2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle nice mutlu yıllara Şeniz
dogumgunu03cv3.gif

slm kzılar
bi bakayım dedim ama vaktim kalmadı
misafirim gelecek birazdan bebk görmeye
benim kuzular kudurdu sabah sabah hiç bişey yapamadık anca bi toz aldım,bi paspas
ayak üstü yemek yedik annemle
hazır bişeyler almıştık onları vericem
börek yapıcaktık ama nerdeee
zeynep ağlaya ağlaya bi ahl oldu sabah altını değiştirecektik istemedi
2 gündür çok huysuz yaaa hep ağlıyor bağırıyor
dişi mi acaba diyorum kardeş sıkıntısı mı anlamadım
halbuki en çok onunla vakit geçiriyorum
anlarız ykında
hee bi de yeme sorunumuz var nerdeyse bir haftadır herşeyi yiyen benim kızım hiç bir şey ağzına sürmüyor
tüm gün 2 biberon süt ile duruyor
ne çorba ne yemek ne ıvır zıvır ağzına sürmüyo
ne yapacağımı şaşırdım yaa
neyse ben akçar sonra uğrarım yine
kolay gelsin herkese

1631.jpg

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara

tülaycım seni iyiki tanımışım canım dostum yüzünden gülümseme eksik olmasın:))))))))))))))))))

tülaycım seni iyiki tanımışım canım dostum yüzünden gülümseme eksik olmasın:))))))))))))))))))

canımmmmmmmmmmm benimmm ya valla mesajını okurken çok duygulandımm gözlerim doldu:) bende iyiki seni tanımışım iyiki aileni tanımışım.ömrümüz yettiğince arkadaşllığımızın dostluğumuzun sürmesi dilekopuyorumnanaktanlerimle çok teşekkür ederimmm canımmm benimm..

1631.jpg

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara

opuyorumnanaktana.s.
çok güzelyyaaaa...

tülaycım kazandığımız sevginin paylaşımın gücü çok büyük :)) biz kızlarımız büyüdüğünde bile görüşüyor olacağız eminim:)) onların her sevincini her üzüntüsünü birlikte paylaşacağız:)

[B]huu herkez nerde artık kımse ugramaz oldu :enbuyukkk:
bayadır fılızde gelmıyor fulya hande esra semra bayadır görmedıklerım daha aklıma gelmeyen arkadaslar var
yoklama yapar gıbı oldum ama bukadar boş bırakmayalım meydanı yıgenlerımızden haber verın gıdın sonraa aaa alıcam merdanemııı:eek:klava:
[/B]

Selam Şekerler,,,

Tam gırıcem sıte sorunlu,Sıte sorunsuz benım net sorunlu bakalım bağlantı kopana kadar yazayım ınsallah gelır yazılarım.Yarın fırsat bulursam pc yı bı bakıma sokmam lazım.Face bıle kullanamıyorum bu antıka bılgısayarla.

Bızde önemlı bır haber yok.Bora ıyılestı cok sukur.Ama havalar kapamaya basladı bu kıs nasıl gecıcek ınanılmaz gözumde buyuyor valla.Uyanır uyanmaz attı dıye kapıya gelıyor bıde yetmezmıs gıbı ayakkabılıktan benım olanları secıp kafama atıyor gıyıcekmısım gezıcekmıs pasa.Bı care bulmak sart.Olmadı 3-4 gune gıreyım para toplanır bu sebeble.

Gecen pazar hava cok guzeldı.KK bursa ekıbı kahvaltıya gıttık.Sonrada cocukları hayvanat bahcesınde gezdırdık.Cok guzel bır gundu.Yarında semosta gundeyız(1.gun basladı)Ayy annemler gıbı olduk yaa:)).
Gecmıse bakamıyorum sorundan.

Tulaycım dogum gunun kutlu olsun canım benım.Yenı yasın bol sans,sağlık ve mutluluk getırır ınsallah.Selını ve senı kocaman öpüyorum.

