- 5 Kasım 2007
- 7.521
- 2
SLM KIZLAR ayyy artık oruç çarpıyor beni sabah okudum sizleri ama yazamadım
halsiz oluyorum yani....
bizler iyiyiz alişim hasta öksürük var geniz akıntısı var çünki
az az ateş oıluyo ama öle çok değil
ilaçları var onları veriyorum
herkesler iyi genel olarak...
ilgin cnm yeni eviniz hayırlı olsun herşeyde bi hayır vardır ...alışırsın kendi evin arabanızda var istediğini gibi gider gelirsiniz heryere cnm :)
tatlım alişe geçmiş olsun sen nasılsın evet herşeyde vardır bir hayır bitanem arabada olunca problem olmuyor dediğin gibi :)))))))) teşekkür ederim güzel dileklerin için
Kızlar merhabalar işe başlaayınca herşey yetişemiyor ya evide temizlemeye başladık annemle önce Türkizin odasından başladık mutfak sıra yatak odasında bayrama kadar genel yapıp öncesinde tekrar bi geçicem Türkizde iyi baya iyileşti yani
canım bayram temizliğinede başlamışsın ohh ne güzel bayramda misler gibi oturursunuz
Kızlar iyi geceler herkese a.s.
İftara misafirlerim vardı. Onları yolcu ettim. Size koştum hemen a.s.
Kaç günlerdir yine orda, burda, şurdayım. Eve geç gelip sabah erken çıktık hep. Dün Defne'nin hasta olduğu için kaç aydır olamayan zatürre aşısını yaptırdık nihayet. 300 gr almış nihayet 10975 olmuş. Boy 84 olmuş kuzumun a.s. Eli sürekli sağ kulağındaydı. Benim gittiğim KBB uzmanına götürdük. Kulağı kirlenmiş. Onu temizledi. Diğer kulağında da kir dipte olduğu için gliserin verdi. Halbuki hiçte kulak çubuğu falan kullanmam ama olmuş işte. Neyse Allah başka dert vermesin.
Cuma iş görüşmesine gitmiştim ya. Herşey iyi güzel ama benim istediğim ücreti 6 ay içerisinde vermeyi taahhüt ettiler. Kadının en yakın arkadaşı çalışıyormuş orda. Tabi kadın çık diyemiyor. Bi işe de yaramaz biriymiş. Kadın açık açık anlattı. Kompleksilidir, sen işe girince senin sigortacılığı ne kadar iyi bildiğini görünce dayanamaz ayrılır işten dedi. O zaman hemen istediğim ücreti vericek. Ama baktık ki kadın inat etti çıkmıyor, o zaman en geç şubat ayında vericek. Neyse bizde haftasonu düşündük Halit'le. Bugün aradım gelicem yarın dedim. Bakalım bi süre deneyeyim. İnşallah iyi gider herşey. Heyecanlıyım yani yarın 1,5 seneden sonra ilk iş günüm a.s.
Kayınvalidemin cumartesiye kadar mukabelesi var diye 3 gün annem bakıcak Defdoş'a. Sabah eşimle birlikte gidicez. Ben annemde 8'e kadar uyurum yine. 8:30 gibi çıksam 9'da iş yerinde olurum yakın çünkü. Akşamda Halit alır geçerken. Sonra da sabahları işe giderken Defne'yi götürücek kayınvalideme. Bende evden kendim gidicem işe.
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Yarın nasıl geçicek görücez. Girmeye çalışırım ordan. Şimdi yatayım sabah erkenciyim öptüm sizi kızlar a.s.
pınarcım hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey:)
slm birazdan okula gidicem acil bir sorum var
bebeğime dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?
canım bende verme riske atmaya değmez
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım. Pınar canım hayırlı olsun yeni işin.inşallah umduğun gibi güzel olur.ilk işinin güzle geçmesi dileklerimle.
Bize gelince selinin ateşi gece 2 ye kadar 38.6 civarındaydı ılak be zfalan derken düştü allaha ükütr bir dahada yükselmedi yükselmezde umarımama ben 2 gündür uykusuzum yorgunum bugün bitermi bana acaba:)))
günaydın tülaycım nasılsın geçmiş olsun kuzuma ya
Günaydınlar Kızlar,
Özleme çok sevindim Mehmedine kavuştu demek ne güzel bir haber.
Pınarımda işe başlıyomuş.Aradım cnm ama müsait değildin sanırım açmadın.
Türkizim ve Selinimde iyileşmiş ohh ne güzel haberlerle başladık bu sabah
sibelcim günaydın tatlım sanada
filizcim günaydın tatlım
Son düzenleme: