- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklısın cnm bunları yapmamıza rağmen bi türlü yarananmıyorum ya ona sinir oluyorum,saygısızlaşmışım ban öyle dedi ya Allahım neysetatlım ya erkekler çok duyarsız bu konuda malesef bizde eşimle tartışıyoruz bazen herşeye yetişmekten yoruldum diyorum ama yapacakda birşey olmuyor malesef Allah yardımcımız olsun tatlım
dikkat et kendine ağır falan kaldırıp biryerlerini incitme tatlım kadın olmak zor malesef hem iş hem ev hem çocuklar hemde eş hepsi için parçaya bölünüyorsun ee kendimiz için ne yapıyoruz ki koşuşturmayla geçiyor bitiyor ömrümüz Allah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil en güzel huzurumuz ailemiz olsun:)) sana kolay gelsin hayatımkaydirigubbakcemile5a.s.
pek koly düzelmeyecek cnm,bu sefer uzatıcam gerekmedikçe hiç konuşmıycam oyunuyla mutlu mest yaşaın
ohhhh koolay gelsin cnm çekti :)))))
eline sağlık cnm
günaydın cnm, evet ya ztn o taraftan ne oluyosa hep sinirbozucu şeyler oluyo...
fıstık ya aferin kuzuma
cnm ben sana msn den anlatırım buraya yazdığımı sildim
aferin duru prensese
cnmmm hepimiz bu tarz şeyleri yaşıyoruz... bende çooooook yazdım topiğe, tartıştıkça soluğu burda alıyorum desem yeri...inş. düzelir aranız cnm yavs
burcum bak siliyorum hemen:)
yok atmam banucum sen yarın yeni halimi canlı canlı görürsün:))
çok haklısın cnm bunları yapmamıza rağmen bi türlü yarananmıyorum ya ona sinir oluyorum,saygısızlaşmışım ban öyle dedi ya Allahım neyse
çekyatı çıkarmama az kalmıştı köşeyi dödüremedim ya sinir oldom geriye soktum odada yerini dğiştim böylede fena olmafı baya alan açıldı peteğin önünü kapadı ama olsdun,şimdi biraz daha düzenlemem gerek güzekl oldu valla
işleri bitireyimde kızımı gezdireyim azcık
pek koly düzelmeyecek cnm,bu sefer uzatıcam gerekmedikçe hiç konuşmıycam oyunuyla mutlu mest yaşaın
tüh ben kaçırdım
kızlar sizin msn yok bende ya,facden ekleyin olur mu
tülay senin face yoktu demi bana özelden yaz cnm olur mu arada klaflarız
ilgin maşallh cnm ya genç kız gibisin
sağol cnmsenin resimleri gördüm maşallah canım çok tatlısın:)))opuyorumnanaktan
HEMEN BAKIYORUM delikafadulden