2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın aynurcum
gec yatmıssın galıba ama erkencısın bugun
cnm ben rondo kullanmıyorum sebze yemıyor ama yaparsam tel suzgec kullanıyorum
ben dun kahvaltısına cekılmıs cevız ekledım

yaw taksit taksit olacak ama şunuda sormak istiyorum.ben geçenlerde yazmıştım pınarın 6-12 aylık olan sütünden aldım vanilyalı ve muzlu bu sütten yoğurt yapmak istiyorum oğluma ama vanilyalı ve muzlu olurmu sizce ve nasıl yapıcam aranızda yapan varsa tarif verebilirmi acaba.birde şuvar kızlar ananas ve kivi yedirdinizmi bebişinize? şimdiden teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan

cnm ben denedım ama guzel olmadı normal kutu sutle yapmak daha ıyı

pınarla kahvaltı ve muhallebı hazırlayabılırsın

gunaydın kızlar
cok guzel bır gece gecırdık oglusum gece 11 de yattı sabah bır kalktım uyuyor 6:30 da dayanamadım aldım emzırdım gogsumde sısmıs benı rahatsız edıyodu masallah bosalttı gogsu sonra uykuya devam halada uyuyor ama kızlar bırgun ıyı bırgun kotu alıstım bu tempoya bıde hergece uyurken yarım olcek dolven verıyorum
dıs agrısı olmasın dıye jeller ıse yaramıyor cunku
bugunde gunumuz var ama gıdecegımız kısı dısarda burdada felaket kar yagmıs sabah bır baktım ne yapcam bılmıyorum gıtmek ıstıyorum ama ıns hasta falan etmem oglumu

günaydın aysuncum,negüzel karlı bi sabaha uyanmışsın bende burdada kar yağmışmı acaba diye hemen pencereden bi bakıyorum ama yok malesef burdada acayip soğuk var tabi orayla kıyaslanamaz bile değilmikaydirigubbakcemile3. bu arada iyi gezmeler aysuncum eğer gidebileceksen git sanada değişiklik olur.

gunaydın aynurcum
gec yatmıssın galıba ama erkencısın bugun
cnm ben rondo kullanmıyorum sebze yemıyor ama yaparsam tel suzgec kullanıyorum
ben dun kahvaltısına cekılmıs cevız ekledım
ewt canım babamızı işe uğurladım çamaşırım vardı onlarıda makinaya attım.şimdide ne yemek yapsam diye düşünüyorum.teşekkürler canım ozamn bende muhallebi yapayımda yesin.dün buhar makinasında patates havuç ve domatesi haşladık ezip şu kavanoz mama kabına koydum ilk defa deneyeceğim bakalım yiyecekmi benim oğluş:emir_bebek:

aysuncum şimalcim günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız valla başım ağrıyor yine sinüzit en kötüsünden hemde

aysuncum maşallah recebime

kızlar duruyuda çıkardık akşam markete gittik hasta olacak diye ne zamadır biryere çıkarmamıştık nasılda meraklı meraklı bakıyor etrafa eve gelincede uyudu yorgunluktan :) yağmurunda bugün tiyatrosu varmış
kızlar dün yağmurlar yerli malı haftası yapmışlar annem gitmiş onu izlemeye altı kıtalık şiir vermişti öğretmeni hepsini ezberledi kuzum okuldada en uzun şiiri kızıma vermiş öğretmeni ve yağmurum çok güzel okumuş birinci seçilmiş diğer arkadaşları iki kıtalık şiirleri bile ezberleyememişler maşallah dedim gözlerim doldu kızlar :))

tubacım Allah sabrını veriyor tatlım dediğin gibi hepimiz için tek gerçek tatlım serroşda annenin en büyük destekçisi moral kaynağıdır ne güzel

birsencim dişleriniz hayırlı olsun tatlım

nurtencim dün tülayla döktürdük kkya işi falan unuttum canım:)

