- 17 Mart 2010
- 1.571
- 1
- 38
gülhan zaten semranın face e yazdım gülhan zehirledimi yoksunuz ortalıkta diye ama cok güzel vakit gecirmişsiniz ellerine saglık semrada bizim yerimizede egleninTulaycım gecmıs olsun Selıne 38 dereceyı gecmıyorsa dıstır.Zaten herseye dıs der olduk bu donemde onlar cıkınca ne haalt uydurucaz bakalım.
Bıze gelınce.....Allaha sukur ıyıyız hepimız.Iftar gezmelerı devam edıyor.Bılıyosunuz persembe kızlar bendeydı ama o zamnadan sonra hıcbırı gırmemıs.Valla zehırlemedım kımseyı.Cok guzel bır gece gecırdık.Bu hafta Semosa gıdıcez hazırlığa basladı heralde ortalıkta yok.
Bızde yavastan Boranın kıslık alısverısıne basladık.En azından sezon urunlerıne bakıyorum sureklı.Bır kazaktan baska olur bırseyı yok oğlusun.Fatura bayağı pahalıya cıkacak gıbı.Mont,bot,kazak,pantolan hersey alınacak.Cocugun yedığı helal gıydığı haram derlerdı valla doğruymus.Butun dolap sıl bastan yenılenıcek yıne.
Akşamda 8 den sonra Alp Borayı cıkardı 10 a kadar dısarda gezmısler.Banada sakınlık ve erkeksız 2 saat super geldı.Laf aramızda tabı:)))Aksamda annemde ıftardayız.Bora uyansın bı kuafor yapıp erken gıtmeyı planlıyorum tabı kendıme baska kapı bulamazsam.
valla kıyafet konusunda haklısın bende gecen hanzadenin üstüne denedim gecen sene almıstım kaban 1 ay giymişti şimdi denedim gecen sendedn daha güzel oldu ama pantalon falan bizimde ihtiyacımız bende cıktıkca dışarı 1-2 alıyorum bişiler
aman gercekten cocuklu olmak zormus bee
ohh hazır yemek aksamada hadi şimdiden afiyet olsun