tubişşşşşşşşşş hep sna cevap yazıcam unutuyorum ya,sen hep halimi hatırımı souyorsun halbuki,kusuruma bakma olur mu?mehmedim iyi ne yapsın iyip içip uyuyo,arada mızlıyo,pek şikayetçi dğeilim yani,zeynebin ebbekliğinden daha rahat bi bebeklik geçiriyor,zeynep çok huysuz oldu,benden başkası mehmedi alınca daha çok hırçınlaşıyo,kendisi sevilsin istiyo yavrum,zaten onun yanında hiç sevmiyorum mehmedi,yada beraber seviyoruz,ben mehmedi kucağıma alıyorum zeynebi kovalıyoruz,o da mehmee diye dolanıyo hep, falan işte böyle geçiyo günlerim.senin serroş nasıl,sizin diyaloğa bayıldım valla,yavrum benim bop haa :)) zeynep onu bile demiyo gooll müş :)) sen naıslsın? halin keyfin yerinde sanırım,Allah daha da iyi etsin...
pınarım işler yolunda tıkırında gidiyor,kocaman bi maşallah sana
tülay selin nasıl oldu ya?düzeldi mi iyice kuzum? sen nasılsın?
banu,sen naıslın,fıstık kızların nasıl cnm?okuluna alıştı mı iyice kuzun?
gülşahhh seni de unutmadım kızzz?bakım yaptırmışın ne güzel ohh sefan olsun,senin kuzu nasıl oldu,iyice düzeldi mi kzuun,aklımda hep sormayı unutuyorum ama
ferdacım,cicilerinizi güle güle kullanın cnm,aslında sunduğun fikir güzel,bi gün belirleyelim bencede ,ben söz vermeyeyim ama gelebildiğim kadar gelirim mutlaka,biri uyusa öbürkü uyumuyor çünkü :))diğer fikrini de merak ettim valla
bengi hoşgeldin cnm,özledik seni valla,hamilelik iyi gidiyor sanırım,maşallah,isim ne koyacaksınız karar verdiniz mi?oğluş da çok yakışıklı olmuş hani
bozon işe başlamışssın cnm hayırlı olsun,yesen boşver,çalışıyorsun eritirsin hepsini,kuzun nasıl,alıştı mı çalışmana?
birsenn oğluşlar nasıl cnm?sen naısl oldun bu arada,astımın ne durumda?
nurten nasıılsın cnm?defne kzuu nasıl?
nuran sen nasılsın cnm?ağlatıyormusun hanzadeyi hala? vicdansız anne:))) diğer durumlar ne oldu,düzelme var mı?
esennn ,ayşe,ceren , kzılar sizler nasılsınız?aklıma gelmiyor bi anda herkes,kusuruma bakmayın lütfen,zeynep uyandı ben çıkayım yavaştan,öpüyorum hepinizi