selam kızlar ...
işe başladığım için girip yazamıyorum uzun zamandır okuyamıyorum da... inşallah herşey yolundadır herkes iidir...
knk nerelerdesin hala adreslerimizi veremedik birbirimize:))
ne bilim yaa, elektrik akımı veriyor sanki vücuduna!! bırrrrkafamçokkarıştı
peki seanslara ne kadar aralıkla gidiyorsun canım? 2 ay demişsin ama,bütün seans aralıkları mı öyle? zaten benim toplam 2 ayım var yazın. ardından 2 ay kadar sonra kurban bayramı ve yaklaşık 2 ay sonra da sömestr var. o kadar. bitermi ki 4 sensta?
hayırlı olsun incileriniz canım.a.s.
Pınarcım kol altları kaç seansda bitti :uhm:
lazeriiiii benim kuzenim bütün vucuduna yaptııı kolları kaşları yüzüde dahilll çok memnunn
nişanlısı karşıladı 3000 tl tuttu düğüne kadar bitti ...cillop gibi gelin oldu
valla yemek sorunuda var hazır mamalar hariç tüm doğal yiyecekleri reddediyor.orbadan nefret durumda meyve istemiyor kitliyor ağzını aça aça bilirsen ne olcak bakalım zaten benimle uyuyor baba isyanda sabaha kadar uyumayınca adam odayı terketti.gece çığlık çığlığa bağırmalar şu an hala aykta hiç uykusu yokiyiyim tutkuncunm yaaa... aynı uyku sorunu uzun süre bizdede vardı... ama bizdeki farklı bi sorundu sürekli benimle uyumak istiyor yatağına koyunca çığlık çığlığa ağlıyordu... zorla yatağına alıştırmaya çalışıyprum... biraz daha ii bugünlerde.. yine ani uyanmalar ve çığlıkları oluyor kucağıma alınca uyuyor... bakalım nasıl atlatacağız bu sorunu tamamen...
bide yemek sorunumuz var tabi... sebzeleri şiddetle reddediyor... ve muzdan başka meyve yemiyor... napacağımı şaşırmış durumdayım...
anlıyorlar artık dimi ya söz dinliyorlar dışarı deyince tabi bizde pazara söz verdik ama mamasını yerse yoksa yokherkese iyi akşamlar kızlar
Hseni uyutyorum bu arada size bakayım dedim
okuldan sonra arkadaşıma gittim Ahsene babası baktı geldim vadi falan bu saat oldu
bugün Ahsen meyvesini yemek istememiş hiç sevmiyor meyveyi annemde yersen seni atti götürücem demiş anlamış zilli yemiş bir kase meyveyi
annemde markete götürmüş pek bi mutluydu sıpamm