2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülhan zaten semranın face e yazdım gülhan zehirledimi yoksunuz ortalıkta diye ama cok güzel vakit gecirmişsiniz ellerine saglık semrada bizim yerimizede eglenin
valla kıyafet konusunda haklısın bende gecen hanzadenin üstüne denedim gecen sene almıstım kaban 1 ay giymişti şimdi denedim gecen sendedn daha güzel oldu ama pantalon falan bizimde ihtiyacımız bende cıktıkca dışarı 1-2 alıyorum bişiler
aman gercekten cocuklu olmak zormus bee
ohh hazır yemek aksamada hadi şimdiden afiyet olsun

aman n hapı olcak hanımların dogum kontrol hapı adıda yasmin
cok şükür ondan baska hastalıgım yokdelikafadulden

canım en zor dişler köpek dişleri inşallah kolayca çıkartırlar evet çok stresliydi ama geldi geçti bundan sonrası güzel olsun demi canım arkadaşım:)

hergün yeni şeyler keşfediyorlar kesinlikle öyle vakit geçirmek çok eğlenceli oluyor
inşallah tatlım anaokulunda zorluk çıkartmadı bize uyumlu oldu okuldada öyle olur hayırlısıyla kuzunu öp benim yerime kocaman

ben cıkıyorum kızlar hanzade uyandı
karnını doyurayım
cantamıza hazırlayalım anca olur zaten
akşam görüşürüz

kızlarr eşim aradı şimdi
dr.uyla görüşmüş mehmedin
bir iki test istemiş r.sonuçlar iyi çıkarsa alıp gelicem mehmedimi
eşyalarını hazırlamaya gidiyorum dua edin benim için
çıkmazsa diye sütlerimide hazırlayayım
ayy içim doldu yaaa ne sulugöz oldum ben
boğazıma bişey düğümlendi
anca hazırlanırım sizinle paylaşmadan gitmek istemedim
dua edin bizeee

daha hayırlı olsun dıyemeden gecmıs olsun demek varmıs kaderde:))
bulursun kapagınıda zorlanmadan servıs agı ve yedek parçası cok genıs cunku..
aman daha buyuk dalgınlıklar olmasınlar mala gelsın nasılsa alınır tamırı var
herkezde var ıstahsızlık sıkmayın canınızı kızlar ben dert yapmıyorum artık kendıme
acıkınca mama dıye gelıyo cunku onu öğrendım

ruyana yorum yapıyorummmmm POPON ACIKTA KALMIŞ
hadı ıstanbul ekıbı desen anlıcamda semra gulhan zor işler bunlar zorrr
ayy bacım buara camasır sepetı düşmüyo elımden sana o maglum olmuştur:)))
bulusup bı ıftar yapamadık bende cok heveslıydım ama hevesle olmuyomuş onu anladımkaydirigubbakcemile3
neyse daha var ramazanın bıtmesıne yenı fıkırlere acıgım ona gore

allah yardımcın olsun ozlemcım..aman paşa ıyı olsunda gec cıksın hastaneden
zeynebe ne olmus ölee kıyamam ya..ınsallah gerek kalmaz hastaneye yatmaya falan
duru ıyı saolsın alıstı baya kolu katlı kalmaktan isilik olmuş ıyıce bunAda şükür dıyorum

hayırlı ugurlu olsun evınız bundada vardır bı hayır apar topar oldu hersey ama guvenlıklı ve parklı olması ne kadar ıyı..alısırsın sende zamanla kolay gelsın ben hala yerlesemedım tam anlamıyla ..zor bu ev tasıma ıslerı hele calısınca

canım saol ıyı duruda yan yan gezıyooo:)kolu pek hareket ettırmeye calısıyorus ama denge sıfır tabı çarpa çarpa gıdıyoo:)
senın ses duzeldımı?yagız nasıl?

arada acıyorum kolunu isilik oldugundan bıraz hava alsın dıye...nasıl mutlu oluyorr el şırpıyo hemen
senınde masallahın var bızede cık gel bacım tugbanın ruyasını gerceklestırelımm:)

ne mutlu sana genc yasta kocaman kızın varrr
maşallah yagmuraa

ben cıkıyorum kızlar hanzade uyandı
karnını doyurayım
cantamıza hazırlayalım anca olur zaten
akşam görüşürüz

güle güle canım opuyorum hanzadeyıde

ayy hadı hayırlısı ozlemcım dualarım senınle ınsallah alır gelırsın paşayıııa.s.

