selam hatunlar a.s.
bugun sabahtan temizlikle gecti benimde ferda gibi :) dün cok üşendim bulaşiklari halletmeye..sabah yaptim..evde 3 cocuk olunca heryer heryere karişmiş
ama deger valla..cok sevindi serrosumda :)) gene uykusu geldigi halde uyumak istemedi :)) velhasil 2 saat bulaşik yikadim onlari yerine yerleştirdim..işin komik tarafi vitrinden cikardigim şeyleri tekrar yerine sigdiramadim :) koca surahi elimde kaldi
her seferinde farkli dizayn yapiyorum..oyuzden oldu herhalde..o da artik yeni yeri büfeye gecti
bugun yemek derdimde yoktu aslinda..evde tatlisina kadar yemek vardi..eşim bi arkadfasiyla iftara gidecekti..iptal oldu..bende "ben istesem 40 bahane sayarsin,arkadasinla gidiyorsun iftara" dedim :) iptal olunca iftar bana kaldi :))) marinaya gittik..cok sevdim ben orayi yaaa :))) valla bigün orda bulusalim ahali :) bi yandan deniz bi yandan kahve bi yandan ucaklar bi yandan yatlar süper :) kizcemde daha yeni uyudu..9da uyanirsa böyle olur tabi :) 22de eve geldik..hiç oturmadan oynadik yuvarlandik yerde..anca sizdi kuzucum :))) bende kahve keyfimi yapayim didim :)
yarin eşimin arkadasina iftara gidiyoruz..çarşamba günü gelenlere iade-i ziyaret yapcaz yane :))) sali-çarsambada annemlerde olcam inşaAllah..sali dayimlarda,çarsambada kanlicada iftar yapicaz inşaAllah..bugunle beraber 4gün yemek yapma derdim yok yani
cok keyfim yerinde oyuzden
DDD
esencim valla ben hülyanin tabiriyla aksam sefasi cicegi gibiyim :))) gün batinca açiyorum
enerjim artiyor
gündüzde hiç kipirdayasim gelmiyor :)) gündüz uyuyayim gece gezeyim :))) tabi türkiye'de sıkar biraz gece gezmesi
oyuzden evde harciyorum enerjimi
misafirlerin varmiş bu aksam..kolay gelsin dicem ama coktan bitmiştir işin
bol dinlen diyim bari
maşaAllah iyi çaliştin bu ramazan
ben anca regl olunca misafir kabul ettim
reglim bitiyor dolayisiyla misafir mevsiminide kapatiyorum bu ramazanlik
DD ay valla dogru diyorsunda bu serrosu birakabilcegim bi yer yok ya..belki annemlerdeyken gideriz..gerci nasil olur bilemicem..ama bende özledim valla..gerci ben türkiyedeykende pek camide teravih kilmadim..sayilidir yani..hep dedem kildirirdi bize
filizcim de bana cenesi düşük resmen :))))))))şaka bi yana bende şimdi bişey yazmiyim dimi
kisaca diyip baslarmişim gene
DD tabiki her gayr-i müslim yada yabanci bukadar saygili degildir,ama türklerle bi karşilaştirma yaparsak onlarin yüzdesi bizden fazla olur maalesef :) bununda sebebi var tabi..bizler daha iç içe yasamayi seven bi toplumuz,onlar ise daha vurdumduymaz insanlar..ay bak gene düşüyor cenem :))))) sustum valla
DD neysemmmm sen ne zaman annene gidiyordun? doruk nasil oldu?
ferdacim temizliğe vurmussun kendini
aferin kiz sana
ama hiiç kiskanmadim cünkü evim mis halde suanda
bitek yarin bi süpürcem..yada sali günü..bide su yatak odami inceden bi temizlemem lazim..oraya kimse girmiyor diye sallayip duruyorum ne zamandir
iftar meselesine gelinceeeeeeeeeeee bula bula yarinimi buldunuz
hem nerde iftar olcak? önümüzdeki 3 gün müsait degilim maaesef..ama perşembe olurdu bana :) hem eşimde iftarda olcak..he ama şöyle bi sorun var ki arabamiz yok bizim suanda..dolayisiyla pendikten baska yerede saatin gec olmasi sebebiyle gidemem
iftar yap cay iç keyif yap derken saat 10u buluyor..o saatten sonra arabasiz bi yerden gelemem..eşimde alamaz yani :S serrosta var tabi..ay yani cok masrafli oldum..planlarinizi bozmak istemem asla :) sadece imkanlarimi sayiyorum :) uyarsa cooook isterim :) ama uyamssa da bayramdan sonra hemencik bi bulusma ile telafi ederiz
sibellll demek benide atican buzluga he
canim ya
ne kadar seviyorsun beni
ama bak benim haslamam iyi olmaz
rendeleyince de tadim kaciyor :))))))) sen beni eniyisi mumyala
buzlukta cok yer kaplarim ben
p buarada ferda olmasa planlarinizdan haberimiz olmayacak hain domdom :)) basicam bigün evini göreceksin
tutkuncum ohh annecigine gitmişsin..ay bende cok özledim yaf bizim hatunu..10gün olcak be
( cok ara verdik bu sefer..bicirik nasil oldu? kiz doktor istemese de sen bi yaptirsaydin crp ve lökosit testi..yani aklima bu geliyor :S ne bileyim :S
birsencim ohhhhhhhhhh valla ben serinledim okuyunca :) süper olmus :) cok sevindim adina :) ya bu kizda öyle..babasi gelince hep tepesinde..ama sizinkiler abartmiş hepten..ama veletlerde hakli be..hergün göremiyorlarki babalarini..ay Rabbim tez zamanda her acidan coooooook daha güzel işler nasip etsin eşinede sende kuzularimda kavussun..
yav bi Allah'in kulunda özlemin teli yokmu yahuuuuuu? banada yollayin lütfen pleaseeeeeee :)
hadi hepinizi kocamanca öpüyorummmmm mucksssssssssssss