2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım alişe geçmiş olsun sen nasılsın evet herşeyde vardır bir hayır bitanem arabada olunca problem olmuyor dediğin gibi :)))))))) teşekkür ederim güzel dileklerin için

canım bayram temizliğinede başlamışsın ohh ne güzel bayramda misler gibi oturursunuz

pınarcım hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey:)

slm birazdan okula gidicem acil bir sorum var
bebeğime dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?

canım bende verme riske atmaya değmez

günaydın tülaycım nasılsın geçmiş olsun kuzuma ya

sibelcim günaydın tatlım sanada

filizcim günaydın tatlım

Son düzenleme:
birsen mutlu yıllar canım oğluslarınla ve eşinle daha nice mutlu saglıklı seneleree

özlem mehmet paşaya kavusmus sanırım cok sevindim
tülaycım cok gecmiş olsun kuzuya
pınar iş konusunda inşallah hersey gönlüne göre olur arkadasım
birsen alişe gecmiş olsun canım

günaydınnn
bugun gec kalktık 9 da dünkü yorgunluktan sonra gec kalkmak iyi oldu
kahvaltı faslından sonra hanzadeyle oynadık ortalıgı topladım biraz önce uyuttum
aksam üstü uykusu uyumasın diye gec uyuttum uyku düzenini degiştiriyorum inşallah
bugun annanem geliyor bende baga gitcem o yuzden
artık yarın görürşürz
hala regl 3 gün oldu hapı bırakalı
ayy stres oldum yaa

hoşbuldum tülaycım nbr
ayy benim bugun midem agrıyor yaa

iyi cnmya. biraz uykusuzum o kdar bide yorgun.dip bucak temizliğe başladım hergün azar azar işten eve gidince zorluyor biraz selinde hasta olunca ara verdim her yer her yerde:)

herkeze selammm yağmurlar beni buraya atııı kaydirigubbakcemile3 kovamazsınız değil miii :kedi::kedi:

öncelikle özlemcimm cok geçmiş olsun mehmet paşama ama sanırım kavuştun minik meleğine ..ablamızda hastaymış onada acil şifalar dilerim..Allahım tekrar hastalık vermesin inşAllah..

tülaycım esracım sizinde kuzular hastaymış geçmiş olsun cokk ...

birsencim doğum günün kutlu olsun..alişede çokk geçmiş olsun...

pınarcım işe başlıyormuşsun hakkında hayırlısı olsuninşAllah ...

filicim yolculuk varmış iyi tatiller size umarım dorukla kolay gecer yolculuk...

tubiş rüyana koptumm yaaa...kaydirigubbakcemile3yanlız semra orda bile burak ı birilerine kakalamak için uğraşıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banucum yeni eve taşınmışsın güle güle otur tatlım

gülhancım bora başladımı konuşmaya ?? maşAllah nerdeyse tez yapmışsın konuşma konusu üstüne :roflol::roflol:

nurancım bağa gidiyormuşsun keyifli saatler şekerim sana a.s.

siboş nurten esen sizler nasılsnız kızlar öpüyorum hepinizi...

umarım atladığım bişi yokturr :asigim::asigim:

gelelim bize.....
valla sokak süpürgesi gibi oldukk evde durmaya vakit bulamıyoruz bulsakta temizlikle gazelin yaramazlıklarıyla geçiyor....
nihayet zaman aşımına uğramış sacımıda gecen hafta yaptırdım ....ne yalan söyliyim ilk etapta baya bir korktum önceki rengi bulamayız diye ...saolsun kuaforum tek seferde başardı :))

bugun hava muhalefetinden dolayı evimizdeyiz...anam bu ne soğuk böyle ...
cocuga uzun kollu giydirecek hiç birşey bulamadım bari alış veriş yapsaydıkta ondan sonra gelseydi yağışlar yaw ( o işide pazar günü hallederiz inş ...

haftayada 2 gün eve kadın almayı düşünüyorum bayram temizliğine yoksa benim cadıyla tek başıma yapmam mümkün değil..derin temizlik yapanlarıda valla tebrik eidyorum ...

