- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
pınarcımmm hayırlı olsun tekrardan şekerim.evet ya özlüyor kuzucuklar görmeyince:)
evet pınarcım valla artık selin arada huysuzluk yapıyor ama giderken annecim hadi seni öpeyim sende bana bay bay de öpücük at ben sana ciciler alıp gelicem diyorum arkamdan gülüyor el sallıyor ama akşam almaya gidince nasıl bağırıyor apt. aşağı anne anne delmişşş diye:)) allah gerçi hastalık dert vermesinde gerisi oluyor gidiyor.
günaydınlar kızlar ben geldim aksam güzel geçti...annem halamları iftara aldı .......
kk dan çok eski bir arkadaşım izmirden istanbula yerleşti oda vardı yanımda
yemek sonrası küçük bir kutlama yaptık...
çok mutlu olduğum bigün geçirdim.....ama aksam yorgundum...nası yattımbilemedim
sabahda 10.30 kadar uyumuş kuzular dinlendim....
pınarcığım ilk iş günün hayırlı olsunn cnm benim
Iyi Aksamlar Kizlar
Yazamadim dünden beri, okuyup ciktim. Bu aralar bana ne oluyor bilmiyorum ama hep keyifsizim. Hersey ters gidiyor. Dün gece 01:30 gibiyi, Doruk üstünü cok aciyor. Esim sIkI sIkIya örtmeye kalkarken uyandim. Sonrasinda da Doruk uyandi aman geri uyutmam Sabaha karsiyi buldu neredeyse. Nasil sinirlerim gerildi anlatamam, tam uyuyor ya esim ses cikartiyor, ya yataga koyunca uyaniyor v.s
Birde cocugu kac gündür resmen evde pusuya yatmis bir tür sinek vardi, gece genelde ortaya cikiyordu, o yemis. Aman Allahim, gecen yilda aynisi olmustu, camlarida mi acamayacagim artik bilmiyorum. Gözü öyle sistiki anlatamam, yarina kadar inmezse sislik, doktora götürecegim. Sabah bulup öldürdük ama is isten gectikten sonra. Sag gözü resmen yari yariya kapandi sislikten.
Hülya'cigim, havalarin sogumasina sevinelim mi ne? Özletme kendini cok fazla.
Pinar is bulmussun güzelim, cok sevindim senin adina. Iyi olacak eminim, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...
Birsen, Facebook'dan da kutlamistim, buradanda kutlu olsun dogum günün. Iyi ki dogmussun canim arkadasim.
Tülay'cigim, güzel bir tarif vermissin, ellerin dert görmesin becerikli arkadasim. En kisa zamanda bende deneyecegim.
Nurran, Hanzadenin cicileri cok güzel. Güle güle giyinsin kuzum.
Kafam kazan gibi resmen kizlar, biraz tv izleyip yatayim. Unuttuklarimda kusuruma bakmasinlar...
selam canlar,,,
nihayet int. olayı halloldu şüküki sizlerleyim özlüyorum ya sizleri :) burasının yeri cok ayrı, hep bişiler eksik gibi oluyo uzun süre ayrı kalınca sanki dünyadan haberim yok.....
canlar sonsayfada filizcigimin yazısına baktım pınarcım işe başlıyormuş tebrik edrim..
birsencigiminde dogum günüymüş dogum hünün kutlu olsun canım vefakar arkadaşım allah bir ömür mutlu etsin seni :)
aslında bede defne uyur uyumaz yatıyordum ama bugun defne öğlen uykusun ayatınca bende uzanmıştım 2gibi gözümü actıgımda sat 4tü dfende babasıda kalımış oynaşıyorlar o uyku cok iyi geldi bide buakşam annmede iftardaydık misafirler vardı yardıma gitti 4 bardak kadarda cay içtim şimdi uykum yok.. aslında uyusam iyi olcak cok uykusuz kalıyorum ramazan başladıgından buyana en uzun uyku saati 5 saat valla.. defne 8dedimi ayakta bende sabah ezanından sonra yatıyorum siz düşünün.. ayy uyku konusuna cok takıgı bu aralar farkettiniz bi sayfa yazarım yanii..
yrn inş. defneyi anneme bırakıp kocişimin yanına gidicez kızkardeşim bide arkadaşıyla yusuf güneyin konseri varmış azcık bakınırız banada iyi gelir..
faceyede bakınayımda yatıyım ufaktan öptüm sizleri
günaydınlar herkese dün yeni evimizde kaldık kızlar çok huzur vericiydi komşularımız not bırakmış biz yokken eve arada bakmalarını söylemiştik onlarda gözünüz arkada kalmasın demişlerdi dünde kapıda telefon numaranızı bırakın birşey olursa ararız diye ne kadar ilgili insanlar dün gerçekten içime sindi huzur buldum biz yokken bile evimize bakanlar var:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sabahta erkenden kalktık nem olmadığı için uykumu öyle iyi almışım ki:) kahvaltı hazırladık eşimle birlikte güzelce yedik sonra hazırlandık annemlere çocukları bıraktık sonra eşim yağmur ve babam ben işe bıraktılar onlarda diğer çıktığımız evin elektirk ve suyunu kapatmaya gittiler bizden böyle işte :))
güzel bir gün diliyorum herkese
Günaydınlar kızlar ben geldim a.s.
