Ay koptum ya maşallah çok şeker bunlar herkesi mum ederler muuuummkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaantoş da ağlamıyordu uyanınca ama yine de sesini duyup hemen mamasını veriyordum geri uyuyordu. ama artık geceleri uyanmıyor akşam bizle beraber yatıyor, sabah 7'de babası işe giderken uyanıyor. mamasını içip 9-10'a kadar geri uyuyoruz.:lepi:
komşuna da kibar bir dille anlat bence,sonuçta kuzumun hayatını da etkiliyor bak:1no2:
hadi oynaşın bakalımalkisalkisalkis
ayy ben uykuya çok düşkünüm çok şükür oğlumda benim gibi!! yoksa gelecek ay işe başlayacam, ne yapardım ben?? Allah yardımcınız olsun!ay aman MAŞALLLAHHH her yerde söyleme nazar değer kız bizimki eskiden saat başı uyanıyodu şimdi 2 saatte bir uyanıyo ona şükrediyoruz saat 8 den sonrada uyku muyku kalmıyo bizim velette çok zor yaa gövsüme almadanda tekrar uyumuyo üstelik geceleri 5 dk da olsa illa emecekmafoldumben bazen hala saatte bir yarım saatte bir uyanıyoda sabahları sarhoş gibi oluyorumkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
aynen öyle yaa,canavar:)))Ay koptum ya maşallah çok şeker bunlar herkesi mum ederler muuuummkaydirigubbakcemile3
anladım pınarım. ama alışsın artık yavaş yavaş. komşun da iyi bir insansa anlar senia.sMaşallah oğluşuma aman söyleme valla herkese. Biz teyzeleriyiz nazarımız değmez de başkaları bilmesin a.s.
Bizim Defdef'in odası biraz uzak telsiz falanda almadım o yüzden duyamıyorum. Du bakalım şu hafta bitsinde hafta başında bi deneyeceğim tekrar odasını. Hafta sonu da komşumu görünce dediğin gibi kibar bi dille anlatayım derdimi. Neticede onunda bebeği var anlar halimden a.s
Ay yarım saatte canımı çıkardı zilli ya. Beni yatırıp tepeme çıkıyor. Üstümde dolanıyor sürekli. Sonra memeye gelip aç diyor bana kaydirigubbakcemile3
Ya karnım tok ama canım bişiler istiyor ne yapsam bilemedim. Gerçi şimdi Defdef'i bırakıp mutfağa da gidemem bişey yapmaya ama cornflakes falan mı yesem oyyyy :uhm:
Yarın sabahta eşim işe giderken anneme bırakacak beni erkenden 6,5 gibi. Annemde yatağımızı hazırlıyo. Hemen uyuyoruz 9'a kadar. Sonrada kalkıp kahvaltımızı yapıyoruz. İyi oluyo öyle. Öğlende 12'de epilasyona gideceğim özel bölge için. İkinci seans olacak. 2 ay daha rahat ederim sonra zemuszemus
Benim kuzum su içmeyeyenlerden zorla ne kdar içerse vermeye çalışıyorummafoldumben
Canım ya bende balkabağı pişircem ama nasıl pişirebilirim bilmiyorum daha önce kendimize de yapmadığım için bilmiyorum nasıl yaptın ya tarifini verirsen sevinirima.s.
slm kızlar a.s.
herkesler iyidir umarim..
anneannemin vefat haberini sanirim hülya haber vermiş sizlere..cok teşekkürler hülyacim a.s.
başsagliği dileyen tüm arkadaslara,özellikle telefonla arayip bizzat başsagliği dileyen hülyama,semrosuma,banucuma ve pinarima cok cok teşekkür ederim..
