2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim ayva elma armut mandalin limon portakal azda ıhlamur demleyip hergün yağıza biraz içirsen direncini kuvvetlendirir.belki iyi gelir

Günaydın bacılar a.s.

Az önce kalktık bizde. Eşim bugünde evde. Krep istedi kahvaltıya. Yapayım birazdan gelirim.

Geçmişe o zaman bakarım. Öptüm a.s.

Gunaydın Canlar,

Anam ben sabah bı giriyorum sıteye öğlen cıkıyorum hemen.Pazartesıden beri hergun mısafir geliyor.Gunduz ayrı,gece ayrı anlamadım bu işi.Sevılen yere gelirmiş cok ta severim ama pilim bitti.Bugun gelmesın artık kımse lutfen.

Hasta bebişlerime cok gecmış olsun.

Ya kızlar sabah 9 da 10 da 8 de uyanıyor dıyorsunuz ya.Nasıl bi şey o.Benım velet neden 6 da kalkıyor anlamış değilim.Zaten hastalıktan olmayan duzende gıttı.Gece hep ağlıyor,gunduz yerde durmuyor.Bide dişlerini gıcırdatıyor ya.Çocuklarda kişilik bozukluğumuz ama bu ne böyle.Gıcır gıcır butun gun.

Regl olucam heralde.Sağdan sağdan geliyorlar yıne bana.

günaydınlar ....bizde kalktık aman aksam bi dünya bulaşık kalmış 45 dk. bulaşık çalkala yerleştir sığmasyanı elimde yıkadım .....çayı demle sofra kur ancak geldim....

dün evimi temizledim annemle tabi şıkır şıkır oldu tertemiz gidince ipin ucunu tutacam
ama aksam çok yoruldum......kocişim geldi,
bugün annemde bir iki temizlik yapacam aksamada yarın için bir iki şey hazırlayacağım...
çocukları yıkayacam....

sibelim çok geçmiş olsun kuzum yağız baya heybetli bir çocuk ve dirençli bir çocuğa benziyor
ama hasas demek benim ömer gibi......rabbim acil şifa versin sanada güç kuvvet ...
çünki en iyi doktora gidiyor ilaçlar ona keza o yüzden sadece bu bir süreç diyeceğiz....

pınar kuzum dikkat ettim senin koca bu ara evde hayırdır erken geliyor vs.bu arada yapmayanız bir defdef daha sırnaşık şey
ayyy halit den beterdir aytunç bende doktorumuzu aradım ama adamın tf kapalıydı
dünde dedi toplantıdaydım...gördüm ama çok geçti dedi....
neyse gittik kalça rotgeni çekildi iyi oldu bebekken çekilmişti sadece....bi sorun yok çok şükür...

gülhan cnm zor yaaa hem hasta bora hem misafir offf

bende adet olacağım ....ama bende bitmek bilmeyen bir mantar illeti var dönem dönem geçior
ama sonra yine hortluyor şu iki günlük mantar hapından almıştım onu içtim dün...krem süreceğim
adettim bittikten sonrada doktora gideyim yaa olmuyor böyle ne bu bölee kaşın kaşınnn offfffffffff yaa

maşallah cnm biz daha lostu bile bitiremedik 5. sezonda Dağhan doğunca takılıp kaldık ancak uyuyunca izleyebiliriz heralde,o zamanlarda da uyumayı tercih ediyoruz yorgunluktan..

Ay Lost'u bizde izleyemedik 5.sezonu ya çokda merak ediyorum. Film en azından 2 saat biz Lost'a bi başlayınca eşimle akşama kadar bırakamıyoruz kaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar kızlar,
bugün bizde bi ilk yaşandı ve oğlum 9 da uyandı şaşırdım kaldım vvalla..
kahvaltı yine yok tabii ama öğlendi güzelce bi kase tavuklu şehriye çorbası içti..
ve bugün yine bi bayanla görüştüm ama kararsız kaldım çünkü kadın 48 yaşında ,aslında çalışmaya başlayınca Dağhana iyi bakar gibi geldi ama şimdi benim işimi çok zor yapar..Cam filan silemez sildiremem yanii..Dur bakalım bidaha konuşalımda eşimle karar vericez artık...
benimki şu an babasının koynunda koltukta uyuyor tabiiki kocişte ikiside derin uykudalar..
uyansında yıkayalım bizde bebişimizi..
şimdilik iyi akşamlar kızlar..

Hayırlısı olsun canım ya. Benim annemde 48 yaşında ama atom karınca gibi valla. Eğer dinç bi kadınsa yardımcı olabilir bence :uhm:

Ben denedim birkac kere canim, somonu severek yiyiyor. Haftasonu omega 3 zengini oldugundan, alabalik deneyecegim. Buharda pisiriyorum ben Doruk icin ve lime lime edip ezerek veriyorum. Ama soslu tariflerde var bebisler icin, onlarida deneyecegim ve eger tutturursam, yazarim forumada.

Oh afiyet olsun kuzuma a.s.

ah canım sorma bide kitabını eline alsan hiç bırakamıyorsun kaydirigubbakcemile3

2.filmide izleyeyim 3. , 4. ve 5.kitapları okuyacağım inşallah canım a.s.

selam kızlar Türkiz hala hasta bugün annemler çok kusunca dr götürmüşler burnuda tıkanmış boğazlar şişmiş nerden üşüttü bu kadar anlamadım dr 3-4 güne diş gelir rahatlar demiş.Bu kadar özendiğim dişten nefret ettim.Artık çoksında rahatlıyalım ya .....
Bu arada hasta olanlara geçmiş olsun.
Geceleri uyumadığım için ve sabahta işe gittiğim için harap oldum çok uykusuz ve yorgunum.
Burcu gel bakalım yakınımıza kız

Çok geçmiş olsun canım ya kış geldi bi düzelemedi kuzular a.s.

aferin defdefe uslu durmuşta anne babası film izlemiş. kıyak geçmiş size afacan :emir_bebek:

Evet canım sağolsun arada kıyak geçer böyle yerimseniben

Gunaydın Canlar,

Anam ben sabah bı giriyorum sıteye öğlen cıkıyorum hemen.Pazartesıden beri hergun mısafir geliyor.Gunduz ayrı,gece ayrı anlamadım bu işi.Sevılen yere gelirmiş cok ta severim ama pilim bitti.Bugun gelmesın artık kımse lutfen.

Ya kızlar sabah 9 da 10 da 8 de uyanıyor dıyorsunuz ya.Nasıl bi şey o.Benım velet neden 6 da kalkıyor anlamış değilim.Zaten hastalıktan olmayan duzende gıttı.Gece hep ağlıyor,gunduz yerde durmuyor.Bide dişlerini gıcırdatıyor ya.Çocuklarda kişilik bozukluğumuz ama bu ne böyle.Gıcır gıcır butun gun.

Günaydın canım akşam erken mi uyuyorda sabah erken kalkıyor acaba dicem ama bildğim akşamda geç yatıyordu dimi CADIARZU

Bu arada Defne'de günde bikaç kere yapıyor o diş gıcırdatmayı. Kişilik bozukluğumu demekmiş ya :uhm:

tülaycım havanın güneşli olduğu bir pazar birlikte çakırlara kahvaltıya gidelim:))

günaydınlar ....bizde kalktık aman aksam bi dünya bulaşık kalmış 45 dk. bulaşık çalkala yerleştir sığmasyanı elimde yıkadım .....çayı demle sofra kur ancak geldim....

dün evimi temizledim annemle tabi şıkır şıkır oldu tertemiz gidince ipin ucunu tutacam
bugün annemde bir iki temizlik yapacam aksamada yarın için bir iki şey hazırlayacağım...
çocukları yıkayacam....

sibelim çok geçmiş olsun kuzum yağız baya heybetli bir çocuk ve dirençli bir çocuğa benziyor
ama hasas demek benim ömer gibi......rabbim acil şifa versin sanada güç kuvvet ...
çünki en iyi doktora gidiyor ilaçlar ona keza o yüzden sadece bu bir süreç diyeceğiz....

pınar kuzum dikkat ettim senin koca bu ara evde hayırdır erken geliyor vs.bu arada yapmayanız bir defdef daha sırnaşık şey
neyse gittik kalça rotgeni çekildi iyi oldu bebekken çekilmişti sadece....bi sorun yok çok şükür...

bende adet olacağım ....ama bende bitmek bilmeyen bir mantar illeti var dönem dönem geçior
ama sonra yine hortluyor şu iki günlük mantar hapından almıştım onu içtim dün...krem süreceğim
adettim bittikten sonrada doktora gideyim yaa olmuyor böyle ne bu bölee kaşın kaşınnn offfffffffff yaa

Oh ellerine sağlık canım evini temizlemişsin ne güzel a.s.

Allah canını almasın kız regliyim anam yoksa fırsatları değerlendirirdim kaydirigubbakcemile3

Halit kardeşi ile çalışıyorya işler az olunca o gitmiyor kardeşi hallediyor. 2 gündürde işler azmış o yüzden evde tatlım a.s.

Defdef mızırdanıyor uykusu geldi heralde uyutup geliyorum a.s.

olur banucum hatta süper olur.bide atatürk parkında alara restaurant var denize sıfır kahvaltı keyfi manzaraya karşı süper oluyor oraya gidelim.

iyi tülaycım çok şükür:)))

sibelcim sanada günaydın nasılsın tatlım yağız nasıl

Canım biraz daha iyi ama dişlerden uyku dengesi altüst oldu.

sibelcim ayva elma armut mandalin limon portakal azda ıhlamur demleyip hergün yağıza biraz içirsen direncini kuvvetlendirir.belki iyi gelir

Canım meyvelerin suyunu vereyim ama 1 yaşından önce trunçgiller vermiycektik sanki yanlışmı hatırlıyorum.Ihlamuruda çok denedim içmiyo :KK43:

Gunaydın Canlar,

Günaydın canım misafirler çok üstüste olduğunda zor oluyor bide bora hasta tabi kolay değil.Benimkide bu hastalık sonrasında uyumuyor 12 de uyuyor o durumda 9 yada 10 a kadar uyuyor yoksa hayatta 7 oldumu ayakta.

çocukları yıkayacam....

Evet birsom ya öyle gözüküyor ama çok hassas napcaz bunlarla bilmiyorum ne kadar sakınırsak o kadar hasta oluyorlar.Allah yardımcımız olsun,işlerinide kolaylamışsın ohhh ne güzel.

Canım meyvelerin suyunu vereyim ama 1 yaşından önce trunçgiller vermiycektik sanki yanlışmı hatırlıyorum.Ihlamuruda çok denedim içmiyo :KK43:

Bacım ben kaç aylardır Defne'ye hep eline portakal, mandalina falan veriyorum. Hatta doktoruna da söylemiştim. Alerji yapmadıysa sorun yok dedi. Sende bi dene derim a.s.

Ihlamura şeker atıyor musun CADIARZU Defdef cadısı da şeker olmadan içmiyor bende mecbur 50 cc'lık su biberonuna yarım şeker atıyorum a.s.

ya bende bu sitede sanırım biri yazmıştı ama kızlardan ama ben veriyorum nerdeyse kış başladığından beri kaynatıp kaynatıp doktorda sakıncası yok verebilirsin dedi.hatta sibelcim ben çok araştırdım bu turunçgil olayını doktorumuzda portakal mandalin 6.aydan sonra az ama 8.aydan sonra devamlı ver dedi. yalnız hafif pişiğe sebep olabilceği için içine az şeker at dedi asidini alsın diye.onunda sadece direk suyunu verceksem öyle yapıyorum.ama her doktor farklı diyor tabi:KK43:(

Defdef'i uyuttum, eşim cuma namazına gitti. Benimde kalkıp ütü yapmam lazım ama üşengecim fena halde. Akşama da bi arkadaşımızın doğum günü var. Evlerinde kutlıcaz. Daha kuaföre falan gidicem. Of yaaaa dün ne güzel yan gelip yatmıştık bugünde öyle olsaydı ya akannehir

X