pınarcım maşallah defneme masum prenses nede güzel uyumuş

mimaresra hoşgeldin canım ne zamandır girememiştin iyisin umarım bebişin nasıl

hatırlayamadıklarım varsa affola kızlar

Kızlar günaydın, ay kağan beni çıldırttı sabah sabah, ne güzel mis gibi kahvaltı hazırladım , tam yediricem bide peçete alayım silmek için dedim, tabağı kağandan uzaklaştırdım, koşa koşa peçete aldım geldim derken ne göreyim bizim sıpaman sen tut kaseyi elinde salla, koltuğum , yer, kendisi hep kahvaltı olmuş.... kasenin içinde 4te 1 i duruyordu aldım elinden bunu yedireyim bar dedim, onuda yemedi, 3 kaşık yedi sadece onuda ağzına tıktım, onlardada tıkanır gibi yaptı zaten... ııııııııııııııııııııııııııııııııı diye bağırdı durdu... kızdım ona kötü anne lucam görürsün sen dedim, şimdi koydum yere bana bakıy masum masum...

GÜnaydın kızlar..maŞahllah banucum yaĞmura ınŞallah hep bÖyle gıder. Burcu valla yakınlarında hıÇbırŞey bulundurma.benım kızda tv sehpasını Çekemcelerını aÇıp kapatıyor.bende yastık falan koyuyordum dÜn bır baktım yastıĞı almıŞ yan tarafa atmıŞ yıne Çekmecelerde:)) bu arada benım kuzumda kahvaltısını yemed,ı bu sabah 3 kaŞık zorla yedırdım:KK43:((

burcucum tülaycım günaydın kızlar :)

kağanım yapmış yaramazlığı sonrada masum masum bakıyormu annesine kıyamam tatlıma

tülaycım bu ara iştahları azaldı bebişlerin dişlerinden sanırım selinime bak maşallah

evet banucumya iştahı fazla yok selin in.banucum valla halı örtüsü örtmüştüm halının altlarınada kıvırdım hani açıpta halıya dokunmasın diye.ben mutfaktayken örtüyü halının altından çıkarmış halının üzerini epey açmış halının üstüne yatmış.

İyi Akşamlar Kızlar,

Ben gelmeyeli topık bıle yenılenmış yaws.Guzel paylaşımlı bol sohbetli gunler dıleğiyle.

Cok ama cok yogun 10 gun gecırdım.Ve sonunda geldim.1 hafta kayınvalıdem ve görümcem bendeydı biliyorsunuz.Bora yla doya doya vakıt gecırdıler benımde işime geldi valla.Onlar gıttı gunduz mısafır gece ayrı mısafir.Biraz önce son postayı gönderdim.

Ve işin en zor kısmı evden calışmaya başladım.Gunun 4-5 saatını alıyor.Bora uyuyor ben iş başına.Tempoya alışamadım .Ve en bombası böyle olmıycağına karar verdık esımle.Ocak 1 itibarıyle öğleden sonra akşama kadar sırkete gıtmem gerekiyor.Nasıl bır program yaparım ne ederim hıç bilmiyorum.Anlıycanız kafam cok dolu.Bir an önce annem,bakıcı,ev ve Bora yı organıze etmelıyım.

Bizde böyle bacılar.Umarım sızlerde de bı yaramazlık yoktur.Hasta olan herkese gecmış olsun.Acıl sıfalar.

Tubacım basınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah.Allah sabır ıhsan eylesın hepinıze.Söylenecek ve tesellı edıcek bırsey bulamıyorum bu noktada.

Bengıcım allah kavuştursun.Su gıbı akar insallah zaman.

Gecmışe bır göz atayım.

Hosgeldin canim. Insallah oturtursun islerini bir an önce, hic degilse degisik bir hava gelir yasamina ve bence daha iyi olur.

Evet canım çok iyi insandır anlayışla karşılarda aşağıda Filiz'in yazdığı gibi elinden birşey gelirse tabi CADIARZU

Lazer epilasyon canım. Kol altım hamilelikten önce bitmişti. Şimdi özel bölgeye başladım. O bitince yarım bacak yaptırıp toptan kurtulacağım inşallah zemuszemus

Sağolasın canım a.s. Bal kabağı tarifini bende deneyeyim belki sever Defdef hanım a.s.

