2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tubacım nasılsın bebişin nasıl :)sağol tatlım inşallah hayırlı olur :))

birsencim bir günlük bile olsa tatil iyi gelmiştir:)

özlemcim zeynep kuzuma çok geçmiş olsun mehmet hastanede zeynep hasta Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bunları hiç yaşamamış gibi devam edersiniz hayatınıza

esracım türkiz nasıl oldu bitanem

aynurcum nasılsın canım paşan nasıl görüşemiyoruz uzun zamandır

sibelcim pazar günü baba oğul gezmişler ohh ne güzel sende keyif yapmışsın sevindim senin adına:)))

tülaycım günaydın canım nasılsın selin nasıl haftasonun nasıl geçti

tülay sağol alışmaya çalışıyorum en azından kendi evim için çalışacağım el için çalışmayacağım bunun düşüncesi bile güzel

sibelcim sağol tatlım Allah cümlesine huzur versin :))

oraıs öyle tabi kendin için çalışmak ayrı konu canım .bizde iyiyiz cumadan beri izinliyim.güzel geçti eşimle balık tutmaya gittik raftinge gittik köprülü kanyonda ama selin biraz ateşlendi güzlel bir 3-4günlük tatilden sonra hastalanınca canım sıkkın. ama şimdi daha iyiymiş umaırm çıkmaz ateşi.

senin meleklerin nasıl?

geçmiş olsun seline canım ben kanyonu pek beğenmemiştim rafting yapmayada cesaret edemem zaten
tatilin iyi geçmesine sevindim selinin ateşi düşer inşallah en kısa zamanda
benimde haftasonum full ev temizleyip yerleştirmekle geçti pazar akşamıda arkadaşlar geldi ilk misafirimide ağırlaşmış oldum :))))))))))))))
kızlarda iyi canım çok şükür sabah ikiside kucağımdaydı duru pek cadı oldu ablasına kalk diye bağırıyor çok şekerlerdi zor bıraktım geldim işe akşam olsada gitsem diye bekliyorum

sağol canım.ya bende sevmedim ama serinya güzeldi.rafting yap valla bende korkarım diyordum ama olmadı.sadece yolları kötü midem altüst oldu.
bende dün halı cam koltuk aklına ne gelirse saat 1 gibi giriştim temizliğe sonrasında yemekti derken pestilim çıktı.selişnde hasta olunca zor oldu ya gece ama allah daha beterinden saklasın.

tülaycım yolu çok kötü dediğin gibi benimde midem altüst olmuştu temizlik hiç bitmiyor evde :) selinimde iyileşir annesi sıkma canını
bende çok yorgunum tatlım gözlerim kapanıyor

Gunaydın Kızlar,,,,

Uzu sure oldu sıteye bakmayalı.Umarım hersey yolundadır.Bız de aynı tas aynı hamam bı ıcraat yok.

Özlem cok gecmıs olsun canım ya.Umarım oğlus evıne zeynepte sağlıgına hemen kavusur.Her seyın caresı var.Sıkma canını lutfen.

Gulsah duru nasıl canım.Acıldımı kolu bıde nasıl dusmus kuzum yaa.

Tuba koptum sabah sabah ruyana.Bu neye ısaret acaba.Tekrar bır bulusmamı var gundemde.Sende yoğunsun anlasılan ıftar sohbetlerı fılan super.Hee bıde Bora konferans verecek ondan tedırgınım:)))Kız ne bıleyım cumle kurmaya basladı fılan denıyor ya sıtede.Bızde tık yok masallah noluyoruz dedım sıvadım kolları konusma uzmanı olana kadar okudum konuyu ama normalmıs tabıkıde.

Banucum gule gule otur zamanla daha da alısırsın bencede.

Bırsen kacamak tatıl yapmıs ohh sefan olsun canım ıyı gelmıstır.

