canım dogru yapmıssın afiyetle yesin alperen kuzudasağolasın nurancım.ohhh yarasın prensesime.canım bende ilk defa aldım bakalım benim aram pek etle yoktur o yüzden oğlumda uzak durdu benim yüzümden dr da kemikleri biraz zayıf dedi o yüzden benimde aklıma bu geldi ilşk defa yapıyorum 2 saat kısık ateşte kaynattım şimdi soğumasını bekliyorum hıı bide içine bütün soğan koydum kasap aroma olur dedi.birazdanda süzüp buz kaplarına koyacağım.canım sendemi böyle yapıyorsun herhangi bişey yok dimi yanlış yapmamışımdır umarım.hanzade yiyormu artık sizinle alperen çorba içiyor genelde.
alınan cicilerinizi güle güle giyininslm kızlar ayyyy oruçlu olduğumdan...bugün sersem gibiydim....aksam üzeri pazara gittim patlıcan aldım..buzluğa karnıyarıklık koyacağım......sonra eve geldim dinlendim....eltim çocuklara tişört ve şapka almış tişörtmüz bol şapkayıda takmıyolar diye gidip değiştireyim dedim..annemle çocukları aldım
forma gittim...çocukları orada deli gibi oynattık allahımmmmmm bi görseniz...zorla aldık onları
o yüzden geç kaldık yemek yerleri dolmuştu....zorla bi yer bulduk..kardeşimde geldi...açtık iftarımıızı..sonra dondurmamızı yedik...kardeşim çocukları oynatırken bende tişörtleri değiştireyim dedim....kuzularıma şık bir eşofman ve uzun kollu ince penye tişört aldım....
sonra annemde indi çocukların yanına...bende sütümüzü muhallebizi alıp marketten çıktım...
yolda o kadar çok ağladıklar ki..........uykudan eve gelir gelmez yıkadık uyuttuk onları...
bende çok yorulmuşum beeee
simal cnm ben çok küçükken yapıyordum yap yedirr cnm
ahh canım heps üst üste gelmiş sıkma canınıSelamlar Kizlar,
Issizlasmis buralar yine...Kimsecikler gelmemis pek...
Benimde icim bugün fena buhranliydi. Ya sabah biletimi almaya gittim, hem cok pahali, hem rezervasyonsuz, hemde cok uzun ve hic sevmedigim bir hatta bilet kesmis adam. Basi cok kalabalikti, resmen ekmis bizi ya. Ben orada acelemiz oldugu icin farketmedim, sonra arabaya binince farkettim ama esim ise gecikiyordu geri dönemedik. Yarin bileti degistirmeye calisacagiz, insallah bir aksilik olmaz. Tek avantaji aktarmasiz olmasi ama ne yapayim öyle treni. 10 saat sürecek yolculuk, her istasyonda duracak. Ben bile Doruk olmadan gittigim dönemlerde patlardim sIkIntidan. Icim icimi yedi durdu tüm gün anlayacaginiz.
Ikinci vukaatim, düdüklü tencere aldim demistim ya gecen. Hangi rüyalarda dolasiyorduysam Leyla gibi, saati ayarladigimiz mini bir aparat vardi, kapagini onu cikarmadan atmisim bulasik makinesine. Mefta oldu tabi. Esim gerci yapmisti icini yaparak ama maalesef tam calismiyor. Her neyse yeniden ismarlamak gerekecek. Isin tuzu biberide, Dorugun keyifsizligi, öglen uykusunu az uyumasi ve yine sabahki istahsizlik krizi oldu. Birkac sey daha oldu ama en iyisi daha fazla yazmayayim. Umarim keyifler yerindedir herkeste. Öpüldünüz kizlar.