İyi dilekleriniz için çok tşk ediyorum hepinize a.s.
Dün başladım işe. Gayet keyifli. Fazla bir yoğunluk yok. Burda daha çok sağlık sigortası üzerine. Bende detaylarını öğreniyorum işte yavaş yavaş.
Bilgisayar alındı bana. Bugün akşam kurulacak. O yüzden şimdi idareten her bilgisayarda iş yapıyorum. Yarın kendi bilgisayarıma geçince sürekli katılırım artık aranıza inşallah a.s.
Dün kızımı çok özledim. Akşam arkadaşlarla iftarı dışarıda yapınca eve geç döndük. Kuzum bir sevindi beni görünce. Hemen memeye saldırdı kuzum. Ama gündüz ananesine hiç sorun çıkarmamış bebeğim.
Böyle kızlar. Arada uğrarım yine. Öptüm hepinizi a.s.
günaydınlar kızlar ben geldim aksam güzel geçti...annem halamları iftara aldı .......
kk dan çok eski bir arkadaşım izmirden istanbula yerleşti oda vardı yanımda
yemek sonrası küçük bir kutlama yaptık...
çok mutlu olduğum bigün geçirdim.....ama aksam yorgundum...nası yattımbilemedim
sabahda 10.30 kadar uyumuş kuzular dinlendim....
pınarcığım ilk iş günün hayırlı olsunn cnm benim
gunaydın bacılar hatta öğle olmuşşş zaman cabuk gecıyor buara işler cokyogun
banu sevındım senın adına için ısınmış evıne ne guzell...tekrar hayırlı olsun
pınarcım hadı gecmıs olsun ılk gunu atlatmısın dahada ıyı olur merak etme alısırsın ben hala duruya el sallayarak gelemıyorum işe cunku oda gelmek ıstıyo ve cok aglıyo arkamdan o yuzden kacıyorum mecburen dogru degıl dıyo doktorlar ama napayım pesımden aglaması tum gunumu mahvedıyo aklım evde kalıyo bende aglatmadan gızlı cıkıyorum evden bı ıkı aranıp alısıyomuss
yarın aksam ofısın ıftarı var camlıcada hıc gıdesım yok ne yalan soyluyeyım duruyu goturmucem zaten esımle yemek yer hemen donerıs eve
buarada dun esımı almaya haydarpaşaya gıttım bı baktım ezelın cekımlerı yapılıyo anam o ne yakısıklılık ölee kenandakiii allah sahıbıne bagıslasın ama turkıyede tek valla maşallahhh bıde gulucuk attıkı bana yanımdan gecerken öff yanııı:))eşime anlattımda arabadan atıyodu benı
bırsenım gununun guzel gecmesıne sevındım cok..alimi hasta öle bısey okudum sankı gecmısteCADIARZU
nurten gelmiş gece modemının yapılmasına sevındım sık sık ugra bacımm
bengıde bayadır ugramıyo facede onlıne olup buraya gelmeyenlere alıcam elıme oklavamı ona goreeklava:
ayy kıyamam kuzuma pınarcımya biraz zaman geçince alışır daha yenisin sen ..ama işte duygu yüklü olduğumuz için bizim gözyaşları hemen akıyor.
hadi hayırlı olsun cnm ..defnoşta yakında alışır inş bu duruma ..
Sağolasın Hülya'cım a.s.
Sen nasılsın güzel gözlü Gazel kuzum napıyor?
bize gelince...
dün saat 5 gibi bi aile dostumuz aradı iftara size gelicem diye...bende buyur gel dedimm...
5.30 da gazeli uyuttum hemen attım kendimi mutfaga ...
corba
semiz salata
coban salata
pilav
şinitsel patates kızartması yaptım hemen ..birde kavun karpuz falan kestim güzelce sofrayı hazırladım...
ayy saat 8 e geliyor bir telefon benim acil işim çıktı ben gelemiyorum demezmi....
sinirden ne diyeceğimi bilemedimmm resmen kudurdum...
insan da biraz düşünce olur be bunun bebegi var okadar hazırlamış etmiş yarım saatte olsa gideyimm..yada ben çağırmamışım kendi kendini davet ediyorsun birde böyle yapıyorsun...
aman yaaa dengesiz insanlar peşimizi bırakmıyorr...
o sırada eşim geldi birimi geliyor iftara takım ları çıkarmışım diye bende hiç bişi söylemedim ...yok kocacım senin için çıkardım dedimmm :))) inanmadı ama inanmış gibi göründüü :)))
pınarcım evet doğru kaçmamak lazım banada dr söylemişti tam aksi olur ve çocuk o dönemlerde anne babaya karşı güveni yitiyriyormuş.sabiha keskin paktunada aynısını söylüyor.
gülşahh cımmm kaçmak yasak bundan sonra sana :)))
saol cnm iyiyz çok şükür yeni uyuttum cimcime mi size bakayım dedim malum artık evde oturmaya alışacaz :))
bugunde halıları gelip alıcaklar yıkamaya...
pazar günü kışlık alış-verişine çıkarız gerci yeni sezon hala tam çıkmamıştır ama bi bakalım yine ...
salı günüde kadın gelcek büyük temizlik var...
bu hafta yorucu gecer yani :bbo:
teşekkür ederim kızlar ...........tülaycığım eşimde saat 5 de aradı intikamım acı olacak