2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin Kizlar,

Doruk günlerden sonra ilk kez adamakilli güzel bir kahvalti yapti ve sütünü icip sizdi. Bende mutfagi toparladim, bulasik makinesini calistirdim, sagi solu sildim ve biraz soluklaniyorum. Gece sürekli nöbet vardi, niye böyle yapiyor anlamiyorum ya. Sabaha kadar deliksiz uyuyan cocuktu, nazara mi geliyor, disler mi rahatsiz ediyor bilmiyorum hic. Cok zorda dis cikartiyoruz.
Benimde omuzlarim tutulmus hep. Gece cok terlemisim, sonra da üstümü acmisim ondan sanirim.
Üst acma mevzusu gecmis bu arada. Doruk'da o kervanin yolcusu. Gecen sene uyku tulumuyla durumu kurtariyorduk, bu sene onuda giyinmek istemiyor. Hareket alanini daraltiyor ya, ondan sanirim. Ama caresi yok, alisacak.

merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
bana gelince o kadar yorgunum ki dün işe geç geldim kızımın sınıfı öğretmeni değişti birlikte gittik okula bugün zorluk çekmedi çok şükür okula giderken öğretmeni çok ilgili :)) inşallah biran önce alışır canımız çok sıkılmıştı eşimle yağmura şimdi biraz daha iyiyiz
haftasonum güzel geçti pazar günü annemler kahvaltıya geldiler sonra biraz yürüyüş yaptık akşamada üst komşum geldi

hoşgeldin banucum
yagmurun ögretmen
işini halletmesine cok sevindim
inşallah bundan sonra kersey daha güzel olacak

sağol nurancım :))) sende sıkmamaya çalış canını çok şükür ki sağlığımız yerinde hayatın hep bir noktasında kötü şeyler yaşıyoruz maddi manevi umarım tez zamanda düzelir eşinin işi yine eskisi gibi olursunuz

selamlar kızlara.s.
sabah sabah kalktık kahvaltımızı yaptık Ahseni giydirdim şimdi ben giyineceğim
Ahsene bugün halası bakacak kayınvalidem eşimin abisini dr a götürdü bugün epilepsi günüymüş sanırım kontrole gittiler halasıylada anlaşıyor allahtan Ahsen hanım

Ahsen çok grip oldu balgamlı öksürüyorda geçmezse yarın bi dr aa götürücem:KK43:(

benim okulda baya yoğun geçiyor gelince ders veriyorum eşim Ahseni getirene kadar yemek yapıyorum sonra kızçemle oynaşıyoruz akşam 12 de onu uyuturken bende yatıyorum buraya hiç giremiyorum kendime bile vaktım olmuyor eşimde çok yoğun Allah sonumuzu hayretsin

bizden böyle ben haliyle geçmişe bakamadım son sayfaya bakabildim
pınarcım kayınvalidene güzel bir jest yapmışsın bravo şekerim bende 29 ekimde 3 günlüğüne biryerlere götüreyim kadıncağazı diye düşünüyorum bakalım

Sağolasın canım ohhh sende iyi düşünmüşsün valla kayınvaliden de sevinir a.s.

İşin zor valla Allah yardımcınız olsun a.s.

Susuzluk kadar kötü bişey yok yaa,Ankara'dayken bir hafta kesilmişti sularımız,işi gücü bırakıp memlkete gitmiştik,yaşanmıyorki susuz...Allah susuz bırakmasın valla,kullanırkende çok dikkat ederim...

ohh kayınvalidenin gönlünü almışsın bi buket çiçekle iyisin valla..Güle güle kullan paranıda cnm...Bende özledim para kazanmayı ...akannehir akannehir

Sorma canım valla susuzluk beter. Bende aksine ne çok savurgan kullanırım suyu varya. Bundan sonra daha dikkat edeceğim kesin :eek:klava:

Sağolasın canım. Valla güzel bişeymiş yeniden ayaklarının üzerinde durmak. İnşallah sende iyi bir bakıcı bulursun da dönersin işine geri a.s.

Herkese Günaydın Kızlar,,,

8 de uyandık,oğlum yine kahvaltı yapmadı sabahın köründe iki üç çatal makarna yedi sadece,birazda süt içti.Şimdi uyuttum.

