- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TÜNAYDIN HATUNLAR....
kaç gündür açamıyordum siteyi neyseki düzelmiş....
1 aydır biitmek tükenmek bilmeyen diş ağrım vardı bayramdan önce geçici dolgu yaptırmıştım ama agrılar dvm ediyordu ağrı kesiyle sakinleşiyordum...kaç gundurde fena halde zorladı Gazelde dişçiden cok korktugu için onunla gidemiyordum malesef...artık dün akşam dayanılmaz olmaya başdı yumurta tavuk hesabı :)) eşime deim işe gitme Gazele bak sabah hemen kızımın kahvaltısını verdim gittim dişçiye hallettim geldim ...
kuzum maşAllah hiç üzmemiş babasını ama beni görür görmez atladı boynuma. bende cokk özlemişim 2 saat içinde yaa ( Allah çalışan annelere sabır versin (
Nurten cnm cok saol valla dediğin gibi gelmesem çatlarım ama çaktırmıyorum hee :))
hava güzel olursa dediğin gibi öyle yaparız ozaman ...Esen de geliyorsa buluşuruz bakırköyde...yanlız benim orda olmam 11 i bulur yani en erken 10 da çıkabilirim evden (eger geç olur derseniz ben sizin planlarınız bozmayayım canım :S:S
Birsencim haklısın sende cnm hem cocuklar yoksa otobüsle daha rahat gidersin...
Tubiş ne yapayım demişsin ya Siboşa sen yine tuzlu kurabiye yap pardon al :)))))
Pınarcım Ferdecım gezmişler bol bol mis gibi kahvaltılar yapılmış ohh afiyet olsun size ...
Tülaycım facede kutladım ama yine doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn nice mutlu yıllar cnm
oyy daha yazacaktım ama kuzucuk uyudu ayağımda yerine koyayım evi biraz toparlıyayım gelirim yine öptüm hepinizi.....
pınarcımm hülyacımmm çok teşekkürler kızlar öpüyorumm nanaktan sizleri:)
slm kzılar
bi bakayım dedim ama vaktim kalmadı
misafirim gelecek birazdan bebk görmeye
benim kuzular kudurdu sabah sabah hiç bişey yapamadık anca bi toz aldım,bi paspas
ayak üstü yemek yedik annemle
hazır bişeyler almıştık onları vericem
börek yapıcaktık ama nerdeee
zeynep ağlaya ağlaya bi ahl oldu sabah altını değiştirecektik istemedi
2 gündür çok huysuz yaaa hep ağlıyor bağırıyor
dişi mi acaba diyorum kardeş sıkıntısı mı anlamadım
halbuki en çok onunla vakit geçiriyorum
anlarız ykında
hee bi de yeme sorunumuz var nerdeyse bir haftadır herşeyi yiyen benim kızım hiç bir şey ağzına sürmüyor
tüm gün 2 biberon süt ile duruyor
ne çorba ne yemek ne ıvır zıvır ağzına sürmüyo
ne yapacağımı şaşırdım yaa
neyse ben akçar sonra uğrarım yine
kolay gelsin herkese
[B]huu herkez nerde artık kımse ugramaz oldu :enbuyukkk:
bayadır fılızde gelmıyor fulya hande esra semra bayadır görmedıklerım daha aklıma gelmeyen arkadaslar var
yoklama yapar gıbı oldum ama bukadar boş bırakmayalım meydanı yıgenlerımızden haber verın gıdın sonraa aaa alıcam merdanemıııklava:[/B]
Selam Şekerler,,,
Tam gırıcem sıte sorunlu,Sıte sorunsuz benım net sorunlu bakalım bağlantı kopana kadar yazayım ınsallah gelır yazılarım.Yarın fırsat bulursam pc yı bı bakıma sokmam lazım.Face bıle kullanamıyorum bu antıka bılgısayarla.
Bızde önemlı bır haber yok.Bora ıyılestı cok sukur.Ama havalar kapamaya basladı bu kıs nasıl gecıcek ınanılmaz gözumde buyuyor valla.Uyanır uyanmaz attı dıye kapıya gelıyor bıde yetmezmıs gıbı ayakkabılıktan benım olanları secıp kafama atıyor gıyıcekmısım gezıcekmıs pasa.Bı care bulmak sart.Olmadı 3-4 gune gıreyım para toplanır bu sebeble.
Gecen pazar hava cok guzeldı.KK bursa ekıbı kahvaltıya gıttık.Sonrada cocukları hayvanat bahcesınde gezdırdık.Cok guzel bır gundu.Yarında semosta gundeyız(1.gun basladı)Ayy annemler gıbı olduk yaa:)).
Gecmıse bakamıyorum sorundan.
Tulaycım dogum gunun kutlu olsun canım benım.Yenı yasın bol sans,sağlık ve mutluluk getırır ınsallah.Selını ve senı kocaman öpüyorum.
MERhaba kızlar bu sabah erkenden kaynımla yollara düştük.....o mal vs. aldı beni anneme bıraktılar eşim ve çocuklar kaynımın dükkanına gittiler......
bende annemle bayrampaşa turu attım annemlerin 2 sokak arkasında yüksek giriş bir daire sahibinden satılık...annem illa bakalım dedim 100 m2 çok güzeldi ama içine bir iki bakım lazım hiç bişey yoksa ilk etap için banyo ve yerler değişmeli boyası badanası taşınması6-7 milyar
adam hiç indiirm yapmazmış 100 milyar istiyolar......bugün ne hikmetse devamlı satılık evler çıktı karşımıza....ama bizim kör olasıca ev satılmadı eşim emlakcıya gidecek fiyatı biraz daha düşürtecek...
kaynanamdan ev alıp gitmek istiyorun valla.. sonra annemle yemek yedik halamda çaya gittim ....
çay faslı vs. eve geldim.....şimdi yimek yiyeceğim çok öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tülaycığım tekrardan mutlu yıllara cnm
kızlar sonunda okula başladım. vee dakika 1,gol 1!!!! kuzunun biri altına yaptı,hemde kakasını!!! eve gidecem diye ağlıyor!! ailesine de ulaşamadım. koydum arabaya evine götürdüm artık. yolda giderken kakası pantolonundan benim arabaya da dökülmüş( annesi o kadar mahcup olduki kadın, hemen paspası filan çıkarıp yıkadı arabanın,koltukları deterjanla sildi. ama hala kokuyor( çocuğa da çok üzüldüm. çok temiz, düzenli,ilgili bir ailenin çocuğu. hep oğlum aklıma geldi. kadın özür dilemekten bir hal oldu. ama yapacak bişey yok. inşallah çocuğun eğitimini etkilemez ya ilk günden(
hayırlı akşamlar kızlar Ahsen cadısından yazamıyorum
selam kızlar nasılsınız ben akşama kadar okuldayım saat 6.5 ta geliyorum yemekti Türkizin kaprisleriydi erken anca uyuyunca bakıyorum artık sizlere
okuldada başka okuldyız bı o bina bi bu bina çık in zor oluyor 2 bina arasında git gel yapıyoruz tenefüslerde koştur dur okulumuza dönsekte rahatlasak asıl beni diğer branş arkadaşım gıcık etti ders saatlerinde anlaşamadık geçen sene ben tam gündüm bu sene onunda çocuğu oldu gene tam gü ol dedi olmaz dedim çok yoruluyorum bana demezmi sen çocuğunu mamayla besledin ben meme veriyorum benim çocuğumun bana ihtiyacı var diye tüm müdür yardımcılarının yanında o kadar üzüldüm ki haksız duruma düştüm bide sonra gittim dilekçe verdim onlarda hocam sen yeterince idare ettin dediler hamileydi istediği sınıfları verdiniz tüm yükü yüklendiniz sabah 7 akşam 5 çalıştınız sizinde kızınız 4 aylıktı bıraktığınızda gibi bende size bırakıyorum dedim siz yapın biz anlaşamadık dedim.dün bi gittim bana direk sabah sınıfları ile 1 öğlen sınıfı vermişler sonra arkadaş geldi bana söylendi dedim ben sadece durumu anlattım onlara bıraktım ay dünden beri bana ajitasyon yapıyor tayin isteyimde kurtulun ama çıkmazsa evimide buraya taşıycam yani seni göndericem öyle gidicem gibi hiç bişey söylemedim 7 yıldır bu okulda çalışıyorum ilk kez sorun yaşadım böyle ya gitsede kurtulsam deli etti 2 gündür
günaydın herkese güzel bir gün olur inşallah hepimiz için:)))
esracım tatlım göndermez miyim hiç:))))
günaydın kızlar nasılsınız?
