2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

en korktugum sey valla allah korumuşşş camları actırma kaynanana.. sert bısekılde de uyar bencee anlık bısey.. allahım korusun tum yavrularımızı ınsallah kazadan beladan

Son düzenleme:
selam
dün geldik yoldan ve hanade grip oldu süper dimi
gece hiç uyumadık her saat bası salladım burnu tıkalı napcamı sasrıdım bugunde gündüz iyi uyudu rahattı şimdi uyuyamıyor nasılda uykusu var ama nefes alamıyor
buhar makinasını calıştırdım burnuna sprey sıktım yok debeleniyor yatakta
uykusuz bir gece daha beni bekliyor
netimde bugun aksamüstü acılmıs

neyse gecmişten azcık baktıgım kadar bulusma güzel gecmiş aman ne iyi
özlemcim tekrar gecmiş olsun süt içinde bol su ve komposto tarzı iç bide incir ye yatarkende yarım su bardagı pekmeze su doldur iç geceye süper süt olur
tülaycım kayınpederine Allah acil şifalar versin
tatil için iyi dileklerde bulunan herkeze teşekkürler
ben bi kıza bakayım daha öutfak duruyor yaa cok yorgunummm
sağol cnm,sizede çok geçmiş olsun
nuran nasıl bi sprey sıkıyorsun cnm
zeynebe alsam iyi olur bende peditusla geçecek gii değil
selamlar...

biz geldik adapazarı cok güzeldi, biber salcası yaptık,turşu kurduk.. arı gibi calıştık valla güzelde gezdik defnede gayet eğlendi sokaklarda gezdi durdu bahcelerden iceriye sokaadık:) havada güzeldi şansımıza ama dün eve geldik 1saat gecmeden defne yine ateşlendi!!!!

ateşi 38,5 larda daha fazla yükselmiyor ama hicde düşmüyor...

kac gündür capayı arıyorum randevular dolu diyor bu gece c.paşayı yada vakıf-gurebayı deneyecem araştırma olsun iyice baksınlar kanındamı,idrarındamı, bogazlarındamı bişi var nedir bu durum 1,5 ay icinde kactır ateşleniyo..
şimdide ateşli uyuyor ama acile gitmek istemiyorum antibiyotikle yolluyo tedavi olamıyoruz...
sabah ola hayrola bakalım hangi astaneden randevu alabilecegim..
benden haberler böyle canım sıkkkın yani...

sizler buluşmuşsunuz cokta güzel gecmiş ferdacımda gelmiş sevindim valla ama orda olmadım diye üzüldümde kısmet degilmiş napalım..

başka zamana diyelim..
ilac vakti uğararım yine öpüyorum...
geçmiş olsun cnm kıyamam defneye
kızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.
cnm hep fırında yaptık biz
Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende geldim, kepek ekmeğine sandviçimi yedim kaydirigubbakcemile3 Size bakayım dedim. İşlerime başlayayım sonra vaktim kalınca ehliyete çalışıyorum. Son ana bırakınca zor oluyor. 1 ay var yavaş yavaş çalışayım bolca soru çözeyim dedim a.s.

Dün akşam da kayınvalidemdeydik. Eve gitmeyelim kalalım dedik. 9'da Defdoş'la birlikte yattım bende. Kuzumda sağolsun gece hiç uyanmadı. Sabah 5,5'da mama yapmış getirdi kayınvalidem erken uyudu acıkmıştır diye. Onu da içince ben evden çıkarken hala deliksiz uyuyordu. Bende haftasonunun yorgunluğunu atmış oldum çok iyi oldu valla zemuszemus

Kocişte evde bugün. Bende akşam arkadaşımla Kadıköy'den elbise bakmaya gideceğim. 15 gün sonra düğün var arkadaşımızın. Şık-rahat bi elbise almam lazım. Kadıköy iyi bu konuda. Bi bakınalım bakalım.

