- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya size geçen akşam uydurmasyon ayptığım güzel bir yemek tarifi vericem..
yarım kilo ıspanak ince doğranıyor.soğan kavrulup ıspanak 1 çay kaşığı şeker 1 ç k.tuz içine atılıp hepsi suyunu çekene kadar kavruluyor.az su kalıncada ıspanaklar borcama alınıyor ve tamamen borcamın dibi ıospanakla kapatılıyor.daha sonra ben 1 avuç kadar kıyma kullandım.kıymanın içine karabşber kimyon tuz katılıp yoğruluyor.kıymaya simit şekli verilip fırında köfteler pişiriliyor.daha sonra fırından alıp köftelerin içine yumurta kırıyoruz tekrar fırına:) yumurtalar pişince servis ehazırdır.isterseniz kaşarda atabilirsiniz yumrutaların üstüne tekrar fırına koyarsınız ama kaşarlı güzel olmuyor tavsiye etmem.acayip güzel olduya hiç ıspanak yemeyen eşim 2 dolu tabak yedi selinde çok sevdi:)
opuyorumnanaktan:lepi:
birsocumm ne güzel ifade etmişin düşüncelerini.
gelmez miyim şekerim benim :)))))))))))))))))) sen şimdi neler yaparsın neler offffffffffff :)))))) tülaycım en kısa zamanda görüşelim tatlım konuşalım sohbet edelim:)