorum ben
ee bıde artık bebeklıkten cocukluga terfı ettıler normaldr canı yanınca bırakır dıye dusunuyorum kafayı vurmasını
bırara bırsenınkıler cok yapıyodu o daha ıyı akıl verebılır erkek cocuklarında goruluyor sanırım bu asilik
zor tabı hem hamılelık hem esın yanında degıl allah kolaylık versın canım:KK71:

merhaba kılar..tülay,banu,sibel,gülşahh,nuran adını sayamadıkalrım..ilgin güzel geçmiş bayramınız...çok sevindim görümcnlede barışmışsın..iyi olmuş cnm..ama dikkat et bu barşla yanına gelmesin cnm..tülay maşallah seline kızlar daha atak bu konularda...

siboşum keyfin yerinde olsun sağlığın olsu işler girer düzene..

güllümm naber kuzum..duru perhize girmiş heeee.....oluyor çocuklarda böyle dönemler...

size iyi toplantılar kızlar...

bana gelice..bu sabah çocuklar 8.30 kalktılar...aliş süt istedi hadi ona süt ömere devam sütü verdim..yatakta keyif yaptık...analı danalı...sonra
ben annemle konnuştum...çocuklar mama demeye başladı..yatakları topladım...kahvaltı verdim kuzularıma..sonra mutfağa bi girdim...kendime haşlama çay yaptım..çocukalra mercimek çorbası yaptım...patates koydum haşlanasın dedim..karnbahar için su kaynattım...kahvaltı yaptm karnıbaharı haşladım..pişirdim...patatesleri rendeledim...kocişe böğrek açtım..içini hazırla vs..
tabi AÖ çetesi rahat duruyormu...onları çok sevdikleri kapalı balkona saldım heryeri birbirne sokmuşlar....işim bitince..böğreği buzdolabına koydum...aksama pişireceğim....tezgahımı toplamadan...çocuklara birer yoğurt yarımşar muz yedirdim..üstlerini değiştirdim..alt temizliği yaptım..uyuttum...sonra çocuk odasnın klimlerini silkeledim...yerini sildim..antre mutfak banyoyuda sildim..lavoba,klozeti temizledim...çamaşır attım..mutfağa girdim tezgahı çamaşır suyu ile sildim...bulaşık mak.çalıştrdım..kalanları elde yıkadım...sonra yemeğimi yedim...oturdum size bakem dedim..kuzular kalktı..bende böle işlerimi bitirdim..akşama kadar rahatım..kuzulara biraz zaman geçsin..çorba vereceğim....ama şimdi kalkp ses olur diye süpüremediğim mutakla antreyi süpüreyim 2.dk.geliyorum..

öğretmenler gününüz kutlu olsu kızlarrrrrrr

X