2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burcu canım kalkar yakında merak etme .. ya dönem dönem olabilir dişlerden dolayı istemiyordur.bu arada tarifleri birara veririm burcucum sana şu an başım çok ağrıyor ve boynumda kıpırdamamakta direniyor( o

burcu canım kalkar yakında merak etme .. ya dönem dönem olabilir dişlerden dolayı istemiyordur.bu arada tarifleri birara veririm burcucum sana şu an başım çok ağrıyor ve boynumda kıpırdamamakta direniyor( o

olur cnm, kağanı takipteyim bakalım , şimdi onu uyutmaya gidicem bende

kızlar kağan uyumak istiyo, hadi öptük hepiciğinizi boshayallersmile

sehercim valla mutfağa girince bir baktım o kadar oldu tabi 2-3 tanesi ablam ve kızkardeşime ait yapımı ben hastanede olunca saolsun o yaptı herşeyi. tuzlu kurabiye,dereotlu poğaça,tuzlu muffin ,damla çikolatalı muffin,iki renkli kurabiye,patates salatası makarna salatası,kıymalı ıspanaklı börek,tahınlı kek,yalancı cezerye havuç tatlısı) renkli kakaolu toplar,yaprak sarma.

sağol burcum:)))))))))))))

seherim tülay herşeyi yapmış renkli toplar börekler makarna salatası patates salatası muffinler poaça ooo saymakla bitmezdi tatlım :))) gerçekten pek becerikli

ooo sen coşmuşsun bacım masallah valla helal sana

seherim tülay herşeyi yapmış renkli toplar börekler makarna salatası patates salatası muffinler poaça ooo saymakla bitmezdi tatlım :))) gerçekten pek becerikli

evet valla zaten hamur işi cesıtı kalmamış başka :)))

Banucum saol ya .her zaman yapmam bu kadar sadece meleĞım ıÇın):) seher evet her ÇeŞıt ten denedım ama llahtan hepsı bıttı hıÇbıŞey ÇÖpe gıtmedı en gÜzel yanıda bu:)

hepinize merhaba kızlar. bu sabah bakıcı teyzemiz geldi eve.oğlumla bikaç saat geçirdiler,oğlum uyuyunca gönderdik teyzeyi. yarın yine gelicek. hergün bikaç saat vakit geçirsinler ki alışsın kuzum. malum cuma günü bende işe başlıyorummafoldumben kuzumdan ayrılmak hiç istemiyorum. ama mecburum:çok üzgünüm: inşallah bakıcı teyzesi iyi bakar da aklım burda kalmaz:a015:

kızlar, bi de sizden bir ricam olacak. şu bebişlere verdiğiniz tarhana çorbası var ya, kırmızı olan. un tarhanası ya da domates tarhanası diyolar. işte ondan ben hiçbi yerde bulamıyorum. burdaki tarhana çorbası yoğurtlu ve döğmeli. ama ben hiç sevmiyorum,ekşimiş yoğurt gibi tadı. sözün özü, elinde olan veya bulup bana gönderebilecek olan var mı?? oğluşa çorba içirmekte zorlanıyorum. belki onu sever. şimdiden teşekkür ediyoruma.s.

şimdi geçmişe dalıyorum

Anaaammm hiç de sevmem öyle uyuşuk yavaş iş yapan insanları he. Atom karınca gibi bi yardımcın olacak ki bak gör sen yerimseniben

yağıza geçmiş olsun inşallah biranönce iyileşir yavrum

kızlar haftaya cuma günü yağmurun doğumgünü :))) bir yaş daha büyüyor kuzum

Maşallah kuzuya hayırlı olsun yeni yaşı a.s.

:))) çok mutlu olurum cnm ya, gidebilirsen ve hala indirimdeyse tam süper olur, 2 çıtçıtlı zıbın aldık değiştirip değiştirip onları giydiriyorum
opuyorumnanaktan

Tamam canım ben ilk gidişimde arayacağım seni a.s.

Sağolasın canım valla öyleyiz ya hep derdim hareketli bi bebeğim olsun diye daha karnımda başladı bu hareketliliğe kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun inciniz tatlım a.s.

Ay canım oğluşum ya inşallah en kısa sürede geçer ateşi yavrumun :çok üzgünüm:

ohh afiyet olsun :))) bende birazdan yumurta yapıcam kendime kahvaltı edemedim henüz

Sanada afiyet olsun canım a.s.

Kızlar bu arada söylemişmiydim bilemiyorum kağan yerde emeklerken kendi kendine oturmaya çalışıyo :))) ama henüz başaramadı :)))):hulya:

Oy maşallah oğluma

kızlar bide kağan çokkk iştahsızzz... yemek istemiyo, su diye gösterip bardak altından kaşıkla yemek sokuyorum ağzına ((

Diştendir tatlım a.s.

he bide söylemeden geçemicem, eşim kağana kola kutusundan bi oyuncak yaptı sürekli onunla oynuyo :))) onca oyuncak öööööyle duruyo kenarda, kağan kola kutusu peşinde :)))

Bizimkide buzdolabı poşeti, ilaç kutusu gibi şeylere takık kaydirigubbakcemile3

Maşallah canım afiyet şeker olsun a.s.

