2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN BıRSOM HOŞGELDıNNNNNNNNNNNNNNNN

BEN YEMEĞE GıDıYORUM cokacimcoook KISLAR AFıYETLER OLSUN GEÇ DÖNERıM BUGÜN

özlem cnm erkekler hep aynııııı yaa

ceren cnm bugün uğraşma günüüü hee

günaydın kızlar ama sabah sabah banu tülay ikilisini ve özlemle cereni görüyom

bizde kalktık çok şükür bu gece iki kere kalktı çocuklar.....bi gece bide sabah ....bölüm pörçükde olsa uyudum....sabah kuzularıma kahvatı hazırladım yediler sonrada ilaçlarını verdim....soframızı hazırladık çayımızı demledik halamı bekliyoruz...
belki gezmeye gideriz bizde

banu cnm durucuk küçük hanfendi olmuşşş maşallahhh vallaa

evet canım büyüyorlar hergeçen günopuyorumnanaktan

günaydın kızlar ama sabah sabah banu tülay ikilisini ve özlemle cereni görüyom

bizde kalktık çok şükür bu gece iki kere kalktı çocuklar.....bi gece bide sabah ....bölüm pörçükde olsa uyudum....sabah kuzularıma kahvatı hazırladım yediler sonrada ilaçlarını verdim....soframızı hazırladık çayımızı demledik halamı bekliyoruz...
belki gezmeye gideriz bizde

banu cnm durucuk küçük hanfendi olmuşşş maşallahhh vallaa
:hulya::hulya:
maşallah kzuuzlara 2 kere uyanmışar zeynep en az 10 kere kalkıyor hee
ÖZLEMCİM CANIM BAKTIM HER HALİNLE DE ÇOK HOŞSUN MAŞALLAH :nazar:
sağol cnm
GÜNAYDIN BİRSOM HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN

BEN YEMEĞE GİDİYORUM cokacimcoook KISLAR AFİYETLER OLSUN GEÇ DÖNERİM BUGÜN
afiyet olsun cnm
özlem cnm erkekler hep aynııııı yaa

ceren cnm bugün uğraşma günüüü hee
sıkıntı geldi birsen ya bi de adet günüm geldi dündü olmadım onun siniri var eşimde üstüme gelince bommmmmmakannehir
özlem ben niye görmedim albümü

arkadaş değiliz galiba hemen ekliyorum cnm kabul et

kızlar zeynebi şimdi uyuttum o uyurken işlerimi toprlayayım hemen,daha eşim,n ettiği kahvaltı masada duruyor offf
neyse özlem kaçar sonra yine kk ya damlarkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar!
ılgin maşallah Duru'ya pek yakışmış şapkası.
Beyaz Allah kolaylık versin canım umursamaz eş çok zor. ama genlerinde var adamların galiba.
Birsen oğluşların pek bi şirin çıkmışlar maşallah. senin için çok zor bir süreç oldu ama herşeye değiyorlar. Ben yine aynı şeyleri yaşayacam diye ikincisinden korkar oldum okadar istememe rağmen. keşke ikiz olsaydı diorum bazen.

off gece nerdeyse hiç uyumadım saat başı kalktı Özgü. Ben hiçbişey yediremiyom bu kıza biz ek gıdaya geçemedk bitürlü. gece kalkmasın diye iiyi geceler maması aldım uykusunda bile içmiyor. Biberon asla istemiyor. sadece meme. kaşıkla da ancak su ise ağzını açıyoor.4 gün sonra 7 ay bitecek ve ben daha düzen oturtamadım. pütürlü yapıp elimle tıkıyorum onuda çıkarıyor. haftasonu dra gidecez bakalım soracağım.
ayyy akşam eşim uçak bileti aldı haftaya Antalya yolcusuyum. Bir ay sonrayada dönüş aldı. Çok mutlu oldum. Biraz nefes almya ihtiyacım vardı. Özgü'yle yapıştık birbirimize.

haa bu arada resimler gönderilmiş kaçırdım ben. sabahtan beri elektrikler kesikti. giremdim. artık başka zaman yakalarım Öpüldünüss. ben yine bi yemek çalışmalarına başlıyım tabi yerseeee hanımefendi

merhaba kızlar!
İlgin maşallah Duru'ya pek yakışmış şapkası.
Beyaz Allah kolaylık versin canım umursamaz eş çok zor. ama genlerinde var adamların galiba.
Birsen oğluşların pek bi şirin çıkmışlar maşallah. senin için çok zor bir süreç oldu ama herşeye değiyorlar. Ben yine aynı şeyleri yaşayacam diye ikincisinden korkar oldum okadar istememe rağmen. keşke ikiz olsaydı diorum bazen.

