2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcımmm hayırlı olsun tekrardan şekerim.evet ya özlüyor kuzucuklar görmeyince:)

pınarcımmm hayırlı olsun tekrardan şekerim.evet ya özlüyor kuzucuklar görmeyince:)

Çok tşk ederim Tülay'cım. Valla özlemişim çalışmayı. Bi de dediğim gibi eski iş yerim gibi çok yoğunluk yok. Daha sakin bi yer. Şimdilik iyi bakalım hakkımızda hayırlısı a.s.

Evet ya sen daha iyi bilirsin çok özlemiş kuzum. Sabahta ben işe gidiyorum mama alıcam sana dedim. Anne işe ditti diyomuş arkamdan :çok üzgünüm:

evet pınarcım valla artık selin arada huysuzluk yapıyor ama giderken annecim hadi seni öpeyim sende bana bay bay de öpücük at ben sana ciciler alıp gelicem diyorum arkamdan gülüyor el sallıyor ama akşam almaya gidince nasıl bağırıyor apt. aşağı anne anne delmişşş diye:)) allah gerçi hastalık dert vermesinde gerisi oluyor gidiyor.

günaydınlar kızlar ben geldim aksam güzel geçti...annem halamları iftara aldı .......
kk dan çok eski bir arkadaşım izmirden istanbula yerleşti oda vardı yanımda
yemek sonrası küçük bir kutlama yaptık...
çok mutlu olduğum bigün geçirdim.....ama aksam yorgundum...nası yattımbilemedim
sabahda 10.30 kadar uyumuş kuzular dinlendim....

pınarcığım ilk iş günün hayırlı olsunn cnm benim

banu cnm sevindim yeni evinizden memnun kalmanıza ....

tülaycığım merhaba

merhaba birsen canım.sevindim ya güzel geçmesine. bakalım benim doğumgünümde 21 ayın eşim hatırlıcakmı:))))))))))))))))

Ay canım benim kıyamam kuzuma. Alıştı tabi o ne zamandır gidiyosun sen. Benim daha 2.gün alışıcak artık kuzum a.s.

Az öncede uykudan uyanmıştı. Annem teli verdi kulağına. Sesimi duyunca bi ağladı içli içli. O ağladı ben ağladım. Ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin alışıcaz elbet a.s.

Sağolasın Birsom muckkk a.s.

Face'den yazdım ama burdan fırsatım olmadı. Tekrar kutlu olsun doğum günün bacım. Keyifli geçirmişsin çok sevindim a.s.

gunaydın bacılar hatta öğle olmuşşş zaman cabuk gecıyor buara işler cokyogun
banu sevındım senın adına için ısınmış evıne ne guzell...tekrar hayırlı olsun
pınarcım hadı gecmıs olsun ılk gunu atlatmısın dahada ıyı olur merak etme alısırsın ben hala duruya el sallayarak gelemıyorum işe cunku oda gelmek ıstıyo ve cok aglıyo arkamdan o yuzden kacıyorum mecburen dogru degıl dıyo doktorlar ama napayım pesımden aglaması tum gunumu mahvedıyo aklım evde kalıyo bende aglatmadan gızlı cıkıyorum evden bı ıkı aranıp alısıyomuss
yarın aksam ofısın ıftarı var camlıcada hıc gıdesım yok ne yalan soyluyeyım duruyu goturmucem zaten esımle yemek yer hemen donerıs eve
buarada dun esımı almaya haydarpaşaya gıttım bı baktım ezelın cekımlerı yapılıyo anam o ne yakısıklılık ölee kenandakiii allah sahıbıne bagıslasın ama turkıyede tek valla maşallahhh bıde gulucuk attıkı bana yanımdan gecerken öff yanııı:))eşime anlattımda arabadan atıyodu benı

bırsenım gununun guzel gecmesıne sevındım cok..alimi hasta öle bısey okudum sankı gecmısteCADIARZU
nurten gelmiş gece modemının yapılmasına sevındım sık sık ugra bacımm

bengıde bayadır ugramıyo facede onlıne olup buraya gelmeyenlere alıcam elıme oklavamı ona goreeklava:

ayy kıyamam kuzuma pınarcımya biraz zaman geçince alışır daha yenisin sen ..ama işte duygu yüklü olduğumuz için bizim gözyaşları hemen akıyor.

cnm valla ben üzülüyorum açıkçası havaların soğuduğuna mafoldumben
gazel dün sürekli elimden tutup kapıya götürüyordu ..tabi cocuk bütün yaz gezdi kışın napıcaz bilmem gecen sene olayların bilincinde değildik ama bu sene işimiz zor gibi mafoldumben

dönem dönem o tur bunalımlar bendede oluyor cnm..en iyi ilacıda değişiklik yapmak ...farklı yerler gezmek vs..Allahtan yolculuk yakın cabuk atlatırsın :))

h.g cnm gözün aydın nete kavumuşmuşsun...
ayy şu aralıksız uykuya bende hasret kaldım valla yaaa akannehir

ohh ne güzel cnm evden önce komşulara alışmışsın..kızlarda alıştımı bari yeni eve :)

hadi hayırlı olsun cnm ..defnoşta yakında alışır inş bu duruma ..

oh iyi etmişsiniz cnm güzel bi akşam olmuş..mutlu yıllar tekrar..