Bizde kardeşimle kahvaltı keyfi yapıcaz şimdi beni bekliyor...Öptüm hepinizi...
[/B][/B]

Defne'de dişlerden dolayı yemiyor kaç gündür tatlım. Zorlama düzelir elbet a.s.

gunaydın bacılarrr
esen gecmıs olsun canım duruda aynııı:KK43:
duruda dun gece fenaydı üstünü örtmeyenlerden benım kızımda sonunda kaptı şifayı

dun gece erken yatırdım ama bellı nefes almakta zorluk ceıyor nasıl hırlıyo tıknamıs burnu soguk algınlıgı ıcın surup verdım uyuttum eşimde kalktı gıttıı okyonus suyu aldı sabah onuda sıktım sabah karsı atesı yukseldı bıraz doktora goturmedım sımdılık onunda verıcegı ılaclar aynı nasılsa gecmezse goturecem
kombıyı yakmaya basladım artık soguk oluıyor ev
buhar makınesı almayı dusunuyorum duru gecen kışta hep burnu tıkalıydı belkı ıyı gelırr kullanan varmı tavsıye edermısınızz?hulya saolsun okalıptus tavsıye etmıstı ama fayda etmıyo benım kızaa

Oyyy geçmiş olsun canım ya bu mevsim geçişleri yakacak bizi belli oldu :çok üzgünüm:

Ben Chicco'nun
chicco-iyonlu-buhar.jpg
bu modelini kullanıyorum canım. Defne doğduğundan beri çok sıcaklarda açıyorum. Yada burnu tıkalı olduğundan. Ben çok memnunum etkili oluyor tavsiye ederim a.s.

Gunaydın Kızlar,,,

Bızde uyandık oğlusla o 2.uykuya yattı.Bende kara kara bugun ne yedırsem dıye dusunuyorum.Kıyma cıkardım dolaptan bıseyler uydurcam sımdı.Bende kombıyı yakmaya basladım gece cok serın oluyor ev.Malesef bızımkıde ortmuyor ustunu ama sık kalkınca babasıyla donusumlu ortuyoruz.Alp ıstanbulda bugun gecede annesınde kalıcak ıslerı cokmus.Benımde annem gelıcek kalmaya.Öğleden sonra bı saclarımı boyatmaya gıdeyım dıyorum.

Pınar gule gule kullan paranı canım.Ohh cıcekler fılan super.Valla cocuğa kım bakıyorsa bıraz maaslarınızdan ayırıp her ay gonul alın kızlar.Kolay bısey deıl o yasta cocukla uğrasmak.Annem abımın kızına bakarken esı hep kucuk kucuk hedıyeler alırdı.Annemınde cok hosuna gıderdı.Beklentı deıl ama gonul alma cok onemlı.

Sağolasın canım. Valla dediğin gibi her ay ufak tefek şeylerle alırım gönlünü. Dün çiçekleri görünce çocuk gibi sevindi. Allah razı olsun gözü gibi bakıyor valla a.s

Ooo saçlar boyanıyor he hadi bakalım güzelleş canım a.s. Eşin de buralardaymış. Allah kavuştursun o zaman a.s.

günaydın kızlar
pınar kayınvaldene yaptıgın jest süpermiş kolay gelsin sana
pınar benim evde sıcak oluyor hanzadede askılı cıtcıtlının üstüne uzun kollu ince pijama giydiriyorum ama sık uynmadıgı zaman bende uykumun agır bastıgı zaman hep üstü acık oluyor ee bide odalar da ayrı olunca görmüyorum bile

Sağolasın canım a.s.

Bizimki de dediğim gibi üstü hep açık canım. Kendi odasında da yatsa yanımda da yatsa örttürmez. Evi sıcak tutucaz mümkün olduğunca a.s.

sana takılan şu adama sinir oldum bende manyak ya
evli olduğunu bile bile yuh yani
pasta mı aldın ohh miss bi de çiçek süper olmuş kaynanın gönlünü almışssın
anlatıyorsun ya imreniyorum valal size,annen kayınvalidene gidecekmiş yardıma,valla maşallah size,darısı başıma,ama nerdeee

Çok şükür canım ya aileler çok iyi anlaşıyorlar. O konuda şanslıyım. Allah bozmasın maşallah diyeyim a.s. :nazar:

Ay o adamı sorma. Bu sabah bişey demeye cesaret edemedi. Ederse ağzının payını fena alıcak :eek:klava:

günaydın kızlar
keyifsiz bir gün daha basladı
dün gene eşimle babası yüzünden kavga ettik ve artık ilişkmizde bu yüzden catlaklar alıyor
anlatayım kızlar akıl verin
biz evlendiğimizde eşimin kendi iş yeri vardı cok güzelde geciniyorduk kayınbabam kendi dükkanında elemana ihtiyac var diye allem etti galem etti kapattırdı eşime dükkanı
eşimde kapatırken ben evimi tam gecidiriyorum bu statüde yasayacaksam yardıma gelirim baba dedi
oda oo oglum hatta daha iyi olacak dükkan kirasından kurtarıyorum o parayıda köseye koyarsın fenamı dedii
neyse eşim babasıyla calışmaya basladı malesef hersey tersine döndü
eskisi kadar rahat yasayamaz hale geldik
kapıya ev sahipleri glmeye basladı
adam dogru dürüst eşimin emeginin karsılıgını vermiyor
her kira zamanı bir bahen uyduruyor olan gene benim altınlara oluyor ve artık verecek altında kalmadı,
cok bunaldım kızlar sıkısınca benim babamı arıyoruz adamın zorune ne yaa evlendirdi beni daha beter masrafım oluyor adama valla kendi ailemin yüzüne bakacak gücüm kalmadı
neyse dün akşamda otururken bina görevlisi geldi 3 aydır aidat verilmiyor mehmet bey diye
benimde kafamın tası attı
yaa kaynanam olacak 2 yılda 2 tane oturmaodası perdesi değişti duşa kabinler yapıldı plazma lar onların sehbaları alındı araba alındı
bunlara para vaesa bende rahat yasamak istiyorum dedim eşime
yoksa evliliğimiz cıkmaza girecek dedim
ya işsiz olsa ona göre haraket edilir yada maaşlı calısan olsa ayagımızı yorgana göre uzatırız ama adamın kendi işyeri ve sefillik cekiyoruz buda zoruma gidiyor
dün karar almıstım eşim işe gidince kaynatamı cagırıp bir bir anlatcaktım ama daha önce aile içinde 2 kere konustum ilk 10 gün iyi sonra gene sıkıntı
valla napcamı sasırdım
eşim dün ölmekten bile bahsetti inanırmısınız
yani onada hak veriyorum bir erkek olarak evini gecindiremememnin veridği eziklik benim aileme karsı mahcupluk kolay degil her dim destek olmaya calısıyorum elimde para varsa inanaın ona veriyorum ama bi yerdede bıcak kemiğe dayanıyor ve cıkmaza giriyorum

evet kızlar ben napmalıyım gercekten youldum artık
isyan deil ama var ola olada bu durumda omak mahvediyor beni

Valla tatlım insanın alıştığı standartların altına düşmesi çok zor. Her zaman Rabbim bunun altına düşürmesin derim. Eşinin dükkanı kapaması ve babasının yanına geçmesi şanssızlık olmuş. Ama çok da üzerine gitme. Allah korusun insan sıkıntı ile neler yapar. Olmadı sen yine al kayınvaliden, kayınpederini karşına konuş. Anlamıyorlarsa bir daha anlat. Hiç olmadı ayrılsın yeniden düzeninizi kurun. En azından ilk zamanlar sıkıntı çekersiniz ama rayına oturunca eskiye dönersiniz. Çok zor böyle Allah yardımcınız olsun a.s.

Özel bir durumdan degildi canim, günlük gerilimlerden dolayiydi.

Güle güle harca canim.opuyorumnanaktan

Sağolasın Filiz'cim. Sevindim günlük olduğuna a.s.

