- 11 Eylül 2008
- 1.884
- 0
naberrr pıstıklar
lenn yakısıklı sıpaaaopuyorumnanaktan
anam koca adam oldularr valla maşalahhh 41 kereee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naberrr pıstıklar
naberrr pıstıklar
saol nurtencım hoşgeldın
maşallah defneye cabuk toparlanmışş
nurten hogeldin cnm...hadi tekrardan geçmiş olsun...
oğlanları evde bırakacağım cnm eşim haftaya izinli.....
yoksa nası geleyimmmmm
kızlar selam,,
2 gündür yatılı misafirim vardı,halamın oğlu ve eşi geldi yeni gittiler hemen bakıyım hatunlara dedim,,
defne cok iyi maşşALLAH ateşi bidha cıkmadı ama antibiyotiğe devam ediyoruz..
oyuzden cok mutluyum bu sefer cabuk atlattık :) inş. bidaha olmaz..
şimdi geçmişe bakınayım çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin...
tubacık defneye beslenmesine dikkatet demişssin inan senin yazdıklarınıdan fazlasını yapıyorum eksigi asla olmuyor zaten kafamda hep ona ne yedirsem planları, valla sıkıldım artık çok üstüne düşüyorum ya ondan böyle habire hasta!
kahvaltısı eksiksiz oluyo tahinine kadar koyuyorum, corbalarını hep etli,sebzeli yogurtu yada tarhana yapıyorum asla ekmeksiz veriyorum, meyvelerine muhakkak bebe bisküvisi ve ceviz veya fındık ekliyorum kan şurubuyla veriyorum, geçen kışta sürekli meyvesine kefir katmıştım bi eksiğim muhallebiydi onada başladım, süt olarak aptamil sıvı formül veriyorum içine bebe bis. katıyorum bazen kaşık maması katıyorum, sütünüde vitaminli sütlerden veriyorum onada kaşık maması katıyorum, bi yemiyosa 1 kase yoğuurt yemiyo çorba veya yemeklerin yanında veriyorum başka türlü tek veririsem midesi kalkıyo tiksiniyo..
sabahaları aç karnına vitagil adında bi multivitamin veriyorum oda iştahında bayagı etkili oldu,
dışardan daninoydu,muhallebiydi vermiyorum yumurtasına kadaar organik alıyorum onun peyniri bille ayrı düşün yani annmde kalacak oldugum vakit sadece bir çanta defnenin yiyecegi oluyor bi misafirliğe gidecek olsam kıyafetten çok yiyecek taşıyorum valla şaşırıyolar bana!
ama sakınan göze çöp batar misali böyle oluyo, taktir ilahi napalım inş. büyüyünce daha dirençli olur böyle avutuyorum kendimi..
ayyy ne dertliyim görün hatunlarkaydirigubbakcemile3
ALLAH başka dert vermesin..
sagol canımın içiopuyorumnanaktan kardeşin gitmiş ALLAH kavuştursun canım ya..
bu hatunlar buluşma planlıyorlarmış haberimiz yokaklinialirimsmile kız birsen sen nasıl gidicen kartala oğlanlar ne olcek???
yaa bide bu esen nerelerde facede var hatun burda yok kötü bişemi oldu desem facaye geliyooCADIARZU kıızzz esen bize küstünmü yoksaaa??????
seviyooz seni aramıza geri dönnnn!!!
amın canım saolasın
defneye yedırdıklerıne baktımda bıraz relax ol nurten ya sen nekadar sakınırsan sakın cocuga mıkropta lazımeyvahedigeldismile
bende duruya yedırdıklerımı koyden getırtıyorum ama yemek ne yıyosam hafıf acılı falan demeyıp denetıyorum yerse verıyorum danıno gunde 2 tane kesın yer mesela
bence rahat bırak ne yemek ıstıyosa onu yesın
duru yesınde ragzıyım ben herseye masallah yıyo senınkı bıdeeopuyorumnanaktan
maşallah demeyı unutmuşumm 41 kere maşallahhh
esen sabah facede yazdı gıttı gormedım bıdaha bende
benım bellı degıl daha sıbele gıtmem neyse kızlar netleştırsınde zorlucam bendeeezemuszemus
Bugün gece 12'ye kadar çoğu yer açıkmış alışveriş için. Eğlenceler falan olucakmış. Bağdat caddesine kaçıcaz bu akşam. Gelen olursa karşılaşalım bilgim olsun a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3boşver kız dinlennHerkes gitti. İş de yok. Canım sıkkın. Oturuyorum boş boş. Ay kalkıp ofisimi temizlesem ahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah sana yakışıklı
naberrr pıstıklar
defne düzelmiş çok sevindim cnm ya,geçmiş olsun tekrarkızlar selam,,
2 gündür yatılı misafirim vardı,halamın oğlu ve eşi geldi yeni gittiler hemen bakıyım hatunlara dedim,,
defne cok iyi maşşALLAH ateşi bidha cıkmadı ama antibiyotiğe devam ediyoruz..
