- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlemcım nurancım pınarım tulaycım sibelım bırsenım herkezeeee ıyı aksamlarrrrrrr
yarın görüşürüs kızlarrr
salı pazarına ugramaya calısacam bakalım ben gıdene kadar toplanmazsaaa
Bu azimle, kisa sürede ehliyetin olur eminim ki! Simdiden hayirli olsun.alkisalkisalkis
sen bu gayretle kesin alırsın hadi bakalım
sıkkkıın sıkkınnnnnnnn canım sıkkıınnnnnnnnnnnn kcişe canım sıkkkınnnnnnnnnnnnn
geldiğinden beri tersleyip duruyo ya sinir oldum bi de annem bizde yalnız olsak neyse kadın da alınıyo
hekes uyuyo bu satte kociş yatmış yatağa elbiseleriyle uyumuş örtmedim bende zaten hasta daha beter olacak ama içimden gelmedi valla örtmek...çamaşırlarımı katladım,ütülenecekleri ayırdım artık ütü yarın.bugün sabah 4 ten beri ayaktayım acayip uykum var bende yatıam şimdi,ıhlamur yaptım kızıma,oğlana içireyim diye
yarın oğlumu kontrole götürüce inş herşey yolunda çıkar,anam çenem düştü yine,hadi ben kaçtım,herkese iyi gecelerr
günaydınlar :)) güzel birgün diliyorum kızlar dün tam on yıllık arkadaşım aradı ankaradan onunla muhabbet ettik bir saate yakın çok rahatladım valla ne zamandır görüşememiştik oda ev almış kendine bankacı güzel bir kız yazada düğünü var hayırlısıyla insan istedikten sonra dostluklarını ömürdende öteye götürebiliyor yıllar arayı açmıyor :)))
dün yağmur derslere karşı biraz daha ilgiliydi altı sayfa ödevini mızmızlık yapmadan yaptı duruda tam komedi ablasının omzuna kafasını koyuyor onu öpüyor abla gel diyor elinden tutuyor ikisi birbirini o kadar çok seviyor ki :))))))))))))) maşallah
akşamada evimize gideceğiz dün annemlerdeydik
günyadınlarrrrr
dün akşam misafir vardı hiç bakamadım ama baya muhabbet olmuş akşam can yine yüz kere kalktı uyku biraz uyku....
kusura bakmayın ben 2010 mayıs annesiyim yanlışlık olmuş yinede güaydınnnhihoyyyt
kızlarrrrrr yardımmm
ben azcık yattım annemle zeynep kayu açalım derken bi yerlere basmışlar ekran dana kadar olmuş,bunları bile zor yazıyorum nasıl düzelticem?
günaydınn kızlarrrrrrrrrrr herkescikler iyidir umarım.ben yorgunum yaa dün turşularımı kurdumm turşu yemeye beklerim herkesi.sırada dolaba bişeyler atmaya geldi. onlarıda yaptımmı bu kış rahatız..
Günaydınlar kızlar a.s.
Bende dün akşam arkadaşımla elbise bakmaya gittim. Anam koca Kadıköy'de hep çok abiyenin dışında bişey yok. Ben çok abiye olsun istemiyorum. Rahat giyeyim istiyorum. Bi tane buldum onda da kararsız kaldım. Nişanları için Ümraniye'den bi elbise almıştım çok şık ve rahattı. O mağazaya da bakacağım haftasonu. Olmadı Kadıköy'de gördüğümü alacağım mecbur a.s
Neyse saat 8 olmuştu. Kayınvalidem aradı. Kızım bu kapılarda annem gelsin annem gelsin diye ağlıyo, durduramıyoruz dedi. Normalde en geç 7'de orda oluyorum ya gecikince çıldırmış bizim kuzu. Gittim ki halası, babanesi, dedesi başa çıkamamışlar. Nasıl ağlıyor içli içli. Beni gördü annem geldiiiii diye kucağıma atlayıp bi öpmesi var kuzumun :çok üzgünüm: Neyse sakinleştirdim, yemek yedik, evimize gittik. Sözüm ona çamaşır yıkayacaktım ama Defne'yi uyuturken uyumuşum bende kaydirigubbakcemile3
Sabahta Defdoş'u bıraktım , azcık uyudum bende orda. İşe geldik işte. Kahvaltımı ettim azcık iş güç yapayım buralardayım a.s.
