2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar korkunç bir gece geçirdim hiç uyumadım desem yerridir çok yorgunum noldu benim bu kızıma yaaa
hiç yapamadı gaz sancısı bile olmadı bu zamana kadar son bir haftadır huy değişti kuzum

aysuncum şimalcim günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız valla başım ağrıyor yine sinüzit en kötüsünden hemde

aysuncum maşallah recebime

kızlar duruyuda çıkardık akşam markete gittik hasta olacak diye ne zamadır biryere çıkarmamıştık nasılda meraklı meraklı bakıyor etrafa eve gelincede uyudu yorgunluktan :) yağmurunda bugün tiyatrosu varmış
kızlar dün yağmurlar yerli malı haftası yapmışlar annem gitmiş onu izlemeye altı kıtalık şiir vermişti öğretmeni hepsini ezberledi kuzum okuldada en uzun şiiri kızıma vermiş öğretmeni ve yağmurum çok güzel okumuş birinci seçilmiş diğer arkadaşları iki kıtalık şiirleri bile ezberleyememişler maşallah dedim gözlerim doldu kızlar :))
ay canm ya maşallah yağmurab bi an gzölerimde canlandı ne büyük mutluku ve gurur verici,tebrik ederim seni cnmŞeniz
Hoşgeldin canım a.s.

Valla kol altı benim 5 seansta bitti. Kıl köklerin ne kadar kalın ve siyahsa o kadar çabuk bitiyor. İlk 3 seansta 2 ay aralıkla sonra geç çıktığı için 3 ay aralıkla falan gidiyosun canım a.s.
tatlım her yerini mi yaptırdın ne kadara mal oluyor şu tüylerle hiç uğraşmamak ne güzel olurdu.
iki dişimiz daha geldi alişim yan iki dişilerini çıkarıyorr
hayırlı olsun cnm incileriniz:nazar:
İyi Akşamlar Kızlar,

Ben gelmeyeli topık bıle yenılenmış yaws.Guzel paylaşımlı bol sohbetli gunler dıleğiyle.

Cok ama cok yogun 10 gun gecırdım.Ve sonunda geldim.1 hafta kayınvalıdem ve görümcem bendeydı biliyorsunuz.Bora yla doya doya vakıt gecırdıler benımde işime geldi valla.Onlar gıttı gunduz mısafır gece ayrı mısafir.Biraz önce son postayı gönderdim.

Ve işin en zor kısmı evden calışmaya başladım.Gunun 4-5 saatını alıyor.Bora uyuyor ben iş başına.Tempoya alışamadım .Ve en bombası böyle olmıycağına karar verdık esımle.Ocak 1 itibarıyle öğleden sonra akşama kadar sırkete gıtmem gerekiyor.Nasıl bır program yaparım ne ederim hıç bilmiyorum.Anlıycanız kafam cok dolu.Bir an önce annem,bakıcı,ev ve Bora yı organıze etmelıyım.

Bizde böyle bacılar.Umarım sızlerde de bı yaramazlık yoktur.Hasta olan herkese gecmış olsun.Acıl sıfalar.

Tubacım basınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah.Allah sabır ıhsan eylesın hepinıze.Söylenecek ve tesellı edıcek bırsey bulamıyorum bu noktada.

Bengıcım allah kavuştursun.Su gıbı akar insallah zaman.

Gecmışe bır göz atayım.

oyy talım kolay gelsin sana çok yorucu bir temponun işine giriyorsun
benimde işler yoğun buluşamaıycaz sanırım cnm hediyeleri ne yapsak:uhm:

kızlar korkunç bir gece geçirdim hiç uyumadım desem yerridir çok yorgunum noldu benim bu kızıma yaaa
hiç yapamadı gaz sancısı bile olmadı bu zamana kadar son bir haftadır huy değişti kuzum

ah cnm ya diş çıkarıyordur bu kadar mızmız olduğuna göre sen diş jeli kullanıyormuydun cnm bide ağrı kesici ver istersen hem rahatlatır hemse sedatif etkisi varya uyutur biraz kuzunu

esencim günaydın canım.ya bu çocuklar tümden huy değiştiriyor galiba.uykusuz kalıp bide şe gelmek o kadar kötü bişeyki.inşallah düzelir esencim.