merhaba kızlarrr
tulaycım cok gecmıs olsun selınede gecen aksam msnden handeyle konustuk oda masalın bırden yukselen atesıyle ugrasıyodu salgınmı var acaba ya ?

bıze gelınce super bı 3gun gecırdık sessız sakin mutluu...
görümcemde yoktu kociş duru ben keyıflıydızemuszemus
kızım baya ıyı teyzelerı alıstı baya koluna arada bır acıyorum artık isilik olmuş katlı kalmaktan allah beterınden sakınsın dunaksam halasıyla tuz cevırdıler kafalarından
çok şükürrr keyfı yerınde
cmt aksamı cok kotuydu benım ıcın aglıyarak uyandı 2 3 kere içim gıttı valla üstüne yatınca agrıyo sanırım

buarada kardesım tokata cıkmıs askerlıgı çok mutluyum bıokadarda üzgün...zaman nasılda cabuk gecıyor kundagıyla hala kucAGIMDA gıbı gelıyorr koca adam olmus donuncede evlenıcem derrr:))
hayatın hızına yetısemıyorum bazenn
opuyorum hepınızı bugun iş cok yetısemıyorum valla
oructa hafıften yoklamaya basladıkıııı mıgdem gurulduyorr:)

özlem canım inş.mehmet paşayı alır getirisin evine.hayırlı habaerlerini bekliyoruz canım.

gülşah cım sağol canımya evet olabilir salgın.yavrum ya hiçbişe yememiş bugün mesai bitsede gitsem gözlerim doluyor valla sürekli

Tünaydin Kizlar,

Dorugu zor bela uyuttum ama uyanir birazdan, tilki uykusu uyuyor bu aralar. Sabahta gittik rezervasyon isini hallettik, maalesef bileti degistiremedim, degistirilmiyormus benim aldigim türden biletler. Pahali olmasida birkac gün kala aldigim icinmis, yani benim tembelligimden. Tek avantaj aktarma olmadan gidecek olmamiz, kabinimizin olmasi ve cocuklarin oynayabilecegi bir odanin ve trenin mini bir restauranti olmasi. Hayirlisi olsun diyelim, birkac saat uzun yolculuk yapacagiz ama avantajlari var diye avutuyorum kendimi.

Tuba'cigim rüyan tam gIrgIr, samata. Muziplikler rüyanda bile birakmiyor yakani. Ayrica, poposu acik kalmamistir bence Gülsah. Kabus görmemis ki kiz, ne güzel rüya görmüs istezemuszemus

Özlem insallah kavusursun ogluna bir an önce canim benim. Herseyin hayirlisi olsun, gec olsun ama güc olmasin der büyükler. Zeynebim icinde cok gecmis olsun, ayaklarini sicak tutmaya calis, muhtemelen üsüttügü icin olmustur.

Gülhan yolculuk uzun ama Doruk alisik sayilir canim, bebekliginden beridir epeyce uzun yola ciktik. Yalniz simdi ilk kez trene binecek ve babasi olmayacak yaninda, yolda bir hayli uzun. Genelde uyumlu, sorunsuz bir cocuktur ama nihayetinde cocuk, belli de olmaz tabi. Ben bu konularda biraz gözü karayim, pek tedirginligim yok nedense. Insallah sag salim gider geliriz.

Banu cok sevindim senin adina yazdiklarini okuyunca güzelim. Simdi icine sinmistir sanirim yeni evin. Komsularinda var, cocuklar icinde avantajlar var, daha ne olsun öyle degil mi?

Tülay cok gecmis olsun canim Selinime. Sanirim üsüttü kuzucuk, neyseki ciddi bir ates degilmis, gecer insallah bir an önce.

Gülsah, yolluyoruz tencereyi aldigimiz yere canim. Ya yenisini yollarlar ya da aparat takip yollarlar. Durucugumun koluda hala tam iyilesmemis, insallah kurtular bir an önce kuzum sargilardan.