Fılızcım 10 saat yolculuk benı cok tedırgın ettı.Daha once deneyımın var mıydı hatırlamıyorum ama ben Borayla ımkanı yok cıkamam.Doruk sevıyorsa oyalarsın yıne bır sekılde ama zor olucak anlasılan.Yeme konusuna sabır sabır dıyorum artık baska carem benımde kalmadı.Her öğün bır badıre resmen.

Nuran sen yazmıstın sanırım kemık suyunu canım.Normal kemık yapılabılır ama bence tavuk etını suyunu bekletme derım.Cok hızlı bakterı olusturduğu gerek yok. ben gunluk alıp yapıyorum ertesı gune bıle kullanmıyorum tavuğu.

Tulaycım tatıl bıttı desene.Kolay gelsın sanada.

canım dogru yapmıssın afiyetle yesin alperen kuzuda
hanzade artık corba dısında bulgur pilavı tavuk falan yiyor aslında herseyi yiyorda biraz aksi gönlünü yapmak lazım işte böle böle büyücekler

alınan cicilerinizi güle güle giyinin
tatilinizi facede gördüm süper gecmiş yine yapın inşallh
formdada eglenmişsiniz ohhh sefan olsun
patlıcanlarıda afiyetle yiyin inşallah

ahh canım heps üst üste gelmiş sıkma canını
inşallah biletide degiştirirler

özlemmm canım benim 2 cocuk oldu maraton basladı desene mehmetin küvezden cıkmasına sevindim hayırlısıylada yuvaya gelse inşallah
zeynebime de cok üzüldüm yaa geçmiş olsun
doktor dedi banada temizliğe cok dikkat edin bu ara bagırsak parazitleri arttı diye işte dikkat ediyoruz ama neyse en kısa zamanda ikiside saglıgına kavusur inşallah
sende dikkat et

güle güle otur evinde banucum
gördünmü bak kaygı ediyordun bide herseyin hayırlısı işte

tülayy gecmiş olsun seline
belki hava carpmıstır kuzuyu

incihancım nasılsın tatlım yavrun nasıl :))))))))))))))) inşallah zamanla daha çok alışırım

yağmur ilkokula başlıyor bu yıl hem çalışıp hemde derslerinle nasıl ilgilenirim bilemiyorum bu yıl önemli kızım için ilgili fedakar olmam lazım hem okulu hemde dersleri sevmesi için

çok sağol cnm
hayırlı olsun cnm yeni eviniz güle güle oturun inş
zor olmuştur evi taşımak ama sonrasında rahat edersin
kızların da sevmiş ne güzel
ağız tadıyla oturun inş

çok sağolun kızlar,inş çabucak atlatırız bugünleri,rabbimden hep sabır diliyorum halimize şükür ediyorum,daha beterinden korusun diye

nurancım nasılsın canım yiyenim nasıl
öyle valla çok stresli bir ay yaşadık ailecek sinirlerim çok bozulmuştu ama eve taşınıp yerleşince biraz daha rahat içim çünkü benim evim bitanem valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim:))))))

günaydın herkeze
dün hanzade gec yatmasına ragmen bu sabah erkenden kalktı
oynastık kahvaltı yaptı maşallah artık düzeliyor iyice 1 yarı rafadan yumurta 2 dilim peynir 3 minik parcaya sürülmüş labne 1 küçük domates
edi kuzum daha ne yesin dimi
sonra banyo yaptırdım uyuttum
bugun kaynanamla carsıya gitcez hanzadeye ve bana bayramlık alcakmıs
sasırdım 3 senedir 1 tane sormaz bile neyse
saat 2:30 da eşim bırakcak onun arabası varya artık sen sürersin dedi banada ,işte öylelikle gitcez akşamda orda kalırız teravih öncesi geliriz
ayy cumartesi son kontrol hapını içtim hala hastalanmadım gögüslerim davul gibi gerildi
ayy bi sökseydi hayırlısıyla

işte böle hatunlar

özlemcim sağol tatlım

yavruların nasıl oldu dualarım hep sizinle tatlım zeynep nasıl şimdi

Tulaycım gecmıs olsun Selıne 38 dereceyı gecmıyorsa dıstır.Zaten herseye dıs der olduk bu donemde onlar cıkınca ne haalt uydurucaz bakalım.