Allah veriyor gercekten sabrini..önceden cok kötü olurum diye düşünürdüm..ama gercekten Rabbim veriyor..yoksa herhalde kimse yasayamaz bi acidan sonra..
ben annemdeyim..saliya kadar felan burda kalcam inşaAllah..
annem belli etmiiyor ama ciddi sarsildi..oglumu kaybettim çok aciydi ama annede cok aciymiş,cok farkliymiş dedi..ona destek oluyorum..tabi en büyük destegi serros veriyor o bücürük haliyle..
böyle işte..devir daim dünyasi..biri doguyor biri ölüyor felan filan..
Rabbim cümlemize kalan ömrümüzde sagli afiyet huzur afiyet versin inşaAllah..
hepinizi ve tüm kuzucuklari ayri ayri kocaman öptüm..Rabbime emanetsiniz..paiii
bu arada kabaklı irmik tatlısınıntarifini banada verirseniz bende oğluşuma yapayım.hihoyyyt
yaa bir gün girmedim ne kadar çok konuşmuşsunuz, okuyayım dedim ama olmayacak sanırım! Allah muhabbetinizi artırsın bacılarzemuszemus
sabah komşum doktora giderken kızını bana bıraktı. Kaantoşumdan 2,5 ay büyük. ee elimde 2 velet olunca kıpırdayamadım bile yerimden!! bide ikisi de akıllı kuzuların haa, bide yaramaz olsalardı napardım bilmiyorum!! kahvaltımı yapışımı görseydiniz:)) birini mama sandalyesine bağladım, diğerini örümceğe koydum, şipşak hallettim. mutfağımı bile toplayamadım:)) öğlene balık pişirdim,çok yemişiz, böylece akşam yemeğinden de yırttım:)) öğleden sonra da komşuya kahveye indim. eve gelince de bi portakallı tarçınlı birkurabiye attım hemen fırına çayın,kahvenin yanında iyi oluyor. kavanoza doldurunca uzun süre bayatlamıyor.
bir de size bakiim dedim. face'den ürünlerimi topladım. şimdi gidip geri mutfağı toplayacam ve dağğğ gibi çamaşırım var!! topla,katla yerleştir bıktım yaaa!!!
Bende yemeğimi yedim, mutfağımı toparladım, kayınbiraderime de ekmek arası yaptım, salona bi geldim ki benim kuzu yerde uyumuş. Anam bugün uykucu şirin oldu çıktı bu kız :uhm: Bizi bu gece uyutmayacak gibime geliyor ama bakalım :uhm:
Eşimde ofise gitti. Gelir 1-2 saate. Bende oturayım bari tv izleyeyim. Defdef'in de bugün yemekleri iyice şaştı valla fisfisfis Uyansın da meyvesini vereyim bari. Yoğurdu da bi araya sıkıştırıveririm artık :bbo:
Tuba'cım hoşgeldin tatlım. Dediğin gibi yüce mevlam acının ardından sabrını da veriyor. Bende çok genç yaştaki dayımı kaybedince bu acı ile yaşanmaz demiştim ama insanoğlu alışıveriyor. Ne mutluki Serroş anneciğinin en büyük tesellisidir bu zamanlarda. Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin a.s.
kızlar,benim tembel oğluşumda daha emeklemeye dair bir kıpırtı bile yok,sadece dönüyor fırfır. bende yardımcı olsun diye emekleme arkadaşım diye bir oyuncak aldım playskool'dan. kanatlarını çırparak müzik çalan ve yürüyen bir kelebek var. bazen duruyor, normalde bebeğin onu gidip almaya çalışması lazım ki bebek ona dokunur dokunmaz yeniden hareket etmeye başlıyor. arkasından gitmeye teşvik etsin diye. ama benim akıllı oğlum napıyor?? kanadından tutuyor kelebeği, zavallı hayvancık onun ellerinde bağrınıp duruyor. yani oğluma emeklemeyi öğreteceği yerde, oğlum ona oturmayı öğretiyor, beraber oturuyorlar yerde:roflol::roflol: gülmekten öldüm hallerine yaa!:roflol: bide sıpanın kendi de gülüyor elinde çırpınan kelebeğesırnaşık şey
Babasıda camlardan soğuk gelmesin diye minderlerden set örmüş kuzucuğuna a.s.
