Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar ama sabah sabah banu tülay ikilisini ve özlemle cereni görüyom
bizde kalktık çok şükür bu gece iki kere kalktı çocuklar.....bi gece bide sabah ....bölüm pörçükde olsa uyudum....sabah kuzularıma kahvatı hazırladım yediler sonrada ilaçlarını verdim....soframızı hazırladık çayımızı demledik halamı bekliyoruz...
belki gezmeye gideriz bizde
banu cnm durucuk küçük hanfendi olmuşşş maşallahhh vallaa
:hulya::hulya:günaydın kızlar ama sabah sabah banu tülay ikilisini ve özlemle cereni görüyom
bizde kalktık çok şükür bu gece iki kere kalktı çocuklar.....bi gece bide sabah ....bölüm pörçükde olsa uyudum....sabah kuzularıma kahvatı hazırladım yediler sonrada ilaçlarını verdim....soframızı hazırladık çayımızı demledik halamı bekliyoruz...
belki gezmeye gideriz bizde
banu cnm durucuk küçük hanfendi olmuşşş maşallahhh vallaa
sağol cnmÖZLEMCİM CANIM BAKTIM HER HALİNLE DE ÇOK HOŞSUN MAŞALLAH
afiyet olsun cnmGÜNAYDIN BİRSOM HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN
BEN YEMEĞE GİDİYORUM cokacimcoook KISLAR AFİYETLER OLSUN GEÇ DÖNERİM BUGÜN
sıkıntı geldi birsen ya bi de adet günüm geldi dündü olmadım onun siniri var eşimde üstüme gelince bommmmmmakannehirözlem cnm erkekler hep aynııııı yaa
ceren cnm bugün uğraşma günüüü hee
özlem ben niye görmedim albümü
merhaba kızlar!
İlgin maşallah Duru'ya pek yakışmış şapkası.
Beyaz Allah kolaylık versin canım umursamaz eş çok zor. ama genlerinde var adamların galiba.
Birsen oğluşların pek bi şirin çıkmışlar maşallah. senin için çok zor bir süreç oldu ama herşeye değiyorlar. Ben yine aynı şeyleri yaşayacam diye ikincisinden korkar oldum okadar istememe rağmen. keşke ikiz olsaydı diorum bazen.
off gece nerdeyse hiç uyumadım saat başı kalktı Özgü. Ben hiçbişey yediremiyom bu kıza biz ek gıdaya geçemedk bitürlü. gece kalkmasın diye iiyi geceler maması aldım uykusunda bile içmiyor. Biberon asla istemiyor. sadece meme. kaşıkla da ancak su ise ağzını açıyoor.4 gün sonra 7 ay bitecek ve ben daha düzen oturtamadım. pütürlü yapıp elimle tıkıyorum onuda çıkarıyor. haftasonu dra gidecez bakalım soracağım.
ayyy akşam eşim uçak bileti aldı haftaya Antalya yolcusuyum. Bir ay sonrayada dönüş aldı. Çok mutlu oldum. Biraz nefes almya ihtiyacım vardı. Özgü'yle yapıştık birbirimize.
haa bu arada resimler gönderilmiş kaçırdım ben. sabahtan beri elektrikler kesikti. giremdim. artık başka zaman yakalarım Öpüldünüss. ben yine bi yemek çalışmalarına başlıyım tabi yerseeee hanımefendi
cnm un çorbası ve brokoliyi nasıl yapıyorsun bi anlatsana cnm ,brokoli yaptım geçen ben dahil kimse beğenmediözlem canım tavuk çorbası,brokoli,domates,un çorbası.pirinç çorbası,erişte çorbası işkembe çorbası canımya ben saydıkların dahil genelde bunları yaaprım.istediğin olursa aralarda tarifini veririm.
BİRSOM KIS SEN ŞU ALTA TARAFA YAZI YAZIYORSUN RESİM EKLİYORSUN NERDEN YAPILİİİR O YAAA :kedi:
kızlar yemek yedim geldim bende:)) herkese afiyet olsun
brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun tülaycım