doğum günümü kutlayaan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.
banucumm canım evt şaşırrttı beni ama pasta falan almış çiçek almış eve gittiğimde hiçbişey demedi o kadar üzüldümki sonradan kutladı iyi oldu yani.aslında kafası dolu bu aralar babası çok hasta artık kemikelride kendiliğinden kırıldığı için yataktan kalkamıyor çok üzülüyor durumuna ama ne diyelim allah yardımcısı olsun çok acı çekiyorya.kutlamasada anlayışla karşılardım.selinimd eiyi teyzesi.duşa kabininiz hayırlı olsun.bu arada duşa kabini ayda bir sirkeli suyla sil kireç mireç kalmıyor mis gibi oluyor.
pınarcım günaydın tatlım bende öptüm seni kocaman:)))))
banucumm canım evt şaşırrttı beni ama pasta falan almış çiçek almış eve gittiğimde hiçbişey demedi o kadar üzüldümki sonradan kutladı iyi oldu yani.aslında kafası dolu bu aralar babası çok hasta artık kemikelride kendiliğinden kırıldığı için yataktan kalkamıyor çok üzülüyor durumuna ama ne diyelim allah yardımcısı olsun çok acı çekiyorya.kutlamasada anlayışla karşılardım.selinimd eiyi teyzesi.duşa kabininiz hayırlı olsun.bu arada duşa kabini ayda bir sirkeli suyla sil kireç mireç kalmıyor mis gibi oluyor.
pınar canım merhaba. akşama kadar görmeyince özlüyorlarya valla bazne gece uyandırıp uyandırp ısıra ısıra sevesim geliyor benim:))
kızlar hepinize iyi akşamlar.ben yarından itibaren yokum.kayınpederimin yanına gidiyoruz.selin yeni iyileşti umarım bir daha hasta olmaz ama yapcak bişi yok. hepiniizi öpüyorum kuzucuklarıda.
görüşmek üzre inşallah.
bu sirke işini öğrenmem ıyı oldu bende denıyeyım bakalım.
tülaycım gecmıs olsun kayınpederıne..
banu sızınde duşakabınınız hayırlı olsun
miğdem agrıyo benımde bı tost keyfıde ben yapayım barı pınardan canım çektiiikaydirigubbakcemile3
pınarcım duruda aynı sureklı elı benım tenımde dokunmak ıstıyor ben onu opup mıncıklayıncada mest oluyo sevılmek ılgı gormek ıstıyolarrr..özlüyorlarr tum gun ayrı kalınca..
gecen gunku proteınlı yemek konusundan sonra duruya daha cok yuklenmeye basladım verıyorum elıne yemek kaısıgını bıde tabak ...serıyorum sofra bezını döke döke yesın ıkı gundur baya dökülüyor etrafa ama bişeyler yıyo azda olsa ..öle öle alışsın nezamana kadar bıberondan beslıcem demı ama:))
bugun zamanda gecmıyorr ruhum daraldı valla işyerındee hadı bı cay molası yapayım ben sızde gelmiş olun hadı amaaaaklinialirimsmile
haa buarada ben sabahları elma sırkesı ıcmeye basladım karın yaglarına ıyı gelıyormuş bıraz ekşi ve igrenç tadı var ama belkı işe yarar ya badi gıyemıyorum karnımdakı yaglardan
kızlar hepinize iyi akşamlar.ben yarından itibaren yokum.kayınpederimin yanına gidiyoruz.selin yeni iyileşti umarım bir daha hasta olmaz ama yapcak bişi yok. hepiniizi öpüyorum kuzucuklarıda.
görüşmek üzre inşallah.