Seninde başın sağolsun canım a.s.
Ay yerim ben onu ya dertli dertlide arkasından bakarmış a.s.
Afiyet olsun canım a.s.
Ya bende 6.ayda başlayacaktım odasında yatırmaya. Hatta 2-3 kez yatırdım ama gece uyanınca ağlamadığı için kendi kendine oynarken uykusu açıldı bizimkinin. Sonra 1-2 gece bizi öyle ayağa dikince aldık yine odaya. Sonra tekrar başlayalım dedik bu diş meselesi çıktı. Çok sık uyanmaya başladı. Hadiii bu sefer yanımızda yatırır olduk genelde. Şimdi yine iyi bi dönemdeyiz koyayım diyorum ama bu seferde Defne'nin odası yan dairedeki komşumun çılgın ve asabi kızıyla yanyana. Kız hem gece 12'lere kadar uyumuyor sürekli bi ağlama halinde hemde 11 aylık kardeşini de rahat bırakmayıp ağlatıyor. Tabi tüm ses Defne'nin odasında. Ne yapıcam bilmiyorum. Komşumda çok yi insan şimdi bişey diyip kırmak istemiyorum da :çok üzgünüm:
ayy ben uykuya çok düşkünüm çok şükür oğlumda benim gibi!! yoksa gelecek ay işe başlayacam, ne yapardım ben?? Allah yardımcınız olsun!
aynen öyle yaa,canavar:)))
anladım pınarım. ama alışsın artık yavaş yavaş. komşun da iyi bir insansa anlar senia.s
lazer epilasyon mu canım? bende yaza düşünüyorum ama:uhm:
Kolay birsey canim. Bal kabagini yikadiktan sonra küp küp dogruyorum. Yaklasik olarak, Dorugun corba kasesinin yarisi kadar bir ölcüde. Ondan sonra tencereye koyup orta hararette, kabaklar yumusayincaya kadar hasliyorum. Icine iki cay kasigi irmik ilave ediyorum. Irmigi kabaklar biraz pistikten sonra ekliyorum. Bir süre böyle pisirdikten sonra, suyunu tamamen cekmeden ocaktan aliyorum. Icine biraz üzüm pekmezi, azicikta yag(kolza yagi kullaniyorum Doruk icin.) ekliyorum. Bu arada genelde rondodan geciriyordum ama bugün catalla ezmistim. Pütürlü kalmisti ve Doruk cok sevmesine ragmen, pütürlerden rahatsiz oldu pek istahli yemedi. Son olarak bazen icine ezilmis cevizde katiyorum.
Tüylerim diken diken oldu, Anne acisi agir olmali. Allah Annecigine sabir versin Tuba'cigim.
Yukariya yazdim Aynur'cugum.
Himm tarifi bende aldim ama hamur islerini 2 aydir biraktigim icin, ancak yeni yilda annemlerde deneyebilirim.:kedi:
Insallah gece rahatsizlik vermez kuzu.
Benim oglumda bu aralar tembeller kervanindan. Yere debelensin diye serdigim örtünün kenarlarina oyuncaklar birakiyorum gidip alsin diye. Normalinde yuvarlana yuvarlana ya da sürünerek gidip aliyordu. Artik ya benden istiyor, ya da örtüyü kendine dogru cekerek oyuncagi yanina getiriyor. Kurnaz sipazemuszemus
Ne kadar masumsun senzemuszemus
Canim söylesende, kadincagizin yapacagi pek birsey yoktur. Kendiside hosnut degildir bu durumdan. Allah kimseye arsiz cocuk vermesin, cok zor. Bir tane de bizim üst katta var öyle. Ama belki odasinin yerini falan degistirir. Yani degistirmesi gerekir bence.
İyi Akşamlar Kızlar,
Ben gelmeyeli topık bıle yenılenmış yaws.Guzel paylaşımlı bol sohbetli gunler dıleğiyle.
