Sağolasın canım ya hiç yapmazdı böyle o yüzden dağıldım bende bir anda. İnşallah her sabah tekrarlamaz bunu :1no2:
Ohhh gez bakalım canım. Ay o sivrilerin göz çıkmasın. Bizde hiç olmazdı. Dün akşam girmiş eve yemiş gece kuzumu :çok üzgünüm:
Hoşgeldin bacım oh sporunu yapmışsın yine ne güzel a.s.
Sorma canım ya :çok üzgünüm:
Diyorum ya hiç yapmazdı aslında ama bugün niye öyle oldu anlamadım :1no2:
Kocam düzeldi canım. Dün evdeydi ya arkadaşıyla fellik fellik gezmişler. Hiç aramadım zaten 1 gün önceden takıktım. O da kızdığımı anladı aradı durdu. Kısa ve net konuşup kapattım. Nerdesin bile demedim ilk defa. Hatta açıklama yapıyordu nerde olduğunu sormadım dedim kapattım teli. Ay ben bu işe girdim gireli bi özgüvenim yerine geldi ki aştım kendimi ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aman canım mecbur kalmadıkça bırakma. Bırakırsan da sıkı sıkı tembihle valla yerimseniben
Hoşgeldin canım a.s. Cicilerinizi güzel günlerde kullanın. Ohh dolaplarda mis olsun sende rahatla. Anam herşeyi dişe yoruyoruz diye bunlarda iyice azdılar. Alışkanlık yapmıştır Defne'de gece sebepsiz ağlıyor yerimseniben
Merak etme canım aynısını Defne'de yapıyor. Ben o yüzden mama sandalyesini en alçak seviyede tutuyorum. Artık önündeki tepsisini takmıyorum. Kendi iniyor, çıkıyor yapıyor bişeyler a.s.
Sorma canım sorma oturdu valla :çok üzgünüm:
Gerçi telde konuştuk ama tekrar gözünaydın canım. Ohh gezin bakalım a.s.
Buluşma kısmetse 25'inde Siboş'ta. Birso kocişiyle konuşucak okeylenirse sabah kahvaltıya gidicez. Bilgin olsun seninde a.s.
sağolun kızlar, ama annemler burda olursa gelebilirmiyim bilmiyorum!! Dur bakalım o gün gelsinde bakarız..ohhhh yoğunsunn sennn zatenn semra esra gülhan üçlüsü
boracığa çok geçmişolsun sanada kolay gelsinnn cnm
cnm gezin ohhhh kardeşinn gelmişşş
felekten günçalın cnm
annenlerde geliyormuşgözünaydın cnm
biz ayın25 de buluşacağız siblde
Ayy çok sevindim güzelim düzelmesine,onlara bişey olmasın yaa...kızlar selam,,
2 gündür yatılı misafirim vardı,halamın oğlu ve eşi geldi yeni gittiler hemen bakıyım hatunlara dedim,,
defne cok iyi maşşALLAH ateşi bidha cıkmadı ama antibiyotiğe devam ediyoruz..
oyuzden cok mutluyum bu sefer cabuk atlattık :) inş. bidaha olmaz..
şimdi geçmişe bakınayım çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin...
hay maşallahh cnm bravo sana bende dikkat ettiğimi sanıyordum ama seni okyunca dikkat etmediğimi düşünmeye başladım bravo valla bence devam et böyle...tubacık defneye beslenmesine dikkatet demişssin inan senin yazdıklarınıdan fazlasını yapıyorum eksigi asla olmuyor zaten kafamda hep ona ne yedirsem planları, valla sıkıldım artık çok üstüne düşüyorum ya ondan böyle habire hasta!
kahvaltısı eksiksiz oluyo tahinine kadar koyuyorum, corbalarını hep etli,sebzeli yogurtu yada tarhana yapıyorum asla ekmeksiz veriyorum, meyvelerine muhakkak bebe bisküvisi ve ceviz veya fındık ekliyorum kan şurubuyla veriyorum, geçen kışta sürekli meyvesine kefir katmıştım bi eksiğim muhallebiydi onada başladım, süt olarak aptamil sıvı formül veriyorum içine bebe bis. katıyorum bazen kaşık maması katıyorum, sütünüde vitaminli sütlerden veriyorum onada kaşık maması katıyorum, bi yemiyosa 1 kase yoğuurt yemiyo çorba veya yemeklerin yanında veriyorum başka türlü tek veririsem midesi kalkıyo tiksiniyo..
