2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ya erkekler çok duyarsız bu konuda malesef bizde eşimle tartışıyoruz bazen herşeye yetişmekten yoruldum diyorum ama yapacakda birşey olmuyor malesef Allah yardımcımız olsun tatlım
dikkat et kendine ağır falan kaldırıp biryerlerini incitme tatlım kadın olmak zor malesef hem iş hem ev hem çocuklar hemde eş hepsi için parçaya bölünüyorsun ee kendimiz için ne yapıyoruz ki koşuşturmayla geçiyor bitiyor ömrümüz Allah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil en güzel huzurumuz ailemiz olsun:)) sana kolay gelsin hayatımkaydirigubbakcemile5a.s.
çok haklısın cnm bunları yapmamıza rağmen bi türlü yarananmıyorum ya ona sinir oluyorum,saygısızlaşmışım ban öyle dedi ya Allahım neyse
çekyatı çıkarmama az kalmıştı köşeyi dödüremedim ya sinir oldom geriye soktum odada yerini dğiştim böylede fena olmafı baya alan açıldı peteğin önünü kapadı ama olsdun,şimdi biraz daha düzenlemem gerek güzekl oldu valla
işleri bitireyimde kızımı gezdireyim azcık

ohhhh koolay gelsin cnm çekti :)))))

eline sağlık cnm

günaydın cnm, evet ya ztn o taraftan ne oluyosa hep sinirbozucu şeyler oluyo...

fıstık ya aferin kuzuma

cnm ben sana msn den anlatırım buraya yazdığımı sildim

aferin duru prensese

cnmmm hepimiz bu tarz şeyleri yaşıyoruz... bende çooooook yazdım topiğe, tartıştıkça soluğu burda alıyorum desem yeri...inş. düzelir aranız cnm yavs
pek koly düzelmeyecek cnm,bu sefer uzatıcam gerekmedikçe hiç konuşmıycam oyunuyla mutlu mest yaşaın

burcum bak siliyorum hemen:)

tüh ben kaçırdım
kızlar sizin msn yok bende ya,facden ekleyin olur mu
tülay senin face yoktu demi bana özelden yaz cnm olur mu arada klaflarız

çok haklısın cnm bunları yapmamıza rağmen bi türlü yarananmıyorum ya ona sinir oluyorum,saygısızlaşmışım ban öyle dedi ya Allahım neyse
çekyatı çıkarmama az kalmıştı köşeyi dödüremedim ya sinir oldom geriye soktum odada yerini dğiştim böylede fena olmafı baya alan açıldı peteğin önünü kapadı ama olsdun,şimdi biraz daha düzenlemem gerek güzekl oldu valla
işleri bitireyimde kızımı gezdireyim azcık

pek koly düzelmeyecek cnm,bu sefer uzatıcam gerekmedikçe hiç konuşmıycam oyunuyla mutlu mest yaşaın

tüh ben kaçırdım
kızlar sizin msn yok bende ya,facden ekleyin olur mu
tülay senin face yoktu demi bana özelden yaz cnm olur mu arada klaflarız

senin içinde ekleyeyim silerim hemen ben face ekleyemem tatlım buradan bak:)) senin resminide bekliyoruzopuyorumnanaktan

kızlar albüme ekldeim şimdi türbanlıyım ama pek türbanlı foto yok pc de olunca yine yüklerim

resimleri snra albümden silicem zaten bozuğuz kocişle iyice bozulmayalım
işler bitsin tekrar gelince artık

günaydın kızlar ama sabah sabah banu tülay ikilisini ve özlemle cereni görüyom

bizde kalktık çok şükür bu gece iki kere kalktı çocuklar.....bi gece bide sabah ....bölüm pörçükde olsa uyudum....sabah kuzularıma kahvatı hazırladım yediler sonrada ilaçlarını verdim....soframızı hazırladık çayımızı demledik halamı bekliyoruz...
belki gezmeye gideriz bizde

banu cnm durucuk küçük hanfendi olmuşşş maşallahhh vallaa

X