Dediğin doğru canım kadıncağızda memnun değil kızının böyle olmasından tabi ama belki bi çare bulur CADIARZU

Canım hoşgeldin a.s. Yoğun günler geçirmişsin neyse geçmiş gitmiş çok şükür a.s.

Oooo evden idare zor tabi. İnşallah Bora paşam huysuzluk yapmazda işyerinde halledersin kolayca işlerini a.s.

Insallah sever Defdef'im. Tadi güzel gerci, rededecegini sanmiyorum.

dene canım tavsiye ederim:))
benim oğluş dönerek gidiyor her yere ama daha tam olarak desteksiz oturamıyor bile:KK43:

kolay gelsin canım,işin çok zor! 15 ocakta bende başlıyorum artık işe. off çok zor gelicek:KK43:( hele bide oğlumu bakıcıya bırakmak var ya... aklım ve kalbim burda kalıcak:çok üzgünüm:

bende bıyık ve çeneye başlamıştım ama hamile kalınca yarım kaldı. Afşin'de yok yapan yer ama Tarsus'a gidince düşünüyorum. tabi korkuyorum:1ninca: bıyıkta bile bi garip oluyodum kii aşağı bölgeleri düşünemiyorum bileakannehir:1no2:

Bazen rolde yapiyorlar canim. Mesela Doruk aslinda emeklemeyi biliyor ama emeklemiyor, cünkü cok yoruluyor emeklediginde.

Teşekkür ederiz canımopuyorumnanaktan inşallah kuzum da severa.s.

Insallah sever kuzun canim.

selam kızlar ben çok yoğunum Türkiz bir haftadır uyumuyor sabaha kadar uykusuzluktan çıldırcam hergün sadece 2 saat uyuyorum.
siz naptınız

Bende öyleyim canim, oglum erken uyuyor ve gece kalkiyor maalesef. Uyandiginda sessiz kaliyor ve uykusu dagiliyor bir süre sonra. Bende ayni anda uyanip emzirsem, sorun olmayacak ama her zaman tutturamiyoruz iste.

Kızlar günaydın, ay kağan beni çıldırttı sabah sabah, ne güzel mis gibi kahvaltı hazırladım , tam yediricem bide peçete alayım silmek için dedim, tabağı kağandan uzaklaştırdım, koşa koşa peçete aldım geldim derken ne göreyim bizim sıpaman sen tut kaseyi elinde salla, koltuğum , yer, kendisi hep kahvaltı olmuş.... kasenin içinde 4te 1 i duruyordu aldım elinden bunu yedireyim bar dedim, onuda yemedi, 3 kaşık yedi sadece onuda ağzına tıktım, onlardada tıkanır gibi yaptı zaten... ııııııııııııııııııııııııııııııııı diye bağırdı durdu... kızdım ona kötü anne lucam görürsün sen dedim, şimdi koydum yere bana bakıy masum masum...

Off feci olmus canim. Doruk'da gecen elimdeki kaseye bir vurdu, gevsek tutmusum, muhallebi oldugu gibi yüzüme, üstüme ve haliya...Nasil sinir oldum anlatamam. Ama yapacak birsey yok, bebis bunlar.

evet banucumya iştahı fazla yok selin in.banucum valla halı örtüsü örtmüştüm halının altlarınada kıvırdım hani açıpta halıya dokunmasın diye.ben mutfaktayken örtüyü halının altından çıkarmış halının üzerini epey açmış halının üstüne yatmış.

:emir_bebek: şirinem benim ya tatlımı öp benim için annesi cimcimeye bak sen:))

1bardak şeker
1 margarin(oda ısısında)
4 yumurta
5 bardak un
1 portakal kabuğu rendesi
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı kuru üzüm
1 kab. tozu
1 tatlı kaşığı tarçın.

üzerinede pudra şekeri ve tarçın serpebilirsin.

kalori ve lezzet bombası!:))

resmini çektim, eklerim birazdan ben bi saattir gülüyom hallerine:))) bazen elinden kaçırıyor, bu sefer de arkasından bakıp ağlıyor:roflol:
eline sağlık cnmi denicem bende :)))
Babasıda camlardan soğuk gelmesin diye minderlerden set örmüş kuzucuğuna a.s.

img3975hu.jpg

maş. kuzuma yaa pınar ne güzel uyuyo zilli

yok kız öyle kırılıacak bişey değil. yoksa benim oğlum 4 aylıkken çıngıraklarını kırmaya başlamış bir veletus:))

benim kuzu da kendi kendine uyuyyor çok uykusu gelince. atıyor beşiğine ağzına da bir emzik. dönencesini de açıyorum( ninni söylüyor) sızıp kalıyo benimkisikaydirigubbakcemile3

ay kağanda aynen, vura vura yere ata ata bi sürü çıngırağını halletti...

mtahharacım canımm basınız sagolsun allah annene sabır versın ınsallah annen ıcın cok buyuk acıdır emınm aynı yasadıgın seylerı bende yasadım ben de kardesımı kaybettım ondan bır yıl sonra anneannemı annen ıcın cok zor oldugunu dusunuyorum.Allah cok cok sabır versın
seninde başın sağolsun cnm, geçenlere aradım dahili telefon açılmadı

he he he yakaladım kebeleğimi:lepi:

uçtu kuşumm:a015:
yiyim seni ben emiiii çikinnnn maş.
Ay yarım saatte canımı çıkardı zilli ya. Beni yatırıp tepeme çıkıyor. Üstümde dolanıyor sürekli. Sonra memeye gelip aç diyor bana kaydirigubbakcemile3

Ya karnım tok ama canım bişiler istiyor ne yapsam bilemedim. Gerçi şimdi Defdef'i bırakıp mutfağa da gidemem bişey yapmaya ama cornflakes falan mı yesem oyyyy :uhm:

Yarın sabahta eşim işe giderken anneme bırakacak beni erkenden 6,5 gibi. Annemde yatağımızı hazırlıyo. Hemen uyuyoruz 9'a kadar. Sonrada kalkıp kahvaltımızı yapıyoruz. İyi oluyo öyle. Öğlende 12'de epilasyona gideceğim özel bölge için. İkinci seans olacak. 2 ay daha rahat ederim sonra zemuszemus
maş defdefe
Kolay birsey canim. Bal kabagini yikadiktan sonra küp küp dogruyorum. Yaklasik olarak, Dorugun corba kasesinin yarisi kadar bir ölcüde. Ondan sonra tencereye koyup orta hararette, kabaklar yumusayincaya kadar hasliyorum. Icine iki cay kasigi irmik ilave ediyorum. Irmigi kabaklar biraz pistikten sonra ekliyorum. Bir süre böyle pisirdikten sonra, suyunu tamamen cekmeden ocaktan aliyorum. Icine biraz üzüm pekmezi, azicikta yag(kolza yagi kullaniyorum Doruk icin.) ekliyorum. Bu arada genelde rondodan geciriyordum ama bugün catalla ezmistim. Pütürlü kalmisti ve Doruk cok sevmesine ragmen, pütürlerden rahatsiz oldu pek istahli yemedi. Son olarak bazen icine ezilmis cevizde katiyorum.

Tüylerim diken diken oldu, Anne acisi agir olmali. Allah Annecigine sabir versin Tuba'cigim.

Yukariya yazdim Aynur'cugum.

Himm tarifi bende aldim ama hamur islerini 2 aydir biraktigim icin, ancak yeni yilda annemlerde deneyebilirim.:kedi:

Insallah gece rahatsizlik vermez kuzu.

