2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ...
işe başladığım için girip yazamıyorum uzun zamandır okuyamıyorum da... inşallah herşey yolundadır herkes iidir...
knk nerelerdesin hala adreslerimizi veremedik birbirimize:))

Hoşgeldin canım a.s.

Valla kol altı benim 5 seansta bitti. Kıl köklerin ne kadar kalın ve siyahsa o kadar çabuk bitiyor. İlk 3 seansta 2 ay aralıkla sonra geç çıktığı için 3 ay aralıkla falan gidiyosun canım a.s.

selam kızlar ben çok yoğunum Türkiz bir haftadır uyumuyor sabaha kadar uykusuzluktan çıldırcam hergün sadece 2 saat uyuyorum.
siz naptınız

Tubacım başın sağolsun şimdi öğrendim.
Dırımcım inciler gelmiş hadi bakalım maşallah kuzulara
Pınarcım nereye kız

iyiyim tutkuncunm yaaa... aynı uyku sorunu uzun süre bizdede vardı... ama bizdeki farklı bi sorundu sürekli benimle uyumak istiyor yatağına koyunca çığlık çığlığa ağlıyordu... zorla yatağına alıştırmaya çalışıyprum... biraz daha ii bugünlerde.. yine ani uyanmalar ve çığlıkları oluyor kucağıma alınca uyuyor... bakalım nasıl atlatacağız bu sorunu tamamen...
bide yemek sorunumuz var tabi... sebzeleri şiddetle reddediyor... ve muzdan başka meyve yemiyor... napacağımı şaşırmış durumdayım...

herkese iyi akşamlar kızlar
Hseni uyutyorum bu arada size bakayım dedim
okuldan sonra arkadaşıma gittim Ahsene babası baktı geldim vadi falan bu saat oldu
bugün Ahsen meyvesini yemek istememiş hiç sevmiyor meyveyi annemde yersen seni atti götürücem demiş anlamış zilli yemiş bir kase meyveyi
annemde markete götürmüş pek bi mutluydu sıpamm

valla yemek sorunuda var hazır mamalar hariç tüm doğal yiyecekleri reddediyor.orbadan nefret durumda meyve istemiyor kitliyor ağzını aça aça bilirsen ne olcak bakalım zaten benimle uyuyor baba isyanda sabaha kadar uyumayınca adam odayı terketti.gece çığlık çığlığa bağırmalar şu an hala aykta hiç uykusu yok

anlıyorlar artık dimi ya söz dinliyorlar dışarı deyince tabi bizde pazara söz verdik ama mamasını yerse yoksa yok
okul nasıl?yakında 2010 avrupa kültür başkenti istanbul projesi için ilköğretim öğretmenlerine bir günlük seminer var mutlaka katıl tavsiye ederim.bilinen rutin seminerler gibi değil çok eğitici ve yoğun günün nasıl geçtiğini anlamazsın

uyuyun uyuyun bakalım biz ayaktayız kızım yürüteçte yorulsunda uyusun diye bekliyorum büyük mücadeleyle gece mamasıverdim azcık yedi doyduysa okadarcıkla tabi sabah 6 da kalkıcam cumartesi yine çalışıyorum pazar inşallah evdeyim.Bu arada foto yüklüycem ama yükleme diskini bulamıyorum ilk kez beni göreceksiniz kızlar hamileliğim ve şimdiki halimi göstercem.neydim ne oldum diye aslında öncekini göstersem iyi olur nasıl yaşlanmışım görüüüüüün

bu arada resim yapmaya başladım duyrulur vaktim varmı yok gece Türkiz uyumuyor bende onunla resim yapayım dedim.Biraz büyüsün aslında onun bir bebeklik portresini yapıcam bu arada bugün eşim salondaki koltuğumu yakmış ya krem rengi kocaman delik var ortada bide ne olmuş örtersin demezmi suç anca böyle bastırılır napcam şaşırdım bu adam çok sakar yaaa

slm millet.. amma yazmışınız heee oku oku bitmedi banu ve tülayın bu hafta pek işleri yokmuş anlaşılan :)))

tubacım senin ve annenin başı sagolsun, annenede iletirsen sevinirim.. hayattaki en sevmedigim şey baş saglıggı dilemek heryerim sanki kilitleniyo, çogu kimseye söylemedim bile ama yapamıyorum... allahın taktiri.. kadıncagız çok çekmedi,nezor o aletlerle tahmin ediyorum.. kuran-ı kerim okudum ruhunada gönderdim allah kabul etsin..