MERhaba kızlar bu sabah erkenden kaynımla yollara düştük.....o mal vs. aldı beni anneme bıraktılar eşim ve çocuklar kaynımın dükkanına gittiler......
bende annemle bayrampaşa turu attım annemlerin 2 sokak arkasında yüksek giriş bir daire sahibinden satılık...annem illa bakalım dedim 100 m2 çok güzeldi ama içine bir iki bakım lazım hiç bişey yoksa ilk etap için banyo ve yerler değişmeli boyası badanası taşınması6-7 milyar
adam hiç indiirm yapmazmış 100 milyar istiyolar......bugün ne hikmetse devamlı satılık evler çıktı karşımıza....ama bizim kör olasıca ev satılmadı eşim emlakcıya gidecek fiyatı biraz daha düşürtecek...
kaynanamdan ev alıp gitmek istiyorun valla.. sonra annemle yemek yedik halamda çaya gittim ....
çay faslı vs. eve geldim.....şimdi yimek yiyeceğim çok öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tülaycığım tekrardan mutlu yıllara cnm

kızlar sonunda okula başladım. vee dakika 1,gol 1!!!! kuzunun biri altına yaptı,hemde kakasını!!! eve gidecem diye ağlıyor!! ailesine de ulaşamadım. koydum arabaya evine götürdüm artık. yolda giderken kakası pantolonundan benim arabaya da dökülmüş:KK43:( annesi o kadar mahcup olduki kadın, hemen paspası filan çıkarıp yıkadı arabanın,koltukları deterjanla sildi. ama hala kokuyor:KK43:( çocuğa da çok üzüldüm. çok temiz, düzenli,ilgili bir ailenin çocuğu. hep oğlum aklıma geldi. kadın özür dilemekten bir hal oldu. ama yapacak bişey yok. inşallah çocuğun eğitimini etkilemez ya ilk günden:KK43:(

ayşe şimdi senin yazını gördüm cvp vermeden gecmeyim
üzüldüm çocuğz ama bişe olmaz korkma canım benim öyle yapan çok oldu etkilemedi unutuluyor hemenn

selam kızlar nasılsınız ben akşama kadar okuldayım saat 6.5 ta geliyorum yemekti Türkizin kaprisleriydi erken anca uyuyunca bakıyorum artık sizlere
okuldada başka okuldyız bı o bina bi bu bina çık in zor oluyor 2 bina arasında git gel yapıyoruz tenefüslerde koştur dur okulumuza dönsekte rahatlasak asıl beni diğer branş arkadaşım gıcık etti ders saatlerinde anlaşamadık geçen sene ben tam gündüm bu sene onunda çocuğu oldu gene tam gü ol dedi olmaz dedim çok yoruluyorum bana demezmi sen çocuğunu mamayla besledin ben meme veriyorum benim çocuğumun bana ihtiyacı var diye tüm müdür yardımcılarının yanında o kadar üzüldüm ki haksız duruma düştüm bide sonra gittim dilekçe verdim onlarda hocam sen yeterince idare ettin dediler hamileydi istediği sınıfları verdiniz tüm yükü yüklendiniz sabah 7 akşam 5 çalıştınız sizinde kızınız 4 aylıktı bıraktığınızda gibi bende size bırakıyorum dedim siz yapın biz anlaşamadık dedim.dün bi gittim bana direk sabah sınıfları ile 1 öğlen sınıfı vermişler sonra arkadaş geldi bana söylendi dedim ben sadece durumu anlattım onlara bıraktım ay dünden beri bana ajitasyon yapıyor tayin isteyimde kurtulun ama çıkmazsa evimide buraya taşıycam yani seni göndericem öyle gidicem gibi hiç bişey söylemedim 7 yıldır bu okulda çalışıyorum ilk kez sorun yaşadım böyle ya gitsede kurtulsam deli etti 2 gündür

slm kızlar kahvaltı sonrası damladım
sabah eşim erken kalkmış çocukları bahçeye indirmiş bütün apartmanın kadınları camda bizimkileri izliyor ...bende kalktım bekar kaynım seyhatten dönmüş
diğer kaynımda gelmiş biri kahvaltın yapmış...kaynanam diğerine hazırlıyordu...
en son biz kahvaltı yaptık....

eşim bugün dşarı çıkack tlf adsl iptal ettirecek....
sonra kaynannın maaşını çekecek.....
bugün dışarı çıkarmıyız bilmem ama ben parkıma gideceğim
adet olacağım diye karım davul kadar uyuz oluyorum adet dönemlerime çok şişiyorum....

sibel evet cnm allahın izni ile sabah erkeden geleceğim birde doğumgünü var ben oraya gideceğim kusuruma bakmazsan erken kalkacağım.....

