Iyi Aksamlar Kizlar
Yazamadim dünden beri, okuyup ciktim. Bu aralar bana ne oluyor bilmiyorum ama hep keyifsizim. Hersey ters gidiyor. Dün gece 01:30 gibiyi, Doruk üstünü cok aciyor. Esim sIkI sIkIya örtmeye kalkarken uyandim. Sonrasinda da Doruk uyandi aman geri uyutmam Sabaha karsiyi buldu neredeyse. Nasil sinirlerim gerildi anlatamam, tam uyuyor ya esim ses cikartiyor, ya yataga koyunca uyaniyor v.s
Birde cocugu kac gündür resmen evde pusuya yatmis bir tür sinek vardi, gece genelde ortaya cikiyordu, o yemis. Aman Allahim, gecen yilda aynisi olmustu, camlarida mi acamayacagim artik bilmiyorum. Gözü öyle sistiki anlatamam, yarina kadar inmezse sislik, doktora götürecegim. Sabah bulup öldürdük ama is isten gectikten sonra. Sag gözü resmen yari yariya kapandi sislikten.
Hülya'cigim, havalarin sogumasina sevinelim mi ne? Özletme kendini cok fazla.
Pinar is bulmussun güzelim, cok sevindim senin adina. Iyi olacak eminim, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...
Birsen, Facebook'dan da kutlamistim, buradanda kutlu olsun dogum günün. Iyi ki dogmussun canim arkadasim.
Tülay'cigim, güzel bir tarif vermissin, ellerin dert görmesin becerikli arkadasim. En kisa zamanda bende deneyecegim.
Nurran, Hanzadenin cicileri cok güzel. Güle güle giyinsin kuzum.
Kafam kazan gibi resmen kizlar, biraz tv izleyip yatayim. Unuttuklarimda kusuruma bakmasinlar...