neysem bugunluk burdayız yarına Allah Kerim :)))

tülaycım çalışınca işler yetişmiyor bende akşamları azar azar yapıyorum hafta sonu dip köşe yapıyorum ancak öyle yetişiyor

hülyacım nurancım nasılsınız kızlar sağol hülyacım

tülaycım sana kolay gelsin
hülya hoşgeldin valla kızlarla iş yapması cok zorr bende basladım ama sürekli kirleniyor tekrar sizl bastan oluyor napcam bilmem
banucum sagol canım iyiyim valla sen nasılsın

valla hülyacımm hem çalışınca hem çocuk olunca zor oluyor ama ben kadın alıncada arkasından yine kendim yapıyorum nedense içim rahat etmiyor.

tülaycım sana kolay gelsin
hülya hoşgeldin valla kızlarla iş yapması cok zorr bende basladım ama sürekli kirleniyor tekrar sizl bastan oluyor napcam bilmem
banucum sagol canım iyiyim valla sen nasılsın

h.b cnm ...bayram temizliğine erken başlayınca dediğin gibi hemen kirleniyor..
ben zaten günlük işlerimi yapıyorum dip köşede en son 1 ay önce yapmıştım şimdi tam bayram haftası düşünüyorum...oda oda yapıncada bi tarafı temizliyene kadar diğer taraf batıyor malesef

valla hülyacımm hem çalışınca hem çocuk olunca zor oluyor ama ben kadın alıncada arkasından yine kendim yapıyorum nedense içim rahat etmiyor.

cnm evet çalışınca zor gercekten...
ama ben kadının arkasında olduğum için begenmeğim yerleri tekrar yaptırıyorum...:umursamaz:

kızlar ya size geçen akşam uydurmasyon ayptığım güzel bir yemek tarifi vericem..
yarım kilo ıspanak ince doğranıyor.soğan kavrulup ıspanak 1 çay kaşığı şeker 1 ç k.tuz içine atılıp hepsi suyunu çekene kadar kavruluyor.az su kalıncada ıspanaklar borcama alınıyor ve tamamen borcamın dibi ıospanakla kapatılıyor.daha sonra ben 1 avuç kadar kıyma kullandım.kıymanın içine karabşber kimyon tuz katılıp yoğruluyor.kıymaya simit şekli verilip fırında köfteler pişiriliyor.daha sonra fırından alıp köftelerin içine yumurta kırıyoruz tekrar fırına:) yumurtalar pişince servis ehazırdır.isterseniz kaşarda atabilirsiniz yumrutaların üstüne tekrar fırına koyarsınız ama kaşarlı güzel olmuyor tavsiye etmem.acayip güzel olduya hiç ıspanak yemeyen eşim 2 dolu tabak yedi selinde çok sevdi:)

ellerine saglık tülaycım uyduruk ama güzel ve besleyici bir yemek olmus denemekte fayda var
inşallah benim kızda sever:)

ben cıkıyorum kızlar annem gelip alcak beni havaalanına gidicez annanemi karsılamaya ordanda baga
hazırlanayım anca olur
öptm sizii

selamlarra.s.
oooooooooo hülya hanımlarda burdaymış cıstak cıstak:)))))siz buralara gelirmiydiniz hanfendi:))

özlemcim mehmet eve gelmiş.tekrar geçmiş olsun bidaha olmasın inşallah

tülay çok nefis bir tarife benziyor cuma günü alayım da ıspanak yapayım canım çekti a.s.

alişime geçmiş olsun birsencim

bize gelince sabah erkenden okula gittim malum bugün başladı bizim okul artık çalışıyorum yaneeee:))
Ahseni babannesine bırakıp okula geçtim sonrada aldım market yapıp eve geldik şimdi uyudu bende buraya
sabah Ahsene giydirecek kıyafet bulamadım yaaa acilen alışverişe çıkmam lazım
ben bi evi sileyim buralardayım bugün yemek derdimde yok canım kızarmış tavuk çekti eşim gelirken alıcak çorbamda var dunden bi makarna yaparım tamamdır hadi ben işimi halledeyim öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…