nurten kızzz senle buluşuruz cnm arayacağım cnm.....hülya kızz essen gelirse sende onla gelirsin
beni deniz yolu bozuyor evde bile 2 gün sallanıyorum cnm yaa
nasıl buluşmaya ufaklıklarlamı gelceksiniz bide saat kaçta orda olursunuz?eşimin halen haberi yok ve ben planı yaptım gelcem bakalım

selamlar kıızlar
bayadır girmiyordum yani giriyordumda yazamıyordum pek iyi değildim ama şimdilerde daha iyiyim şükür

bugün okulun ilkgünü sabahta seminer olunca baya yoğun bir gün geçirdik eve geldim özel dersimi de verdim şimdi eşim gelecek kuzenine gideceğiz

sibelcim bende gelicem size inşallah bir sorun çıkmazsa ama arabayla gelmiycem eşime lazım araba bende birsen gibi gelirim sanırım hava iyi olursa idoyla gelirim sana zahmet bana nasıl geleceğimi iki şekilde de anlatırmısın ama burdan göremeyebilirim özelden yaz sana zahmet
hadi yeni yılın hayırlı olsun.ay herkesi görcem galiba çok heyecanlııııııııı
tutkunum saogol iyiyiz cok şükür..canım ya aynen valla evin ucu kactı gidiyor evim hic dagılmadıgı kadar dgaılıyor tüm gardorop falan allak bullak herşey karman corman idare ediyoruz ama bu duru 2,5yaşına kadar dvm ediyormuş malesef biraz daha dayanacagız:)

niye öyle diyosun kız orası belli olammz belkide oluverir hemn sen başlada görelim :) hülyacım sen gelicem ama tek gelemiyorum falan dersen ben sana eşlik ederim idoda kacta dersen o saatte cıkarız sana uyarım yani şekerim.. yoksa gelemezsen catlarsın sen ya kıyamam..

ayşecim bende santefer veriyorum meyvesiyle veriyorum 1,5tatlı kaşıgı ama okadr leke yapmadı hem dişlerini fırcalamaya başladı hoşuna gidiyor epeyce beyazladı.. ferro sanolun tadı cok berbat ya defne hic seviyordu aa şurubu iciyor..

canım ya ne olduki kıyamam

canım sacların ve yeni döne hayırlı olsun resmibi eklede görelim ama eger kahvaltıya gelrisen daha süper olur canlı canlı görürüz..

kız yagmurmu geliyormuş???
ya 2.5 yaş mı?inanmıyorum bu kadar uzun mu?yandım ben o zaman
buluşmaya gelince görün bakalım beğenecekmisiniz?

Hadi hayırlı uğurlu olsun tatlım umarım herşey yolunda gider..

Bence kahve tonları makyajı dene iyi gider...
a.s.

inşallah gelebilirim tatlım..çok istiyorum bakalım...

İyi yapmışsın cnm gezip tozlmakla,Defnem de güle güle giysin ayakkabılarını...

ama şu Fevzi Hocanın yerini çok merak ettim bize çok yakın biliyosun...Muhakkak giderim sen bana iyice bi tarif et de.. a.s.

bu arada sen Sibele nasıl gideceksin..Ben gidersem eğer buluşur gideriz istersen eğer,ama senin B planın olsun yinede..Çünkü biliyosun annemler de yarın geliyor belki gelemeyebilirim..a.s Öptüm..

Güzelim saç kremi sür bence bişey olmaz yaa...yazık canı yanmasın..

Hayırlı olsun yeni öğretim yılınız...Kolay gelsin cnmm..
bende sözünü dinlemiş gibi kahve tonu yaptım valla öğrenciler beğendik dedi arkadaşlarda yalnız baya bi değişmişimki önce idarede tanımadılar sonra dönüp herkes ya Esra hocam tanıyamadık ya dediler çok komikti bana peruk gibi geliyor yakın arkadaşım var valla başkası gibisin diyor buluşmaya gelirsem görüşürüz inşallah
selam kizlar a.s.

ay cok yorgunum ya..bu ev işi ne bereketli iştir anam ya..yap yap gene yap yap..ay gina geldi..herşeyi aticam ben evden karar verdim :pp ortalik toplamaktanda hakkaten gina gelmiş durumda..ama artik serranin oyumcaklarini koymuyorum salona..sabahlari erken kalkinca bahcesine koyuyorum..yada uyku saatinde..gezinirken oyuncaklar oynamiyor zaten..işi gücü dolaplari indirmek..