oyuzden cok mutluyum bu sefer cabuk atlattık :) inş. bidaha olmaz..
şimdi geçmişe bakınayım çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin...
ohh cicilerinzii güle güle giyin canımselam kızcemle gittik alıveriş merkezine kızıma lwcden badi aldım bide kocama merserize ceket
neyse ordan cıkıp markete gittik az alısveriş yaptık aksam için ıspanak aldık geldik eve
şimdi kocam aramıs belcikadan dayısı gelmişte benim adımı bile bilmez hanzadeye gözün aydın diye bile aramadılar neyse onlar kaynanamdaymıs gidelimmi bende iyi gidelim ama kız erken uyuyor dedim o zaman yemegi erken yiyelim gidelim dedi
şimdi kızı yedireym ıspanagı yarın yaparım artık ufak tefek bişiler hazırlayayımda gelir şimdi hadi bye
buaksamın özelliğ neymiş pınarrr
hiç haberım yok neyı kacırdım acaba bılgılendır bacım benıde takılayım peşinee
tubacık defneye beslenmesine dikkatet demişssin inan senin yazdıklarınıdan fazlasını yapıyorum eksigi asla olmuyor zaten kafamda hep ona ne yedirsem planları, valla sıkıldım artık çok üstüne düşüyorum ya ondan böyle habire hasta!
kahvaltısı eksiksiz oluyo tahinine kadar koyuyorum, corbalarını hep etli,sebzeli yogurtu yada tarhana yapıyorum asla ekmeksiz veriyorum, meyvelerine muhakkak bebe bisküvisi ve ceviz veya fındık ekliyorum kan şurubuyla veriyorum, geçen kışta sürekli meyvesine kefir katmıştım bi eksiğim muhallebiydi onada başladım, süt olarak aptamil sıvı formül veriyorum içine bebe bis. katıyorum bazen kaşık maması katıyorum, sütünüde vitaminli sütlerden veriyorum onada kaşık maması katıyorum, bi yemiyosa 1 kase yoğuurt yemiyo çorba veya yemeklerin yanında veriyorum başka türlü tek veririsem midesi kalkıyo tiksiniyo..
sabahaları aç karnına vitagil adında bi multivitamin veriyorum oda iştahında bayagı etkili oldu,
dışardan daninoydu,muhallebiydi vermiyorum yumurtasına kadaar organik alıyorum onun peyniri bille ayrı düşün yani annmde kalacak oldugum vakit sadece bir çanta defnenin yiyecegi oluyor bi misafirliğe gidecek olsam kıyafetten çok yiyecek taşıyorum valla şaşırıyolar bana!
ama sakınan göze çöp batar misali böyle oluyo, taktir ilahi napalım inş. büyüyünce daha dirençli olur böyle avutuyorum kendimi..
ayyy ne dertliyim görün hatunlarkaydirigubbakcemile3
ALLAH başka dert vermesin..
sagol canım haklısın valla zor olur çocuklarla,,
bende çok isterim amma velakin çok uzak be.. bakalım kısmet :)
:lepi::2::hooray::hooray:
kızzzzzzz ne yapıyon sen valla ben nekadan paspal anneyim hahaaohaoldumsmile
heçç takmıyom ne yerlerse yesinler...illa etli çorba yapmıyorum...
inek sütü veriyom yediğim yumurtayı yiyolar....evde yere düşürdükleri şeyleri alıp yerler....bağışıklıkkk...çok kazandılar herhal....şimdi babannenin evi daha pisss
full bağışıklık yaparlar....
istersen buluşuruz...ben bakırköydeyim biliyorsn
ben çantanı taşırım sen defneye bakarsın
:roflol::roflol::roflol:alemsin hee birsenn:roflol::roflol:full bağışıklı hee:roflol::roflol::roflol:
bi de çanta olayı bitirdi beniii:roflol::roflol: