2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim kendini çok fazla yorma kolay değil işin ikiside küçük vakit buldukça dinlen bence canım enerjiye ihtiyacın var :)) ikisi birden bir bakmışsın büyümüş ne güzel hayırlısıyla :)))))
evet cnm ya inş sıkıntısını şimdi çekmiş olurum sonra rahatlarız cnm
cnmkocam abisine kızıyor annem artık bunamış...anneme kalsa herkes ona düşman
neden abim yengeme söyleyene kadar bana dememiş dedi...
artık yeter şu sıkıntılarımız bitsin çekeceğim çigiyi dedi....
annesinden gitmek istersemgideceğimiizi ama annesi çok hasta olacağını dedi..
yani bişey olur diye korkuyor....bende mantıklı düşünmek zorundayım....sonucda bi amaç için geldik .....bari biraz rahatlamadan gidemem cnm
eşin arkanda durmuş ya bari birsen en güzel tarafı bu,herşeyin farkında ne güzel
inş sonunuz iyi olur cnm sizinde,amaçlarına ulaşırsın bu kadar sıkıntıdan sonra
özlem canım merhaba.
naıslsın cnm,selin nasıl?
Kaçıp gitmek istiyorum burdan şöyle ıssız bi adaya falan.
Telefonun, bilgisayarın, internet erişiminin olmadığı bir yere.
Bu ne yoğunluk böyle.Neyse ilk tatil 29 Ekim ne kaldıki dimi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şimdiden tatil planları heekaydirigubbakcemile3
ayy ben buara pek bı genısım duru dogdugundan berı kımse benım umrumda degıl senınle öle olsun banuuu...manevıyat evet onemlı ama odunsa bı adam hayırlı olsun dıyemıcek kadar hiçte umrumda olmaz ..kotu nıyetten degıldır bencee ama onemsemedıgınden umutulmustur dıye dusunurum ben

göz kapaklarım agırlasıyoo bu hava bana yaramıyo ya sureklı bı uyku haliiii öffff

ozlemcım sabır canım zor gunlerrr ılk gunlerr....paşa bıraz daha serpılıp kendıne gelsın ozaman rahatlarsın canım...
inş cnm ama pek bi yaramaz olacak sanırsam mehmet paşa
hastanede hemşirelerinhepsi şikayet etti valla pehlivan bebk mi aman o hiç doymaz hep huysuz diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
offfffffffffffff bunaldımm vallla bende kdvlerden iadelerdennnnnn hesplardan ne buya offfffffffffffffff
kolay gelsin cnm
selam hatunlar a.s.

özlemcim sana bişi demiyorum artik..kendin edip kendin yoruluyorsun..yav daha gecen gün süpürdüm temizlik yaptim demedinmi sen ya..ne bu böyle 3günde bir temizlikmi olur be lohusa halinde..biraz caninin kiymetini bil ya..annenide yorma ama kendini de yorma ya..2 cocugun var..dinlenmek için vakit buldugun an yat hemen..oyy oyy boşuna konusuyorum gene biliyorum :))

..
cnm ya çok haklsıın ama işte elimde değil,sürekli birileri gelecek ev dağınık olacak diye tedirginim,pis olsa ne olacak ben 2 çocuklu ve lohusayım ama kendime anlatamıyorum işte,bi de şimdi annem yanımda ya,ona bişey diyecekler diye korkuyorum,bak annesi burda evin haline bak,temzilik falan yapılmamış diyecekler gibime geliyo,inş atlatırım bu hallerimi,çok da tınnn demeyi çok istiyorum yoksa kendimi yiyip bitiricem sanırım
tuğbacımm selam... şok diyetmii o nasıl oluyorya varsa yazsana bana lütfenn amaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))
ben de mi denesem yaa neyse biraz toparlanalım öyle
kılarrr çekirdekkk enerji verirmiiii

çoculara yediriyorum malunn azmanlar yaa

tubişşş sütü kestim gece yatmadanmuhallebi veriyorum ama koca kase yiyolar yaaa ne fark ediyor ..yedikleri alinin neresine gidiyorrrr....boyda kısaaa...

ama ne yeseler anında mıcıyolarrrrrrr
çekirdek sırf yağ cnm,tabi ki enerji veriri
tubacım öyle yapıyorum valla eşim artık herşeyi iyice gördü kardeşine sahip çıktı yıllarını verdi şimdi kardeşi bir kere arayıpta nasılsın abi demiyor
ailesinide gördü ameliyat olunca hep ben vardım yanında bir dakika ayrılmadım hastanede o rezilliği çektim herşeyi biliyor artık bu yüzden çok rahatım tatlım takmıyorum normalde gerçekten çok uyumluyum 10 yıldır görüştüğüm dostlarım vardır kolay kolay kalp kırmam ama beni kıran çok oldu canım ya Allah herkesin kalbine göre versin
sonunda anlaşmış eşin ne güzel,darısı benimkinin başınaaa
ayyy cnm yaparsın tabiki bişiler hep dediğim içi burada yapem dedim kızzzzzzzz

açlıkla alakalı değill ben2,5 gün yapabildim tansiyonum düştüüü

1.gün......8 haşlanmış yumurta (başka bişey yok)

2.gün......8 yeşil elma

3.gün...sınırsız salatalıkk
4.gün..yoğurtt
5...gün...haşlanmış et

yapabilirsen ne güzel....ekemek hiç yokk ekstra bişeyde

bide 2 lt su cnm

çok da zor değilmiş birsen,bi ara isterim bende

ben yemeklerime bakam,paşamı şimdi emzirdim beşiğe koydum bakalım uyumuş mu?bunu kucağa alıştırmıycam diyorum ya bakalımmm

sibelde bana öle dediii olabilir ama eşime bağlı pınarcığımm sorayımm

ben yemeklerime bakam,paşamı şimdi emzirdim beşiğe koydum bakalım uyumuş mu?bunu kucağa alıştırmıycam diyorum ya bakalımmm

Oyyy yerim ben o mis kokulu paşayı. Mümkünse alıştırma diyeceğim ama hangimiz dayanabildik ki canım yerimseniben

sibelde bana öle dediii olabilir ama eşime bağlı pınarcığımm sorayımm

Tamam tatlım bi sor bakalım haber bekliyorum muckkk a.s.

merhaba hanımlar...hepiniz iyisiniz umarım geçmişe bakacaktım ama Gazel şu an tepemde ve ağlıyor pc yi istiyor ben şunu bi sakinleştireyimmm gelmeye çalışırım yani umarım.. ay bugun hiç uyumadı bu kız ya 2 defa zorla uyuttum yarım saat sabah yarım saatte şimdi uyudu uyandı pöfff :KK43:(

merhaba hanımlar...hepiniz iyisiniz umarım geçmişe bakacaktım ama Gazel şu an tepemde ve ağlıyor pc yi istiyor ben şunu bi sakinleştireyimmm gelmeye çalışırım yani umarım.. ay bugun hiç uyumadı bu kız ya 2 defa zorla uyuttum yarım saat sabah yarım saatte şimdi uyudu uyandı pöfff :KK43:(

hoşgeldin cnm,gazel toplam 1 saat uyumuş kız daha ne istiyon,zeynep bir saat uyuyunca göbek atıyom sen düşün halimiakannehir

amaninnnnnnnnnnnnnnnnn birsennn cnaımya ben bunu yapamam ya
8 yumurtamı
1 tane bile yiyemekki ben:KK43:(((((((((((((((((((

paşama baktım,mıkırdıyordu,öptüm kokladım bıraktım,pilavı koydum,,sonra bi daha baktım uyumuş aferimmmmm,pınar gerçekten miss kokuyo yaaa,akşamları bi zeynebi kokluyorum uyurken,sonra mehmedi kokluyorum,anne olmak ne güzel bişeymiş ya,içime ılık ılık bişeyler akıyo sanki,hepsinin kokusu farklı,Allah isteyen herkese versin bu duyguyu yaşatsın inş.

