Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynur cum saolasın iyiyiz biz.kızımda iyi teyzesi.pek bir dillendi artık ona neyi nasıl anlatacağımı şaşırır oldum.akşan bulaşık makinasını yerleştirriken yardım ediyor bid ebana dönüp anne koydum koydum diye el çırpıyor.şimdiden küçük yardımcım hazır:)) inşallah sağlıklı bir doğum geçirir ve istediğin gibi bir tatil yaparsın canım.ben artık plan yapmıyorum çünkü hep bir aksilik çıkıyor(
merhaba kızlarrr
ne guzel hamişlerımız çoğalıyorrr allah yardımcınız olsun kızlarrr mevlam her ısteye versın inşallahhh
aynur senın basladımı bulantılarr?
benımde en yakın arkadasım hamıleymıs dun ogrendım cok sevındım
sıtenın bu halı benıde hıc sarmadı
duruyla yenıden yememe moduna gectık artık bıberondanda eskı gıbı ıcmıyor sutu ıtıyor dılıyle buara bı sıkıntısı var ama bakalım hayırlısı
sıbelcım ben musaıdım sanırım hafta sonu bı esımlede konusayım bı planı yoksa bulusalım sekerım bana uyar yanı
kafama takılan bısey var hepatı a ve karma asının aynı gun olması gerekıyormus bırı ozel ası bırı saglık ocagı vuruyor hepatıt a ıcın doktorumuz ayın 11e randevu verdı saglık ocagıda 29aralık ta gel dedı sız nasıl ayarladınız asılarııı
bende hala evıme tablo alamadım hafta sonu ona bı bakarım dıyorum varmı bıldıgınız bı yer anadolu yakasında oturan hatunlarrr
işlere döneyım ben kolay gelsın herkezeee.....
birsen cim saol canım.yine hamaratsın valla.afiyetle yiyin böreklerinizi.