Günaydin Kizlar,

Doruk günlerden sonra ilk kez adamakilli güzel bir kahvalti yapti ve sütünü icip sizdi. Bende mutfagi toparladim, bulasik makinesini calistirdim, sagi solu sildim ve biraz soluklaniyorum. Gece sürekli nöbet vardi, niye böyle yapiyor anlamiyorum ya. Sabaha kadar deliksiz uyuyan cocuktu, nazara mi geliyor, disler mi rahatsiz ediyor bilmiyorum hic. Cok zorda dis cikartiyoruz.
Benimde omuzlarim tutulmus hep. Gece cok terlemisim, sonra da üstümü acmisim ondan sanirim.
Üst acma mevzusu gecmis bu arada. Doruk'da o kervanin yolcusu. Gecen sene uyku tulumuyla durumu kurtariyorduk, bu sene onuda giyinmek istemiyor. Hareket alanini daraltiyor ya, ondan sanirim. Ama caresi yok, alisacak.

Maşallah kuzuya afiyet şeker olsun a.s.

bana gelince o kadar yorgunum ki dün işe geç geldim kızımın sınıfı öğretmeni değişti birlikte gittik okula bugün zorluk çekmedi çok şükür okula giderken öğretmeni çok ilgili :)) inşallah biran önce alışır canımız çok sıkılmıştı eşimle yağmura şimdi biraz daha iyiyiz
haftasonum güzel geçti pazar günü annemler kahvaltıya geldiler sonra biraz yürüyüş yaptık akşamada üst komşum geldi

Hoşgeldin Banu'cum. Hadi bakalım inşallah artık okulunu severek gider Yağmur'cum a.s.

Kayınvalidem aradı şimdi. Adamlar evin tüm odalarına girmişler biran önce bitsin doğalgaz diye. Annem de işe dönmek zorunda kaldı tabi. Kadın Defne ile kalmış öyle ortada. Karşı binasında en yakın arkadaşı oturuyor. Defne'de çok sever onu. Oraya göndermiş kuzumu. Erken çıkabilirsen çok iyi olur kızım dedi ama şansıma ofiste de kimse yok :1no2:

Eşim erken kaçabilirsem giderim dedi ama o da zor heralde. Çok şükür yarın anneme tatil de perişan olmayacak kuzum :çok üzgünüm:

Günaydin Kizlar,

maşallah cnm doruğa,onlar yiiynce çok sevinli oluyoruz valla,zeynep de bugün çorbasını yoğurdunu,meyvesini tam yedi,içim bi hoş oldu çok mutlu oldum çokk
sanada geçmiş olsun cnm,sıcak bir banyo yap iyi gelir
canım inş yeni öğretmenine alışır yağmur,herşey daha güzel olur onun için,dolu dolu bir hafta sonu geçirmişssin ,yorgunluğun normal cnm
Kayınvalidem aradı şimdi. Adamlar evin tüm odalarına girmişler biran önce bitsin doğalgaz diye. Annem de işe dönmek zorunda kaldı tabi. Kadın Defne ile kalmış öyle ortada. Karşı binasında en yakın arkadaşı oturuyor. Defne'de çok sever onu. Oraya göndermiş kuzumu. Erken çıkabilirsen çok iyi olur kızım dedi ama şansıma ofiste de kimse yok :1no2:

Eşim erken kaçabilirsem giderim dedi ama o da zor heralde. Çok şükür yarın anneme tatil de perişan olmayacak kuzum :çok üzgünüm:
cnm ya,çalışmanın zor yanları işte
Gunaydın Kızlar,,,

Bızde uyandık oğlusla o 2.uykuya yattı.Bende kara kara bugun ne yedırsem dıye dusunuyorum.Kıyma cıkardım dolaptan bıseyler uydurcam sımdı.Bende kombıyı yakmaya basladım gece cok serın oluyor ev.Malesef bızımkıde ortmuyor ustunu ama sık kalkınca babasıyla donusumlu ortuyoruz.Alp ıstanbulda bugun gecede annesınde kalıcak ıslerı cokmus.Benımde annem gelıcek kalmaya.Öğleden sonra bı saclarımı boyatmaya gıdeyım dıyorum.

Gulsah gecmıs olsun canım.Ben medısana kullanıyorum memnunum bı atactır ıstersen.Tıbbı bır marka.

Esen sızede gecmıs olsun canım.Kayınvalıden ıcınde cok ıyı dusunmussun mutlu olur kadın.

Pınar gule gule kullan paranı canım.Ohh cıcekler fılan super.Valla cocuğa kım bakıyorsa bıraz maaslarınızdan ayırıp her ay gonul alın kızlar.Kolay bısey deıl o yasta cocukla uğrasmak.Annem abımın kızına bakarken esı hep kucuk kucuk hedıyeler alırdı.Annemınde cok hosuna gıderdı.Beklentı deıl ama gonul alma cok onemlı.

