gülhan zaten semranın face e yazdım gülhan zehirledimi yoksunuz ortalıkta diye ama cok güzel vakit gecirmişsiniz ellerine saglık semrada bizim yerimizede egleninTulaycım gecmıs olsun Selıne 38 dereceyı gecmıyorsa dıstır.Zaten herseye dıs der olduk bu donemde onlar cıkınca ne haalt uydurucaz bakalım.
Bıze gelınce.....Allaha sukur ıyıyız hepimız.Iftar gezmelerı devam edıyor.Bılıyosunuz persembe kızlar bendeydı ama o zamnadan sonra hıcbırı gırmemıs.Valla zehırlemedım kımseyı.Cok guzel bır gece gecırdık.Bu hafta Semosa gıdıcez hazırlığa basladı heralde ortalıkta yok.
Bızde yavastan Boranın kıslık alısverısıne basladık.En azından sezon urunlerıne bakıyorum sureklı.Bır kazaktan baska olur bırseyı yok oğlusun.Fatura bayağı pahalıya cıkacak gıbı.Mont,bot,kazak,pantolan hersey alınacak.Cocugun yedığı helal gıydığı haram derlerdı valla doğruymus.Butun dolap sıl bastan yenılenıcek yıne.
Akşamda 8 den sonra Alp Borayı cıkardı 10 a kadar dısarda gezmısler.Banada sakınlık ve erkeksız 2 saat super geldı.Laf aramızda tabı:)))Aksamda annemde ıftardayız.Bora uyansın bı kuafor yapıp erken gıtmeyı planlıyorum tabı kendıme baska kapı bulamazsam.
maşallah enerji dolu cimcimeler duruda öyle ne kadar geç yatarsa yatsın erkenden kalkıyor hanzedenin iyi olmasına çok sevindim afiyet olsun bal şeker olsun yarasın prensese
ohhh ne güzel bayramlıklarınızıda alıp güle güle giyin inşallah:)))
ne hapı içiyorsun canım
banucum valla iyiyiz hanzadede iyi ama eli hep agzında köpek dişlerinin cıkacagı yerde yaa yeni toparlanmısken birdaha hasta olmaz inşallah
valla ev senin mutlu mutlu yasa bak komsuda varmıs ne güzel sen stres yapmakta haklıydın ama gecti cok şükür
Iyıyız Banucum saol hergun yenı bırsey yaparak sasırtıyor ıste bıze.Sımdı cok seker oldular yaa onlarla vakıt eğlencelı gecıyor.Okul cok onemlı canım.Ama bırsekılde yolunu bulursun.Yorulan sen olursun ama. Yağmurda okul hayatına alısık nasılsa zahmet vermez sana bence.
Selamlar Kizlar,
Issizlasmis buralar yine...Kimsecikler gelmemis pek...
Benimde icim bugün fena buhranliydi. Ya sabah biletimi almaya gittim, hem cok pahali, hem rezervasyonsuz, hemde cok uzun ve hic sevmedigim bir hatta bilet kesmis adam. Basi cok kalabalikti, resmen ekmis bizi ya. Ben orada acelemiz oldugu icin farketmedim, sonra arabaya binince farkettim ama esim ise gecikiyordu geri dönemedik. Yarin bileti degistirmeye calisacagiz, insallah bir aksilik olmaz. Tek avantaji aktarmasiz olmasi ama ne yapayim öyle treni. 10 saat sürecek yolculuk, her istasyonda duracak. Ben bile Doruk olmadan gittigim dönemlerde patlardim sIkIntidan. Icim icimi yedi durdu tüm gün anlayacaginiz.
