- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
burcu canım kalkar yakında merak etme .. ya dönem dönem olabilir dişlerden dolayı istemiyordur.bu arada tarifleri birara veririm burcucum sana şu an başım çok ağrıyor ve boynumda kıpırdamamakta direniyor( o
sehercim valla mutfağa girince bir baktım o kadar oldu tabi 2-3 tanesi ablam ve kızkardeşime ait yapımı ben hastanede olunca saolsun o yaptı herşeyi. tuzlu kurabiye,dereotlu poğaça,tuzlu muffin ,damla çikolatalı muffin,iki renkli kurabiye,patates salatası makarna salatası,kıymalı ıspanaklı börek,tahınlı kek,yalancı cezerye havuç tatlısı) renkli kakaolu toplar,yaprak sarma.
sağol burcum:)))))))))))))
seherim tülay herşeyi yapmış renkli toplar börekler makarna salatası patates salatası muffinler poaça ooo saymakla bitmezdi tatlım :))) gerçekten pek becerikli
pınar benımde guya evde yardımcım var ama kadınada brı yardımcı lazım ya :)) cok yavaş delırıyorum o iş yaparken başkasınıda bulamıyoruz suanlık ıdare edıyoruz kadın butun gun sadece evı sılıp supuruyor cocuklara yardım etmek hak getıre
ferdacım canım dogum gunun kutlu olsun canım nıce guzel yıllara tatlım
yağıza geçmiş olsun inşallah biranönce iyileşir yavrum
kızlar haftaya cuma günü yağmurun doğumgünü :))) bir yaş daha büyüyor kuzum
:))) çok mutlu olurum cnm ya, gidebilirsen ve hala indirimdeyse tam süper olur, 2 çıtçıtlı zıbın aldık değiştirip değiştirip onları giydiriyorum opuyorumnanaktan
sibelcim gecmıs olsun yağız paşanın neyı varmıs umarım ıyılesmıstıreyvahedigeldismile
tulay sanada gecmıs olsun baya yogun bı cmt yasamıssın selının diş bugdayınında guzel gecmesıne cok sevındım analı kızlı resmınıızı beklıyorum boshayallersmile
banu gozun aydın tatlım durucuk konusmaya baslamıs darısı benım durumun basınaa inşallah
burcu ve fulyanın dişleri patlamış hayırlı olsun kızlar rahatlamıstır kuzularrr
pınarcım defnoş anası gıbı aktıf olucak baksana yerınde duramıyosunuz ana kız suskun puskun olmasından ıyıdır hareketlı olması maşşalahh
ferdacım nıca yıllara canım
kusura bakmayın unuttuklarım varsa herkeze kolay gelsınnn
kızlar herkese merhaba
bir türlü giremiyorum ben bu aralar...
size müjde vereyim dedim oğluşumun dişi patlamışşşşşşşşşşşşşşşş
pazar sabahı gördüm elime sertçe değdi çok mutluyummmmmmmmmmmm
herkese kolay gelsin geçmişe bakamadım kusura bakmayın inşallah önemli birşey yoktur
öpüyorummmmmmmmm
Kızlar Günaydın,
Oğluşun ateşi var sürekli ateş düşürücüler veriyoruz.Etkisiyle birlikte düşüyor ama etkisi geçince yine ateşi çıkıyor.Boğazında hafif bir kızarıklık var ve burnu tıkalı dedi.Üst solunum yolları enfeksiyonu ama tam teşhis için çarşamba sabahını bekliycez dedi.Eğer ozamana kadar ateşi tamamen geçmezse ilaçları değişecek.Belkide 6.hastalık ama bişey söylemedi.Dün gece hiç uyumadım diyebilirim.Başında oturdum sürekli ateşini ölçtüm.İştahıda gitti hiçbişey yemek istemiyor.60 cc ancak mama içiyor.Birde nazlı kucaktan inmeyecek.Bas bas bağırıyor resmen.
Bizden böyle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..Umarım kısa zamanda düzelir oğluş.
Ferdacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu,huzurlu senelere ailenle birlikte.
Tülaycım diş buğdayını hayırlı olsun.Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.Ayrıca sanada çok geçmiş olsun neyse yardımcı olanların çokmuşta halledilmiş.
Tubacım sendende hayırlı haberler bekliyoruz.Bişeycik yoktur inşallah.