bugun temizlik yaptim..çamasir felan filan..yarinda inşaAllah serranin marifetiyle dagilmiş dolap içlerini toplucam..ütü yapicam :S oy oyyy..

ya anacim kimse cocukla gelmiyormu beeeee..bitek serrosla yagiz olcak bu gidişle he :))) ay bende kayinvalidememi biraksam acaba :KK70: ama yok ya..cadi cok seviyor gezmeyi..onu birakip gidemem :)) hadi acil bişey olsa neysede :KK70: ama fena da olmazdi he şöyle bacak bacak üstüne atip keyifle bi kahvalti yapmak :KK70: neyse en iyisi ben bu fikri bi süre unutayim :))))

şimdiiii birsen,nurten,esen,pinar ve ben kesin geliyoruz inşaAllah..hülya,tutkun,ferda,gülhan ve gülşah hala kesinleşmedi..ay hadi bakalim herkes gelir inşaAllah yaaa..güzel bigün gecirelim kiş gelmeden :)

sibosss konusamadik kac gündür..ama haber bekliyorum senden hala ne yapacagima dair :) unutmadimmmm :KK70:

nurtencim pardon canim..bende şaşirdim kahvaltiyla verdigine :) demek yanliş okumusum :) valla bizdede en istikrarli giden ögün meyve :KK70: ilaç olunca atlanmiyor :KK70: canim serros süt içiyor..ama gece içmiyor..ramazan öncesinden beri yani yaklaşık 2 aydir..asla almiyor uykuda..zorlayincada agliyor..ramazanda her 2 gecede bir denedim..sirf gec kalksin diye :))) ama içmedi cadi..sabah 6 da kalkiyor genelde..oyuzden sabahlari 120-150 cc arasi içiyor..bide kahvaltida sütü var okadar..onun dişinda biberonla almiyor hiç süt..

pinarcim valla haklisin..yemeyen cocuk yok..öyle böyle baslicak buda..gerci bu halimizede şükür..eskiden pütürlüde yemezdi..mercimek kadar bişey gelse agzina kusardi..şimdi taneli,pütürlü yiyor cok sukur..yeterki löp diye yutabilsin :KK70:DD 1 ay öncesine kadar elinde bişeyde tutmazdi..ne versem atardi..şimdi biraz yalamaya emmeye basladi..buda bi gelişme..kiz kayinvalidenemi yollasak serra,bora ve gazeli :KK70: belki aliştirir bizim sipalari :KK70: kiz sen yakinsin..birakma defneyi be..şöyle hep beraber resimlerini çekelim cadilarin..

ferdacim canim ya inşaAllah gelirsinnn..annecigin gelmiştir herhalde bugun :) hadi gözün aydin :)

birsomm hadi gözün aydin tatile girmişsiniz..ohh bolbol keyif yapin :) buarada sen bana resim yollayacaktin??

özlemcim totikler nasilll :)

tutkuncum saclarin hayirli olsun canim :) hadi inşaAllah sende gelirsin :) güzel bir yil gecirirsiniz inşaAllah okulca :)

aysecim canim ilaçtan 2 saat sonra demişlerdi bana..süt ürünü verme diye..ondan kararma yapmiştir..en iyi meyveyle vermek..hem emilimide artar..seninde yilin hayirli olsun canim :) sinifinda hallolmus..cok sevindim :) resimleride kurtarmişsin aferin :)

esencim sende geliyormussun cok sevindim ya :) sana güzel bir yil dilerim canim..hayirdir yav neyin var??

ay baska ne yazcaktim unuttum..serros tubaaaaaa diye beni cagirinca kafam karişti..aksam üstü uyuyunca gec yatiyor yaaa..uyutayim şu kızı ben..öptüm hepiniziiiiiiii muckssssss
canım valla hamaratsın sende gelince elinizden su içcem.gelmeyi çok istiyorum inşallah son dk kaya bıraktım izin işiniki hır gür olmasın