sabahaları aç karnına vitagil adında bi multivitamin veriyorum oda iştahında bayagı etkili oldu,
dışardan daninoydu,muhallebiydi vermiyorum yumurtasına kadaar organik alıyorum onun peyniri bille ayrı düşün yani annmde kalacak oldugum vakit sadece bir çanta defnenin yiyecegi oluyor bi misafirliğe gidecek olsam kıyafetten çok yiyecek taşıyorum valla şaşırıyolar bana!
ama sakınan göze çöp batar misali böyle oluyo, taktir ilahi napalım inş. büyüyünce daha dirençli olur böyle avutuyorum kendimi..
ayyy ne dertliyim görün hatunlarkaydirigubbakcemile3
ALLAH başka dert vermesin..
Allah Allah ne varki bugün güzelim,bilsem adamları maça göndermez bende gelirdim oralara...Bugün gece 12'ye kadar çoğu yer açıkmış alışveriş için. Eğlenceler falan olucakmış. Bağdat caddesine kaçıcaz bu akşam. Gelen olursa karşılaşalım bilgim olsun a.s.
selam kızcemle gittik alıveriş merkezine kızıma lwcden badi aldım bide kocama merserize ceket
neyse ordan cıkıp markete gittik az alısveriş yaptık aksam için ıspanak aldık geldik eve
şimdi kocam aramıs belcikadan dayısı gelmişte benim adımı bile bilmez hanzadeye gözün aydın diye bile aramadılar neyse onlar kaynanamdaymıs gidelimmi bende iyi gidelim ama kız erken uyuyor dedim o zaman yemegi erken yiyelim gidelim dedi
şimdi kızı yedireym ıspanagı yarın yaparım artık ufak tefek bişiler hazırlayayımda gelir şimdi hadi bye
sagol pınarcım, hakkaten sakınan göze çöp batıyor ama şöle bişi var benim defnede asla eline bişi alıp kemirmiyor çok açsa yiyor ama çok açta bırakmıyorum malesef.. sen defne muz seviyo istiyo diyosun ya çok imreniyorum maşALLAHAy Nurten'cim hadi bununla geçmiş olsun canım. Allah bi daha göstermesin. Valla saydıklarını okuyunca şaşırdım. Benim Defne'ye hergün bu söylediklerini yedirmem mümküm değil. Maşallah kuzuma bu kadar iyi besliyosun niye böyle oluyor. Gerçi dediğin gibi sakınan göze çöp batıyor. Hadi geçti gitti inşallah hep iyi olsun kuzum bundan sonra a.s.
canım ya relaxta olsam böyle gidiyo işte :) ya ben defneye özel bi çorba yapıyorum muhahkak alışkanlık oldu galiba aa akşam biz ne yersek bende veriyorum pilavdı,makarnaydı,bulgurdu defnede acı falan demiyo amş. sevdimi yiyor :) daninoya gelince beniki sevmiyo zaten midesi kalkıyo bi ara yedi ama şimdi sevmiyor..
amın canım saolasın
defneye yedırdıklerıne baktımda bıraz relax ol nurten ya sen nekadar sakınırsan sakın cocuga mıkropta lazımeyvahedigeldismile
bende duruya yedırdıklerımı koyden getırtıyorum ama yemek ne yıyosam hafıf acılı falan demeyıp denetıyorum yerse verıyorum danıno gunde 2 tane kesın yer mesela
bence rahat bırak ne yemek ıstıyosa onu yesın
duru yesınde ragzıyım ben herseye masallah yıyo senınkı bıdeeopuyorumnanaktan
esen sabah facede yazdı gıttı gormedım bıdaha bende
benım bellı degıl daha sıbele gıtmem neyse kızlar netleştırsınde zorlucam bendeeezemuszemus
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileHuuuuuuuuuuu hatunlar burdayım ama alıntılara, yazmaya fırsat bulamıyorum.
Ancak bunu görüncede atlamadan edemedim.Ben mazaret dinlemem herkesi bekliyorum muhakkak.