Ferdacım gelmıs.Gercı sabah konustuk ama kolay gelsın tatlım.Öpüyorum.

Özlem bencede bı psıkoloğa gıt ttatlım.Mutlaka rahatlarsın bıraz.Aslında herkesın donem donem ıhtıyacı oluyor.Ben cok pişmanım lohusalık donemınde gıtmedığımden
.
bakalım cnm ciddi ciddi düşünmeye başladım,bu psikolojiden çıkmam lazım bi an önce,yoksa kimseye faydam olmadığı gibi zararım olacak...
en güzel annen gelince kendine vakit ayırma fırsatın oluyor,boyat bakalım saçlarını:))
günaydın kızlar
dün gene eşimle babası yüzünden kavga ettik ve artık ilişkmizde bu yüzden catlaklar alıyor
biz evlendiğimizde eşimin kendi iş yeri vardı cok güzelde geciniyorduk kayınbabam kendi dükkanında elemana ihtiyac var diye allem etti galem etti kapattırdı eşime dükkanı
eşimde kapatırken ben evimi tam gecidiriyorum bu statüde yasayacaksam yardıma gelirim baba dedi
oda oo oglum hatta daha iyi olacak dükkan kirasından kurtarıyorum o parayıda köseye koyarsın fenamı dedii
her kira zamanı bir bahen uyduruyor olan gene benim altınlara oluyor ve artık verecek altında kalmadı,
cok bunaldım kızlar sıkısınca benim babamı arıyoruz adamın zorune ne yaa evlendirdi beni daha beter masrafım oluyor adama valla kendi ailemin yüzüne bakacak gücüm kalmadı
neyse dün akşamda otururken bina görevlisi geldi 3 aydır aidat verilmiyor mehmet bey diye
yaa kaynanam olacak 2 yılda 2 tane oturmaodası perdesi değişti duşa kabinler yapıldı plazma lar onların sehbaları alındı araba alındı
ya işsiz olsa ona göre haraket edilir yada maaşlı calısan olsa ayagımızı yorgana göre uzatırız ama adamın kendi işyeri ve sefillik cekiyoruz buda zoruma gidiyor
dün karar almıstım eşim işe gidince kaynatamı cagırıp bir bir anlatcaktım ama daha önce aile içinde 2 kere konustum ilk 10 gün iyi sonra gene sıkıntı
valla napcamı sasırdım
yani onada hak veriyorum bir erkek olarak evini gecindiremememnin veridği eziklik benim aileme karsı mahcupluk kolay degil her dim destek olmaya calısıyorum elimde para varsa inanaın ona veriyorum ama bi yerdede bıcak kemiğe dayanıyor ve cıkmaza giriyorum

cnm ya ne desem boşşş
eşin ayrılmayı babsına anlatamaz,analatbilecek olsa bu durumda olmazdınız zaten,bende pınara katılıyorum,önce kayınpederinle falan konuş,anlat,artı k çocuğumuzda var de...içinden gelenleri bir bir anlat,çok çünkü hem maddi hemde manevi olarak yıpranıyorsunuz,dilerim en kısa zamnada çözülür cnm
Canim süt icin, belki biliyorsundur ama aklinda bulunsun. Kuru sogan, dereotu da iyi geliyor. Ben kuru kayisi, ceviz, incir falanda atistiriyordum. Streslisin ama, bu sütüne de yansir. Serinkanli olmaya calis ve haklisin, bir uzmanla görüsmekte fayda var.

.

sağol cnm,ceviz ve kayısından haberim yoktu deniycem

anam kimseler kalmamışş
ben de çıkam bari kociş gelecek birazdan
herkese iyi günlerrr

çok sagolun kızlar hepinize teşekkür ederim
özlemcim haklısın manevi olarak cokdaha fazla yıpranıyoruz
bakalım mevla hakkımızda neyi uygun gördü ama haksızlıklar canımı sıkıyor katlanamıyorum
neyse zaman inşallah ben onlarla konusunca biraz osun keyimiz yerine gelir
inanırmısınız gecen hafta sonu kaplıcaya gitmiştk ya gittiğimiz için suclu duruma düştük kayınbabam yüzümze bakmıyr
halbuki 1 günlük parası babamın hediyesiydi ama gelde anlat off konustukca canım sıkılıyor daha beter kapatayım konuyu

Gunaydın Kızlar,,,

Gulsah gecmıs olsun canım.Ben medısana kullanıyorum memnunum bı atactır ıstersen.Tıbbı bır marka.

