2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm albümler var alt rafta ki zaten açmayı beceremedi henüz, ama baya zorluyo , ben görünce çekyorum ama ne zaman mutfaga yada wc ye gitsem soluğu ya çekmecenin ya prizlerin orda alıyo
kafamçokkarıştı

kızlar mesaimin bitmesine az kaldı az önce yıllık izne ne zaman çıkmak istersin diye sordu ik bende farketmez dedim sezon kapalı olunca yıllık izinleri kullandırıyorlar birikmesin diye çıksamda kızlarımla vakit geçirsem iki hafta falan:)

Allah kabul etsin cnmopuyorumnanaktan

Slm kızlar..Sizin totikler oda turuda yapmaya başlamış maşallah.benim oğlanda pek bi uslu geldi gözüme kaydirigubbakcemile3 Ama azönce 2 defa çekmeceye elini sıkıştırdı aşkitom hiç ağlamadı şaşırdım.buara çok kaza yapıyoruzz kafamçokkarıştı

Ayşecim anladım benim sana yollayacağım kırmızı renkte çünkü içinde domates ve tatlı kırmızı biber var.Ama tadı yinede biraz mayhoştur tarhananın onunda sebebi içinde yoğurt olması.Ama benim oğlum severek yiyor umarım kuzumda yer.

iyi akşamlar herkese kızlar yiyenlerimi öpüyorum kocaman evde tüp bitti gider gitmez istemem gerekiyor
minju merhaba canım valla mayıs bebekleri çok hızlı çıktı Allah korusun yavrularımızı canım
inşallah tülayın sonuçları iyi çıkmıştır
yarın görüşmek üzere kuzularımı alayım:))

güle güle cnm .sanda iyi akşalar kavuş biran önce kuzularına a.s.

Benimki çok fena tatlım. Zaten uyanıkken bir dakika gözümden ayıramıyorum. Eğer ayırsam anında bi yerlere dalıyor kafamçokkarıştı

Sağolasın canım a.s. Bende Defne'yi bizim küvette yıkıyorum. Çünkü oturmak istemediği için onun küveti küçük geliyor artık a.s

Allah kabul etsin canım a.s.

İyi akşamlar canım hadi bakalım biran önce izne çıkda azcık vakit geçir kızlarınla a.s.

Aman çok dikkat et canım. Benim duvar ünitesinin çekmeceleri çok ağır ama Allah'tan stoplu yavaş yavaş kapanıyor. Yoksa Defne habire sıkıştırırdı kafamçokkarıştı

Bende akşam için bi yumurtalı ıspanak yapayım bari. Yıkayayım ıspanaklarımı Defdef uyurken. Gelirim yine a.s.

maşallah kuzuma:)) bir başlıyolar,pir başlıyolar bu sıpalar:)) benim kuzu 10 gün önce sürünemiyodu bile, şimdi doğru,tv sehpasına kablolaraakannehir

evet canım ondanalkisalkisalkis
Ayşecim sen bana özelden adresini yazsana.
yazıyorum tatlım,çok sağolopuyorumnanaktan

Allah kabul etsin canım a.s.
amin canım.

Bende akşam için bi yumurtalı ıspanak yapayım bari. Yıkayayım ıspanaklarımı Defdef uyurken. Gelirim yine a.s.
ohh,eline sağlıkcokacimcoook
Allah kabul etsin cnmopuyorumnanaktan
amin,inşallah canım:Saruboceq:

bende iftarımı yaptım geldim. babamız maça gitti, kuzumda bir oyuncak arabanın peşinde dere tepe geziyorkaydirigubbakcemile3
çok yorgun hissediyorum kendimi,ama canım şööyle güzel bi sakızlı muhallebi istiyocokacimcoook

kIZLARRRRRRRRRR BABASIYLA AÇIP BAKABıLDıK DEMıN DıŞLER 2 TANEYMıŞŞŞ :))))))))))))sositososito

herkese ii akşamlar çıkıyorum kızlar ben öpüldünüz...

İyi akşamlar canım a.s.

Afiyet olsun canım a.s. Bak sıpaya benimkide takılsa bi oyuncağa keşke kaydirigubbakcemile3

Kız deme şimdi sakızlı muhallebi falan cokacimcoook

kIZLARRRRRRRRRR BABASIYLA AÇIP BAKABİLDİK DEMİN DİŞLER 2 TANEYMİŞŞŞ :))))))))))))sositososito

Oy maşallah kuzuma beeee opuyorumnanaktan

slm kızlar a.s.

doktordan geldim..kist varmiş bende..o erken oldugum reglde bitane yumurtam catlamamiş..bu son gelen kanamayida o yapmiş..catlamiş hafif..o önce oldugum reglde üzüntüden olmus..ara kanama dedi..rahim agzi ve içi temizmiş cok sukur..biraz mantar varmiş onun için fitil verdi..

bide dış gebelikte olabilirmiş..bi hastasinda öyle olmus..oyuzden gebelik testi yaptirdi..bakalim 8de alip sabah doktora okucam sonucu..ona göre bi ilaç daha vericek yada vermicek..

velhasili kelam üzüntüden boyle seyler olmus..normal dedi doktor..panik yapacak bişi yok dedi..

annemler bende..oyuzden fazla duramicam..öptüm hepinizi kocaman :) dualariniz ve güzel dilekleriniz için cok cok teşekkürler a.s.

öptüm hepinizi kocamannnn :)

Bende yemeğimi yaptım eşimle kayınbiraderim geldiler yedik. Kayınbiraderim ofise eşimde berbere gitti. Bizde kızımla salona geldik oynaşıyoruz. Eşim gelsin mutfağı toplayıp, Defdoş'u yıkayacağız a.s.

Canım önemli bişey çıkmamasına çok sevindim. Allah beterinden saklasın tatlım. O mantar için fitili banada verdi geçen hafta. Herşeyin sebebi üzüntü , sıkıntı tabi. Sabah yine bize bilgi ver canım merakta kalırız. Öpüyorum seni ve Serroş' opuyorumnanaktan

dıyete ara vermıştım sımdı yıne başladım off valla sıkıldım bu işten ama daha 8 kılom var valla artık gozumde buyuyor spor hıc yapamıyorum koşu bandı alıcam oda cok yer kaplıyor bırde bırsururu para cok pahalıyamal oldu bu kılolar yaw bana :)))

afıyet olsun pınarcım
tubiş ben sana dedım canım bak boşuna gıttın dr :))))
sukur canım kotu bırsey yokmuş o kısteler bende ıkı ayda bır oluyor yarınkı tahlılınde temız cıkar merak etme tatlım serroşumu kocaman öp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…