Hadi kaçtım ben iç güç yapayım azcık a.s.
ohh ne güzel dinlenmişssin cnm
günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
valal birsen okurken biel aklım çıktı yerinden
Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
merhaba kızlar nasılsınız işe yeni geldim bende yağmurun toplantısı vardı

merhaba cnm

Selam kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı çok şey değişti hayatımda anneannem vefat etti 2 aydır safranboludayım bu nedenle ve artık kangren olmuş evliliğimi bitirme kararı aldım yeni bir sayfa açıyorum hayatımda üniversite okuma kararı aldım yani anlayacağınız tam bir reform içersindeyim umarım ayaklarım üzerinde durmayı başarabilirim kızım için buna mecburum benden şimdilik bu kadar özlemcim bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı uzun ömürler versin evladına hepinizi öpüyorum artık daha sık buralardasyım çünkü desteğinize ihtiyacım var

Claries canım hoşgeldin.başınız saolsun.evliliğiniz içinde üzüldüm ama sen düşünüp taşınıp doğru kararı vermişindir.ama güçlü olman güzel.hakkında umarım hayırlısı olur ve herşey çok daha güzel olur.

selamlar...

biz geldik adapazarı cok güzeldi, biber salcası yaptık,turşu kurduk.. arı gibi calıştık valla güzelde gezdik defnede gayet eğlendi sokaklarda gezdi durdu bahcelerden iceriye sokaadık:) havada güzeldi şansımıza ama dün eve geldik 1saat gecmeden defne yine ateşlendi!!!!

ateşi 38,5 larda daha fazla yükselmiyor ama hicde düşmüyor...

kac gündür capayı arıyorum randevular dolu diyor bu gece c.paşayı yada vakıf-gurebayı deneyecem araştırma olsun iyice baksınlar kanındamı,idrarındamı, bogazlarındamı bişi var nedir bu durum 1,5 ay icinde kactır ateşleniyo..
şimdide ateşli uyuyor ama acile gitmek istemiyorum antibiyotikle yolluyo tedavi olamıyoruz...
sabah ola hayrola bakalım hangi astaneden randevu alabilecegim..
benden haberler böyle canım sıkkkın yani...

sizler buluşmuşsunuz cokta güzel gecmiş ferdacımda gelmiş sevindim valla ama orda olmadım diye üzüldümde kısmet degilmiş napalım..

başka zamana diyelim..
ilac vakti uğararım yine öpüyorum...
selam canım mamalarınızı kısın aiyetle tüketin inşallah
defne için gecmiş olsun canım yaa hakkaten dogru dürüst bakım yapsınlar cocuga sıkıntı neymiş cıksın yavrum antibiyotik içmekten helak oldu

kızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.
valla bende fırında yapıyorum yemiyor bide minik parcalara bölüp pane harcıyla kızartcam tavugu öle yiyor belki balıgıda yer

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende geldim, kepek ekmeğine sandviçimi yedim kaydirigubbakcemile3 Size bakayım dedim. İşlerime başlayayım sonra vaktim kalınca ehliyete çalışıyorum. Son ana bırakınca zor oluyor. 1 ay var yavaş yavaş çalışayım bolca soru çözeyim dedim a.s.

Dün akşam da kayınvalidemdeydik. Eve gitmeyelim kalalım dedik. 9'da Defdoş'la birlikte yattım bende. Kuzumda sağolsun gece hiç uyanmadı. Sabah 5,5'da mama yapmış getirdi kayınvalidem erken uyudu acıkmıştır diye. Onu da içince ben evden çıkarken hala deliksiz uyuyordu. Bende haftasonunun yorgunluğunu atmış oldum çok iyi oldu valla zemuszemus

Kocişte evde bugün. Bende akşam arkadaşımla Kadıköy'den elbise bakmaya gideceğim. 15 gün sonra düğün var arkadaşımızın. Şık-rahat bi elbise almam lazım. Kadıköy iyi bu konuda. Bi bakınalım bakalım.

Hadi kaçtım ben iç güç yapayım azcık a.s.
oh valla kayınvalidenede sagolsun sende dinlenmişsin
hadi alısverişte kolay gelsin sana

günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
aman allahım valla birsen sen anlatınca içim hop etti rabbim korusun yaa
benim öle bi görüntüde kitlenirim bakamma bile
neyse sende kaynananı iyi bi uyar ne bu be cocuklu evdesin hayret bişi

Selam kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı çok şey değişti hayatımda anneannem vefat etti 2 aydır safranboludayım bu nedenle ve artık kangren olmuş evliliğimi bitirme kararı aldım yeni bir sayfa açıyorum hayatımda üniversite okuma kararı aldım yani anlayacağınız tam bir reform içersindeyim umarım ayaklarım üzerinde durmayı başarabilirim kızım için buna mecburum benden şimdilik bu kadar özlemcim bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı uzun ömürler versin evladına hepinizi öpüyorum artık daha sık buralardasyım çünkü desteğinize ihtiyacım var

canım basın sagolsun
evliliğin içinde hayırlısı diyelim sen iyisini düşünüp karar vermişsindir
inşallah herşey istedigin gibi güzel gercekleşir