Benim oglumda bu aralar tembeller kervanindan. Yere debelensin diye serdigim örtünün kenarlarina oyuncaklar birakiyorum gidip alsin diye. Normalinde yuvarlana yuvarlana ya da sürünerek gidip aliyordu. Artik ya benden istiyor, ya da örtüyü kendine dogru cekerek oyuncagi yanina getiriyor. Kurnaz sipazemuszemus

Ne kadar masumsun senzemuszemus

Canim söylesende, kadincagizin yapacagi pek birsey yoktur. Kendiside hosnut degildir bu durumdan. Allah kimseye arsiz cocuk vermesin, cok zor. Bir tane de bizim üst katta var öyle. Ama belki odasinin yerini falan degistirir. Yani degistirmesi gerekir bence.
afiyet olsun bebetusa,kağanda örtüyü kendine dogru cekerek oyuncagi yanina getiriyo filizzcm
İyi Akşamlar Kızlar,

Ben gelmeyeli topık bıle yenılenmış yaws.Guzel paylaşımlı bol sohbetli gunler dıleğiyle.

Cok ama cok yogun 10 gun gecırdım.Ve sonunda geldim.1 hafta kayınvalıdem ve görümcem bendeydı biliyorsunuz.Bora yla doya doya vakıt gecırdıler benımde işime geldi valla.Onlar gıttı gunduz mısafır gece ayrı mısafir.Biraz önce son postayı gönderdim.

Ve işin en zor kısmı evden calışmaya başladım.Gunun 4-5 saatını alıyor.Bora uyuyor ben iş başına.Tempoya alışamadım .Ve en bombası böyle olmıycağına karar verdık esımle.Ocak 1 itibarıyle öğleden sonra akşama kadar sırkete gıtmem gerekiyor.Nasıl bır program yaparım ne ederim hıç bilmiyorum.Anlıycanız kafam cok dolu.Bir an önce annem,bakıcı,ev ve Bora yı organıze etmelıyım.

Bizde böyle bacılar.Umarım sızlerde de bı yaramazlık yoktur.Hasta olan herkese gecmış olsun.Acıl sıfalar.

Tubacım basınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah.Allah sabır ıhsan eylesın hepinıze.Söylenecek ve tesellı edıcek bırsey bulamıyorum bu noktada.

Bengıcım allah kavuştursun.Su gıbı akar insallah zaman.

Gecmışe bır göz atayım.
hoşgeldin cnm, iş işi hayırlı olsun inş.
iki dişimiz daha geldi alişim yan iki dişilerini çıkarıyorr
efferim alişe sanada kolay gelsin
lazeriiiii benim kuzenim bütün vucuduna yaptııı kolları kaşları yüzüde dahilll çok memnunn

nişanlısı karşıladı 3000 tl tuttu düğüne kadar bitti ...cillop gibi gelin oldu
keşkeeee...
iyiyim tutkuncunm yaaa... aynı uyku sorunu uzun süre bizdede vardı... ama bizdeki farklı bi sorundu sürekli benimle uyumak istiyor yatağına koyunca çığlık çığlığa ağlıyordu... zorla yatağına alıştırmaya çalışıyprum... biraz daha ii bugünlerde.. yine ani uyanmalar ve çığlıkları oluyor kucağıma alınca uyuyor... bakalım nasıl atlatacağız bu sorunu tamamen...
bide yemek sorunumuz var tabi... sebzeleri şiddetle reddediyor... ve muzdan başka meyve yemiyor... napacağımı şaşırmış durumdayım...

herkese iyi akşamlar kızlar
Hseni uyutyorum bu arada size bakayım dedim
okuldan sonra arkadaşıma gittim Ahsene babası baktı geldim vadi falan bu saat oldu
bugün Ahsen meyvesini yemek istememiş hiç sevmiyor meyveyi annemde yersen seni atti götürücem demiş anlamış zilli yemiş bir kase meyveyi
annemde markete götürmüş pek bi mutluydu sıpamm