Kağanımın dişi çıkmış ve emeklemeye başlamış maşallah kuzuma.
Umarım başka unuttuklarım yoktur kusura bakmayın.
ohh afiyet olsun :))) bende birazdan yumurta yapıcam kendime kahvaltı edemedim henüz
Kızlar bu arada söylemişmiydim bilemiyorum kağan yerde emeklerken kendi kendine oturmaya çalışıyo :))) ama henüz başaramadı :)))):hulya:
kızlar bide kağan çokkk iştahsızzz... yemek istemiyo, su diye gösterip bardak altından kaşıkla yemek sokuyorum ağzına((
he bide söylemeden geçemicem, eşim kağana kola kutusundan bi oyuncak yaptı sürekli onunla oynuyo :))) onca oyuncak öööööyle duruyo kenarda, kağan kola kutusu peşinde :)))
sehercim valla mutfağa girince bir baktım o kadar oldu tabi 2-3 tanesi ablam ve kızkardeşime ait yapımı ben hastanede olunca saolsun o yaptı herşeyi. tuzlu kurabiye,dereotlu poğaça,tuzlu muffin ,damla çikolatalı muffin,iki renkli kurabiye,patates salatası makarna salatası,kıymalı ıspanaklı börek,tahınlı kek,yalancı cezerye havuç tatlısı) renkli kakaolu toplar,yaprak sarma.
hepinize merhaba kızlar. bu sabah bakıcı teyzemiz geldi eve.oğlumla bikaç saat geçirdiler,oğlum uyuyunca gönderdik teyzeyi. yarın yine gelicek. hergün bikaç saat vakit geçirsinler ki alışsın kuzum. malum cuma günü bende işe başlıyorummafoldumben kuzumdan ayrılmak hiç istemiyorum. ama mecburum:çok üzgünüm: inşallah bakıcı teyzesi iyi bakar da aklım burda kalmaz:a015:
kızlar, bi de sizden bir ricam olacak. şu bebişlere verdiğiniz tarhana çorbası var ya, kırmızı olan. un tarhanası ya da domates tarhanası diyolar. işte ondan ben hiçbi yerde bulamıyorum. burdaki tarhana çorbası yoğurtlu ve döğmeli. ama ben hiç sevmiyorum,ekşimiş yoğurt gibi tadı. sözün özü, elinde olan veya bulup bana gönderebilecek olan var mı?? oğluşa çorba içirmekte zorlanıyorum. belki onu sever. şimdiden teşekkür ediyoruma.s.
şimdi geçmişe dalıyorum
kıyamam yagızaa sayenızde öğrendım bende 6.hastalık neymıs ınernetten baktım sımdı bu annelkık ne zormus ya kuzular hasta olmasın bız 2 katı agrı cekmeye ragzıyıs demıı
once yakısıklı oğluşuna şöyylee guzel bı hedıye alıyosun unutma emı annesıııa.s.hayırlı olsun dişiniz canım insan ne mutlu oluyo demidarısı diş cıkaramayan mayıs kuzucukların başınaa
Kızlar Günaydın,
Oğluşun ateşi var sürekli ateş düşürücüler veriyoruz.Etkisiyle birlikte düşüyor ama etkisi geçince yine ateşi çıkıyor.Boğazında hafif bir kızarıklık var ve burnu tıkalı dedi.Üst solunum yolları enfeksiyonu ama tam teşhis için çarşamba sabahını bekliycez dedi.Eğer ozamana kadar ateşi tamamen geçmezse ilaçları değişecek.Belkide 6.hastalık ama bişey söylemedi.Dün gece hiç uyumadım diyebilirim.Başında oturdum sürekli ateşini ölçtüm.İştahıda gitti hiçbişey yemek istemiyor.60 cc ancak mama içiyor.Birde nazlı kucaktan inmeyecek.Bas bas bağırıyor resmen.
Bizden böyle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..Umarım kısa zamanda düzelir oğluş.
