Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm,sizede çok geçmiş olsunselam
dün geldik yoldan ve hanade grip oldu süper dimi
gece hiç uyumadık her saat bası salladım burnu tıkalı napcamı sasrıdım bugunde gündüz iyi uyudu rahattı şimdi uyuyamıyor nasılda uykusu var ama nefes alamıyor
buhar makinasını calıştırdım burnuna sprey sıktım yok debeleniyor yatakta
uykusuz bir gece daha beni bekliyor
netimde bugun aksamüstü acılmıs
neyse gecmişten azcık baktıgım kadar bulusma güzel gecmiş aman ne iyi
özlemcim tekrar gecmiş olsun süt içinde bol su ve komposto tarzı iç bide incir ye yatarkende yarım su bardagı pekmeze su doldur iç geceye süper süt olur
tülaycım kayınpederine Allah acil şifalar versin
tatil için iyi dileklerde bulunan herkeze teşekkürler
ben bi kıza bakayım daha öutfak duruyor yaa cok yorgunummm
geçmiş olsun cnm kıyamam defneyeselamlar...
biz geldik adapazarı cok güzeldi, biber salcası yaptık,turşu kurduk.. arı gibi calıştık valla güzelde gezdik defnede gayet eğlendi sokaklarda gezdi durdu bahcelerden iceriye sokaadık:) havada güzeldi şansımıza ama dün eve geldik 1saat gecmeden defne yine ateşlendi!!!!
ateşi 38,5 larda daha fazla yükselmiyor ama hicde düşmüyor...
kac gündür capayı arıyorum randevular dolu diyor bu gece c.paşayı yada vakıf-gurebayı deneyecem araştırma olsun iyice baksınlar kanındamı,idrarındamı, bogazlarındamı bişi var nedir bu durum 1,5 ay icinde kactır ateşleniyo..
şimdide ateşli uyuyor ama acile gitmek istemiyorum antibiyotikle yolluyo tedavi olamıyoruz...
sabah ola hayrola bakalım hangi astaneden randevu alabilecegim..
benden haberler böyle canım sıkkkın yani...
sizler buluşmuşsunuz cokta güzel gecmiş ferdacımda gelmiş sevindim valla ama orda olmadım diye üzüldümde kısmet degilmiş napalım..
başka zamana diyelim..
ilac vakti uğararım yine öpüyorum...
cnm hep fırında yaptık bizkızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.
ohh ne güzel dinlenmişssin cnmHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende geldim, kepek ekmeğine sandviçimi yedim kaydirigubbakcemile3 Size bakayım dedim. İşlerime başlayayım sonra vaktim kalınca ehliyete çalışıyorum. Son ana bırakınca zor oluyor. 1 ay var yavaş yavaş çalışayım bolca soru çözeyim dedim a.s.
Dün akşam da kayınvalidemdeydik. Eve gitmeyelim kalalım dedik. 9'da Defdoş'la birlikte yattım bende. Kuzumda sağolsun gece hiç uyanmadı. Sabah 5,5'da mama yapmış getirdi kayınvalidem erken uyudu acıkmıştır diye. Onu da içince ben evden çıkarken hala deliksiz uyuyordu. Bende haftasonunun yorgunluğunu atmış oldum çok iyi oldu valla zemuszemus
Kocişte evde bugün. Bende akşam arkadaşımla Kadıköy'den elbise bakmaya gideceğim. 15 gün sonra düğün var arkadaşımızın. Şık-rahat bi elbise almam lazım. Kadıköy iyi bu konuda. Bi bakınalım bakalım.
Hadi kaçtım ben iç güç yapayım azcık a.s.
valal birsen okurken biel aklım çıktı yerindengünaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....
tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
merhaba kızlar nasılsınız işe yeni geldim bende yağmurun toplantısı vardı
selam canım mamalarınızı kısın aiyetle tüketin inşallahselamlar...
biz geldik adapazarı cok güzeldi, biber salcası yaptık,turşu kurduk.. arı gibi calıştık valla güzelde gezdik defnede gayet eğlendi sokaklarda gezdi durdu bahcelerden iceriye sokaadık:) havada güzeldi şansımıza ama dün eve geldik 1saat gecmeden defne yine ateşlendi!!!!
ateşi 38,5 larda daha fazla yükselmiyor ama hicde düşmüyor...
kac gündür capayı arıyorum randevular dolu diyor bu gece c.paşayı yada vakıf-gurebayı deneyecem araştırma olsun iyice baksınlar kanındamı,idrarındamı, bogazlarındamı bişi var nedir bu durum 1,5 ay icinde kactır ateşleniyo..
şimdide ateşli uyuyor ama acile gitmek istemiyorum antibiyotikle yolluyo tedavi olamıyoruz...
sabah ola hayrola bakalım hangi astaneden randevu alabilecegim..
benden haberler böyle canım sıkkkın yani...
sizler buluşmuşsunuz cokta güzel gecmiş ferdacımda gelmiş sevindim valla ama orda olmadım diye üzüldümde kısmet degilmiş napalım..
başka zamana diyelim..
ilac vakti uğararım yine öpüyorum...
valla bende fırında yapıyorum yemiyor bide minik parcalara bölüp pane harcıyla kızartcam tavugu öle yiyor belki balıgıda yerkızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.
oh valla kayınvalidenede sagolsun sende dinlenmişsinHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende geldim, kepek ekmeğine sandviçimi yedim kaydirigubbakcemile3 Size bakayım dedim. İşlerime başlayayım sonra vaktim kalınca ehliyete çalışıyorum. Son ana bırakınca zor oluyor. 1 ay var yavaş yavaş çalışayım bolca soru çözeyim dedim a.s.