slm kzılar
bi bakayım dedim ama vaktim kalmadı
misafirim gelecek birazdan bebk görmeye
benim kuzular kudurdu sabah sabah hiç bişey yapamadık anca bi toz aldım,bi paspas
ayak üstü yemek yedik annemle
hazır bişeyler almıştık onları vericem
börek yapıcaktık ama nerdeee
zeynep ağlaya ağlaya bi ahl oldu sabah altını değiştirecektik istemedi
2 gündür çok huysuz yaaa hep ağlıyor bağırıyor
dişi mi acaba diyorum kardeş sıkıntısı mı anlamadım
halbuki en çok onunla vakit geçiriyorum
anlarız ykında
hee bi de yeme sorunumuz var nerdeyse bir haftadır herşeyi yiyen benim kızım hiç bir şey ağzına sürmüyor
tüm gün 2 biberon süt ile duruyor
ne çorba ne yemek ne ıvır zıvır ağzına sürmüyo
ne yapacağımı şaşırdım yaa
neyse ben akçar sonra uğrarım yine
kolay gelsin herkese
canım benim sende iki çocuk arasıda kaldın yorucu ama güzel duygular inşallah Zeynepte düzelir kıyamam ben ona
1631.jpg

mesaja bayıldım 10 ekimde aynısını bende bekliyorum bak çok kıskandım.
Tülaycıııııııııııııııııııııım iyiki doğdun ben böyle güzel mesajlar yazamadım ama çooooooooooook öptüm canım
bayadır fılızde gelmıyor fulya hande esra semra bayadır görmedıklerım daha aklıma gelmeyen arkadaslar var
yoklama yapar gıbı oldum ama bukadar boş bırakmayalım meydanı yıgenlerımızden haber verın gıdın sonraa aaa alıcam merdanemııı:eek:klava:
[/B]
burdayızda busaate vakit bulduk canım ya.sanırım mimesra yı diyorsun yok uzun zamandır oda.
Selam Şekerler,,,

Tam gırıcem sıte sorunlu,Sıte sorunsuz benım net sorunlu bakalım bağlantı kopana kadar yazayım ınsallah gelır yazılarım.Yarın fırsat bulursam pc yı bı bakıma sokmam lazım.Face bıle kullanamıyorum bu antıka bılgısayarla.

Bızde önemlı bır haber yok.Bora ıyılestı cok sukur.Ama havalar kapamaya basladı bu kıs nasıl gecıcek ınanılmaz gözumde buyuyor valla.Uyanır uyanmaz attı dıye kapıya gelıyor bıde yetmezmıs gıbı ayakkabılıktan benım olanları secıp kafama atıyor gıyıcekmısım gezıcekmıs pasa.Bı care bulmak sart.Olmadı 3-4 gune gıreyım para toplanır bu sebeble.

Gecen pazar hava cok guzeldı.KK bursa ekıbı kahvaltıya gıttık.Sonrada cocukları hayvanat bahcesınde gezdırdık.Cok guzel bır gundu.Yarında semosta gundeyız(1.gun basladı)Ayy annemler gıbı olduk yaa:)).

Tulaycım dogum gunun kutlu olsun canım benım.Yenı yasın bol sans,sağlık ve mutluluk getırır ınsallah.Selını ve senı kocaman öpüyorum.
canım hadi damadımda iyileşmiş aman bi daha hastalanmasın yavrum.Bursalılarla buluşup gün yapıyorsunuz demek süpersiniz valla öptüm seni ve Borayı
MERhaba kızlar bu sabah erkenden kaynımla yollara düştük.....o mal vs. aldı beni anneme bıraktılar eşim ve çocuklar kaynımın dükkanına gittiler......
bende annemle bayrampaşa turu attım annemlerin 2 sokak arkasında yüksek giriş bir daire sahibinden satılık...annem illa bakalım dedim 100 m2 çok güzeldi ama içine bir iki bakım lazım hiç bişey yoksa ilk etap için banyo ve yerler değişmeli boyası badanası taşınması6-7 milyar
adam hiç indiirm yapmazmış 100 milyar istiyolar......bugün ne hikmetse devamlı satılık evler çıktı karşımıza....ama bizim kör olasıca ev satılmadı eşim emlakcıya gidecek fiyatı biraz daha düşürtecek...
kaynanamdan ev alıp gitmek istiyorun valla.. sonra annemle yemek yedik halamda çaya gittim ....
çay faslı vs. eve geldim.....şimdi yimek yiyeceğim çok öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım inşallah satılırda sende kurtulursun bir aan önce
kızlar sonunda okula başladım. vee dakika 1,gol 1!!!! kuzunun biri altına yaptı,hemde kakasını!!! eve gidecem diye ağlıyor!! ailesine de ulaşamadım. koydum arabaya evine götürdüm artık. yolda giderken kakası pantolonundan benim arabaya da dökülmüş:KK43:( annesi o kadar mahcup olduki kadın, hemen paspası filan çıkarıp yıkadı arabanın,koltukları deterjanla sildi. ama hala kokuyor:KK43:( çocuğa da çok üzüldüm. çok temiz, düzenli,ilgili bir ailenin çocuğu. hep oğlum aklıma geldi. kadın özür dilemekten bir hal oldu. ama yapacak bişey yok. inşallah çocuğun eğitimini etkilemez ya ilk günden:KK43:(
çok güldüm ve kıyamadımda ya.valla bu sene işin zor şimdi biz bi ilkokulda geçici kalıyoruz görüyorum 1 leri tuvalete götürüyor öğretmenleri ağlayan annesiyle gelen ne diyim çok zor eşimlede konuştuk geçen 1. sınıf öğretmenine kesinlikle prim vermeliler büyük özveri işi
çocuğun anneside çocukta mahcup olmuş bi süre utanacaktır bişey olmamış gibi davran bence çocuk unutsun.bide şunu söyleyim soğukkalısın ben Türkizin kakasını alırken bile bazen öğürüyorum ki bu durumda öğürebilirdim mafoldumbençocuğun utancı ikiye katlanırdı alkisalkisalkisseni tebrik ediyorum.
ayşe şimdi senin yazını gördüm cvp vermeden gecmeyim
üzüldüm çocuğz ama bişe olmaz korkma canım benim öyle yapan çok oldu etkilemedi unutuluyor hemenn
katılıyorum