Tülaycım diş buğdayını hayırlı olsun.Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.Ayrıca sanada çok geçmiş olsun neyse yardımcı olanların çokmuşta halledilmiş.
oyyyyyyyyy oyyyy oyyyy ellerine sağlık :))) tülaycm banada gönderirmisin şu enfes tarifleri :))))) hemen yapmak istiyorum
Sağol cnmmm :))))
Ooooo hayırlı olsun cnm, kuzularımız dişlerini bir bir çıkarıyo ne güzel :)))
Cnmm çok geçmiş olsun,inş. hemencik atlatır kuzucum,meğer 6. hastalık değilse neden oluyomuş üsye:uhm:
iyiki doğdu prenses :))
ohh afiyet olsun :))) bende birazdan yumurta yapıcam kendime kahvaltı edemedim henüz
Kızlar bu arada söylemişmiydim bilemiyorum kağan yerde emeklerken kendi kendine oturmaya çalışıyo :))) ama henüz başaramadı :)))):hulya:
sağol burcum:)))))))))))))
seherim tülay herşeyi yapmış renkli toplar börekler makarna salatası patates salatası muffinler poaça ooo saymakla bitmezdi tatlım :))) gerçekten pek becerikli
hepinize merhaba kızlar. bu sabah bakıcı teyzemiz geldi eve.oğlumla bikaç saat geçirdiler,oğlum uyuyunca gönderdik teyzeyi. yarın yine gelicek. hergün bikaç saat vakit geçirsinler ki alışsın kuzum. malum cuma günü bende işe başlıyorummafoldumben kuzumdan ayrılmak hiç istemiyorum. ama mecburum:çok üzgünüm: inşallah bakıcı teyzesi iyi bakar da aklım burda kalmaz:a015:
kızlar, bi de sizden bir ricam olacak. şu bebişlere verdiğiniz tarhana çorbası var ya, kırmızı olan. un tarhanası ya da domates tarhanası diyolar. işte ondan ben hiçbi yerde bulamıyorum. burdaki tarhana çorbası yoğurtlu ve döğmeli. ama ben hiç sevmiyorum,ekşimiş yoğurt gibi tadı. sözün özü, elinde olan veya bulup bana gönderebilecek olan var mı?? oğluşa çorba içirmekte zorlanıyorum. belki onu sever. şimdiden teşekkür ediyoruma.s.
şimdi geçmişe dalıyorum
Anaaammm hiç de sevmem öyle uyuşuk yavaş iş yapan insanları he. Atom karınca gibi bi yardımcın olacak ki bak gör sen yerimseniben
Maşallah kuzuya hayırlı olsun yeni yaşı a.s.
Tamam canım ben ilk gidişimde arayacağım seni a.s.
Sağolasın canım valla öyleyiz ya hep derdim hareketli bi bebeğim olsun diye daha karnımda başladı bu hareketliliğe kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun inciniz tatlım a.s.
Ay canım oğluşum ya inşallah en kısa sürede geçer ateşi yavrumun :çok üzgünüm:
Sanada afiyet olsun canım a.s.
Oy maşallah oğluma
Diştendir tatlım a.s.
Bizimkide buzdolabı poşeti, ilaç kutusu gibi şeylere takık kaydirigubbakcemile3
Maşallah canım afiyet şeker olsun a.s.
Hoşgeldin tatlım bende var ama öyle göndercek kadar çok değil. Kayınvalidem yaptı hep dağıttı. Ama dur bi eşimin teyzesine falan sorarım varsa onlarda yollarım canım a.s.
Valla dediğin gibi kızkıza ayrı güzel oluyo canım ya. Defne'de aslında çok uslu durmuyor ama arkadaşlarım sağolsun 10'ar dakika sırayla ilgilenseler Defne bana kalmıyor :lepi:
Bizimkide bu ara biz yatmadan yatmıyor kafamçokkarıştı
Valla tatlım şu anda bizim salonun halini görsen acırsın. Her tarafta Defne bi yerlere tırmanmasın diye yastıklardan set yaptık. Etrafında dolaşsın diye küçük odamdaki deri pufu getirdim ortaya. Anam getirmez olaydım. Defne direk üzerinde. Ordan da babasıyla benim üzerime atıyor kendini. Üçümüz yerde perişan haldeyiz aynı sizin gibi kaydirigubbakcemile3
kız bu kadar stres yapma, herkesin başına gelebilir. bi muayene, muhtemelen bi de fitil vericek, tamam:))oyy günaydin kizlar a.s.
ay stresten uyuyamadim..saat 3te randevum var :S 3 e kadar vakit gecermi yaakanama kesildi ama cok yogun bi akinti var :S ya zaten regl gibide olmadi kanama..akintiyla birlikte geldi 3 gün..piff ya..hiç sevmiyorum doktora gitmeyi..neyseki dişçi degil..bide dişçi olsa kesin aglardim sinirimden..gerçi buda korkutuyor beni ne cikicak diye..