Dün akşam da kayınvalidemdeydik. Eve gitmeyelim kalalım dedik. 9'da Defdoş'la birlikte yattım bende. Kuzumda sağolsun gece hiç uyanmadı. Sabah 5,5'da mama yapmış getirdi kayınvalidem erken uyudu acıkmıştır diye. Onu da içince ben evden çıkarken hala deliksiz uyuyordu. Bende haftasonunun yorgunluğunu atmış oldum çok iyi oldu valla zemuszemus
Kocişte evde bugün. Bende akşam arkadaşımla Kadıköy'den elbise bakmaya gideceğim. 15 gün sonra düğün var arkadaşımızın. Şık-rahat bi elbise almam lazım. Kadıköy iyi bu konuda. Bi bakınalım bakalım.
Hadi kaçtım ben iç güç yapayım azcık a.s.
aman allahım valla birsen sen anlatınca içim hop etti rabbim korusun yaagünaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....
tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
Selam kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı çok şey değişti hayatımda anneannem vefat etti 2 aydır safranboludayım bu nedenle ve artık kangren olmuş evliliğimi bitirme kararı aldım yeni bir sayfa açıyorum hayatımda üniversite okuma kararı aldım yani anlayacağınız tam bir reform içersindeyim umarım ayaklarım üzerinde durmayı başarabilirim kızım için buna mecburum benden şimdilik bu kadar özlemcim bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı uzun ömürler versin evladına hepinizi öpüyorum artık daha sık buralardasyım çünkü desteğinize ihtiyacım var
Selam kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı çok şey değişti hayatımda anneannem vefat etti 2 aydır safranboludayım bu nedenle ve artık kangren olmuş evliliğimi bitirme kararı aldım yeni bir sayfa açıyorum hayatımda üniversite okuma kararı aldım yani anlayacağınız tam bir reform içersindeyim umarım ayaklarım üzerinde durmayı başarabilirim kızım için buna mecburum benden şimdilik bu kadar özlemcim bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı uzun ömürler versin evladına hepinizi öpüyorum artık daha sık buralardasyım çünkü desteğinize ihtiyacım var
özlemcim sanada merhaba canım
birsencim en çok korktuğum şeydir Allah korusun canım camı açık tutmayın dikkat edin kayınvalidenede sinir oluyorum ya düşse hapise girmeyi mi düşünüyor yoksa torununu mu (((
nurancım sibelcim pınarcım tülaycım ferdacım filizcim cerencim ayşecim bigudim esracım nerelerdesiniz eskisi gibi hareketli değil sayfamız
çok teşekkürler cnmSelam kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı çok şey değişti hayatımda anneannem vefat etti 2 aydır safranboludayım bu nedenle ve artık kangren olmuş evliliğimi bitirme kararı aldım yeni bir sayfa açıyorum hayatımda üniversite okuma kararı aldım yani anlayacağınız tam bir reform içersindeyim umarım ayaklarım üzerinde durmayı başarabilirim kızım için buna mecburum benden şimdilik bu kadar özlemcim bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı uzun ömürler versin evladına hepinizi öpüyorum artık daha sık buralardasyım çünkü desteğinize ihtiyacım var
okyanus suyunun spreyi de mi varmış,bakayım cnm bi,sağolasın tatlımselam canım mamalarınızı kısın aiyetle tüketin inşallah
defne için gecmiş olsun canım yaa hakkaten dogru dürüst bakım yapsınlar cocuga sıkıntı neymiş cıksın yavrum antibiyotik içmekten helak oldu
valla bende fırında yapıyorum yemiyor bide minik parcalara bölüp pane harcıyla kızartcam tavugu öle yiyor belki balıgıda yer
oh valla kayınvalidenede sagolsun sende dinlenmişsin
hadi alısverişte kolay gelsin sana
aman allahım valla birsen sen anlatınca içim hop etti rabbim korusun yaa
benim öle bi görüntüde kitlenirim bakamma bile
neyse sende kaynananı iyi bi uyar ne bu be cocuklu evdesin hayret bişi
canım basın sagolsun
evliliğin içinde hayırlısı diyelim sen iyisini düşünüp karar vermişsindir
inşallah herşey istedigin gibi güzel gercekleşir
özlemcim bende peditus kullanıyorum her uyudugunda agrı kesicide veriyorum buhar makinası cok iyi geldi dün rahat uyudu
spreyde deniz suyu diye satılıyor eczanede biraz yakıyor ama nefesini acıyor ben memnunum
banu cnaımya pc açık kalıyor buralardyaım biraz işlere bakmaya çalışıyorum.evet burası eskisi gibi değil artık((hareket az.bu arada kızlar aynur eşinin yanında kırıkkaledeymiş.internet bağlanmamış daha selamı va rherkese.