Haydin ben kaçtım
aaa süpermiş gezin valla süperdir cadde :)Bugün gece 12'ye kadar çoğu yer açıkmış alışveriş için. Eğlenceler falan olucakmış. Bağdat caddesine kaçıcaz bu akşam. Gelen olursa karşılaşalım bilgim olsun a.s.
ayy bende koptum ya hakkaten babannenin evinde tam olacakkaydirigubbakcemile3:lepi::2::hooray::hooray:
kızzzzzzz ne yapıyon sen valla ben nekadan paspal anneyim hahaaohaoldumsmile
heçç takmıyom ne yerlerse yesinler...illa etli çorba yapmıyorum...
inek sütü veriyom yediğim yumurtayı yiyolar....evde yere düşürdükleri şeyleri alıp yerler....bağışıklıkkk...çok kazandılar herhal....şimdi babannenin evi daha pisss
full bağışıklık yaparlar....
istersen buluşuruz...ben bakırköydeyim biliyorsn
ben çantanı taşırım sen defneye bakarsın
kız niye öyle diyon yardım sever arkadaşıma?? benim yiyecek çantamı taşıyacak o:roflol: neyseki bebekli evlere giderken o kadar hazırlık yapıyorum cünki herşey oluyo :):roflol::roflol::roflol:alemsin hee birsenn:roflol::roflol:full bağışıklı hee:roflol::roflol::roflol:
bi de çanta olayı bitirdi beniii:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5 yalnızzzz benim defnede kudurdumu ta kuduruyo vapurdaki olayı hatırlatırım :)nee gülüyommmm kızzzzzzzzzzz..........
nurtenin çanta olayınamı cnm????
onda makara yapmadım yaaa
yardımcı olurum baaaabındaydı
iki garu bi defdefe bakamayacakmıyıızzzzzzzzzzzzolumunekankayizsmile
sagol ferdacım seninde ailen tam kadro geliyorlarmış gözün aydın heyecanını tahmin edebiliyorum bu doping sana tüm kış yeter bak yalnız ve kötü hisstemek yok okeymiyerimsenibensağolun kızlar, ama annemler burda olursa gelebilirmiyim bilmiyorum!! Dur bakalım o gün gelsinde bakarız..
Ayy çok sevindim güzelim düzelmesine,onlara bişey olmasın yaa...
hay maşallahh cnm bravo sana bende dikkat ettiğimi sanıyordum ama seni okyunca dikkat etmediğimi düşünmeye başladım bravo valla bence devam et böyle...
İyi Akşamlar Kızlar,,,
Ayy sabah corba yapıp gelıcem dedım.Gece 12 oldu ama gunu bıtırmeden uğradım yınede.Ben burayı cok özlüyorum ama bi mıcımı toplayamıyorum.
Nurten gecmıs olsun kuzu hastalanmıs ama duzelmıs masallah.Beslenmesı ıcınde tebrık ederım bence sen yınede bole devam et.Bunyesı bıraz hassas olabılır sımdılık.Ama buyuduğunde mutlaka bu emeğinın karsılığını alırsın.
Nuran saol tatlım.Gezmelere gıdılıyormus.Mama sandalyesınde ınme olayı benı korkuttu aman bos bırakma derım.Allah korusun göz onunde tutmak lazım sureklı.
Pınar cadde turunda.Ohh benım ıcınde gez bacım.Offff kızılkayalarda ıslak hamburgerde ye barıı.Canım cektı bak aklıma gelınce.
Dunya moda haftası etkınlıklerınden dolayı acık mağazalar sekerler....
Bırsom guldurdun benıde kızz.Bağısıklık super desene bu kıs.
Gulsah Allah kavustursun canım kardesımı askere göndermıssınız sanırım.Ayy ne guzel gururdur bee.Bız dana kadar abımı gonderırken bıle gunlerce avare gıbı gezmıstık.
Ferdacımla konustuk ama burdada gördum.Keyıf yapıyordur emınım suan afıyet olsun tatlım.