off gece nerdeyse hiç uyumadım saat başı kalktı Özgü. Ben hiçbişey yediremiyom bu kıza biz ek gıdaya geçemedk bitürlü. gece kalkmasın diye iiyi geceler maması aldım uykusunda bile içmiyor. Biberon asla istemiyor. sadece meme. kaşıkla da ancak su ise ağzını açıyoor.4 gün sonra 7 ay bitecek ve ben daha düzen oturtamadım. pütürlü yapıp elimle tıkıyorum onuda çıkarıyor. haftasonu dra gidecez bakalım soracağım.
ayyy akşam eşim uçak bileti aldı haftaya Antalya yolcusuyum. Bir ay sonrayada dönüş aldı. Çok mutlu oldum. Biraz nefes almya ihtiyacım vardı. Özgü'yle yapıştık birbirimize.

haa bu arada resimler gönderilmiş kaçırdım ben. sabahtan beri elektrikler kesikti. giremdim. artık başka zaman yakalarım Öpüldünüss. ben yine bi yemek çalışmalarına başlıyım tabi yerseeee hanımefendi

galiba bozon cnm ,sabır dilemmekten başka çarem yok valla Allah'tan
ne güzel cnm annenler orda sanırım inan senin için mutlu oldum valla tadını çıkar
sanada kolay gelsin cnm

pc ye oturdum kalkamıyorum valla zeynep uaynacak işler kalacak yine bu sefre kaçtım

valla kızlar ikiz çok güsel ama inanın iki kat yük işte bir bakıcı şart yanında annemde olsa
ofluyoo püflüyüüü.....bide bakıcın olsa ses çıkaramaz ...ama annem sayıyoda sayıyo...
ama genede allah razı olsun babanneleri var ama bi işe yaramıyor....
kör topal ortaya çıkaracağım çocukları 1 yaşında biraz rahat edecem 2 yaşında daha iyi olur ama 3 yaşındayken tam rahat edeceğimmm ...3 yaşa ne kaldıkikaydirigubbakcemile3
senemiz geliyor işteee 3,5 ay var yok ....

kızlar bana çorba tarifi vern lütfen
yoğrtlu çorba,salçalı şehriyeli çorba,mercimek,ezogelin bunlaın dışında hep aynı şeyler yemekten bıktım valla

kız birsen öyle böyle geçiyor zaman şanslısın valla ikizler diye kurtuldun işte,hem doğumdan hem aynı şeyleri tekrar yaşamaktan bi tek maddi olarak zorlar 2 bebek birden
bende ikiz olsun çok isterdim ama olmadı ne yapalım şans işte
bu aradabıdıklar çok hoş çıkmış resimde maşallah
düzeldiler mi iyice kuzular

özlem canım tavuk çorbası,brokoli,domates,un çorbası.pirinç çorbası,erişte çorbası işkembe çorbası canımya ben saydıkların dahil genelde bunları yaaprım.istediğin olursa aralarda tarifini veririm.

BıRSOM KIS SEN ŞU ALTA TARAFA YAZI YAZIYORSUN RESıM EKLıYORSUN NERDEN YAPILıııR O YAAA :kedi:

özlem canım tavuk çorbası,brokoli,domates,un çorbası.pirinç çorbası,erişte çorbası işkembe çorbası canımya ben saydıkların dahil genelde bunları yaaprım.istediğin olursa aralarda tarifini veririm.
cnm un çorbası ve brokoliyi nasıl yapıyorsun bi anlatsana cnm ,brokoli yaptım geçen ben dahil kimse beğenmedi
BİRSOM KIS SEN ŞU ALTA TARAFA YAZI YAZIYORSUN RESİM EKLİYORSUN NERDEN YAPILİİİR O YAAA :kedi:

tatlım özel üyeler yapabiliyor onu

hıııııııııııııııııııı Öylemı ya cadıarzu bende herkes yapıo sanıyordum.....

yemekten gelen arkadaşlara afiyet olsun.
ya bu kız yine yemedi. ne yapsamda yedirsem. sütte biyere kadar yetiyor. umarım en kısa sürede alışır.

X