tutkunum tempona hayranım canım ya maş. resim he kimbilir daha ne cevherler var sende..
bide resimleriniii çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çoooooooooooookkkkk merak ediyorum hadi yarın yükleeeee... sonra bende eklerim şişko hallerimi sonrada zayıf hallerimizemuszemus

offff bende defne hanımlan ugraşıyorum hanfendiye çorba begendiremiyorum sebze yemiyo,tarhanaya nazlanıyo,yogurt çorbasını eh işte ama en güzeli yogurt çorbasını yedi... yogurduda sevdigi için ekmek dograyıp veriyorum çorbayı.. maş. pütürlü yemeyede alıştı iyi oluyo...

şimdilik böyle yarın kuzenimdeyim, cumartesi annemde,pazarda eşimin okul arkadaşına davetliyiz eşini tanıyorumda,başka ark.ve eşleride gelecekmiş nasıl gececek merak ediyorumCADIARZU..
necok geziyorum ben yaaaa:kedi: ammaaaann evden eve buda gezmemi dimi kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3

hadi kaçtım bye

kızlar yaa bi biz kaldık galiba benim oğluşun maşallahı var tam gaz devam uyumak yok emeklemeye devam diyo yaaakaydirigubbakcemile3 ya yarın erken kalkacaz eşim dayanamayıp yattı şu saatte kadar bekledi ama yapacak bişey yok oğluş uyumuyo evin içini turlayacak bıraksam ama bırakmıyom sadece odayla sınırlık kalıyo ama karıştırmadığ yer girmediği delik,kurcalamadığı çekmece yokhihoyyyt.ama ben yarın oana yapacağımı bilirim bizim paşa gece yatmak bilmez sabah kalkmak ama oğluş için planlarım var:jeyyar:

günaydın güzel mayıs annişleri ve bebişleri.opuyorumnanaktanben kapattım ben açayım bari forumu:lepi:

kızlar benim oğlan arkasını döndü yattısırnaşık şey tabi gece 3 te uyuyunca haliyle kalkmıyo ama birazdan uyandıracağım yoksa geç yatıp geç kalkıyor.

kızlar ronda aldık oğluşuma meyvelerini daha rahat yedireyim diye ama pütürlü yapıyo.siz neyde püre haline getiriyorsunuz?rondoyu hangi amaçla kullanıyorsunuz.ceviz vekuru kayısıda kullananız varmı?

gunaydın kızlar
cok guzel bır gece gecırdık oglusum gece 11 de yattı sabah bır kalktım uyuyor 6:30 da dayanamadım aldım emzırdım gogsumde sısmıs benı rahatsız edıyodu masallah bosalttı gogsu sonra uykuya devam halada uyuyor ama kızlar bırgun ıyı bırgun kotu alıstım bu tempoya bıde hergece uyurken yarım olcek dolven verıyorum
dıs agrısı olmasın dıye jeller ıse yaramıyor cunku
bugunde gunumuz var ama gıdecegımız kısı dısarda burdada felaket kar yagmıs sabah bır baktım ne yapcam bılmıyorum gıtmek ıstıyorum ama ıns hasta falan etmem oglumu

yaw taksit taksit olacak ama şunuda sormak istiyorum.ben geçenlerde yazmıştım pınarın 6-12 aylık olan sütünden aldım vanilyalı ve muzlu bu sütten yoğurt yapmak istiyorum oğluma ama vanilyalı ve muzlu olurmu sizce ve nasıl yapıcam aranızda yapan varsa tarif verebilirmi acaba.birde şuvar kızlar ananas ve kivi yedirdinizmi bebişinize? şimdiden teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…