Bora sanırım hastalığı bana sattı.Akşamdan berı hapsırık ve burun akıntısıyla uğrasıyorum.Insallah basıt bı sekılde gecer.Yoksa benım kıbar kocaya bulasırsa ışımız var valla.Boradan daha cok naz yapar.
selam kızcemle gittik alıveriş merkezine kızıma lwcden badi aldım bide kocama merserize ceket
neyse ordan cıkıp markete gittik az alısveriş yaptık aksam için ıspanak aldık geldik eve
şimdi kocam aramıs belcikadan dayısı gelmişte benim adımı bile bilmez hanzadeye gözün aydın diye bile aramadılar neyse onlar kaynanamdaymıs gidelimmi bende iyi gidelim ama kız erken uyuyor dedim o zaman yemegi erken yiyelim gidelim dedi
şimdi kızı yedireym ıspanagı yarın yaparım artık ufak tefek bişiler hazırlayayımda gelir şimdi hadi bye
buaksamın özelliğ neymiş pınarrr
hiç haberım yok neyı kacırdım acaba bılgılendır bacım benıde takılayım peşinee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3boşver kız dinlenn
benim bu oğlum ömerrr çok fena yaaa dudağımdan öp diyorum
öpmüyor
ama canıisterse öpüyor cici diyee seviyorrrrrrr
sağolun kızlar, ama annemler burda olursa gelebilirmiyim bilmiyorum!! Dur bakalım o gün gelsinde bakarız..
Tekrar Selam Kızlar..a.s.
Bizde oğluşları yıkadık,yemek yaptık,kocişlerle yedik onlar maça gittiler,ben Dağhanı uyuttum Seldada Eymeni sallıyor,şimdi çay keyfi yapcaz inşallah derken uyumayacağını anladık vazgeçtik,ben çayı hazırlıyım bari,komşumda gelecek belki...
Bu arada Gülşahcım kardeşin gitmiş güle güle gidip gelsin inşallah cnm..Allah kavuştursun asker ablası :))
Komşum geldi ben kaçıyorum öptüm...
İyi Akşamlar Kızlar,,,
Ayy sabah corba yapıp gelıcem dedım.Gece 12 oldu ama gunu bıtırmeden uğradım yınede.Ben burayı cok özlüyorum ama bi mıcımı toplayamıyorum.
Pınar cadde turunda.Ohh benım ıcınde gez bacım.Offff kızılkayalarda ıslak hamburgerde ye barıı.Canım cektı bak aklıma gelınce.
Bora sanırım hastalığı bana sattı.Akşamdan berı hapsırık ve burun akıntısıyla uğrasıyorum.Insallah basıt bı sekılde gecer.Yoksa benım kıbar kocaya bulasırsa ışımız var valla.Boradan daha cok naz yapar.
sagol pınarcım, hakkaten sakınan göze çöp batıyor ama şöle bişi var benim defnede asla eline bişi alıp kemirmiyor çok açsa yiyor ama çok açta bırakmıyorum malesef.. sen defne muz seviyo istiyo diyosun ya çok imreniyorum maşALLAH
iyi geceler,,
size yazdıktan sonra ani bi kararla abime gittim defneyi alıp eşim götürdü sagolsun annemlerde ve bizim gelinin kız kardeşleri vardı bitannesi iyi fal bakıyo fal baktırdım :))))
hayırlısı diyelim çatı çıktı çatıııııııııı:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hee dediki birden ev alacaksınız hemde 5.kat olacak söylüyorum dedi :)
zaten yavaştan olmaz bizim işler birden alınırsa ev sahibi oluruz ama planlarsak asla olmaz malesef..
arabanın borcu bitti çok şükür :) yrn eşim gidip rehinini kaldıracak nasıl mutluyuz sormayın!
ALLAHIN izniyle bide ev sahibi olursak karada ölüm yok bize :)
hiç birikmişimizde yok ama bizim işler belli olmuyor tuttumu iyi tutuyor, olmadımıda hiç olmuyor..
kısmet işte ümit ediyorum inş. bi gün olur...
neyse işte fala inanmak olmazda doping oluyo :)
şimdi tv izliyoruz ama yorgunum kaç gecedir çok geç yatıyorum gidimde dinleneyim..
