2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy banucum gÜldÜrdÜn benİ manken olabİlİr valla gİyİnmeyİ pek sevmİyor:))) canım kİlosu sorun deĞİl ben zaten kİlolu olsun İstemİyorum yanİ kof kİlo.sadece persentİl doĞrusunda gİtsİn Şİmdİ bİlİyorum gİtcem dr yİne kİlo almamıŞ dİcek bİr sÜrÜ tahlİl falan fİlan sonra bİŞey yok dİcek.allaha ŞÜkÜr saĞlıklı belkİde Çok hareketlİ olduĞu İÇİn almıyor kİlo.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil içini rahat tut :))))kaydirigubbakcemile5

Yok canımya Önemlı bıŞey deĞıl sonra sÖylerım ama sıyah renk uymadı kafama ne bıleyım kahverengı koyu grı bu tÜr renklermı:)) aĞır dıyınce aklıma bıŞı gelmedı

günaydın kızlar a.s.

pınar'cım güzel bir doğum günü geçirmişsin. mutluluğun daim olsun :nazar:

sevgi'cim defne'nin iştahı yokmuş. biliyorsun bir süre önce ceylin'de öyle bir dönem geçirdi. iki gün sürdü.
inşallah sizinkide uzun sürmez. çok üzülüyor insan yemediği zaman anlıyorum seni :çok üzgünüm:

filiz paylaştığın şiir çok güzel canım. çok duygulandım.

sena'cım senin misafirine de çok kızdım :eek:klava: öyle pislik olur mu ya. tuvalet sonuçta. kaldı ki evde bir bebek var. çok ayıp çok :kızgın:

Sağol canım walla benim kız bu işi sık sık yapıyo anlamadım ya:uhm:

kızlar bende ders çalışıyorum aöf

Kolay gelsin canım başarılar dilerima.s.

ben de iki gün önce yarım muz yedirmiştim. iki gün hiç kakasını yapamadı akşama kadar ıkındı durdu yavrum. dün muz vermedim sadece armut verdim bugün daha iyi, rahat yaptı.

kolay gelsin, ben de yüksek lisansımı tamamlamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. eskiden iki kez okurdum, şimdi dört beş kez okuyorum yine de unutuyorum.

Benim yüksek lisansda yarıda kaldı tek dersim kalmıştı off yaa:çok üzgünüm:

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Biz bu sabah 11'de kalktık ailecek. Babamızda evde bugün. Tabi geç kalkınca kahvaltı et, ortalık toparla derken saat 1 oldu. Sonrada bi tiramisu yaptım yine kocişe. Defdef'in leke çözücüye basılmış çamaşırlarını yıkadım. Şimdide evi toparladım.

Az sonra pimapenciler gelicekler yine. Bi öncekilerde bi çözüm bulamadığımız için eşim bu sefer gitmiş herhangi birini bulmuş. Onlar gelip silikon çekicekler dışarıdan camlara. Bakalım inşallah bu sefer sorun çözülür.

Defdef'im de öğle uykusundan uyandı. Karnı acıkmıştı. Yine 1 kaseye yakın çorbayı içirdim. Sorunsuz içti çok şükür. Ay alışıyor heralde ya nasıl mutlu oldum hihoyyyt

Bu arada Defdef'in üst sağ taraftaki yan kesiciside çıkıcak belli. Bembeyaz kabarmış. Önler ne zaman çıkıcak anlamadım valla :uhm:

Diş buğdayını da bu cumartesi yapıyorum kısmetse. Pasta ve kurabiye siparişlerimizi dün verdik. Cumartesi 5 gibi alacağız. Kayınvalidemler, annemler ve babamın teyzesi(eşi ve kızı ile) olacak sadece. 10 kişi falan olacağız. Kek, börek falan yaparım eğleniriz ne güzel alkisalkisalkis

Güzel bir diş partisi olur inşallah canıma.s.

39.5 ateşi var şuan ömerin calpol verdik eğer düşmezse hastaneye gideceğiz

Geçmiş olsun canım umarım hemen atlatıra.s.

Günaydın kızlar, biz iyiyiz sizler nasılsınız, zıpçık a zorla kahvaltısını yedirdim, nsılda yemiycem diye inat ediyo bi görseniz, ama artık muhallebi veremiyorum çooooook ağlıyo.... :KK43:(((
varmı alternatifi olan:uhm:

Günaydın canım walla Defne de muhallebi ve kahvaltısını yemiyo tatlı şeyleri sevmiyo galiba ama şükür çorbasını seviyo onun için bende değişik sebzelerle 2-3 çeşit çorba veriyom CADIARZU

günaYDIN bende fenalardayım duru saolsun dungece 10kere uyanmıstır aglıyarak anlamadım gıttı ne derdı vardı ruyamı goruyodu dıcem ama butun gece de ruya gorulmezkı neyse sabah ben cıkmadan uyanıktı keyfı yewrındeydı gece nıye öle yaptı bılmem
bırsencım gecmıs olsun ben ateslı bebekten cok korkarım bence al gotur doktora için rahat eder en azından evde beklemekle ne olcakkı
ıncıhan sende daralmıssın bıraz galıba arada banada oluyo bebişi bırıne bırakıp cıkıp bıraz dolaş bence ıyıce kapanma eve bu sefer dahada bunalırsın
nurten neolmus defnecıge uslu cocuk buyudukce gosterıyo dişini demekkı kabızlık zor ya onlarıda anlamak lazım

benımde kulagım agrıyo imitasyon küpe takmıştım gecen gun ordan mıkrop kapmıs kulagımın arkası yuvarlak ılştıhap kaplamıs eşim baktı sabahta hafifte beze olustu illa doktora gıt dıyo ama üşenıyorum valla bu uykusuzluk fena yapıyo benı yaaakannehir
herkeze kolay gelsın opuyorum mınıklerıııııı

Geçmiş olsun canıma.s.

grnt128.jpg

teyzeleri duru büyümüş mü:))))):nazar:

Hey maşallah Duru'ya çok tatlı canım allah nazardan saklasın:nazar:a.s.

saat 1.15 randevu aldım çocuklara ,ikisinide götüreceğim

tülaycığım 2-3 saat ii sonra yine kötü

yani ilacın etkisi geçene kadar

Hayırlı haberler inşallaha.s.tekrar geçmiş olsun

Kızlar bende kızımı cumartesİ dr gÖtÜrcem.geÇen ayda 8,500 du bu ayda 8,500 evde tartı var bellİ aralıklar kİlosunu kontrol edİp yazıyorum.ama hala aynı kİloda herŞeyde yİyor ama almıyor.sanırım yakıyor benİm kız Şİmdİden formunu koruyor:)))

Seninde dediğin gibi canım sağlık daha önemli Selin gereken kilosunu gerektiği zaman alırŞeniz

Selam kızlar a.s.Nasılsınız?

Ceren Tülay Banu kolay gelsin sizlere

Tülay Banu deprem olmuş geçmiş olsuna.s.

sağolun kızlar iyiyim sizlere iyisinizdir umarım konuşmalarınza bakamadım pek

tunaydın kızlara.s.
herkescıkler ıyıdır ıns
sızlerı ve bebıslerınızı opuyorumopuyorumnanaktan

evet banucum aynen.o yüzden hafta sonlanı çok seviyorum:)) aysn cnaım merhaba nasılsın?recep nasıl?

X