- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Aynen canım bende zaten Önceden dÜŞÜnÜyorum eĞer aklımda bİŞey yoksa bazen kahvaltı tarzı bzen Önceden dolaba yapıp koyduĞum kÖfte yada kavrulmuŞ etten hemen bİŞeyler yapıyorum. Bu arada kız kucaĞımda yada babasıyla mutfakta baŞımda beklİyor yoksa İmkansız yemek yapmam.
iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar herkese
Kizlar benim pasa uyandi ve yedi yemegini, birazdan tatli niyetine irmikli balkabagi yapmistim onu verecegim. Bu arada merak ettim, siz günde ne kadar su veriyorsunuz, benim oglum pek icmiyor su ve cay. Bir ara iciyordu ama sogudu simdi. En fazla 60-70 ml sivi verebiliyorum gün asiri. O da zorla. Sürekli emerek karsilamak istiyor su ihtiyacini.
Ve yine bir sürprizi vardi bana. Uyaninca altini degistirdim ve öyle bir biriktirmiski cisini, her tarafi batirdi sipa. Ateside 36,7'ydi. Bugün ates falan yok sükür.
Defnos'a masallah Annesi, obur mu ne birazcik?:ecrin_bebek:
Ceren'cigim, valla ne diyeyim canim, Allah hepimize kolaylik versin, seni cok iyi anliyorum.
Gülsah benim oglumun göbek bagini Annem almisti. Evlerinin biraz ötesinde, bir tepede Ortacag'dan kalma bir saray var. Oranin bahcesinde bir cinar agacinin dibine gömmüs göbek bagini. Bana kalsa sarayi tercih etmezdim ama öyle istemis Annecigim.
Kızlar İyİ akŞamlar
slm kızlar a.s.
herkesler iyidir umarim..
anneannemin vefat haberini sanirim hülya haber vermiş sizlere..cok teşekkürler hülyacim a.s.
başsagliği dileyen tüm arkadaslara,özellikle telefonla arayip bizzat başsagliği dileyen hülyama,semrosuma,banucuma ve pinarima cok cok teşekkür ederim..
Allah veriyor gercekten sabrini..önceden cok kötü olurum diye düşünürdüm..ama gercekten Rabbim veriyor..yoksa herhalde kimse yasayamaz bi acidan sonra..
ben annemdeyim..saliya kadar felan burda kalcam inşaAllah..
annem belli etmiiyor ama ciddi sarsildi..oglumu kaybettim çok aciydi ama annede cok aciymiş,cok farkliymiş dedi..ona destek oluyorum..tabi en büyük destegi serros veriyor o bücürük haliyle..
böyle işte..devir daim dünyasi..biri doguyor biri ölüyor felan filan..
Rabbim cümlemize kalan ömrümüzde sagli afiyet huzur afiyet versin inşaAllah..
hepinizi ve tüm kuzucuklari ayri ayri kocaman öptüm..Rabbime emanetsiniz..paiii