öpüyorum hepinizi...
kız allah senşi napmasın valla yıkıldım gülmekten babane evide pis bagısıklık tam olur ha valla alem kadınsın:lepi::2::hooray::hooray:
kızzzzzzz ne yapıyon sen valla ben nekadan paspal anneyim hahaaohaoldumsmile
heçç takmıyom ne yerlerse yesinler...illa etli çorba yapmıyorum...
inek sütü veriyom yediğim yumurtayı yiyolar....evde yere düşürdükleri şeyleri alıp yerler....bağışıklıkkk...çok kazandılar herhal....şimdi babannenin evi daha pisss
full bağışıklık yaparlar....
istersen buluşuruz...ben bakırköydeyim biliyorsn
ben çantanı taşırım sen defneye bakarsın
aman canım ya sorma valla heryerden atlıyor yakında yatagından atlarsa sasmam vallasağolun kızlar, ama annemler burda olursa gelebilirmiyim bilmiyorum!! Dur bakalım o gün gelsinde bakarız..
Ayy çok sevindim güzelim düzelmesine,onlara bişey olmasın yaa...
hay maşallahh cnm bravo sana bende dikkat ettiğimi sanıyordum ama seni okyunca dikkat etmediğimi düşünmeye başladım bravo valla bence devam et böyle...
Allah Allah ne varki bugün güzelim,bilsem adamları maça göndermez bende gelirdim oralara...
güle güle kullan güzelim,bu arada seninki mam sandalyesindende inmeye başlamış bravo valla..kaydirigubbakcemile3 aman dikkat et güzelim..
aman sende dikkat et bu mevsim gecişleri fena sarıyor ben bayram ve öncesinde ilaçlarla atlattım bidaha olmaz inşallahİyi Akşamlar Kızlar,,,
Nurten gecmıs olsun kuzu hastalanmıs ama duzelmıs masallah.Beslenmesı ıcınde tebrık ederım bence sen yınede bole devam et.Bunyesı bıraz hassas olabılır sımdılık.Ama buyuduğunde mutlaka bu emeğinın karsılığını alırsın.
Nuran saol tatlım.Gezmelere gıdılıyormus.Mama sandalyesınde ınme olayı benı korkuttu aman bos bırakma derım.Allah korusun göz onunde tutmak lazım sureklı.
Dunya moda haftası etkınlıklerınden dolayı acık mağazalar sekerler....
Bırsom guldurdun benıde kızz.Bağısıklık super desene bu kıs.
Gulsah Allah kavustursun canım kardesımı askere göndermıssınız sanırım.Ayy ne guzel gururdur bee.Bız dana kadar abımı gonderırken bıle gunlerce avare gıbı gezmıstık.
Ferdacımla konustuk ama burdada gördum.Keyıf yapıyordur emınım suan afıyet olsun tatlım.
araba borcunuzun bittigine sevindim darısı bizeiyi geceler,,
size yazdıktan sonra ani bi kararla abime gittim defneyi alıp eşim götürdü sagolsun annemlerde ve bizim gelinin kız kardeşleri vardı bitannesi iyi fal bakıyo fal baktırdım :))))
hayırlısı diyelim çatı çıktı çatıııııııııı:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hee dediki birden ev alacaksınız hemde 5.kat olacak söylüyorum dedi :)
zaten yavaştan olmaz bizim işler birden alınırsa ev sahibi oluruz ama planlarsak asla olmaz malesef..
arabanın borcu bitti çok şükür :) yrn eşim gidip rehinini kaldıracak nasıl mutluyuz sormayın!
ALLAHIN izniyle bide ev sahibi olursak karada ölüm yok bize :)
hiç birikmişimizde yok ama bizim işler belli olmuyor tuttumu iyi tutuyor, olmadımıda hiç olmuyor..
kısmet işte ümit ediyorum inş. bi gün olur...
neyse işte fala inanmak olmazda doping oluyo :)
şimdi tv izliyoruz ama yorgunum kaç gecedir çok geç yatıyorum gidimde dinleneyim..
öpüyorum hepinizi...
günaydın bacım aman dün bişi yoksada gezmiş oldun nasıl iyi olmus değişiklikHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam kayınvalideme gittim. Yemeğimizi yedik hemen attık kendimizi bi hevesle caddeye. Anam sözüm ona her yer %50 indirimde olacaktı. Gazete ilanlarında yazan mağazalarda bile %15'den fazla indirim yoktu. %50 indirim olan bikaç yer vardı. Zaten oralarda da bişey kalmamış. Millet gündüz halletmiş kafamçokkarıştı
Heryere dj, müzik, dans standları kurmuşlar. Eğlence kısmı iyiydi. Bi de mağazalar sürekli alkollü-alkolsüz içecekler dağıttılar. Millet sapıtmış durumdaydı.
