Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
Pınarcım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
Filizcim belki denemişsindir ama kuru kayısıyı kaynatıp ezip versen iyi geliyo kabıza...
Masal uyuyo bugün ne sebze yapsam acaba diye düşünüyorum...
merhaba arkadaşlarrrr
pınarcığım ve sibelciğim hediyeler geldi teşk.ederiz canlar çok sağolunn
pınarcığım şimdiden mutlu yıllar
tşk.için aksam arayacaktım ama sen müsayit olmazsın diye buran yazdım siboşu ararımm artıkın
demek yanlız değilmişim. kolay gelsin sizede kızlar valla kusan çocuk zor işin kötü tarafı ek gıdaya geçene kadar kusmuyordu benim oğlum:çok üzgünüm:
pınar'cım doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle ve kızınla daha nice senelere inşallah a.s.
Pınarcım bende doğum gününü şmdiden kutlayayım cnm belki yarın giremem,sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inş.kocaman öpüyorum seni.
pınarcım yeni yaşın hayır getirsin size inşallah nice mutlu senelereeee
yarın giremeyebilirim şimdiden kutlamak istedim
Çok tşk ederim kızlar çok mutlu ettiniz beni a.s.
canım hala şu aygıtı bulamadım sinir oldum türkizinde yeni fotolarını göstercem çünküslm millet.. Amma yazmışınız heee oku oku bitmedi banu ve tülayın bu hafta pek işleri yokmuş anlaşılan :)))
tubacım senin ve annenin başı sagolsun, annenede iletirsen sevinirim.. Hayattaki en sevmedigim şey baş saglıggı dilemek heryerim sanki kilitleniyo, çogu kimseye söylemedim bile ama yapamıyorum... Allahın taktiri.. Kadıncagız çok çekmedi,nezor o aletlerle tahmin ediyorum.. Kuran-ı kerim okudum ruhunada gönderdim allah kabul etsin..
Tutkunum tempona hayranım canım ya maş. Resim he kimbilir daha ne cevherler var sende..
Bide resimleriniii çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çoooooooooooookkkkk merak ediyorum hadi yarın yükleeeee... Sonra bende eklerim şişko hallerimi sonrada zayıf hallerimizemuszemus
canım ben simbonun şu çok aparatlısından aldım memnunumkızlar ronda aldık oğluşuma meyvelerini daha rahat yedireyim diye ama pütürlü yapıyo.siz neyde püre haline getiriyorsunuz?rondoyu hangi amaçla kullanıyorsunuz.ceviz vekuru kayısıda kullananız varmı?
maşallah tatlıma kız yaşına göre çok iyi inşallah hep böyle başarılı olur aferin tatlımaaysuncum şimalcim günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız valla başım ağrıyor yine sinüzit en kötüsünden hemde
aysuncum maşallah recebime
kızlar duruyuda çıkardık akşam markete gittik hasta olacak diye ne zamadır biryere çıkarmamıştık nasılda meraklı meraklı bakıyor etrafa eve gelincede uyudu yorgunluktan :) yağmurunda bugün tiyatrosu varmış
kızlar dün yağmurlar yerli malı haftası yapmışlar annem gitmiş onu izlemeye altı kıtalık şiir vermişti öğretmeni hepsini ezberledi kuzum okuldada en uzun şiiri kızıma vermiş öğretmeni ve yağmurum çok güzel okumuş birinci seçilmiş diğer arkadaşları iki kıtalık şiirleri bile ezberleyememişler maşallah dedim gözlerim doldu kızlar :))
bu bebişler bizi mum ettihosgeldin canim. ınsallah oturtursun islerini bir an önce, hic degilse degisik bir hava gelir yasamina ve bence daha iyi olur.
ınsallah sever defdef'im. Tadi güzel gerci, rededecegini sanmiyorum.
Bazen rolde yapiyorlar canim. Mesela doruk aslinda emeklemeyi biliyor ama emeklemiyor, cünkü cok yoruluyor emeklediginde.
ınsallah sever kuzun canim.
Bende öyleyim canim, oglum erken uyuyor ve gece kalkiyor maalesef. Uyandiginda sessiz kaliyor ve uykusu dagiliyor bir süre sonra. Bende ayni anda uyanip emzirsem, sorun olmayacak ama her zaman tutturamiyoruz iste.
Off feci olmus canim. Doruk'da gecen elimdeki kaseye bir vurdu, gevsek tutmusum, muhallebi oldugu gibi yüzüme, üstüme ve haliya...nasil sinir oldum anlatamam. Ama yapacak birsey yok, bebis bunlar.
eline sağlık cnmi denicem bende :)))
maş. Kuzuma yaa pınar ne güzel uyuyo zilli
ay kağanda aynen, vura vura yere ata ata bi sürü çıngırağını halletti...
seninde başın sağolsun cnm, geçenlere aradım dahili telefon açılmadı
yiyim seni ben emiiii çikinnnn maş.
maş defdefe
afiyet olsun bebetusa,kağanda örtüyü kendine dogru cekerek oyuncagi yanina getiriyo filizzcm
hoşgeldin cnm, iş işi hayırlı olsun inş.
efferim alişe sanada kolay gelsin
keşkeeee...
kağanda aynı meyve yemezzzz
:))) cnm yapınca resmini ekle çok merak ettimmm
gez gez sen, kağana bu aralar yemiyo
maş. Kuzuya
günaydın cnm, nerelerdesin sennn bakim
afiyet olsun cnm
efferim yağmıra
cnmmm yastıklar bizdede aynı oluyo tutup üstüne çekiyo güreşiyo yastıkla, kırkpınar güreşlerine yazdırcam oğluşu :))) yastığa el ense çekerken resim ekliyim bi ara :)))
hemen 2 saniyede uzanamaz diye tahmn ettim cnm ama yanılmışım... Tutabiliyomuş sıpaman