günaydın demeyi unutmuşum günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrr
hehe bi de aklıma gelmişken sorayım geçen ay 8 kiloydu zeynep şlimdi de olsa olsa 8,5 kilo olmuştur
prima 4 numara maxi kullanıyoruz ama kak yapınca koltuk altına kadar çıkıyo çoğu sefer eşim bezi değiştierelim bu böyle olmaz diyo denemediğim bez yokki en iyisi bu geldi bana
bi numara büyüğünü alsam çok mu büyük olur kullanan var mı
ben şimdi kahvaltı sofrasını toplayayaım evi toplayayaım eşim cenazeye gitti bi tanıdıkları vefat etmiş
zeynebi yeni uyurrum kalkar 5 dk.sonra
tubacım cnm başın sağolsun tatlım ya
Allah sabır versin tüm ailene çok zor bir durum ne denir bilemiyorum hiç bir söz tesellei etmez

özlem canım günaydın.bence 5 numaraya geçme çünkü epey büyük oluyor.yeğenim 2 yaşında 5 numara almışlardı annemde selinin bezi kalmayınca kullanmış ama çok büyük olmuş. benim kızında öy kaç gündür sürekli beline kadar çıkıyor habire yıkıyoruz.ama 5 epey büyük bana göre istersen dene canım sen yiede.

Günaydın hanımlar herkesler iyidir inşa.s.

Benim kuzuda da yine başladı ya iştahsızlık off yap yap dök olduk çorbaları meyveleri:çok üzgünüm:

Bu arada gece bi ağlamayla uyandım ya kızım değil ben ağlıyorum eşim kaldırdı tabi ben rüya görüyom adam beni aldatıyo aman allah ne kötüydü kötükedihüsoallah uzak tutsun o beni uyandırdı ben ona çattım walla ohh iyi yaptım

günaydın demeyi unutmuşum günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrr
hehe bi de aklıma gelmişken sorayım geçen ay 8 kiloydu zeynep şlimdi de olsa olsa 8,5 kilo olmuştur
prima 4 numara maxi kullanıyoruz ama kak yapınca koltuk altına kadar çıkıyo çoğu sefer eşim bezi değiştierelim bu böyle olmaz diyo denemediğim bez yokki en iyisi bu geldi bana
bi numara büyüğünü alsam çok mu büyük olur kullanan var mı
ben şimdi kahvaltı sofrasını toplayayaım evi toplayayaım eşim cenazeye gitti bi tanıdıkları vefat etmiş
zeynebi yeni uyurrum kalkar 5 dk.sonra
tubacım cnm başın sağolsun tatlım ya
Allah sabır versin tüm ailene çok zor bir durum ne denir bilemiyorum hiç bir söz tesellei etmez

Günaydın canım bizimde 4 numarada öyle oluyodu şimdi 4 plus kullanıyoruz 4 ün bir büyüğü onu kullan canım muhtemelen iyi olura.s.

özlem canım günaydın.bence 5 numaraya geçme çünkü epey büyük oluyor.yeğenim 2 yaşında 5 numara almışlardı annemde selinin bezi kalmayınca kullanmış ama çok büyük olmuş. benim kızında öy kaç gündür sürekli beline kadar çıkıyor habire yıkıyoruz.ama 5 epey büyük bana göre istersen dene canım sen yiede.
tamam talım sağol
Günaydın hanımlar herkesler iyidir inşa.s.

Benim kuzuda da yine başladı ya iştahsızlık off yap yap dök olduk çorbaları meyveleri:çok üzgünüm:

Bu arada gece bi ağlamayla uyandım ya kızım değil ben ağlıyorum eşim kaldırdı tabi ben rüya görüyom adam beni aldatıyo aman allah ne kötüydü kötükedihüsoallah uzak tutsun o beni uyandırdı ben ona çattım walla ohh iyi yaptım
ilahi sende hem rüya gör hemde adama çat ne suçu var kız adamınkaydirigubbakcemile3
Günaydın canım bizimde 4 numarada öyle oluyodu şimdi 4 plus kullanıyoruz 4 ün bir büyüğü onu kullan canım muhtemelen iyi olura.s.
tmam cnm netten bi bakayım sağoasın

Spapatya canım 4 plus hangı markanın eĞer o 5 ten bıraz daha kÜÇÜkse bende alayım ya

tülaycım şimdi neteen baktım primanın 4 plusı var 9-15 kg arası içinmiş bi alalım bakalım

Günaydın Arkadaslar,

ış dilekleriniz için cok sağolun.Umarım üstesinden gelebilirim.Biz yıne oğluşla 6 kalkısını yaptık.Şimdi yerde yuvarlanıyor.Tabı max.5 dakıka surer.