amannnnnin sabah 4 olmuş nerdeyse geçmişe cvp vercem derken yatayım artık görüşürüz kızlar herkese iyi güzel günler

günaydın herkese güzel bir gün olur inşallah hepimiz için:)))

esracım tatlım göndermez miyim hiç:))))

[/B]

canım merhaba nasılsın artık eskisi gibi kimse giremiyor malesef:KK43:

Selam Şekerler,,,

canım boranın iyileşmesine inan çok sevindim ohh ne güzel bursalı hatunlarda buluşup güzel vakit geçirmiş :))

canım nasılsın ohh annenle birlikte ne güzel vakit geçirmişsin nasipten ötesi olmuyor tatlım herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda:)

canım ilk günden kötü olmuş çocuk için herkesin başına gelebilir tebrik ederim seni tutumun için bitanem:))) bizimde çocuklarımızın başına gelebilirdi ama herkes senin kadar ilgili olmayabilir tatlım

hayırlı akşamlar kızlar Ahsen cadısından yazamıyorum

selam kızlar nasılsınız ben akşama kadar okuldayım saat 6.5 ta geliyorum yemekti Türkizin kaprisleriydi erken anca uyuyunca bakıyorum artık sizlere
okuldada başka okuldyız bı o bina bi bu bina çık in zor oluyor 2 bina arasında git gel yapıyoruz tenefüslerde koştur dur okulumuza dönsekte rahatlasak asıl beni diğer branş arkadaşım gıcık etti ders saatlerinde anlaşamadık geçen sene ben tam gündüm bu sene onunda çocuğu oldu gene tam gü ol dedi olmaz dedim çok yoruluyorum bana demezmi sen çocuğunu mamayla besledin ben meme veriyorum benim çocuğumun bana ihtiyacı var diye tüm müdür yardımcılarının yanında o kadar üzüldüm ki haksız duruma düştüm bide sonra gittim dilekçe verdim onlarda hocam sen yeterince idare ettin dediler hamileydi istediği sınıfları verdiniz tüm yükü yüklendiniz sabah 7 akşam 5 çalıştınız sizinde kızınız 4 aylıktı bıraktığınızda gibi bende size bırakıyorum dedim siz yapın biz anlaşamadık dedim.dün bi gittim bana direk sabah sınıfları ile 1 öğlen sınıfı vermişler sonra arkadaş geldi bana söylendi dedim ben sadece durumu anlattım onlara bıraktım ay dünden beri bana ajitasyon yapıyor tayin isteyimde kurtulun ama çıkmazsa evimide buraya taşıycam yani seni göndericem öyle gidicem gibi hiç bişey söylemedim 7 yıldır bu okulda çalışıyorum ilk kez sorun yaşadım böyle ya gitsede kurtulsam deli etti 2 gündür

canım benim ya insanlara ne kadar verirsen fedakarlık yaparsan yap hep daha fazlasını istiyorlar sıkma canını senden değerli birşey yok tatlımopuyorumnanaktan

X