kağanda aynı meyve yemezzzz

bu arada resim yapmaya başladım duyrulur vaktim varmı yok gece Türkiz uyumuyor bende onunla resim yapayım dedim.Biraz büyüsün aslında onun bir bebeklik portresini yapıcam bu arada bugün eşim salondaki koltuğumu yakmış ya krem rengi kocaman delik var ortada bide ne olmuş örtersin demezmi suç anca böyle bastırılır napcam şaşırdım bu adam çok sakar yaaa
:))) cnm yapınca resmini ekle çok merak ettimmm
offff bende defne hanımlan ugraşıyorum hanfendiye çorba begendiremiyorum sebze yemiyo,tarhanaya nazlanıyo,yogurt çorbasını eh işte ama en güzeli yogurt çorbasını yedi... yogurduda sevdigi için ekmek dograyıp veriyorum çorbayı.. maş. pütürlü yemeyede alıştı:nazar: iyi oluyo...

şimdilik böyle yarın kuzenimdeyim, cumartesi annemde,pazarda eşimin okul arkadaşına davetliyiz eşini tanıyorumda,başka ark.ve eşleride gelecekmiş nasıl gececek merak ediyorumCADIARZU..
necok geziyorum ben yaaaa:kedi: ammaaaann evden eve buda gezmemi dimi kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3

hadi kaçtım bye

gez gez sen, kağana bu aralar yemiyo

kızlar yaa bi biz kaldık galiba benim oğluşun maşallahı var tam gaz devam uyumak yok emeklemeye devam diyo yaaakaydirigubbakcemile3 ya yarın erken kalkacaz eşim dayanamayıp yattı şu saatte kadar bekledi ama yapacak bişey yok oğluş uyumuyo evin içini turlayacak bıraksam ama bırakmıyom sadece odayla sınırlık kalıyo ama karıştırmadığ yer girmediği delik,kurcalamadığı çekmece yokhihoyyyt.ama ben yarın oana yapacağımı bilirim bizim paşa gece yatmak bilmez sabah kalkmak ama oğluş için planlarım var:jeyyar:
maş. kuzuya
gunaydın kızlar
cok guzel bır gece gecırdık oglusum gece 11 de yattı sabah bır kalktım uyuyor 6:30 da dayanamadım aldım emzırdım gogsumde sısmıs benı rahatsız edıyodu masallah bosalttı gogsu sonra uykuya devam halada uyuyor ama kızlar bırgun ıyı bırgun kotu alıstım bu tempoya bıde hergece uyurken yarım olcek dolven verıyorum
dıs agrısı olmasın dıye jeller ıse yaramıyor cunku
bugunde gunumuz var ama gıdecegımız kısı dısarda burdada felaket kar yagmıs sabah bır baktım ne yapcam bılmıyorum gıtmek ıstıyorum ama ıns hasta falan etmem oglumu

günaydın cnm, nerelerdesin sennn bakim

ewt canım babamızı işe uğurladım çamaşırım vardı onlarıda makinaya attım.şimdide ne yemek yapsam diye düşünüyorum.teşekkürler canım ozamn bende muhallebi yapayımda yesin.dün buhar makinasında patates havuç ve domatesi haşladık ezip şu kavanoz mama kabına koydum ilk defa deneyeceğim bakalım yiyecekmi benim oğluş:emir_bebek:
afiyet olsun cnm
aysuncum şimalcim günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız valla başım ağrıyor yine sinüzit en kötüsünden hemde

aysuncum maşallah recebime

kızlar duruyuda çıkardık akşam markete gittik hasta olacak diye ne zamadır biryere çıkarmamıştık nasılda meraklı meraklı bakıyor etrafa eve gelincede uyudu yorgunluktan :) yağmurunda bugün tiyatrosu varmış
kızlar dün yağmurlar yerli malı haftası yapmışlar annem gitmiş onu izlemeye altı kıtalık şiir vermişti öğretmeni hepsini ezberledi kuzum okuldada en uzun şiiri kızıma vermiş öğretmeni ve yağmurum çok güzel okumuş birinci seçilmiş diğer arkadaşları iki kıtalık şiirleri bile ezberleyememişler maşallah dedim gözlerim doldu kızlar :))
efferim yağmıra
GÜnaydın kızlar..maŞahllah banucum yaĞmura İnŞallah hep bÖyle gİder. Burcu valla yakınlarında hİÇbİrŞey bulundurma.benİm kızda tv sehpasını Çekemcelerİnİ aÇıp kapatıyor.bende yastık falan koyuyordum dÜn bİr baktım yastıĞı almıŞ yan tarafa atmıŞ yİne Çekmecelerde:)) bu arada benİm kuzumda kahvaltısını yemed,İ bu sabah 3 kaŞık zorla yedİrdİm:KK43:((

