2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bir gün girmedim ne kadar çok konuşmuşsunuz, okuyayım dedim ama olmayacak sanırım! Allah muhabbetinizi artırsın bacılarzemuszemus

sabah komşum doktora giderken kızını bana bıraktı. Kaantoşumdan 2,5 ay büyük. ee elimde 2 velet olunca kıpırdayamadım bile yerimden!! bide ikisi de akıllı kuzuların haa, bide yaramaz olsalardı napardım bilmiyorum!! kahvaltımı yapışımı görseydiniz:)) birini mama sandalyesine bağladım, diğerini örümceğe koydum, şipşak hallettim. mutfağımı bile toplayamadım:)) öğlene balık pişirdim,çok yemişiz, böylece akşam yemeğinden de yırttım:)) öğleden sonra da komşuya kahveye indim. eve gelince de bi portakallı tarçınlı birkurabiye attım hemen fırına çayın,kahvenin yanında iyi oluyor. kavanoza doldurunca uzun süre bayatlamıyor.

bir de size bakiim dedim. face'den ürünlerimi topladım. şimdi gidip geri mutfağı toplayacam ve dağğğ gibi çamaşırım var!! topla,katla yerleştir bıktım yaaa!!!

Bende yemeğimi yedim, mutfağımı toparladım, kayınbiraderime de ekmek arası yaptım, salona bi geldim ki benim kuzu yerde uyumuş. Anam bugün uykucu şirin oldu çıktı bu kız :uhm: Bizi bu gece uyutmayacak gibime geliyor ama bakalım :uhm:

Eşimde ofise gitti. Gelir 1-2 saate. Bende oturayım bari tv izleyeyim. Defdef'in de bugün yemekleri iyice şaştı valla fisfisfis Uyansın da meyvesini vereyim bari. Yoğurdu da bi araya sıkıştırıveririm artık :bbo:

Tuba'cım hoşgeldin tatlım. Dediğin gibi yüce mevlam acının ardından sabrını da veriyor. Bende çok genç yaştaki dayımı kaybedince bu acı ile yaşanmaz demiştim ama insanoğlu alışıveriyor. Ne mutluki Serroş anneciğinin en büyük tesellisidir bu zamanlarda. Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin a.s.

Hoşgeldin canım oh valla iyi hamaratmışsın bugün a.s.

Anam çamaşır yıkamak bişey değilde ütü geriyor beni fena halde akannehir

kızlar,benim tembel oğluşumda daha emeklemeye dair bir kıpırtı bile yok,sadece dönüyor fırfır. bende yardımcı olsun diye emekleme arkadaşım diye bir oyuncak aldım playskool'dan. kanatlarını çırparak müzik çalan ve yürüyen bir kelebek var. bazen duruyor, normalde bebeğin onu gidip almaya çalışması lazım ki bebek ona dokunur dokunmaz yeniden hareket etmeye başlıyor. arkasından gitmeye teşvik etsin diye. ama benim akıllı oğlum napıyor?? kanadından tutuyor kelebeği, zavallı hayvancık onun ellerinde bağrınıp duruyor. yani oğluma emeklemeyi öğreteceği yerde, oğlum ona oturmayı öğretiyor, beraber oturuyorlar yerde:roflol::roflol: gülmekten öldüm hallerine yaa!:roflol: bide sıpanın kendi de gülüyor elinde çırpınan kelebeğesırnaşık şey

ayşeeee gızzzzz bende yapıcam canım çekti kurabiyelerden banada yaz tarifini beraber olsu şekeercim :))))
pınarrrr nasıl alıştırdın öle kendi kendine uyumayaaaa

:)))))))))))))) koptummm:roflol::roflol::roflol:

Ay komiksiniz ya kaydirigubbakcemile3 Bende sevdim o kelebeği ama eminim alsam Defdef hemen parkelere çarpıp kıracak zavallıcığı. Önümüzdeki ay şu yürüme aabaları varya. Arkasından tutunup yürüyor. Ondan alacağım. Biran önce başlasın yürümeye yoksa yanından 5 dk bile ayrılamayacağım bu zillinin kaydirigubbakcemile3

ayşeeee gızzzzz bende yapıcam canım çekti kurabiyelerden banada yaz tarifini beraber olsu şekeercim :))))

Kız alıştırmadım ya, yerde babasıyla oynarken yoruluyor heralde sürekli ayakta ya. Bi anda yere yatıp kafasını koyuyor. Bi süre sonrada uyuyor bikaç gündür. Babası evde ya ona uslu görünüyor akıllı cadı kaydirigubbakcemile3

1bardak şeker
1 margarin(oda ısısında)
4 yumurta
5 bardak un
1 portakal kabuğu rendesi
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı kuru üzüm
1 kab. tozu
1 tatlı kaşığı tarçın.