Anlayacağınız bi halt bulamadık. Gezip gelmiş olduk. Defdoş'u babanesinden alıp eve geldik. Saat geç olmuştu zaten yattık hemen.
Sabahta babam annemi getirdi 7 gibi bana. Kahvaltı ettik ben çıktım. Evde ütüler birikince annemin içi rahat etmedi. Hafta sonu temzilik mi yapacaksın, ütü mü yapacaksın , kendinizle mi ilgileneceksin. Ben ütülerini hallederim bugün. Akşam için de yemek yaparım. Sen yarın bir tek temizlik yap dedi. Allah razı olsun dedim valla. Ana gibisi yok. Ütüm olmadı mı temizlik bişey değil. 1-2 saate hallederim.
Bende sabah habeleri böyle. Fazla boşlamayım burayı kızıyorum heeeklava:
günaydın canım hadi kuaför sonrası görelim bi seni haa:)Günaydın kızlar ben dün kuaföre gidemedim misafirim geldi şimdi gidicem.
Pınar moda haftası kapsamında geziyormuşsun haberim olmadı takılırdım bende
KNK cım hadi atlatmışsınız hastalığı bi daha olmasın inşallah güzel bir gün olmuş senin içinde
İlgin sen nasılsın canım.
Bigudicim nasılsın tatlım sende
Ferda canım öpüyorum senide
Dırım canım Alş ve Ömer nasıl facede gördülçe fotolarını gülüyorum onlara
Sibel nice yıllara tekrar
Nurran güle güle kullanın giydiklerinizi
özlem bebiimiz nasıl öp onu şimdi mis gibi kokuyodur o ya
Çavvvvvvvvv kızlar
aman birsen bende taktım mügeye ama psikolojim bozuluyor valla töbe noldu su 2 aydır kayıp kız göremedimde neyse o eksik kalsınmerhaba kızlar men geldimm allahım mügeye takıldım 54 gündürbulunmayan..kızı merak ediyorum..
bide şu çocuğunu kaybeden kadına difrit oluyorum...
gülhan kuzu yoğun
pınarcığım gezmiş
nurten yalova dönüşü bendede ali vardı kızzzz
hadi hayırlı olsun cnm krediniz..bitmiş.ev alacakmıssını...hayırlısı olsun cnm...
bizde sabahları erken kalkıyoruz...aksamdan kalma bulaşıkları yıkıyorum..çocukları besliyorum..
sonrada kahvaltı yapıyorum....sofrayı kaynana topluyor...bende netteoluyorum
karar verdim benim kaynana gerçekten bunamış ve herşey herkes hakkında fesatdüşünüyor
aksam PATLICAN yemeği vardı..anne bu bitsin dedim...tmm dedi...
şehriyeçorbası yapmışş löp olmuş dışarıda unutmuş..bozulmuş..hemen patates kızarttım...gündüzde bana kaynana dediki oğluma patates kızart yok dedim yemek bitsin....ne bilem çorba bozulmuş..
hemen kızarttım...sofrayı koydum....eşime..diyooki...ben..kızart dedim kızrtmadı....bi bozuldum..
ben evde yemek varken önden yenilcek yemek yapmam yemek kalıyor dedim....öğlende kendisi yemiyor yemek....hep benyiyorum....neyse gececek bu günler....çocuklara sürekli bağrıyo...çocuklarda bunu istemiyor....beni istemiyorlar seni istiyolar diyor.........