tamam birsencim,işin zor seninde ordaa
kısss güllüşahhh faceden resimlerine baktım da sen ne güzelmişssin beeee,maşallahın var hani,biraz gülhana benzettim resimlerden gerçekte benzermisiniz bilmem de

yaa tülaycığımmm açlıkla alakalııı değill ben elma ve salatılık uyguladım bayılıyordummm

yaa kızlar 3 kilo kadar unum vardııı,bi baktım kurtlanmış yaaaaaaaaaa offfffff
yoğurtlu çorba yapacaktım unum yok şimdi ne yapıcammm
hem una yazık oldu hem bana hem keseye
ya şu 2 aya kadar hiç bişeyim bozulmazdı şimdi ne oldu böyle hepsi peşpeşe ya böceklendi ya kurtlandı anammm

evetya özlem bende gece uyandıkça selini kokluyorumm valla allah isteyen herkese veersinn...hayat bir başka güzel şimdi...

birsen canım ben aslında az yiyorum sıfır ekmek.ama metabolizma zayıf gitmiyor 1 gr bile çıldırcam valla

özlem canım eğer başka bişey kurtlandıysa diğerlerinede geçmiştir.bide naylon poşette kurtlandırıyor.benim hep kavanozlarda. diğer bakliyatlarada bak bakalım.

Canım ya bi sıkıntısı var belli ki kuzumun. Hadi sakinleşsin hemencecik inşallah a.s.

kayıvalidemin komşusu geldii yazamıyorumm

Muck o zaman bizden sana a.s.

paşama baktım,mıkırdıyordu,öptüm kokladım bıraktım,pilavı koydum,,sonra bi daha baktım uyumuş aferimmmmm,pınar gerçekten miss kokuyo yaaa,akşamları bi zeynebi kokluyorum uyurken,sonra mehmedi kokluyorum,anne olmak ne güzel bişeymiş ya,içime ılık ılık bişeyler akıyo sanki,hepsinin kokusu farklı,Allah isteyen herkese versin bu duyguyu yaşatsın inş.

Ohh maşallah paşama. Haklısın canım ya anne olmayan gerçekten bizi anlayamaz. Allah ayırmasın kuzularımızdan bizi a.s.

yaa kızlar 3 kilo kadar unum vardııı,bi baktım kurtlanmış yaaaaaaaaaa offfffff
yoğurtlu çorba yapacaktım unum yok şimdi ne yapıcammm
hem una yazık oldu hem bana hem keseye
ya şu 2 aya kadar hiç bişeyim bozulmazdı şimdi ne oldu böyle hepsi peşpeşe ya böceklendi ya kurtlandı anammm

Un çabuk kurtlanıyo ya. Ben unla pek bişey yapmadığımdan 1 kiloluk alıyorum bitince yeniden alıyorum. Sıcaklardan bozuluyordur belki son zamanlarda canım :uhm:

tamam birsencim,işin zor seninde ordaa
kısss güllüşahhh faceden resimlerine baktım da sen ne güzelmişssin beeee,maşallahın var hani,biraz gülhana benzettim resimlerden gerçekte benzermisiniz bilmem de

şimdi sen bana durudan sonra bozulmuşsunmu dıyosun yanııkaydirigubbakcemile3

saolasın bacım a.s.

herkese iyi akşamlar fıstıklar :)))))))))))))

özlemcim inşallah senin eşinde anlar bazı gerçekleri öp yavrularını benim yerime kokulu kokulu

Un çabuk kurtlanıyo ya. Ben unla pek bişey yapmadığımdan 1 kiloluk alıyorum bitince yeniden alıyorum. Sıcaklardan bozuluyordur belki son zamanlarda canım :uhm:

oyy yarama basmışsınız valla gecen gun 20kg unu attım mınık mınık boceklenmiş çok üzüldüm ziyan ettım dıye bende akıllandım 2kıloluk alıyorum artık:KK43:

X