Ikinci vukaatim, düdüklü tencere aldim demistim ya gecen. Hangi rüyalarda dolasiyorduysam Leyla gibi, saati ayarladigimiz mini bir aparat vardi, kapagini onu cikarmadan atmisim bulasik makinesine. Mefta oldu tabi. Esim gerci yapmisti icini yaparak ama maalesef tam calismiyor. Her neyse yeniden ismarlamak gerekecek. Isin tuzu biberide, Dorugun keyifsizligi, öglen uykusunu az uyumasi ve yine sabahki istahsizlik krizi oldu. Birkac sey daha oldu ama en iyisi daha fazla yazmayayim. Umarim keyifler yerindedir herkeste. Öpüldünüz kizlar.
selam kizlar a.s.
ay rüyami anlatmak için girdim :) sabah geçmişe bakarim :)
şimdiiii biz gene cümbür cemaat bi evdeyiz..ev kimin hala çözemedim..ama camasir astigi için sanirim gülşahin eviydi :))))))) sahur vaktindeyiz..öncesini pek hatirlamiyorum..otel odalari felan vardi..asansörler felan..ev kismina gelince..sahur hazirliğindayiz güya..ama görseniz iftar sanarsinizherkes ayakta..havada karanlik malum :) önce balkondayim..annemde var..eşimde var..daha bir sürü kişi var tam hatirlamiyorum suan..ama elinde camasir sepetiyle gülşah vardi hatta orda bi espri felan yapiyoruz..cok gülüyoruz gülşahla..sonra içeri dogru giriyorum elinde burakla semra geliyor :) benim işim var bakarmisin diyor..tamam diyorum..oynuyorum oynuyorum gülüyor totigim :) sonra uyutuyorum..sonra mutfaga giriyorum kiii anam ne mutfak öyle kocaman bi izgara var üstünde pideler isitiliyor..gülşahin anneside orda sonra 2 telefon calmaya basliyor..biri cantanin içinde çanta yanip sönüyor tel caldikça :))))))) teknoloji ilerlemiş birden bu kimin teli diye bagiriyorum..semra cikiyor diger teli elime aliyorum alp yaziyor gülhannnn diye bagiriyorum..
o arada eşim markete gidicez diyor..dur bende geleyim derken semra yapişiyor yakama :)))) burak uyumamiştir onuda al,değişiklik olur cocuga diyor..bi giriyorum odaya..anam bi yatak var..kocamannn..2 tane cift kişilik yatak yanyana konmus kadar büyük..yuh diyorum semrada abartmiş olayi :)))) lambayi yakmiyorum diger veletler uyanmasin diye..ay diyorum seste cikmiyor nerden bulcam buragi..derken kocaman acmiş gözlerini buluyorum buragi..aliyorum..tam cikicam biri horluyor odada :)))))))) ay diyorum brinin kocasi herhalde burda yatti :))))) o arada bikaç kişiyle daha muhabbet ediyorum..ama etraf feci kabalik..ayni yalovadaki gibi..bitek cocuklar uyuyor :))) ee o saate normal tabibi burak var ayakta olan..sonra bi ara serrada vardi..ay herkesi gördüm nerdeyse :))))
böyle işteişin komik tarafi (bu aksam iftara eşimin arkadaslarina gittik ya cok hosuma gitti) ben yatarken şey düşündüm..ya cok kapattim kendimi eve..arkadaslarla sıksık bulusmak lazim..eşimin ark.lari kendi ark.larim bizim kizlar felan diye sonra işte bu rüyayi gördüm..uyandim sonra sahur için..ay bi gülmek aldi beni sabah sabah :)))) yuh dedim tuba abarttin işi ama cok güzel bi rüyaydi ya..ay o sahur telaşi felan süperdi unuturum sabaha kadar diye şimdi yazayim dedim hayirlara ciksin inşaAllah :)))
ben ufaktan yatayim gene..belki devamini görürüm :)))))) bakalim iftara kadara napicaz yada direk iftarami gecicez :))))) ac tavuk rüyasinda dara görür hesabi :)))) bakalim iftar menümüzde neler var :)))) hadi muckssss herkese :))))
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım geçmişe bakamıyorum
gülşahcım inş duru daha iyidir kolunu kullanmamamya alıştı birz demişsin en kısa zamanda düzelir inş cnm ya kimbilir ne zordur yavrum kıyamam
bi kaç gündür nette sorun vardı giremedim
mehmedi emzirmeye gidiyorum her gün
3 saatte bir veriyorlar ama eve çok uzak tüm gün orda durmam mümkün değil bir kere emziriyorum sütlerimi bırakıp geliyorum,biraz daha iyi dedi hemşiresi,araya haftasonu girdi bayram girdi ,dr.uyla görüşemedik hep nöbetçi dr. vardı,dün küvezden çıkarmışlar yavrumu yine yoğun bakımda normal yatakta yatıyordu,serum takmışlar yine,her yeri delik deişk olmuş kuzum ya içim sızladı,göbeğimiz düşmüş bu arada dün verdiler bana,bugün eşim dr.uyla görüşecek sadece ilaç tedavisi için kalıyorsa çıkaralım diyecek evde yapıcaz iğnelerini,zeynebe de öyle yapmıştık bakalım hayırlısı
bu arada zeynebimde hasta oldu,3 gündür mahvolduk,kanlı ishali vardı eşime dedim bi baktırlaım tamam dedi,ben emzirmeye giderken zeynebi de aldık muayene ettirdik,enterit olmuş,bol lökosit,eritrosit amip varmış ya deli oldum,ateşini düşüremedik bi türlü,dr.un yazdığı ilaç bile fayda etmiyo,bir saat iyi sonra tekrar 38 in üstüne çıkıyor,dünden beri ateşimiz yok çok şükür,bi ilaç yazmış dr.tadı öyle berbat ağlaya ağlaya zorla içiriyoruz zeynebe 1 çay kaşığı yazmış dr.mamasına katıyorum onda da anlıyo içmiyo valla ben olsam bende içmezdim o kadar kötü,eşim bi dr.arkadaşıyla görüşmüş,yatıralım hastaneye demiş,deli oldum ,ikiside hastanede olursa hangi birine yetişiriim,inş atlatır hemen kuzum,bende hiç yatıp dinlenemedim hem zeynep hem mehmet süt sağlamay kalkıyorum sürekli,inş bende hasta olmam,bol bol dualarınıza ihtiyacım var,süt sağma maratoum başlıyor yine,öpüyorum hepinizi
günaydınlar herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum
kızlar pazar günü evi taşıdık dünde evdeydim yerleştik iki günde komşularımız ilk günden gelip tanıştılar bizimle eksiğimiz varmı yok mu diye sürekli sordular şaşırdım doğrusu diğer oturduğum yerde kimseyi tanımıyordum
sessiz sakin bir yer eşyalarmda tam eve göre oldu:))))))))) hafta içi annemlerde kalacağız iki üç gün arada eve gideceğiz
eşimin arkadaşıda yan bloklarda dün doğumgünü vardı birlikte kutladık havası serin ev sıfır komşular iyi ve çocuklar saat 9-10 kadar parkta oynuyor cıvıl cıvıl güvenlik geziyor kapıcımız var aslında merkezden bu şartlarda bir ev almamız imkansız olurdu annemler bile çok beğendi önyargıları değişti
yağmur ve duruda sevdiler doğayla iç içe önümüz park site içerisi çocuklar içinde iyi olacak inşallah
geçmişi okuyamadım bir bakayım :))
canım saol ıyı duruda yan yan gezıyooo:)kolu pek hareket ettırmeye calısıyorus ama denge sıfır tabı çarpa çarpa gıdıyoo:)Günaydınlar Herkese,
Tatil çabuk bitti.Hayal gibi resmen
Özlemcim çok geçmiş olsun tatlım.İşin zor olacak.İnşallah Zeynebimiz toparlarda hastanede yatmasına gerek kalmaz.Rabbim yardımcın olsun.
Gülşahcım Durucuk nasıl oldu?
Banucum güle güle oturun.Çok sevindim.
Gunaydın Kızlar,,,,
Uzu sure oldu sıteye bakmayalı.Umarım hersey yolundadır.Bız de aynı tas aynı hamam bı ıcraat yok.
Özlem cok gecmıs olsun canım ya.Umarım oğlus evıne zeynepte sağlıgına hemen kavusur.Her seyın caresı var.Sıkma canını lutfen.
Gulsah duru nasıl canım.Acıldımı kolu bıde nasıl dusmus kuzum yaa.
