2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaa bende ömere portakal yediriyorum mandalinin suyu veriyorum

ıhlamur benimkilerde içmiyor ...şeker vs. kar etmiyor yani

gunaydin kizlar sabah erken kalktim annem beni yikadi ay Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin cok zor yaaaa
Ahsende uyuyor uyaninica o da yikanacak zavalli annem cok yoruldu :KK43:(
gecmise bakamadim tlfdan zor oluyor keyifler yerindedir insallah
sibelcim yagiz nasil oldu iyiledi mi biraz portakaldan bahsetmissiniz bende veriyorum Ahsene bir sorun olmadi

Bacım ben kaç aylardır Defne'ye hep eline portakal, mandalina falan veriyorum. Hatta doktoruna da söylemiştim. Alerji yapmadıysa sorun yok dedi. Sende bi dene derim a.s.

Ihlamura şeker atıyor musun CADIARZU Defdef cadısı da şeker olmadan içmiyor bende mecbur 50 cc'lık su biberonuna yarım şeker atıyorum a.s.

ya bende bu sitede sanırım biri yazmıştı ama kızlardan ama ben veriyorum nerdeyse kış başladığından beri kaynatıp kaynatıp doktorda sakıncası yok verebilirsin dedi.hatta sibelcim ben çok araştırdım bu turunçgil olayını doktorumuzda portakal mandalin 6.aydan sonra az ama 8.aydan sonra devamlı ver dedi. yalnız hafif pişiğe sebep olabilceği için içine az şeker at dedi asidini alsın diye.onunda sadece direk suyunu verceksem öyle yapıyorum.ama her doktor farklı diyor tabi:KK43:(

gunaydin kizlar sabah erken kalktim annem beni yikadi ay Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin cok zor yaaaa
sibelcim yagiz nasil oldu iyiledi mi biraz portakaldan bahsetmissiniz bende veriyorum Ahsene bir sorun olmadi

Öyleyse bende deneyeyim bakalım.Esencim allah yardımcın olsun canım anne gibisi varmı eksikliklerini göstermesin.

Defdef'i uyuttum, eşim cuma namazına gitti. Benimde kalkıp ütü yapmam lazım ama üşengecim fena halde. Akşama da bi arkadaşımızın doğum günü var. Evlerinde kutlıcaz. Daha kuaföre falan gidicem. Of yaaaa dün ne güzel yan gelip yatmıştık bugünde öyle olsaydı ya akannehir

Ne güzel umarım akşam güzel vakit geçirirsinizaklinialirimsmile

aaaaaaaa bende ömere portakal yediriyorum mandalinin suyu veriyorum

ıhlamur benimkilerde içmiyor ...şeker vs. kar etmiyor yani

Bende vereyim ozaman bakalım yiyecekmi.Ihlamuru şekerli hiç denemedim onuda bi deniycem.Ay bu çocuklara bişey yedirip içirmek için kırk takla atıyoruz valla.kafamçokkarıştı

veer sibelcim direncini arttirir bise yapacagini sanmiyorum
ihlamura bende seker koyuyorum iciyor oyle

merhaba kızlarr naıslsınız bakalım?zeynebi uyututm bi bakem dedim size uyanır şimdi

günaydınlar ....bizde kalktık aman aksam bi dünya bulaşık kalmış 45 dk. bulaşık çalkala yerleştir sığmasyanı elimde yıkadım .....çayı demle sofra kur ancak geldim....

dün evimi temizledim annemle tabi şıkır şıkır oldu tertemiz gidince ipin ucunu tutacam
ama aksam çok yoruldum......kocişim geldi,
bugün annemde bir iki temizlik yapacam aksamada yarın için bir iki şey hazırlayacağım...
çocukları yıkayacam....

sibelim çok geçmiş olsun kuzum yağız baya heybetli bir çocuk ve dirençli bir çocuğa benziyor
ama hasas demek benim ömer gibi......rabbim acil şifa versin sanada güç kuvvet ...
çünki en iyi doktora gidiyor ilaçlar ona keza o yüzden sadece bu bir süreç diyeceğiz....

pınar kuzum dikkat ettim senin koca bu ara evde hayırdır erken geliyor vs.bu arada yapmayanız bir defdef daha sırnaşık şey
ayyy halit den beterdir aytunç bende doktorumuzu aradım ama adamın tf kapalıydı
dünde dedi toplantıdaydım...gördüm ama çok geçti dedi....
neyse gittik kalça rotgeni çekildi iyi oldu bebekken çekilmişti sadece....bi sorun yok çok şükür...

gülhan cnm zor yaaa hem hasta bora hem misafir offf

bende adet olacağım ....ama bende bitmek bilmeyen bir mantar illeti var dönem dönem geçior
ama sonra yine hortluyor şu iki günlük mantar hapından almıştım onu içtim dün...krem süreceğim
adettim bittikten sonrada doktora gideyim yaa olmuyor böyle ne bu bölee kaşın kaşınnn offfffffffff yaa

selam canım.İşler yoğun desene.Kolayca atlatın ve resımlere bekliyoruz.

Ay Lost'u bizde izleyemedik 5.sezonu ya çokda merak ediyorum. Film en azından 2 saat biz Lost'a bi başlayınca eşimle akşama kadar bırakamıyoruz kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı olsun canım ya. Benim annemde 48 yaşında ama atom karınca gibi valla. Eğer dinç bi kadınsa yardımcı olabilir bence :uhm:

Oh afiyet olsun kuzuma a.s.

2.filmide izleyeyim 3. , 4. ve 5.kitapları okuyacağım inşallah canım a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya kış geldi bi düzelemedi kuzular a.s.

Evet canım sağolsun arada kıyak geçer böyle yerimseniben

Günaydın canım akşam erken mi uyuyorda sabah erken kalkıyor acaba dicem ama bildğim akşamda geç yatıyordu dimi CADIARZU

Bu arada Defne'de günde bikaç kere yapıyor o diş gıcırdatmayı. Kişilik bozukluğumu demekmiş ya :uhm:

selam canım.9.30 10 arası uyuyor cok gec sayılmaz ama yıne en azından 8 e kadar uyusa.En kötusude gece cok uyanıyıor insan sınır oluyor bı sure sonra.Yok canım defnem gıbı değil Bora hem sıkıyor hem gıcırdatıyor sureklı.

günaydın pınar ve gilhan.

Gec oldu ama Tunaydın canım.

Canım biraz daha iyi ama dişlerden uyku dengesi altüst oldu.

Canım meyvelerin suyunu vereyim ama 1 yaşından önce trunçgiller vermiycektik sanki yanlışmı hatırlıyorum.Ihlamuruda çok denedim içmiyo :KK43:

Günaydın canım misafirler çok üstüste olduğunda zor oluyor bide bora hasta tabi kolay değil.Benimkide bu hastalık sonrasında uyumuyor 12 de uyuyor o durumda 9 yada 10 a kadar uyuyor yoksa hayatta 7 oldumu ayakta.

Evet birsom ya öyle gözüküyor ama çok hassas napcaz bunlarla bilmiyorum ne kadar sakınırsak o kadar hasta oluyorlar.Allah yardımcımız olsun,işlerinide kolaylamışsın ohhh ne güzel.

Ay sana kıyamam ya.Üzülüyorum valla hem iş hem hastalık.Su kışı atlatalımda hastalıklar uzaklassın bızden.

ya bende bu sitede sanırım biri yazmıştı ama kızlardan ama ben veriyorum nerdeyse kış başladığından beri kaynatıp kaynatıp doktorda sakıncası yok verebilirsin dedi.hatta sibelcim ben çok araştırdım bu turunçgil olayını doktorumuzda portakal mandalin 6.aydan sonra az ama 8.aydan sonra devamlı ver dedi. yalnız hafif pişiğe sebep olabilceği için içine az şeker at dedi asidini alsın diye.onunda sadece direk suyunu verceksem öyle yapıyorum.ama her doktor farklı diyor tabi:KK43:(

Ben yazmıştım canım.Bizim dr.bıdakı ay baslatıcakmış.Zararı olucağını sanmıyorum ama uygun görmuyorum dedı.Ben de dınlıyorum.Yoğun asıt içerdığınden.

Defdef'i uyuttum, eşim cuma namazına gitti. Benimde kalkıp ütü yapmam lazım ama üşengecim fena halde. Akşama da bi arkadaşımızın doğum günü var. Evlerinde kutlıcaz. Daha kuaföre falan gidicem. Of yaaaa dün ne güzel yan gelip yatmıştık bugünde öyle olsaydı ya akannehir

İyı eğlenceler canım.Ay hastalıktan eve kapandım.Benım yerımede gez sen.

Canım ınşallah duzelırsın tez vakıtte.Annecığın de sağolsun.

merhaba kızlarr naıslsınız bakalım?zeynebi uyututm bi bakem dedim size uyanır şimdi

Selam canım.Nasıl oldu zeynep.

selam
benim oglumda 8 .ayinda mandalina suyu pisik yapti icine seker koyunca pisigi onluyomu gercekten

losta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı

kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)

özlemcim valla ben yoğun bir şekilde çalışıyorum yılsonu işlemleri faturalar derken çıldırcak gibiyim:KK43:(

biz de ceylin'e banyo yaptırdık babasıyla. mamasını yedi saat 10'da uyudu. eşimde televizyonun önünde uyuyakaldı. ben de size bakayım dedim ama kimse kalmamış. yatayım bari. hepinize iyi geceler bebişlerinize de deliksiz uykular...

Sıhhatler olsun Ceylinime şimdi mis gibi olmuşturopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız:))))) ben regl olacağım sanırım hem gerginim hemde karnım ağrıyor

günaydın kızlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız? hayırlı cumalar

Hayırlı cumalarrra.s.

olur banucum hatta süper olur.bide atatürk parkında alara restaurant var denize sıfır kahvaltı keyfi manzaraya karşı süper oluyor oraya gidelim.

Denize sıfır oo güzelmiş gezin bakalım süper ya:eek:

Bacım ben kaç aylardır Defne'ye hep eline portakal, mandalina falan veriyorum. Hatta doktoruna da söylemiştim. Alerji yapmadıysa sorun yok dedi. Sende bi dene derim a.s.

Ihlamura şeker atıyor musun CADIARZU Defdef cadısı da şeker olmadan içmiyor bende mecbur 50 cc'lık su biberonuna yarım şeker atıyorum a.s.

Bende kaç aydır veriyorum mandalina dr ver demişti meyvesine suyunu sıkıyorum

Walla Pınarcım bugünde aktifsin ne güzel kutlama falan güzel geçer inşallaha.s.

Canım allah yardımcın olsun aallah annelerimizden razı olsun acil şifalar sana a.s.

Selam canım Zeynep nasıl oldu?

losta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı

kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)

Hade gözün aydın canım iyi tatiller inşallahopuyorumnanaktan

kızlar ya zeynebin şeyinde sivilce gibi bişey çıktı,sonra baktım yanında çıkmış sonra onun yanında derken dudağın tekini kapladı kırmızı bişey baktım diğer dudakta da bir sivilce var sonra bir ki tane daha çıkmış bu ne ya,noırmal nokta gi,bi değil,içi dolu belli ama minicik,pişik mi oldu acaba uçuk falan mı ya,bebeklerde de orda uçuk olur mu ki ya,ne kullansam bilemedim,sürekli kullandığım şeyi sürüyorum ama bi fayda etmiyor arttı daha da,bi,şey önerebilen var mı?

slm kızlar,
bugün acayip kötü başladı gün,Dağhan en az 10 kere uyandı gece ,sabahta 7 de dikildi yine,acayip yorgun ve sinirliyim nedir derdi anlamadım gitti,kahvaltıda yapmadı,neyseki çorbasını içti,şimdi uyuttum ütüm var devam ediyim,dayımlar gelecek modokodan eşya bakacaklar a.annemi bana bırakacaklar belki bende giderim gezme olur,şimdi biraz ütü yapıyım sonra bakabilirsem bakarım yine
Umarım hepiniz iyisinizdir,öpüyorum sizleri..

özlem pişik olabilir yeğenimde ondan çok oluyorya teni ahssas olduğu için.

özlem pişik olabilir yeğenimde ondan çok oluyorya teni ahssas olduğu için.

umarım öyledir buna bile sevinicem valla tülay,canım sıkılıyo hem hasta hem de bu,eşime de söylemedim ıslak mendil kullnıyorsun ondan oldu diyecek,ama gün geçtikçede artıyor,yenidoğanken olmuştu bi kere böyle deiğildi hemen geçti o ,ne yapsam bilemedim tülay

X