Nuran, Hanzade ne güzel kahvalti yapmaya baslamis canim. Hep böyle gider insallah.

filiz cim sağol canım.üşüttü sanırım.tencereyede ufak bir kaza olmuş ama neyse yapılır bişey cana gelmesin mala gelsin.

Kızalr hepinizi çok özledim bir selam verip kaçıcam yine işteyim,ablam doğum yaptı onun yanındayıdım oyüzden nete giremedim çok tatlı bir kızımız oldu,buarada benim cadıda hiç durmuyor hep beraberdik bana çok alıştı yanımda ayrılmıyor kimselere gitmiyor huyu suyu değişti demir eksikliği çıktı hemd demir hemde vitamin kullanıyoruz sonunda 5,dişimizde çıktı hala 5de kaldık dr da sordum normal dedi,bende aynı koşturmaca devam hiç evde duramıyorumki gelen giden fırsat bulup giremiyorum ama aklım sizde inşallah herkes iyidir hepinini öpüyorum

gülşahcım nasılsın canım yiyenim nasıl :) genç yaşta iki meleğe sahip olmak gerçektende çok güzel bir duygu tatlım kızlarımla birlikte büyüyorum :)))))))))))))))))))))))))

filizcim merhaba tatlım nasılsın doruk nasıl içime sinmeye başladı canım evimiz diyebiliyorum artık birde borcu bitti mi hayırlısıyla ohhh bizden iyisi yok tatlım sağol güzel dileklerin için doruğu ve seni öpüyorum

selamlar
Ahsenle sabah bi kalktık saat 11.40 bi güzel uyumuşuz ki sormayın:))
sonra kalktık azıcık dışarı çıktık geldik yemek yedik duş derken zorla uyuttum zilliyi o uyurken siz bakayım dedim

özlemcim zeynebime noldu yaa çok zorlandın sen ameliyatlı ameliyatlı yatman gerekirken hastane ev zeynep arasında canım yaa Allah yardımcın olsun mehmet paşa biran önce inşallah eve gelir zeynebimde iyileşir de sen de rahatlarsına.s.

gülşahcım durunun iyi olmasına sevindim tekrar geçmiş olsuna.s.

gülhan hanım azıcık oturun evde bu ne gezgincilik yavss:))

filizcim inşallah sorunsuz bir yolculuk geçirirsin ama avantajları da baya varmış sorun çıkmaz bencea.s.

tuba gördüğün rüya süpermiş heee pek bi şamatalı rüya iyi uyanmadın:)))

tülaycım geçmiş olsun selinea.s.

banu evinize alışmanıza sevindim Allah kolayca borcunu ödemeyi de nasip etsina.s.

allah agzınızın tadını bozmasınopuyorumnanaktan

bak bakkk gulhana dıyene bak kac zamandır hatun bı bugun evde onuda 12ye kadar uyumus ana kıs maşallah sıze tatılın son gunu tadını cıkarın bugununzemuszemus
opuyorum ahsenımle senıaklinialirimsmile

ayy bana ufaktan oruc vurmaya basladı
bırsen nerde bugun bılen varmı?
haa buarada mehmet paşa nıhayet evındeee ozlemle konustukta aldım gıdıyorus eve dedııı
cok sevındım canım kuzuna kavusmana:1hug:

slm 2009 anneleri ben de 2010 mayıs annesiyim siteye şöyle bi baktım bulamadım da ikinci el oyun halısı arıyorum öncelikle tavsiye eder misiniz? sonra da var mı elden çıkarmayı düşünen?

selam kızlar
ayy cok yoruldum
kayseri cok sıcaktı bide arabaya in bin o magza senin bu magza benim derken dorgu dürüst bişi bulamadık kuzuma 3 saat solandık sonunda aman olsun dedimde aldı babanesi bayramlık
işte bu pantolon
URL=http://img359.yukle.tc/image.php?id=8854Goruntu007.jpg]
[/URL]
buda üstünün montu içinde badi var desenli

buda benim 3 ay önce aldıgım bayramlık
hava durumuna göre giydircem artık

işte böle kızlar sizde fikir verin bakemm
bende kendime ayakkabı aldım herzamanki gibi onuda kaynanam ödedi sagolsun
ayy cok yoruldum susadım bugun hanzadede aksamüstü uykusu uyumadıgı için ve in bin yoruldugu için 8:30 da sızdı
yarın görüşürüz ben de uzanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…