Cnmmm yastıklar bizdede aynı oluyo tutup üstüne çekiyo güreşiyo yastıkla, kırkpınar güreşlerine yazdırcam oğluşu :))) yastığa el ense çekerken resim ekliyim bi ara :)))
hemen 2 saniyede uzanamaz diye tahmn ettim cnm ama yanılmışım... tutabiliyomuş sıpaman

burcucum tülaycım günaydın kızlar :)

kağanım yapmış yaramazlığı sonrada masum masum bakıyormu annesine kıyamam tatlıma

tülaycım bu ara iştahları azaldı bebişlerin dişlerinden sanırım selinime bak maşallah

günaydın cnm, evet aynen öyle yapıyo :)))

cnm kağan ben görene kadar halıyı yalıyo bile, boşverırr bağışıklığı kuvvetli dirençli olur :))) ben engellesemde yapıyor nasılsa...

Hosgeldin canim. Insallah oturtursun islerini bir an önce, hic degilse degisik bir hava gelir yasamina ve bence daha iyi olur.

Insallah sever Defdef'im. Tadi güzel gerci, rededecegini sanmiyorum.

Bazen rolde yapiyorlar canim. Mesela Doruk aslinda emeklemeyi biliyor ama emeklemiyor, cünkü cok yoruluyor emeklediginde.

Insallah sever kuzun canim.

Bende öyleyim canim, oglum erken uyuyor ve gece kalkiyor maalesef. Uyandiginda sessiz kaliyor ve uykusu dagiliyor bir süre sonra. Bende ayni anda uyanip emzirsem, sorun olmayacak ama her zaman tutturamiyoruz iste.

Off feci olmus canim. Doruk'da gecen elimdeki kaseye bir vurdu, gevsek tutmusum, muhallebi oldugu gibi yüzüme, üstüme ve haliya...Nasil sinir oldum anlatamam. Ama yapacak birsey yok, bebis bunlar.

ayyy görünmez kaza valla... yaramaz bunlar yavs...

cerencim maşallah kelebeğini sevsinler demek oturmayı öğretiyor :))) çok şeker

kıvılcım günaydın canım durucukta yaptı bir kere mama tabağına eliyle bir vurdu döküldü heryere yaramaz bunlar tatlı yaramazlar

günaydın herkese ay geldim işim çoktu bir türlü giremedim kızlar yaaa...

herkes iyi umarım geçmişe bakamdım malesef...

çok şükür bizim paşa iyi uydu bugün annesini üzmedi kuzum saat 10 da muhallebi yedi yattı 1:15 de kalktı mama yedi geri yattı hemen.

arada kalktı ama 2 salladım anında uyudu çok şükür .....

kağanın tırnakları uzamış beni sevmeye çalışırken yüzümü yoldu şimdi bi keseyim... uykusuda var zaten arada ninni söylemeye başlıyo...

günaydın herkese ay geldim işim çoktu bir türlü giremedim kızlar yaaa...

herkes iyi umarım geçmişe bakamdım malesef...

çok şükür bizim paşa iyi uydu bugün annesini üzmedi kuzum saat 10 da muhallebi yedi yattı 1:15 de kalktı mama yedi geri yattı hemen.

arada kalktı ama 2 salladım anında uyudu çok şükür .....

tezesinden aferin m.b.ye :)))

kızlar tırnak kesilene kadar dayanamıcak sanırım ağlamaya başladı uyutayım şunu hadi görüşürüz canlar adiyosss amigosszemuszemus

X