Hoşgeldin tatlım bende var ama öyle göndercek kadar çok değil. Kayınvalidem yaptı hep dağıttı. Ama dur bi eşimin teyzesine falan sorarım varsa onlarda yollarım canım a.s.

çok sağol gülşahcım evet görsen dün delirdim oğlumun dişi çıkmış diye valla...

sibelcim canım çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin yağızımın çok zor gerçekten ...
öpüyorum kuzuşumu..

evet canım sağol burcucum.

Kızlar bu arada söylemişmiydim bilemiyorum kağan yerde emeklerken kendi kendine oturmaya çalışıyo :))) ama henüz başaramadı :)))):hulya:

ohh maşallah kağanıma canım yaaa...

canım hayırlı olsun diş buğdayınız...
senin neyin var hayırdır tülaycım?

banucum merhaba canım nasılsın?
durucuk konuşuyormuş maşallahhhhhh

berkese de de de de diyor valla.sonundaaaaaaaaa

Bende evimi sildim, süpürdüm, toz aldım, lavabomu, banyomu, tuvaletimi her yeri cifledim. Sonra annecim Defdef'i uyuttu. Ben banyoları halledip, duşumu alıp çıkana kadar oda sağolsun Defdef'in ve bizim ütülerimizi halletmiş. Çıktım onları yerleştirdim. Kızımın çorbasını koydum ocağa. Tam annecim giderken uyandı kuzum. Şimdi o yerde debeleniyor. Bacaklarıma tırmanmaya çalışıyor bende size bakayım dedim a.s. Ay yorulmuşum valla. Karnımda acıktı. Bi cornflakes yerim şimdi. Havada pek güzel be. Sabah nasıl yağmur yağdı ama şimdi mis gibi güneş açtı opuyorumnanaktan

ayy ayşecim ya bakar canım inşallah ne yapalım işte birilerine güvenip bırakmak zorundayız mecburen.allaha emanet olsunlar...

çorbayı ben bilmiyorum canım inan bende hiç almadım bilseydim gönderirdim canım..:kedi:

sağol pınarcım geç oldu ama şükür çıktı sonunda.
cumartesi ters bi zamanda aradım seni sanırım canım.. bilmiyorumkismile

ceren canım saolasın. kronik migren var bende cuma şiddetli başağrısı ve kusmayla başladı cumartesi şiddeti artınca eşim ecile götürdü öğleye kadar falan yattım hastanede serum oksijen vs verdiler.bende az sonra çıkıp doktora gidciem sonuçlar çıkıcak umarım kötü bişey yoktur((

hepimiz aynıyız heralde,iyiki bu kırlentler varmışkaydirigubbakcemile3

kız bu kadar stres yapma, herkesin başına gelebilir. bi muayene, muhtemelen bi de fitil vericek, tamam:))

çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah kötü bişey çıkmaz. diş partiniz de hayırlı olsunzemuszemus

gözün aydın canım,kağanişime öpücükler:)

Kızlar bu arada hemşire kağanın boyunu yanlış ölçtü sanırım, bu çocuk bir ayda yarım cm uzamamıştır dimi ya az geldi bana...
hayır canım olabilir.her ay 3 santim uzasa sonunda bu çocuk kapıya direk olur heralde,rahat bırak kuzumualsanaalsanasmile

Ay canım çok özür dilerim ya ben seni arıcaktım unuttum :kedi:

Defne benim yatakta yatıyordu uyanıpta ağlayınca düşecek diye korkup öyle acil kapattım kusura bakma tatlım ya bilmiyorumkismile Evede yeni grmiştik orayı topla burayı hallet derken unuttum :kedi:

canım sağolasın.aslında hazırları vardır belki,ama onları vermem kuzuma. ahh işte el yapması olsa(
bu arada senin çemen aklımda hala, işe başlayınca oğluşu bakıcı teyzeye bırakıp dışarı çıkabilirim sanırım. inşallah hallederim ozaman:)

ayşecim saol canım. pınarcım aynen benim evde öyle her yer yastık bişey dolu ama nafile (

iyiyim cerencim sen nasılsın:))))

bizde iyiyiz oğluşumla bitanem....

ay çok geçmiş olsun canım ya.benim annemde de var migren oda hastaneye gider tuttumu. oksijen verirler iğne yaparlar gelir hemen geçer o zaman.aynı dediğin gibi.
hatta bugün yine oldu ama doktorumuz dediki ilaçlarını içtikten sonra bi kahve içsin dedi cafeinin ağrı kesici özelliği varmış ağrı kesicinin etkisini 2 katına çıkarıyormuş bilgin olsun canım.şimdi biraz hafiflemiş anneminki.

sağol canımmmmm

yok canım aşkolsun ne özürü. bende anladım zaten birşey olduğunu kapattığından.öylesine aramıştım zaten.
hiççççç önemli değil pınarcımmm opuyorumnanaktan

aşkolsun kızzzzzz ayşe boşver birde onun derdine düşme canım öylesine demiştim
benim için yorulma canım düşünmen yeter opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…