dua edin kizlar emi..hayatimda ilkkez basima geliyor böyle bişi..düzensizliğim yoktu hiç..inşaAllah sadece üzüntüye bagli bişeydir..ay bide hamile cikiyormuyum..gerci öyle bi ihtimal yok..ama olurmu olur he..ay yok olmasin ya..ben yatip uyumaya calişayim en iyisi..biraz vakit gecsin..yoksa stresten bayilip kalcam :S
hadi öptüm hepinizi en kocamanindan :) boncuklari tek tek öpüyorum :) inşaAllah iyi haberlerle gelirim :)
çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah kötü bişey çıkmaz. diş partiniz de hayırlı olsunzemuszemusgünaydın kızlar nasılsınız?????* geçimişe bakamadım çünkü okuyacak hiç halim yok.herkes iyidir umarım.bana gelince cuma günü şiddetli baş ağrısı ve kusmayla başlayan migren krizim ne yazıkki cumartesi eşimin acile kaldırıp öğleye kadar hastanede yatıp serum ve oksijen yememle son buldu. bu arad röntgen mr tahliller derken epey hastanede kaldık.ama herşeye rağmen haftalardır kızım için en ince ayrıntısına kadar düşündüğüm dişbuğdayımızı saolsun ablam ve kızkardeşimin menümdeki cumadan kalan tüm eksikleri tek tek yapmalarıyla mükemmel bier şekilde dişbuğdayımızı yaptık.herşey çok güzeldi tabi bu arada oksijen ve serum yemesem 1 gün boyu hastanede yatmam gerekebilirdi((((((( dualarım kabul oldu ve ağlayarak girdiğim hastaneden gülerek çıktım:)) ben hastaneden yeni geldiğim için röntgen ve mr yeniden çekildi resimler hepsi yarına kaldı bir aksilik olmassa yarın eklicem herşeyi.banu canım benim valla beni yalnız bırakmadığın için sana ve annene ayrıca teşekkür ederim.darısı duruma inşallah. işte kızlar benim dişbuğdayı maceram böyle şuan dua ediyorum inşallah sonuçlar kötü çıkmaz .saat 4 te doktorlar sonuçları konuşucaz (
gözün aydın canım,kağanişime öpücükler:)Günaydınlar fıstıklar,a.s.
oyy yoruldummm, kağanı kontrole götürdüm dr değişmiş , öncekii dr 8. ayın bitiminde gelin demişti, yeni gelen dr 9. ayda çağırıymuş nerdeyse muayene etmeyecekti, ateşi varmı diye sordu sadece, sonra kağan buna gülücük fln atınca bi zahmet kalktı yerindende muayene etti, çok şükür hiç bir prblemimiz yok :)))):asigim:
veeee BU SABAH İLK İNCİMİZ GELDİhihoyyythihoyyyt, sabah kahvaltı sonrası su veriyodum bi baktım batdağa çın çın bişi vuruyo :)))) elimle kntrol ettim dişşş :))) süprizzzzz
hayır canım olabilir.her ay 3 santim uzasa sonunda bu çocuk kapıya direk olur heralde,rahat bırak kuzumualsanaalsanasmileKızlar bu arada hemşire kağanın boyunu yanlış ölçtü sanırım, bu çocuk bir ayda yarım cm uzamamıştır dimi ya az geldi bana...
]Imageshack - selinim[IMG=http://img41.imageshack.us/img41/5256/selinim.jpg][/IMG][/URL]
çok ciciymiş kurabiyeniz canımkaydirigubbakcemile5
Bizde oğluşla 8 de kalktık bugün biraz sabah keyfi yaptık tekrar uyudu oğlum bende bişeyler atıştırıp size bakıyım dedim çayımı yudumlarken[..
Yağız da hastalanmış galiba merak ettim haber alan varmı?
Boranın iyi olmasına çok sevindim Gülhancım.
Gülünecek haldeyim dimi Sehercim.. :))
Tubacım korkma önemli bişey yoktur umarım..