Tuba koptum sabah sabah ruyana.Bu neye ısaret acaba.Tekrar bır bulusmamı var gundemde.Sende yoğunsun anlasılan ıftar sohbetlerı fılan super.Hee bıde Bora konferans verecek ondan tedırgınım:)))Kız ne bıleyım cumle kurmaya basladı fılan denıyor ya sıtede.Bızde tık yok masallah noluyoruz dedım sıvadım kolları konusma uzmanı olana kadar okudum konuyu ama normalmıs tabıkıde.
Banucum gule gule otur zamanla daha da alısırsın bencede.
Bırsen kacamak tatıl yapmıs ohh sefan olsun canım ıyı gelmıstır.
Fılızcım 10 saat yolculuk benı cok tedırgın ettı.Daha once deneyımın var mıydı hatırlamıyorum ama ben Borayla ımkanı yok cıkamam.Doruk sevıyorsa oyalarsın yıne bır sekılde ama zor olucak anlasılan.Yeme konusuna sabır sabır dıyorum artık baska carem benımde kalmadı.Her öğün bır badıre resmen.
Nuran sen yazmıstın sanırım kemık suyunu canım.Normal kemık yapılabılır ama bence tavuk etını suyunu bekletme derım.Cok hızlı bakterı olusturduğu gerek yok. ben gunluk alıp yapıyorum ertesı gune bıle kullanmıyorum tavuğu.
Tulaycım tatıl bıttı desene.Kolay gelsın sanada.
ne mutlu sana genc yasta kocaman kızın varrrincihancım nasılsın tatlım yavrun nasıl :))))))))))))))) inşallah zamanla daha çok alışırım
yağmur ilkokula başlıyor bu yıl hem çalışıp hemde derslerinle nasıl ilgilenirim bilemiyorum bu yıl önemli kızım için ilgili fedakar olmam lazım hem okulu hemde dersleri sevmesi için
ben cıkıyorum kızlar hanzade uyandı
karnını doyurayım
cantamıza hazırlayalım anca olur zaten
akşam görüşürüz
kızlarr eşim aradı şimdi
dr.uyla görüşmüş mehmedin
bir iki test istemiş r.sonuçlar iyi çıkarsa alıp gelicem mehmedimi
eşyalarını hazırlamaya gidiyorum dua edin benim için
çıkmazsa diye sütlerimide hazırlayayım
ayy içim doldu yaaa ne sulugöz oldum ben
boğazıma bişey düğümlendi
anca hazırlanırım sizinle paylaşmadan gitmek istemedim
dua edin bizeee
allah agzınızın tadını bozmasınopuyorumnanaktangülşahcım nasılsın canım yiyenim nasıl :) genç yaşta iki meleğe sahip olmak gerçektende çok güzel bir duygu tatlım kızlarımla birlikte büyüyorum :)))))))))))))))))))))))))
filizcim merhaba tatlım nasılsın doruk nasıl içime sinmeye başladı canım evimiz diyebiliyorum artık birde borcu bitti mi hayırlısıyla ohhh bizden iyisi yok tatlım sağol güzel dileklerin için doruğu ve seni öpüyorum
selamlar
Ahsenle sabah bi kalktık saat 11.40 bi güzel uyumuşuz ki sormayın:))
sonra kalktık azıcık dışarı çıktık geldik yemek yedik duş derken zorla uyuttum zilliyi o uyurken siz bakayım dedim
özlemcim zeynebime noldu yaa çok zorlandın sen ameliyatlı ameliyatlı yatman gerekirken hastane ev zeynep arasında canım yaa Allah yardımcın olsun mehmet paşa biran önce inşallah eve gelir zeynebimde iyileşir de sen de rahatlarsına.s.
gülşahcım durunun iyi olmasına sevindim tekrar geçmiş olsuna.s.
gülhan hanım azıcık oturun evde bu ne gezgincilik yavss:))
filizcim inşallah sorunsuz bir yolculuk geçirirsin ama avantajları da baya varmış sorun çıkmaz bencea.s.
tuba gördüğün rüya süpermiş heee pek bi şamatalı rüya iyi uyanmadın:)))
tülaycım geçmiş olsun selinea.s.
banu evinize alışmanıza sevindim Allah kolayca borcunu ödemeyi de nasip etsina.s.