Cok ama cok yogun 10 gun gecırdım.Ve sonunda geldim.1 hafta kayınvalıdem ve görümcem bendeydı biliyorsunuz.Bora yla doya doya vakıt gecırdıler benımde işime geldi valla.Onlar gıttı gunduz mısafır gece ayrı mısafir.Biraz önce son postayı gönderdim.
Ve işin en zor kısmı evden calışmaya başladım.Gunun 4-5 saatını alıyor.Bora uyuyor ben iş başına.Tempoya alışamadım .Ve en bombası böyle olmıycağına karar verdık esımle.Ocak 1 itibarıyle öğleden sonra akşama kadar sırkete gıtmem gerekiyor.Nasıl bır program yaparım ne ederim hıç bilmiyorum.Anlıycanız kafam cok dolu.Bir an önce annem,bakıcı,ev ve Bora yı organıze etmelıyım.
Bizde böyle bacılar.Umarım sızlerde de bı yaramazlık yoktur.Hasta olan herkese gecmış olsun.Acıl sıfalar.
Tubacım basınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah.Allah sabır ıhsan eylesın hepinıze.Söylenecek ve tesellı edıcek bırsey bulamıyorum bu noktada.
Bengıcım allah kavuştursun.Su gıbı akar insallah zaman.
Gecmışe bır göz atayım.
dene canım tavsiye ederim:))Kolay birsey canim. Bal kabagini yikadiktan sonra küp küp dogruyorum. Yaklasik olarak, Dorugun corba kasesinin yarisi kadar bir ölcüde. Ondan sonra tencereye koyup orta hararette, kabaklar yumusayincaya kadar hasliyorum. Icine iki cay kasigi irmik ilave ediyorum. Irmigi kabaklar biraz pistikten sonra ekliyorum. Bir süre böyle pisirdikten sonra, suyunu tamamen cekmeden ocaktan aliyorum. Icine biraz üzüm pekmezi, azicikta yag(kolza yagi kullaniyorum Doruk icin.) ekliyorum. Bu arada genelde rondodan geciriyordum ama bugün catalla ezmistim. Pütürlü kalmisti ve Doruk cok sevmesine ragmen, pütürlerden rahatsiz oldu pek istahli yemedi. Son olarak bazen icine ezilmis cevizde katiyorum.
Himm tarifi bende aldim ama hamur islerini 2 aydir biraktigim icin, ancak yeni yilda annemlerde deneyebilirim.:kedi:
Benim oglumda bu aralar tembeller kervanindan. Yere debelensin diye serdigim örtünün kenarlarina oyuncaklar birakiyorum gidip alsin diye. Normalinde yuvarlana yuvarlana ya da sürünerek gidip aliyordu. Artik ya benden istiyor, ya da örtüyü kendine dogru cekerek oyuncagi yanina getiriyor. Kurnaz sipazemuszemus
kolay gelsin canım,işin çok zor! 15 ocakta bende başlıyorum artık işe. off çok zor gelicek( hele bide oğlumu bakıcıya bırakmak var ya... aklım ve kalbim burda kalıcak:çok üzgünüm:İyi Akşamlar Kızlar,
Ben gelmeyeli topık bıle yenılenmış yaws.Guzel paylaşımlı bol sohbetli gunler dıleğiyle.
Cok ama cok yogun 10 gun gecırdım.Ve sonunda geldim.1 hafta kayınvalıdem ve görümcem bendeydı biliyorsunuz.Bora yla doya doya vakıt gecırdıler benımde işime geldi valla.Onlar gıttı gunduz mısafır gece ayrı mısafir.Biraz önce son postayı gönderdim.
Ve işin en zor kısmı evden calışmaya başladım.Gunun 4-5 saatını alıyor.Bora uyuyor ben iş başına.Tempoya alışamadım .Ve en bombası böyle olmıycağına karar verdık esımle.Ocak 1 itibarıyle öğleden sonra akşama kadar sırkete gıtmem gerekiyor.Nasıl bır program yaparım ne ederim hıç bilmiyorum.Anlıycanız kafam cok dolu.Bir an önce annem,bakıcı,ev ve Bora yı organıze etmelıyım.