üzerinede pudra şekeri ve tarçın serpebilirsin.

kalori ve lezzet bombası!:))

:)))))))))))))) koptummm:roflol::roflol::roflol:

resmini çektim, eklerim birazdan ben bi saattir gülüyom hallerine:))) bazen elinden kaçırıyor, bu sefer de arkasından bakıp ağlıyor:roflol:

Babasıda camlardan soğuk gelmesin diye minderlerden set örmüş kuzucuğuna a.s.

yok kız öyle kırılıacak bişey değil. yoksa benim oğlum 4 aylıkken çıngıraklarını kırmaya başlamış bir veletus:))

benim kuzu da kendi kendine uyuyyor çok uykusu gelince. atıyor beşiğine ağzına da bir emzik. dönencesini de açıyorum( ninni söylüyor) sızıp kalıyo benimkisikaydirigubbakcemile3

Ooo denerim bende mutlaka ellerine sağlık canım a.s.

Heee bende baktım bi ara e-bebek'te indirimdeydi hatta 29 tl'ya düşmüştü o zaman alsaymışım keşke klava:

Benim cadı eline ne geçirse hemen parkeye gidip pat pat vuruyor. O yüzden eline ağır şeyler vermek istemiyorum kaydirigubbakcemile3

Oh maşallah oğluşuma. Biz daha yatağında yatırmadığımız için dönence falan almadık ya. Aslında şu tavana görüntü veren uyku arkadaşları var ya onlardan alsam Defdef çok sever eminim. Dur bu hafta gittiğimde bakayım da alayım a.s.

Benim kuzu uyandı reklam izliyor kaydirigubbakcemile3 Azcık keyif yapsın da meyvesini yedireyim yerimseniben

mtahharacım canımm basınız sagolsun allah annene sabır versın ınsallah annen ıcın cok buyuk acıdır emınm aynı yasadıgın seylerı bende yasadım ben de kardesımı kaybettım ondan bır yıl sonra anneannemı annen ıcın cok zor oldugunu dusunuyorum.Allah cok cok sabır versın

valla kurabiye süper olmuş canım, kendim yaptım diye söylemiyorumkaydirigubbakcemile3

biz 4 aydan beri ara ara, 6 aydan beri sürekli odasında yatırıyoruz. akşamları filan da saati gelince kendi uyuyor artık beşiğinde.

Seninde başın sağolsun canım a.s.

uçtu kuşumm:a015:

Ay yerim ben onu ya dertli dertlide arkasından bakarmış a.s.

Afiyet olsun canım a.s.

Ya bende 6.ayda başlayacaktım odasında yatırmaya. Hatta 2-3 kez yatırdım ama gece uyanınca ağlamadığı için kendi kendine oynarken uykusu açıldı bizimkinin. Sonra 1-2 gece bizi öyle ayağa dikince aldık yine odaya. Sonra tekrar başlayalım dedik bu diş meselesi çıktı. Çok sık uyanmaya başladı. Hadiii bu sefer yanımızda yatırır olduk genelde. Şimdi yine iyi bi dönemdeyiz koyayım diyorum ama bu seferde Defne'nin odası yan dairedeki komşumun çılgın ve asabi kızıyla yanyana. Kız hem gece 12'lere kadar uyumuyor sürekli bi ağlama halinde hemde 11 aylık kardeşini de rahat bırakmayıp ağlatıyor. Tabi tüm ses Defne'nin odasında. Ne yapıcam bilmiyorum. Komşumda çok yi insan şimdi bişey diyip kırmak istemiyorum da :çok üzgünüm:

Kuzumun meyvesini de yedirdim geç de olsa şimdi yere ineyimde azcık oynaşalım onunla. Gelirim yine a.s.

Kaantoş da ağlamıyordu uyanınca ama yine de sesini duyup hemen mamasını veriyordum geri uyuyordu. ama artık geceleri uyanmıyor akşam bizle beraber yatıyor, sabah 7'de babası işe giderken uyanıyor. mamasını içip 9-10'a kadar geri uyuyoruz.:lepi:

komşuna da kibar bir dille anlat bence,sonuçta kuzumun hayatını da etkiliyor bak:1no2:

Kuzumun meyvesini de yedirdim geç de olsa şimdi yere ineyimde azcık oynaşalım onunla. Gelirim yine a.s.
hadi oynaşın bakalımalkisalkisalkis

ay aman MAŞALLLAHHH her yerde söyleme nazar değer kız bizimki eskiden saat başı uyanıyodu şimdi 2 saatte bir uyanıyo ona şükrediyoruz saat 8 den sonrada uyku muyku kalmıyo bizim velette çok zor yaa gövsüme almadanda tekrar uyumuyo üstelik geceleri 5 dk da olsa illa emecekmafoldumben bazen hala saatte bir yarım saatte bir uyanıyoda sabahları sarhoş gibi oluyorumkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…