gunaydınnnnlarrrrraklinialirimsmile
nurtencım elınden gelenı yapıyosun zaten bunyesı cok nazık anlasılan buyudukce gırer duzene merak etmee adapazarının havasını soluyo kolaymıııı
ferdacım gözün aydın canım ne guzel evın nekadar bereketlenmıs annen kardesınn...sanada ıyı gelmıstırr daghanadaa
saolun kızlar ya askerı gonderdık..bakalım ıyı gelır ınsallah askerlık ona bıraz kafayı toparlar kıymet bılır döner ınsallah..evın bı oglu olunca okumadıda bıraz asidir anlıcagınız ama evın en kıymetlısıdır o baska bı tane olunca hayırlısı bakalım
ayy içim gecmısss valla anladıkkı moda haftasını bı pınar bıde gulhan takıp edıyomuşşşbayanssulusmile
dun aksam buraya yazdıktan sonra mesaj geldı telefonuma markspencerdan.ama hıc keyfım yok sokak gezmelerıneee içim gecıyor benım galıbaa
bırsencım merhaba canım buara gorusemez olduk musaıd olunca arıcam senı
yarın edırneye gıdıyorus dugune...canımda hıc ıstemıyo ama cok yakın arkadasımın
bugun pek bı keyıfsız huysuz basladım ınsallah böle gecmez gün..hiç çekılır degılım vallaaa:umursamaz:
Günaydın kızlar ben dün kuaföre gidemedim misafirim geldi şimdi gidicem.
Pınar moda haftası kapsamında geziyormuşsun haberim olmadı takılırdım bende
KNK cım hadi atlatmışsınız hastalığı bi daha olmasın inşallah güzel bir gün olmuş senin içinde
İlgin sen nasılsın canım.
Bigudicim nasılsın tatlım sende
Ferda canım öpüyorum senide
Dırım canım Alş ve Ömer nasıl facede gördülçe fotolarını gülüyorum onlara
Sibel nice yıllara tekrar
Nurran güle güle kullanın giydiklerinizi
özlem bebiimiz nasıl öp onu şimdi mis gibi kokuyodur o ya
Çavvvvvvvvv kızlar
hayirli cumalar ve günaydin kizlar a.s.
pek bi mahmurum bugun..ayilamadim hala..dün annemle kadikoyde gezdik tozduk..kizima bişeyler alirim diye planlarken kendime ayakkabi aldim..artik babasi alir kizina napayim :)) eve gelincede kizimla oyna,yedir,uyut,ortaliği topla,spor yap derken 23 gibi sürünerek yataga gittim..pestilim cikti..sabah 6 da kalktik gene..sütünü içirdim zatalinin..bu sefer tam kahvalti saati uyudu cadi..hala uyuyor..saat 11 oldu biz kahvalti yapcaz hala..bakalim menuyu doldurmak için 2 saatte bir yemek yedircez herhalde..
pinarcim demek moda haftasiydi he :) valla hiç haberim yoktu :) netten gazete okumanin dezavantajida bu sanirimreklamlari kaciriyoruz be :))) ay dün okuduklarima cok üzüldüm ya..kuzum benim aglamis he kiyamam ona yaa..neyseki moralini düzeltip gitmişsin..
oyy kizcem uyandi..gidip kahvalti yaptirayim ona :) sonra sporumu yapayim,duşumu alayim,yasin okuyayim..inşaAllah gelirim gene :)
merhaba kızlar men geldimm allahım mügeye takıldım 54 gündürbulunmayan..kızı merak ediyorum..
bide şu çocuğunu kaybeden kadına difrit oluyorum...
gülhan kuzu yoğun
pınarcığım gezmiş
nurten yalova dönüşü bendede ali vardı kızzzz
hadi hayırlı olsun cnm krediniz..bitmiş.ev alacakmıssını...hayırlısı olsun cnm...
bizde sabahları erken kalkıyoruz...aksamdan kalma bulaşıkları yıkıyorum..çocukları besliyorum..
sonrada kahvaltı yapıyorum....sofrayı kaynana topluyor...bende netteoluyorum
karar verdim benim kaynana gerçekten bunamış ve herşey herkes hakkında fesatdüşünüyor
aksam PATLICAN yemeği vardı..anne bu bitsin dedim...tmm dedi...
şehriyeçorbası yapmışş löp olmuş dışarıda unutmuş..bozulmuş..hemen patates kızarttım...gündüzde bana kaynana dediki oğluma patates kızart yok dedim yemek bitsin....ne bilem çorba bozulmuş..
hemen kızarttım...sofrayı koydum....eşime..diyooki...ben..kızart dedim kızrtmadı....bi bozuldum..
ben evde yemek varken önden yenilcek yemek yapmam yemek kalıyor dedim....öğlende kendisi yemiyor yemek....hep benyiyorum....neyse gececek bu günler....çocuklara sürekli bağrıyo...çocuklarda bunu istemiyor....beni istemiyorlar seni istiyolar diyor.........