Bizde böyle bacılar.Umarım sızlerde de bı yaramazlık yoktur.Hasta olan herkese gecmış olsun.Acıl sıfalar.
Tubacım basınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah.Allah sabır ıhsan eylesın hepinıze.Söylenecek ve tesellı edıcek bırsey bulamıyorum bu noktada.
Bengıcım allah kavuştursun.Su gıbı akar insallah zaman.
Gecmışe bır göz atayım.
bende bıyık ve çeneye başlamıştım ama hamile kalınca yarım kaldı. Afşin'de yok yapan yer ama Tarsus'a gidince düşünüyorum. tabi korkuyorum:1ninca: bıyıkta bile bi garip oluyodum kii aşağı bölgeleri düşünemiyorum bileakannehir:1no2:Evet canım çok iyi insandır anlayışla karşılarda aşağıda Filiz'in yazdığı gibi elinden birşey gelirse tabi CADIARZU
Lazer epilasyon canım. Kol altım hamilelikten önce bitmişti. Şimdi özel bölgeye başladım. O bitince yarım bacak yaptırıp toptan kurtulacağım inşallah zemuszemus
.
dene canım tavsiye ederim:))
benim oğluş dönerek gidiyor her yere ama daha tam olarak desteksiz oturamıyor bile
kolay gelsin canım,işin çok zor! 15 ocakta bende başlıyorum artık işe. off çok zor gelicek( hele bide oğlumu bakıcıya bırakmak var ya... aklım ve kalbim burda kalıcak:çok üzgünüm:
bende bıyık ve çeneye başlamıştım ama hamile kalınca yarım kaldı. Afşin'de yok yapan yer ama Tarsus'a gidince düşünüyorum. tabi korkuyorum:1ninca: bıyıkta bile bi garip oluyodum kii aşağı bölgeleri düşünemiyorum bileakannehir:1no2:
Kolay birsey canim. Bal kabagini yikadiktan sonra küp küp dogruyorum. Yaklasik olarak, Dorugun corba kasesinin yarisi kadar bir ölcüde. Ondan sonra tencereye koyup orta hararette, kabaklar yumusayincaya kadar hasliyorum. Icine iki cay kasigi irmik ilave ediyorum. Irmigi kabaklar biraz pistikten sonra ekliyorum. Bir süre böyle pisirdikten sonra, suyunu tamamen cekmeden ocaktan aliyorum. Icine biraz üzüm pekmezi, azicikta yag(kolza yagi kullaniyorum Doruk icin.) ekliyorum. Bu arada genelde rondodan geciriyordum ama bugün catalla ezmistim. Pütürlü kalmisti ve Doruk cok sevmesine ragmen, pütürlerden rahatsiz oldu pek istahli yemedi. Son olarak bazen icine ezilmis cevizde katiyorum.
iki dişimiz daha geldi alişim yan iki dişilerini çıkarıyorr
Yok kız korkulacak gibi değil. 8 dk sürmüştü benim geçen sefer. Ağdanın 100'de 10'u acısı var valla sonra 2 ay rahatsın zemuszemus
Canım bu kadar kısa ve fazla acısız oluyosa bende düşüneyim şu lazeri kol altlarıyla başlarım en azındanCADIARZU
ne bilim yaa, elektrik akımı veriyor sanki vücuduna!! bırrrrkafamçokkarıştıYok kız korkulacak gibi değil. 8 dk sürmüştü benim geçen sefer. Ağdanın 100'de 10'u acısı var valla sonra 2 ay rahatsın zemuszemus
iki dişimiz daha geldi alişim yan iki dişilerini çıkarıyorr
Hele koltuk altı 5 dk bile sürmüyor. O hiç acısız yani düşün a.s.