Esen sızede gecmıs olsun canım.Kayınvalıden ıcınde cok ıyı dusunmussun mutlu olur kadın.

Ferdacım gelmıs.Gercı sabah konustuk ama kolay gelsın tatlım.Öpüyorum.

Özlem bencede bı psıkoloğa gıt ttatlım.Mutlaka rahatlarsın bıraz.Aslında herkesın donem donem ıhtıyacı oluyor.Ben cok pişmanım lohusalık donemınde gıtmedığımden
.

Bende seni öpüyorum cnm,boyat boyat bak kendine,ben bu rabi formül geliştirdim ilk kez bayramda yaptım saçımı kendim boyadımve süper olduresmen yumuşacık oldu saçlarım.boyanın markasıda önemliymiş tabi,aynı zamanda şampuanımıda değiştirdim,şu an çok memnunum saçlarımdan,kardeşimde bana saç düzleştirici getirmiş gelirken,tam süper oldu yanii.Tavsiye ederim boyama işini....

Ohh bu gece annecinle kalcan demek güzel oluyor bee... :KK66:)

Kocan da annesiyle nasıl olsa... :)))
günaydın kızlar
valla napcamı sasırdım

Ne diyimki güzelim gerçekten zor bi durum,işinizi tekrar kurun desem sermaye ister,en iyisi babayla konuşun tekrar,belki bi sonuç alırsınız.

Allah kolaylık versin zor bi durum...
Hosgeldin canim. Sende bendensin, bende gecen hafta geldim Annemlerden. Insan o üc hafta hic bitmeyecek, hep öyle sürüp gidecek saniyor. Sonrasinda, büyük bir bosluk hissediyorsun ama geciyor tabiki. Doruk var, ona vakit ayirmaktan baska hicbirseye firsat kalmiyor.
Daghan'da demek "sosis"ci ha. Ayni Doruk gibi...Marketlerde bile, salam-sosis reyonlarinin önünden gecerken, bir sosis diyisi var ki, sanki sevgilisinin ismini aniyor sipa.:KK1:

Yaramaz bunlar ya. Sabah sabah makarna yenir mi hic...kaydirigubbakcemile3

Sorma güzelim zor oluyor cidden ayrılması,can sağlığı olsun tabi önemli olan o...

Güzelim Dağhan sosis yediğinden yada sevdiğinden değil,teyzesi geçen ona seni yerim sosis demiş o gün bugün sosis yani dodid diyip duruyor...:KK1: kaydirigubbakcemile3

Sabah kahvaltıda makarnada yeniliyormuş gördük yani cnm...
Günaydin Kizlar,

Aynen bizi anlatmışsın hiçbişey demiyorum başka,demekki bu ara hepsi aynı bunların...
cnm inşallah bir an evvel alışır öğretmenine...çok zor işler...

Ayy kuzum yaa,merak etme babaannesi ihmal etmez onu...İnşallah erken çıkıp gitmişsindir güzelim bak merak ettim şimdi...

Selam, a.s.

Kahvaltıdan sonra kalkıp,ben bi duş aldım,Şeymada ortalığı toparladı,Dağhan'ıma yermi yemezmi diye bin kere düşünerek yapdığım kabak yemeğini biraz inat etmesine rağmen dudağının ucuna değip tadını alınca beğenerek yedirdik..Çok şükür dedim sonunda,yanında birazda yoğurt yedi...Attık kendimizi dışarı,kızkardeşim kayınvalidesine bişey almıştı küçük gelmiş bi büyüğünü istedi onu aldık gitmişken Şeymada çok beğendi mağazayı o da aldı bişeyler..Ordan da Meydana gittik,Dolaştık batikte bi elbise bağandim çok uygunduda fiyatı filan ama biyeri kafama takıldı almadan çıktım..İşe başlarsam rahat giyebileceğim bişeydi aslında...Neyse bakarım yine..