Bıze gelınce.....Allaha sukur ıyıyız hepimız.Iftar gezmelerı devam edıyor.Bılıyosunuz persembe kızlar bendeydı ama o zamnadan sonra hıcbırı gırmemıs.Valla zehırlemedım kımseyı.Cok guzel bır gece gecırdık.Bu hafta Semosa gıdıcez hazırlığa basladı heralde ortalıkta yok.

Bızde yavastan Boranın kıslık alısverısıne basladık.En azından sezon urunlerıne bakıyorum sureklı.Bır kazaktan baska olur bırseyı yok oğlusun.Fatura bayağı pahalıya cıkacak gıbı.Mont,bot,kazak,pantolan hersey alınacak.Cocugun yedığı helal gıydığı haram derlerdı valla doğruymus.Butun dolap sıl bastan yenılenıcek yıne.

Akşamda 8 den sonra Alp Borayı cıkardı 10 a kadar dısarda gezmısler.Banada sakınlık ve erkeksız 2 saat super geldı.Laf aramızda tabı:)))Aksamda annemde ıftardayız.Bora uyansın bı kuafor yapıp erken gıtmeyı planlıyorum tabı kendıme baska kapı bulamazsam.

Nuran canım saol olabilir epey gezdik perşembeden ebri egrçi sürekli dikkat ettim kıyafetlerini değiştirdim ama oldu ne yapalım allah daha ebterini göstermesin.ama şimdi konuştum kardeşimle iyiymiş allah a şükür

banucum valla iyiyiz hanzadede iyi ama eli hep agzında köpek dişlerinin cıkacagı yerde yaa yeni toparlanmısken birdaha hasta olmaz inşallah
valla ev senin mutlu mutlu yasa bak komsuda varmıs ne güzel sen stres yapmakta haklıydın ama gecti cok şükür

Gunaydın Kızlar,,,,

Özlem cok gecmıs olsun canım ya.Umarım oğlus evıne zeynepte sağlıgına hemen kavusur.Her seyın caresı var.Sıkma canını lutfen.

.
sağol cnm,işte olur böyle şeyler diyorum ama içim el vermiyor gülhan sütüm gidecek diye korkuyorum inş bu sefer olur da emziririm

çok sağol cnm,zaten çok dikkat ediytordum cnm anlamadım nasıl oldu,hastaneden geldiğim gün bile kalıp zeynebin biberonlarını falan kaynattım,su hazır su,yıkamadan bişey vermiyorum ne bileyim nerden kaptı iyice sinir oldum
üşütmekten de olabilirmiş netten baktım sanırım öyle oldu
çorap giymiyo hiç
ayakları buz kesiyo bazen
neyse geçer inş çabucak

Iyıyız Banucum saol hergun yenı bırsey yaparak sasırtıyor ıste bıze.Sımdı cok seker oldular yaa onlarla vakıt eğlencelı gecıyor.Okul cok onemlı canım.Ama bırsekılde yolunu bulursun.Yorulan sen olursun ama. Yağmurda okul hayatına alısık nasılsa zahmet vermez sana bence.

maşallah enerji dolu cimcimeler duruda öyle ne kadar geç yatarsa yatsın erkenden kalkıyor hanzedenin iyi olmasına çok sevindim afiyet olsun bal şeker olsun yarasın prensese
ohhh ne güzel bayramlıklarınızıda alıp güle güle giyin inşallah:)))
ne hapı içiyorsun canım

Incihan canım saolasın.38.6 canım sürekli 1-2 kere 39 oldu ama genelde 386 da kaldı.
Evet canım bencede söz doğru:)) sezon sonu ürünlerinden epey aldım indirim varya bu aralar. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip eylesin.semra hazırlık yapıyor sanırım facede öyle bir yazı görmüştüm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…