özlemcim bende peditus kullanıyorum her uyudugunda agrı kesicide veriyorum buhar makinası cok iyi geldi dün rahat uyudu
spreyde deniz suyu diye satılıyor eczanede biraz yakıyor ama nefesini acıyor ben memnunum

selam kızlarrr
hanzade nihayet dün gece iyi uyudu sadece gece 3 de kalkıp süt verdim sabahta 7:30 da kaktı ama deliksiz uyuyunca cok iyi oldu
evi süpürdüm sildim kahvaltı derken 11 de uyuttum hanzadeyi
öğlen eşim gelcek markete gitcez
evde pinek durumundayım
öptm görüşürüz

kızlar benimde aklım çıktı söyledim...ama kadın bunamış herşeye sinirim bozuldu fenalık egeldi
sinir çıktı tepeme o kadar bunaldımki bu laftan .......

ben kriz geçireceğim.....

neyse çocukları uyuttum.....

yemekleride var....

bende meyve yiyeceğim....parka gideceğim....

claries cnm hakknda hayırlısı olsun .....inş. düzgün bi yaşam sürersiniz kızınla cnm

bende çok gerginim gideyim parka deşarj olayım

özlemcim sanada merhaba canım

birsencim en çok korktuğum şeydir Allah korusun canım camı açık tutmayın dikkat edin kayınvalidenede sinir oluyorum ya düşse hapise girmeyi mi düşünüyor yoksa torununu mu :KK43:(((

nurancım sibelcim pınarcım tülaycım ferdacım filizcim cerencim ayşecim bigudim esracım nerelerdesiniz eskisi gibi hareketli değil sayfamız

clariescim merhaba sen nasılsın canım bebişin nasıl sık giremiyorsun siteye umarım herşey yolundadıropuyorumnanaktan

canım pardon ya yazdılarını şimdi gördüm başınızsağolsun hakkınızda hayırlısı olsun umarım istediğin gibi bir hayat yaşarsın kızınla birlikte

tülaycım merhaba canım

banu cnaımya pc açık kalıyor buralardyaım biraz işlere bakmaya çalışıyorum.evet burası eskisi gibi değil artık:KK43:((hareket az.bu arada kızlar aynur eşinin yanında kırıkkaledeymiş.internet bağlanmamış daha selamı va rherkese.

selam banucum buralardayım canım
nasılsın???
hanzade uyandı şimdı cıkmam gerek görüşürüz

Claries başınız saolsun...
evliliğin içinse sen gülce içinde en ıyısıne karar vermıssındır emınım hakkınızda hayırlısı olsun..
allah yardımcın olsun zor kararlarrr bunlarr

özlemcim sanada merhaba canım

birsencim en çok korktuğum şeydir Allah korusun canım camı açık tutmayın dikkat edin kayınvalidenede sinir oluyorum ya düşse hapise girmeyi mi düşünüyor yoksa torununu mu :KK43:(((

nurancım sibelcim pınarcım tülaycım ferdacım filizcim cerencim ayşecim bigudim esracım nerelerdesiniz eskisi gibi hareketli değil sayfamız

cnm çok sağol kaynanama bişey diyemiyorum bunamış diyorum geçiyorum

dikkatimi çekiyor kac gundur fılız gırıyo selam vermeden cıkıyorr?bişeymi oldu benım atladığım

selamlar kızlar dersim boş bi girip bakayım dedim ama geçmişi okuyamadım
son sayfada clariesi gördüm hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en doğru kararı vermişsindir yeni hayatında başarılar daha sık gela.s.
ayrıca başınız sağolsun

birsen iyi korku atlatmışsınız canım aman dikkat et sen çocukların değil bence kaynananın peşinden koş:))