kız valla bende özendim haa Allah içime sıcaklıgınımı veriyordur nedir
canım mutlu ve saglıklı olun
cok güzel bir duygu Rabbim nazarlardan saklasın
sen bu gayretle kesin alırsın hadi bakalım
canım görüşürüz
pazardan neler aldın merak ettim haa
sağol nurancım,darısı başına ne zmana istersen diyelim o zaman :))
gülşah bende merak ettim kızz
gunaydın canıma.s.günaydınnnopuyorumnanaktan
günaydınlar :)) güzel birgün diliyorum kızlar dün tam on yıllık arkadaşım aradı ankaradan onunla muhabbet ettik bir saate yakın çok rahatladım valla ne zamandır görüşememiştik oda ev almış kendine bankacı güzel bir kız yazada düğünü var hayırlısıyla insan istedikten sonra dostluklarını ömürdende öteye götürebiliyor yıllar arayı açmıyor :)))
dün yağmur derslere karşı biraz daha ilgiliydi altı sayfa ödevini mızmızlık yapmadan yaptı duruda tam komedi ablasının omzuna kafasını koyuyor onu öpüyor abla gel diyor elinden tutuyor ikisi birbirini o kadar çok seviyor ki :))))))))))))) maşallah
akşamada evimize gideceğiz dün annemlerdeydik
bahaneyle selam almış olduk 2010 annesındenyıne beklerızzkusura bakmayın ben 2010 mayıs annesiyim yanlışlık olmuş yinede güaydınnnhihoyyyt
Günaydınlar kızlar a.s.
Bende dün akşam arkadaşımla elbise bakmaya gittim. Anam koca Kadıköy'de hep çok abiyenin dışında bişey yok. Ben çok abiye olsun istemiyorum. Rahat giyeyim istiyorum. Bi tane buldum onda da kararsız kaldım. Nişanları için Ümraniye'den bi elbise almıştım çok şık ve rahattı. O mağazaya da bakacağım haftasonu. Olmadı Kadıköy'de gördüğümü alacağım mecbur a.s
Neyse saat 8 olmuştu. Kayınvalidem aradı. Kızım bu kapılarda annem gelsin annem gelsin diye ağlıyo, durduramıyoruz dedi. Normalde en geç 7'de orda oluyorum ya gecikince çıldırmış bizim kuzu. Gittim ki halası, babanesi, dedesi başa çıkamamışlar. Nasıl ağlıyor içli içli. Beni gördü annem geldiiiii diye kucağıma atlayıp bi öpmesi var kuzumun :çok üzgünüm: Neyse sakinleştirdim, yemek yedik, evimize gittik. Sözüm ona çamaşır yıkayacaktım ama Defne'yi uyuturken uyumuşum bende kaydirigubbakcemile3
Sabahta Defdoş'u bıraktım , azcık uyudum bende orda. İşe geldik işte. Kahvaltımı ettim azcık iş güç yapayım buralardayım a.s.
pınarcım günaydınn..benim mutfak küçük olmasa o dolaplardan bende istiyorum evdeki yetmiyor.ama ben bu sene sadece bamya eşim çok sevdiği için atıcam.kendim içinde patlıcan biber ve börülce atıcam diğer sebzeleri yiyemiyorum.turşuda annemle arkadaşımın annesi yaptılar epey verdiler ama ben kendim denedim umarımm olur:))
pınarcım kıyamam kuzuma ya..ama saati biliyorlar bunalr valla çok akıllı:))
Günaydin Kizlar,
Biz oglumla kalktik, simdi Ücüzleri izliyoruz bir yandan. Birazdan kahvalti yapacagiz.
Banu'cugum, eski dostlarla sohbet her zaman güzeldir, bende dün Lise'den bir arkasimla sohbet ettim.
Birsen'cigim tesekkürler canim.
Pinar, Tülay, Zehra günaydin kizlar.