özlemmm canım benim 2 cocuk oldu maraton basladı desene mehmetin küvezden cıkmasına sevindim hayırlısıylada yuvaya gelse inşallahgünaydın kızlar
herkes iyidir umarım geçmişe bakamıyorum
gülşahcım inş duru daha iyidir kolunu kullanmamamya alıştı birz demişsin en kısa zamanda düzelir inş cnm ya kimbilir ne zordur yavrum kıyamam
bi kaç gündür nette sorun vardı giremedim
mehmedi emzirmeye gidiyorum her gün
3 saatte bir veriyorlar ama eve çok uzak tüm gün orda durmam mümkün değil bir kere emziriyorum sütlerimi bırakıp geliyorum,biraz daha iyi dedi hemşiresi,araya haftasonu girdi bayram girdi ,dr.uyla görüşemedik hep nöbetçi dr. vardı,dün küvezden çıkarmışlar yavrumu yine yoğun bakımda normal yatakta yatıyordu,serum takmışlar yine,her yeri delik deişk olmuş kuzum ya içim sızladı,göbeğimiz düşmüş bu arada dün verdiler bana,bugün eşim dr.uyla görüşecek sadece ilaç tedavisi için kalıyorsa çıkaralım diyecek evde yapıcaz iğnelerini,zeynebe de öyle yapmıştık bakalım hayırlısı
bu arada zeynebimde hasta oldu,3 gündür mahvolduk,kanlı ishali vardı eşime dedim bi baktırlaım tamam dedi,ben emzirmeye giderken zeynebi de aldık muayene ettirdik,enterit olmuş,bol lökosit,eritrosit amip varmış ya deli oldum,ateşini düşüremedik bi türlü,dr.un yazdığı ilaç bile fayda etmiyo,bir saat iyi sonra tekrar 38 in üstüne çıkıyor,dünden beri ateşimiz yok çok şükür,bi ilaç yazmış dr.tadı öyle berbat ağlaya ağlaya zorla içiriyoruz zeynebe 1 çay kaşığı yazmış dr.mamasına katıyorum onda da anlıyo içmiyo valla ben olsam bende içmezdim o kadar kötü,eşim bi dr.arkadaşıyla görüşmüş,yatıralım hastaneye demiş,deli oldum ,ikiside hastanede olursa hangi birine yetişiriim,inş atlatır hemen kuzum,bende hiç yatıp dinlenemedim hem zeynep hem mehmet süt sağlamay kalkıyorum sürekli,inş bende hasta olmam,bol bol dualarınıza ihtiyacım var,süt sağma maratoum başlıyor yine,öpüyorum hepinizi
güle güle otur evinde banucumgünaydınlar herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum
kızlar pazar günü evi taşıdık dünde evdeydim yerleştik iki günde komşularımız ilk günden gelip tanıştılar bizimle eksiğimiz varmı yok mu diye sürekli sordular şaşırdım doğrusu diğer oturduğum yerde kimseyi tanımıyordum
sessiz sakin bir yer eşyalarmda tam eve göre oldu:))))))))) hafta içi annemlerde kalacağız iki üç gün arada eve gideceğiz
eşimin arkadaşıda yan bloklarda dün doğumgünü vardı birlikte kutladık havası serin ev sıfır komşular iyi ve çocuklar saat 9-10 kadar parkta oynuyor cıvıl cıvıl güvenlik geziyor kapıcımız var aslında merkezden bu şartlarda bir ev almamız imkansız olurdu annemler bile çok beğendi önyargıları değişti
yağmur ve duruda sevdiler doğayla iç içe önümüz park site içerisi çocuklar içinde iyi olacak inşallah
geçmişi okuyamadım bir bakayım :))
tülayy gecmiş olsun selineoraıs öyle tabi kendin için çalışmak ayrı konu canım .bizde iyiyiz cumadan beri izinliyim.güzel geçti eşimle balık tutmaya gittik raftinge gittik köprülü kanyonda ama selin biraz ateşlendi güzlel bir 3-4günlük tatilden sonra hastalanınca canım sıkkın. ama şimdi daha iyiymiş umaırm çıkmaz ateşi.
senin meleklerin nasıl?
çok sağol cnmgünaydın kızlar epeydir girmiyorum malum perşembeden beri firardayım.herkes iyidir umarım.
gülşahcım duru kuzum daha iyidir inşallah.