Oğluş da bişeylere bindi,artık istiyor ordaki arabaları filan zor ayırdık..Çıkıp eve geldik.

Yemeğimi ayarladım o arada Şeyma uyutmuş Dağhanı bizde eşim gelince rahatça yedik yemeğimizi....Dağhan uyanıncada tavuk patates,makarna yedirdim yine birazda yoğurt yine rahatladı içim.Şimidede bi tabak meyve koydum önüne bişeyler kemirip duruyor işte!
Eşimde apartman toplantısına gidecek birazdan bizde kardeşimle çay keyfi yapcaz...Ben kaçıyım gari....

Öptüm sizi a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Dün akşam erken çıkamadım ama eşim erken gitmiş eve Allah'tan. Anam bi gittim ki evin heryeri heryerinde. Toz toprak içinde. Allah'tan alt kata dokunmamışlar dün. Defne orda babasıyla oynuyordu. Bende hemen giriştim işe. Tabi daha bugünde işleri olduğu için tam temizlemedik ama en azından kaba pisliğini aldık. Sonra ustalara da kendimize de yemek hazırladık yedik eve gelmemiz 22:30 oldu. Defne'nin de uykusu yoktu. O oynarken ütüm vardı biraz onları hallettim. Sabah ta annem geldi sağolsun. Beyaz çamaşırlarım vardı onları attım makinaya. Bunlar bitince çarşafları ve havluları at dedim anneme. Başka da bir işi yok. Defdoş'la ilgilensin yeter.

Bende geldim, kahvaltımı ettim. Şimdi işlere dalacağım. Arada bi uğrayın vallahi cıngar çıkaracağım yakında :eek:klava:

Günaydin

Oglum oyuna dalmisken, biraz oyalaniyorum bende. Kahvalti yapacagiz birazdan. Neyseki dün geceyi sorunsuz atlattik, dis jeli sürmüstüm yatmadan önce, birde sicaktan mi bunaliyor diye odanin isisini asagi cekmistim, hic uyanmadi. Demek ki, derdi varmis kuzumun. Asil önemli mevzumuzuda cözdük. Oyun terapilerimiz ise yaradi ve artik banyo yapabiliyor Doruk. Ayrica, bugün okula yazdiracagiz. Öncelikle haftada birgün, Persembeleri gidecek. Ihtimal, ilk günü yarin olacak. Dua edin teyzeleri, kolay adapte olsun.

Özlem'cigim, ceviz sütün kalitesini arttiyor, o yüzden yiyiyordum ben. Kayisida tatli ya, uyarici etkisi oldugu icin, her zaman ise yariyordu.

Pinar'cigim, neyseki bugün annenle Defne. Yarina kadarda biter sanirim kaynananlarin evindeki calisma.

Banu'cugum, insallah Yagmur benimser yeni ögretmenini. Cok sevindim ikiniz adina.

Gülsah'cigim, günaydin canim. Bak issislasmis buralar, Pinar'la beraber cekin bir yoklamakaydirigubbakcemile3

Ferda'cigim, Daghan'da istahsiz demek. Insallah, bir an önce düzelir kuzucugum.

günaydın bacılarrrrrrrra.s.

günaydın kızlar..

Günaydın kızlar a.s.

Günaydin

Oglum oyuna dalmisken, biraz oyalaniyorum bende. Kahvalti yapacagiz birazdan. Neyseki dün geceyi sorunsuz atlattik, dis jeli sürmüstüm yatmadan önce, birde sicaktan mi bunaliyor diye odanin isisini asagi cekmistim, hic uyanmadi. Demek ki, derdi varmis kuzumun. Asil önemli mevzumuzuda cözdük. Oyun terapilerimiz ise yaradi ve artik banyo yapabiliyor Doruk. Ayrica, bugün okula yazdiracagiz. Öncelikle haftada birgün, Persembeleri gidecek. Ihtimal, ilk günü yarin olacak. Dua edin teyzeleri, kolay adapte olsun.

Özlem'cigim, ceviz sütün kalitesini arttiyor, o yüzden yiyiyordum ben. Kayisida tatli ya, uyarici etkisi oldugu icin, her zaman ise yariyordu.