Özlemcim kolay gelsin başarılar sanada../B]
nice mutlu yıllara canıma.s.
akannehir kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile3pınar benımde guya evde yardımcım var ama kadınada brı yardımcı lazım ya :)) cok yavaş delırıyorum o iş yaparken başkasınıda bulamıyoruz suanlık ıdare edıyoruz kadın butun gun sadece evı sılıp supuruyor cocuklara yardım etmek hak getıre
ferdacım canım dogum gunun kutlu olsun canım nıce guzel yıllara tatlım
dişiniz hayırlı olsun tatlım. kolay gelsin sanadaopuyorumnanaktankızlar herkese merhaba
bir türlü giremiyorum ben bu aralar...
size müjde vereyim dedim oğluşumun dişi patlamışşşşşşşşşşşşşşşş
pazar sabahı gördüm elime sertçe değdi çok mutluyummmmmmmmmmmm
herkese kolay gelsin geçmişe bakamadım kusura bakmayın inşallah önemli birşey yoktur
öpüyorummmmmmmmm
oyy kuzum benim,çok geçmiş olsun!! Allah yardımcınız olsun,bi an önce iyiyleşsin inşallah!Kızlar Günaydın,
Anaaammm hiç de sevmem öyle uyuşuk yavaş iş yapan insanları he. Atom karınca gibi bi yardımcın olacak ki bak gör sen yerimseniben
Hoşgeldin tatlım bende var ama öyle göndercek kadar çok değil. Kayınvalidem yaptı hep dağıttı. Ama dur bi eşimin teyzesine falan sorarım varsa onlarda yollarım canım a.s.
çok sağol canıma.s. ya sıkıntıya girme teyzelere filan sorup.
ayy ayşecim ya bakar canım inşallah ne yapalım işte birilerine güvenip bırakmak zorundayız mecburen.allaha emanet olsunlar...
çorbayı ben bilmiyorum canım inan bende hiç almadım bilseydim gönderirdim canım..:kedi:
sağol pınarcım geç oldu ama şükür çıktı sonunda.
cumartesi ters bi zamanda aradım seni sanırım canım.. bilmiyorumkismile
ayy ayşecim ya bakar canım inşallah ne yapalım işte birilerine güvenip bırakmak zorundayız mecburen.allaha emanet olsunlar...
çorbayı ben bilmiyorum canım inan bende hiç almadım bilseydim gönderirdim canım..:kedi:
sağol pınarcım geç oldu ama şükür çıktı sonunda.
cumartesi ters bi zamanda aradım seni sanırım canım.. bilmiyorumkismile
iyiyim cerencim sen nasılsın:))))
ceren canım saolasın. kronik migren var bende cuma şiddetli başağrısı ve kusmayla başladı cumartesi şiddeti artınca eşim ecile götürdü öğleye kadar falan yattım hastanede serum oksijen vs verdiler.bende az sonra çıkıp doktora gidciem sonuçlar çıkıcak umarım kötü bişey yoktur((
hepimiz aynıyız heralde,iyiki bu kırlentler varmışkaydirigubbakcemile3
kız bu kadar stres yapma, herkesin başına gelebilir. bi muayene, muhtemelen bi de fitil vericek, tamam:))
çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah kötü bişey çıkmaz. diş partiniz de hayırlı olsunzemuszemus
gözün aydın canım,kağanişime öpücükler:)
hayır canım olabilir.her ay 3 santim uzasa sonunda bu çocuk kapıya direk olur heralde,rahat bırak kuzumualsanaalsanasmile
çok ciciymiş kurabiyeniz canımkaydirigubbakcemile5
nice mutlu yıllara canıma.s.
akannehir kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile3
dişiniz hayırlı olsun tatlım. kolay gelsin sanadaopuyorumnanaktan
oyy kuzum benim,çok geçmiş olsun!! Allah yardımcınız olsun,bi an önce iyiyleşsin inşallah!
Ay canım çok özür dilerim ya ben seni arıcaktım unuttum :kedi:
Defne benim yatakta yatıyordu uyanıpta ağlayınca düşecek diye korkup öyle acil kapattım kusura bakma tatlım ya bilmiyorumkismile Evede yeni grmiştik orayı topla burayı hallet derken unuttum :kedi:
canım sağolasın.aslında hazırları vardır belki,ama onları vermem kuzuma. ahh işte el yapması olsa(
bu arada senin çemen aklımda hala, işe başlayınca oğluşu bakıcı teyzeye bırakıp dışarı çıkabilirim sanırım. inşallah hallederim ozaman:)