çok teşekkürler cnm
başın sağolsun seninde
yep yeni bir sayfa açmışssın cnm hayatında,eminim çok düdünmüşssündür,sizin için en iyisi olur inş,tekrar hoşgeldin cnm
selam canım mamalarınızı kısın aiyetle tüketin inşallah
defne için gecmiş olsun canım yaa hakkaten dogru dürüst bakım yapsınlar cocuga sıkıntı neymiş cıksın yavrum antibiyotik içmekten helak oldu

valla bende fırında yapıyorum yemiyor bide minik parcalara bölüp pane harcıyla kızartcam tavugu öle yiyor belki balıgıda yer

oh valla kayınvalidenede sagolsun sende dinlenmişsin
hadi alısverişte kolay gelsin sana

aman allahım valla birsen sen anlatınca içim hop etti rabbim korusun yaa
benim öle bi görüntüde kitlenirim bakamma bile
neyse sende kaynananı iyi bi uyar ne bu be cocuklu evdesin hayret bişi

canım basın sagolsun
evliliğin içinde hayırlısı diyelim sen iyisini düşünüp karar vermişsindir
inşallah herşey istedigin gibi güzel gercekleşir

özlemcim bende peditus kullanıyorum her uyudugunda agrı kesicide veriyorum buhar makinası cok iyi geldi dün rahat uyudu
spreyde deniz suyu diye satılıyor eczanede biraz yakıyor ama nefesini acıyor ben memnunum
okyanus suyunun spreyi de mi varmış,bakayım cnm bi,sağolasın tatlım
banu cnaımya pc açık kalıyor buralardyaım biraz işlere bakmaya çalışıyorum.evet burası eskisi gibi değil artık:KK43:((hareket az.bu arada kızlar aynur eşinin yanında kırıkkaledeymiş.internet bağlanmamış daha selamı va rherkese.

as cnm sende bizden söyle konuşunca

Selamlar Kizlar,

Uzun bir aradan sonra, hepinize Merhaba. Biz Cumartesi döndük tatilden. 2 hafta olarak planladigimiz tatilimiz, 1 hafta daha uzadi. Cok dinlendim ve eglendim. Tabi en önemlisi eski memleketimle, arkadaslarimla ve ailemle hasret giderdim. Özlemisim ben oralari, bu sefer cok daha iyi anladim.
Doruk icinde cok eglenceli ve faydali bir 3 hafta oldu. Babasini cok özlemenin disinda, herseyden cok memnun oldu. Istahi bile acildi hatta nefret ettigi yogurdu bile severek yedi. Inek sütüne alisti sonra. Ama ciftlikten aldigimiz taze süte. Kaynatip iciriyordum yatmadan önce. Sabah, kaymagini kayvaltida, mayaladigim yogurduda, ikindide veriyordum. Burada da simdi haril haril ciftlik ariyorum ama o kalitede bulur muyum bilmem.
Eve geldigimizden beridirde, haril haril temizlik yapiyorum. Her tarafi elden gecirdim sayilir. Kardesim gelecek 2 hafta sonra, onunla da genel bir temizlik yaptik mi tamamdir. Gecmisi maalesef pek okuyamadim. Tam okumaya basladigimda da, Doruk sagolsun firsat vermedi. Sanirim bulusma olmus Sibel'de. Eminim cok güzel gecmistir.

Birsen, sicagi sicagina Ömer'in olayini okudum. Off, nasil büyük bir korku. Cok gecmis olsun. Bizimde bugün asimiz vardi. Dorugun eli bir anda serbest kaldi, igneye saldirdi. Neredeyse igne kirilacakti, büyük tehlikle atlattik. Büyüyorlar ve tehlike katsayilari artiyor maalesef.

Claires, dogru bir karar vermissin, gitmiyorsa cok üstelememek gerek. Yipratiyor cünkü böyle zorunlu iliskiler. Ayrica, yasamina güzel bir yön verecegine eminim. Umarim, hayata gecirirsin tüm kararlarini.

Tülay, kayinpederin hastaymis sanirim. Cok gecmis olsun canim. Olanla, ölene maalesef care yok. Sifasi vardir umarim.

Defne ateslenmis yine. Bence de iyice bir tetkik ettir annesi. Vardir bir sebebi mutlaka. Ya da bünyesi cok hassassa, koruyucu bir vitamin ya da ilac verirler en azindan.

1 saattir yazdirmiyor Doruk. En iyisi biraz disari cikartayim, cani sIkIliyor sanirim. Unuttuklarim vardir eminim, ciddi birsey atladiysam affola...

filizcim hoşgeldin canım.saolasın.iyi bir tatil geçirmene sevindim senin içinde iyi oldu epey sıkılıp bunalmıştın çünkü.

X