Bebışlerin resimlerini gördum aralarda kocaman masallah hepsıne.Nasılda guzeller ya.

Özlemcım haklısın zaman daraldı.Görüşmeyi daha sonra yaparız inşallah.Adresını bekliyorum canım.

Ve kızlar ben artık pure vermıyorum Bora ya genelde corba hazırlıyorum içinede tam bugday ekmeyı atıyorum daha iyi yıyıyor.Tavuklu tarhana,Kıymalı sebze,ve mercımek corbası denedım.Hıcbırınde sorun cıkarmadı.Ama pureden cok sıkılmıştı.ınşallah böyle devam eder.Pütürluye zor alışıyor ama yılmıycam bu sefer.

Ve sız bebişlerin eline bırseyler veriyosunuz heralde.ışte bu noktada cok tırsıyorum.Daha Bora yokken bile bebeğimin tıkanmasından korkuyodum.Ve cesaret edemiyorum.Bır sorun olmuyor mu verdığınızde?

Kankam ev tasıyor bugun börek attım fırına termosada cay koyup götüreyim.Bi alt sokağına geliyor.Azıcık yardım edıcem.Annemde yoldaymış Bora ya geliyor.

tamam talım sağol

ilahi sende hem rüya gör hemde adama çat ne suçu var kız adamınkaydirigubbakcemile3

tmam cnm netten bi bakayım sağoasın

İyiki öattım walla arada lazım erkeklereekaydirigubbakcemile3

Spapatya canım 4 plus hangİ markanın eĞer o 5 ten bİraz daha kÜÇÜkse bende alayım ya

Prima canım

tülaycım şimdi neteen baktım primanın 4 plusı var 9-15 kg arası içinmiş bi alalım bakalım

Evet tatlım prima

beyazcım öyle tatlım büyüdükçe onların başarılarına tanık olmak çok gurur verici :))

tamam benim dediğimde 9 15 arası canımya benim kızım 8500 kilo o çok büyük geldi.sen al bir dene canım.

Günaydın Arkadaslar,

İş dilekleriniz için cok sağolun.Umarım üstesinden gelebilirim.Biz yıne oğluşla 6 kalkısını yaptık.Şimdi yerde yuvarlanıyor.Tabı max.5 dakıka surer.

Bebışlerin resimlerini gördum aralarda kocaman masallah hepsıne.Nasılda guzeller ya.

Özlemcım haklısın zaman daraldı.Görüşmeyi daha sonra yaparız inşallah.Adresını bekliyorum canım.

Ve kızlar ben artık pure vermıyorum Bora ya genelde corba hazırlıyorum içinede tam bugday ekmeyı atıyorum daha iyi yıyıyor.Tavuklu tarhana,Kıymalı sebze,ve mercımek corbası denedım.Hıcbırınde sorun cıkarmadı.Ama pureden cok sıkılmıştı.İnşallah böyle devam eder.Pütürluye zor alışıyor ama yılmıycam bu sefer.

Ve sız bebişlerin eline bırseyler veriyosunuz heralde.İşte bu noktada cok tırsıyorum.Daha Bora yokken bile bebeğimin tıkanmasından korkuyodum.Ve cesaret edemiyorum.Bır sorun olmuyor mu verdığınızde?

Kankam ev tasıyor bugun börek attım fırına termosada cay koyup götüreyim.Bi alt sokağına geliyor.Azıcık yardım edıcem.Annemde yoldaymış Bora ya geliyor.

ohh cnm iyi yapmışsın bu günlwerde insana öyle iyi geliyor ki kankanda çok sevinecektir eminim
cnm ben zeynwbe veriyoru sürekli eline bişeyler genelde oyuncaklarını yada silikon kaşığı var onu veriyorum
sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü zaten hep yanlarındayız
adresi yazıyorum cnm bende şimdi
iyi yapmışsın cnm çorbalarla bende kendimize hazırladığımız çorbalardan baharatını koymadan veriyorum cnm çünkü zeynep ona hazırladığım tuzsuz tatsuz çorba ve püreleri yemiyo hiç yoktansa bunları yesin vitamin alsdın diyorum

X