Pinar'cigim, neyseki bugün annenle Defne. Yarina kadarda biter sanirim kaynananlarin evindeki calisma.

Banu'cugum, insallah Yagmur benimser yeni ögretmenini. Cok sevindim ikiniz adina.

Gülsah'cigim, günaydin canim. Bak issislasmis buralar, Pinar'la beraber cekin bir yoklamakaydirigubbakcemile3

Ferda'cigim, Daghan'da istahsiz demek. Insallah, bir an önce düzelir kuzucugum.

Sağolasın canım. Daha bugün bitmez heralde. Salon parke olacak ve boyacı giricek ama en azından şu duvar delme işi bittiği için çok sorun olmaz a.s

Doruk yeniden alışmış yıkanmaya çok sevindim. Yoksa çok zor sevmeyen çocuğu yıkamak :1no2:

Okul dediğin tam gün mü gidecek? Oyun sınıfı gibi birkaç saat mi?

günaydın kızlarr
aman dün akşm hanzade muhallebisini yerken hepsini kustu offf benimde canım sıkıldı ama ortalıgı temizleyince kalan 3-5 kaşık daha verdim agzına
sabahta erkenden kalktık
şimdi uyuyor uyansın corba yedirip cıkcaz
kardeşim yeni evdeymiş oraya gidip yardım etcez yerleşmelerine
bahda oldukları için tam yerleşemediler
sonrada bir ihtimal eşim isterse kayınvaidelere gecicem
benim günlük raporum
pınar canım kolay gelsin sana
tülaycım ve bigudicim sanada günaydın

Günaydın kızlar a.s.

Sağolasın canım. Daha bugün bitmez heralde. Salon parke olacak ve boyacı giricek ama en azından şu duvar delme işi bittiği için çok sorun olmaz a.s

Doruk yeniden alışmış yıkanmaya çok sevindim. Yoksa çok zor sevmeyen çocuğu yıkamak :1no2:

Okul dediğin tam gün mü gidecek? Oyun sınıfı gibi birkaç saat mi?

Sorma tatlim ya, ne cekiyorduk haftalardir. Insallah böyle gider...
Anaokulunun oyun sinifina gidecek. Kendi yasitlariyla birkac saat olur sanirim. Daha detaylari konusmadik. Ve bir dahaki sene icinde anaokuluna yazdiracagiz, erken gitsin istiyorum, Almanca'yi kolay kavramasi acisindan. Cünkü evde Türkce ögreniyor. Okula basladiginda, sorun yasamasin dil acisindan.

merhaba kızlarrrr
karnım cok acıktı ve cok üşüyorum bugun
yemekten once bı selam verıyım dedım
fılızcım doruk'un sansı ıkı dili birden öğrenecek ne guzel buyudukten sonra daha zor oluyorr kavraması pratık ımkanı olmuyor buralarda cunku

pınarcım sızınkıler işleri baya yarılamış hafta sonuna sıcacık oturacaklar kayınvalıdenler anlasılan defnenın sansınaa kurtulmuş sobadan ne guzell...
annemlerın evıde sobalı valla ezıyet gıbı ınsallah bu dogazgaz cabuk yayılırr her yerede herkez kurtulur bu dertten annemlerın yakacak parası bızım odedıgımız dogalgaz parasını gecıyorrr ezıyetıde bonusu oluyorrr:KK43:ayy ne cok derdım varmış sobadan yanakaydirigubbakcemile3

duruya gelınce hala burnu tıkalı dun aksam dısarı cıkardık hıc bırsey yememıs dun kandırır yedırırıs dedık ama ne faydaa
bı tandık soylemıstı kettle kaynat odasında 3-4kez dedı denedım dun aksam sankı hırıltısı daha azdı hala arastırıyorum buhar makınası ıcın bugun yarın alırım artık
inşallah bugune duzelır ıstahı

gulhancım gule gule eskıt saclarını bende bı fırsat bulup gıdemedım sacımı boyatmaya hafta sonu mısafırlerım var pazar gunu onları gecırdıkten sonra dusunuyorum bakalım nasıppp

bırsen kızkulesındekı resımlerınızı gordum facede gelınınız cok sekerr bı hatuna benzıyorr
buarada sen hala annedemısın kaygana gelısmelerınden haberdar et bacım bızıopuyorumnanaktan

X