Kiyamam kuzuma ya. Gelis saatini bile biliyormus baksanaohaoldumsmile
işten 6,30da cık kocişi al trafık derken 7,15di pazara vardıgımızda dağılmıştır dıye dusunuyodum ama acık tezgahlar vardı duruya 3tane alt esortman aldım 10tl ye evde gıysın rahat rahat dıgerlerı kısa gelıyorr öle komık oluyokııı
bırazda sebze aldım karanlıkta ama fena degılmıs yanı pendık pazarınada gıttım hiçbişey yoktu salı pazarı toplandıgı halde daha guzel geldı gunduz gıtmek lazım aslında...
özlemiş kuzu annesını..
pınarcım benım elbıse aldıgım bı magaza var uskudarda oraya bı bak öğle arası yakındır sana dıye tahmın edıyorum
zeynep kamılden ınen cadde uzerınde çetınkayanın ordakı bulvara gelmeden akbankın karsında eczanenın yanında adını hatırlamıyorum ama vakıfbankın sırasında vıtrınde elbıselerı gorursun zati bı bak belkı aradıgın bı elbıse bulabılırsın..
ben pazara gıttıgımde cok gec kalmısım sen erken cıkıyosun ugra zamanın olursa guzel seyler var gıbı ordaaopuyorumnanaktan
duru dun aksam duracell yutmuş gıbıydıı zor uyudu 23,45de
nerden buluyor bu enerjıyı hayretttt:))
çok sevılıyo bu kuzularr çokkk..
gunaydın herkezeee sabahtan berı laklak yapmaktan işe bakamadım kolay gelsın herkezeee
sibelcimmm iyiki doğdun canım....allah sağlıklı mutlu huzurlu yıllar göstermeyı nasıp etsın canım
pınarcım filizcim bigudicim sağolun kızlar :))) alışmaya başladı çok şükür
bende kışa hazırlık yapmaya başladım taze fasulye bezelye menemenlik yaptım şeftali ve erik reçeli yaptım
Evet canım o dolaplar iyi ama dediğin gibi bi buzdolabı kadar. Kayınvalidemin alt katı müsait olduğundan aldık iyi oldu kadına rahat etti. Ohh afiyetle yiyin hepsini a.s.
Sorma canım ya çok akıllı ve duygulu bu kuzular be :çok üzgünüm:
Günaydın afiyet olsun Filiz'cim a.s.
Sorma sorma çok fenalar :çok üzgünüm:
Sağolasın hayatım yakın bana ya yürümeyle 5 dk. Bugün yarın bakıcam mutlaka sağolasın a.s.
Kuzumda güzel günlerde giysin cicilerini a.s.
Ben de 6,30 gibi oluyorum yine toplanmaya başlamış oluyo ama benim sürekli alışveriş yaptığım şu Zara'nın ihraç fazlalarını satan tezgah durmuş oluyo. Aslında bi daha ki gidişimdi tezgah no'sunu öğreneyim de sende direk ona git. Çok beğeneceğin şeyler olur eminim. Hele bide sabahtan gitsek var ya pazara oooo neler oluyor hem çocuklara hem kendimize sorma. Öğlene kadar kadınlar akın ediyor valla kafamçokkarıştı
Oy maşallah kuzuma dediğin gibi nasıl bu kadar enerjik oluyorlar şaka gibi yani yerimseniben
Ohhh sizde afiyetle yiyin canım a.s.
duru dun aksam duracell yutmuş gıbıydıı zor uyudu 23,45de
nerden buluyor bu enerjıyı hayretttt:))
çok sevılıyo bu kuzularr çokkk..
gunaydın herkezeee sabahtan berı laklak yapmaktan işe bakamadım kolay gelsın herkezeee
sibelcimmm iyiki doğdun canım....allah sağlıklı mutlu huzurlu yıllar göstermeyı nasıp etsın canım
sibelcimmm iyiki doğdun canımmm..nice mutlu yıllarra sevdiklerinle ailenle...
hihoyyyt Siboş'ummmmm iyi ki doğdun canım benim. Nice mutlu senelere hihoyyyt