Selam tatlım a.s. Sağolasın canım. Bende doktorumuzla konuştum da haftasonu iş meselesini. Sakın bi yere giderken kaçma dedi. Ağlasa bile senin gittiğini bilsin. Yoksa seni sonradan bulamazsa daha fena dedi. Çok şükür ben giderken ağlamadı 2 gündür ama telde duyunca içlendi demek ki kuzum.

Duru nasıl oldu canım ya ilgilenemedim fazla? Kolu ne zaman açılacak kısmetse?

Vayyy Kenan sana güldü he. Kız ben adamın yanından geçsem boynuna atlarım kesin kaydirigubbakcemile3 Deli Yürek'ten beri hastayım kendisine kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam kuzuma pınarcımya biraz zaman geçince alışır daha yenisin sen ..ama işte duygu yüklü olduğumuz için bizim gözyaşları hemen akıyor.

Aynen canım annelerin duygu seli hiç bitmiyor a.s.

bize gelince...
dün saat 5 gibi bi aile dostumuz aradı iftara size gelicem diye...bende buyur gel dedimm...
5.30 da gazeli uyuttum hemen attım kendimi mutfaga ...
corba
semiz salata
coban salata
pilav
şinitsel patates kızartması yaptım hemen ..birde kavun karpuz falan kestim güzelce sofrayı hazırladım...
ayy saat 8 e geliyor bir telefon benim acil işim çıktı ben gelemiyorum demezmi....
sinirden ne diyeceğimi bilemedimmm resmen kudurdum...
insan da biraz düşünce olur be bunun bebegi var okadar hazırlamış etmiş yarım saatte olsa gideyimm..yada ben çağırmamışım kendi kendini davet ediyorsun birde böyle yapıyorsun...

aman yaaa dengesiz insanlar peşimizi bırakmıyorr...

o sırada eşim geldi birimi geliyor iftara takım ları çıkarmışım diye bende hiç bişi söylemedim ...
yok kocacım senin için çıkardım dedimmm :))) inanmadı ama inanmış gibi göründüü :)))

ayy hülyacımm alemsin valla.bu arada şinitzeli nasıl yapıyorsun bende yapıcam ama ilk kez:)) sadece yumurta ve galeta ununa batırayım diye düşündüm ama farklı bir şekli varmı acaba

pınarcım evet doğru kaçmamak lazım banada dr söylemişti tam aksi olur ve çocuk o dönemlerde anne babaya karşı güveni yitiyriyormuş.sabiha keskin paktunada aynısını söylüyor.

gülşahh cımmm kaçmak yasak bundan sonra sana :)))

Sağolasın Hülya'cım a.s.

Sen nasılsın güzel gözlü Gazel kuzum napıyor?

saol cnm iyiyz çok şükür yeni uyuttum cimcime mi size bakayım dedim malum artık evde oturmaya alışacaz :))

bugunde halıları gelip alıcaklar yıkamaya...

pazar günü kışlık alış-verişine çıkarız gerci yeni sezon hala tam çıkmamıştır ama bi bakalım yine ...

salı günüde kadın gelcek büyük temizlik var...

bu hafta yorucu gecer yani :bbo:

gülşahcım durum nasıl oldu ??

ayy şu kenan dan bi ben haz alamadım bee herif çok sıska azcık kilolu olsa daha cok yakışacak bence...

ben tamamen polat alemdar hastasıyımmm :)))))))

adamı tv de bile görünce deliriyorum :)))))))

teşekkür ederim kızlar ...........tülaycığım eşimde saat 5 de aradı intikamım acı olacak

Kız az değilsin sen he çok güldüm valla alemsin Hülya kaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın söylememekle. Arada biraz kabarsınlar böyle dimi ama kaydirigubbakcemile3

Misafirin de harbiden densizlik etmiş klava:

Evet canım bende okudum biçok yerde a.s

Ohhh temizlik, alışveriş Allah kolaylık versin canım. Yorucu olur ama evin mis gibi olur. Alışveriş yapınca da keyfin yerine gelir yerimseniben

teşekkür ederim kızlar ...........tülaycığım eşimde saat 5 de aradı intikamım acı olacak

Oooo hayatının hatasını yaptı desene :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…