Günaydın Kızlar...
Bora pasa öğle uykusuna yattı.Bende bı kahve ıcmeye kactım.Bugun temızlık gunu.Malum haftasonu evde durulmaz sımdıden bıtsın.Allahtan utu yok.Bı tek Boraya yenı aldıklarımı yıkadım onlarda bıraz beklese ağlamaz heralde.İşlerı bıtırırsem akşam ustu bı arkadasımla kahve ıcmeye kacıcaz.Borayıda anneme satarım 1 saatlığıne.
Pınar olsun değişiklik olmustur sızede.Paralar kalmıs bosver.Yoksa ındırımde cok harcıyorum ben.Esınede afıyet olsun.Kuzu bugun evındeymıs.Anneannesıyle oynasınlar ıslerde olur bıraz.Masallah annene canım.
Nurten valla genelde aynı sekılde gıdıyoruz canım.Sadece Bora yoğurt sevdığı ıcın ben gun asırı mayalıyorum.Bırde badem verıyorum cevızle mutlaka.Sakatat konusuna gelınce ayda 2 kez pişiriyorum.Ya dana cıgerı yada böbrek.Boranın doktoru aksatmadan ver dıyor bunları.Haftayada dalak denıycem bakalım.Bırde pazar gunu genelde mısır unuyla somon yıyor.Muhallebıyıde bır kavanoza pırıncunu,buğday nısastası ve ırmık karıstırdım.Sutunun ıcıne 2 kasık atıyorum.Hazır gıda nerdeyse hıç tuketmıyor Bora.Danıno tarzı seylerı zaten sevmem.Ama Ferda gecen gun bısey soyledı ıyıce nefret etım.8 yasında adet olmus bı tanıdığı ve Doktor bu tarz gıdalarda olduğunu soylemıs.
Hamburgerde orayı bılmıyorum bak.Insallah bı denk getırırsek yerız kız.Nede olsa zayıfız ıkımızde.:)))
Bırsooomm bencede bunamıs senın kaynana.Bosver hıccc duyma onu sen amaca yonelık calıs bacım.
Gulsah askerlık 3 ay dusuyormus galıba.Sızın sıpada yararlanır ınsallah.Iyı yolculuklar sımdıden canım.
Tuba hanım gezmıs gelmıs yorgunmus.Iyı gunlerde kullan papuclarını canım.Aman kızıda babası dusunsun ıyı yapmıssın.Ayy keske denk gelsem bulusma ısıne ama hıc ıstahlanmıyayım sımdıden kaplumbağa kocam hıc plana gelemez benım.
Dunur benı unutmussun hadı ben senı öpeyım yınede:)))
günaydın bacım aman dün bişi yoksada gezmiş oldun nasıl iyi olmus değişiklik
annende bayıldım benim yerime ellerinden öp Allah ondan razı olsun
incihan günaydın canım sana iyi keyifler
valla sen ve nurten anlatınca yeme işini ben kendimi üvey anne gibi hissettim
ben hanzadeye sabah yumurta peynir süt veriyorum isterse bazen ekmekle yiyor yoksa düz veriyorum
uyurken pınarın devam sütü
uyanınca corba yogurt 1 saat gecince meyve yada sütasın taneli meyve yogurtlarından sonra akşam yemegi yatarkende muhallebi
sakadat vermedim hiç balıkta su altın balık varya ondan vericem yerse bi denedim yemedi
danino hakknda bende iyi şeyler duymadım yani genel olarak danone markası hakkında onun için ben hanzadeye yörsan büyüdüm yada büyümix falan veriyorum aklında bulunsun
şimdi sizin anlattıklarınızla benim kızımın yediği hiç uygunsuz kendimi kötü hissettşm yav
haa buarada ama hanzade eline bişi verildimi cok güzel yer muz patates kızartma hamburger ceşitli meyveler ekmek poaca falan
valla durum bu dogrumu bilmem