özlem canım geçmiş olsun ikiside hastanede olursa çok zor olur.allah acil şifalar versin canım.
hayırlı olsun cnm yeni eviniz güle güle oturun inşgünaydınlar herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum
kızlar pazar günü evi taşıdık dünde evdeydim yerleştik iki günde komşularımız ilk günden gelip tanıştılar bizimle eksiğimiz varmı yok mu diye sürekli sordular şaşırdım doğrusu diğer oturduğum yerde kimseyi tanımıyordum
sessiz sakin bir yer eşyalarmda tam eve göre oldu:))))))))) hafta içi annemlerde kalacağız iki üç gün arada eve gideceğiz
eşimin arkadaşıda yan bloklarda dün doğumgünü vardı birlikte kutladık havası serin ev sıfır komşular iyi ve çocuklar saat 9-10 kadar parkta oynuyor cıvıl cıvıl güvenlik geziyor kapıcımız var aslında merkezden bu şartlarda bir ev almamız imkansız olurdu annemler bile çok beğendi önyargıları değişti
yağmur ve duruda sevdiler doğayla iç içe önümüz park site içerisi çocuklar içinde iyi olacak inşallah
geçmişi okuyamadım bir bakayım :))
Günaydınlar Herkese,
Tatil çabuk bitti.Hayal gibi resmen
Özlemcim çok geçmiş olsun tatlım.İşin zor olacak.İnşallah Zeynebimiz toparlarda hastanede yatmasına gerek kalmaz.Rabbim yardımcın olsun.
Gülşahcım Durucuk nasıl oldu?
Banucum güle güle oturun.Çok sevindim.
tubacım nasılsın bebişin nasıl :)sağol tatlım inşallah hayırlı olur :))
birsencim bir günlük bile olsa tatil iyi gelmiştir:)
özlemcim zeynep kuzuma çok geçmiş olsun mehmet hastanede zeynep hasta Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bunları hiç yaşamamış gibi devam edersiniz hayatınıza
esracım türkiz nasıl oldu bitanem
aynurcum nasılsın canım paşan nasıl görüşemiyoruz uzun zamandır
sibelcim pazar günü baba oğul gezmişler ohh ne güzel sende keyif yapmışsın sevindim senin adına:)))
tülaycım günaydın canım nasılsın selin nasıl haftasonun nasıl geçti
sağol cnm,işte olur böyle şeyler diyorum ama içim el vermiyor gülhan sütüm gidecek diye korkuyorum inş bu sefer olur da emziririmGunaydın Kızlar,,,,
Özlem cok gecmıs olsun canım ya.Umarım oğlus evıne zeynepte sağlıgına hemen kavusur.Her seyın caresı var.Sıkma canını lutfen.
.
özlemmm canım benim 2 cocuk oldu maraton basladı desene mehmetin küvezden cıkmasına sevindim hayırlısıylada yuvaya gelse inşallah
zeynebime de cok üzüldüm yaa geçmiş olsun
doktor dedi banada temizliğe cok dikkat edin bu ara bagırsak parazitleri arttı diye işte dikkat ediyoruz ama neyse en kısa zamanda ikiside saglıgına kavusur inşallah
sende dikkat et
günaydın herkeze
dün hanzade gec yatmasına ragmen bu sabah erkenden kalktı
oynastık kahvaltı yaptı maşallah artık düzeliyor iyice 1 yarı rafadan yumurta 2 dilim peynir 3 minik parcaya sürülmüş labne 1 küçük domates
edi kuzum daha ne yesin dimi
sonra banyo yaptırdım uyuttum
bugun kaynanamla carsıya gitcez hanzadeye ve bana bayramlık alcakmıs
sasırdım 3 senedir 1 tane sormaz bile neyse
saat 2:30 da eşim bırakcak onun arabası varya artık sen sürersin dedi banada ,işte öylelikle gitcez akşamda orda kalırız teravih öncesi geliriz
ayy cumartesi son kontrol hapını içtim hala hastalanmadım gögüslerim davul gibi gerildi
ayy bi sökseydi hayırlısıyla
işte böle hatunlar