benım kıs cok uslu geldı gozume sımdı hiç öle cekmece cekmeye falan ugrasmıyo okadar hareketlı degıl
tedbırı elden bırakmayın kızlar sızınkıler cabuk hareketlenmıs agzına falan bıseyler bıulup atmasınlar yasakkelime
canım çok sağol. burda yoğrt ve döğme konuluyor,o kadar. rengi beyaz oluyor yani. ama benim üniversitede içtiğim tarhanaın rengi kırmızı idi. onu demek istiyorum. umarım anlatabildimbilmiyorumkismile
canım dediğim gibi,bunlar tek yoğurt ve döğme ile yapıyor. rengi beyaz oluyor. tadı da çok kötü:kedi:
bi iftarımı açayım gelirima.s.
güle güle cnm .sanda iyi akşalar kavuş biran önce kuzularına a.s.iyi akşamlar herkese kızlar yiyenlerimi öpüyorum kocaman evde tüp bitti gider gitmez istemem gerekiyor
minju merhaba canım valla mayıs bebekleri çok hızlı çıktı Allah korusun yavrularımızı canım
inşallah tülayın sonuçları iyi çıkmıştır
yarın görüşmek üzere kuzularımı alayım:))
benım kıs cok uslu geldı gozume sımdı hiç öle cekmece cekmeye falan ugrasmıyo okadar hareketlı degıl
tedbırı elden bırakmayın kızlar sızınkıler cabuk hareketlenmıs agzına falan bıseyler bıulup atmasınlar yasakkelime
ŞenizŞeniz
ŞenizŞeniz
ohh tertemiz olmuş eline sağlık cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kız ne bileyim en azından bi ka cm uzaması lazım mantıken, bende uzunum babasıda kocaman :)))kaydirigubbakcemile3
ekledim şekercimopuyorumnanaktan
Cnm 2-3 sefer 1er saat uyuyo...bazen sadece 1 sefer uyuduğuda oluyo yağız oğlan gibi:gitme:
hadi bekliyorum sağlıcakla git gel
afiyet olsun cnm :))) kuzuyada afiyet olsun, bu akşam bizde kağanişi yıkıcaz bakalm babası gelsin hele, ben tek yıkayamıyorum atıyo kendini küvetten dışarı(( her yerim su oluyo
kızzzzz yapma böyleeeee... az kaldı bak kavuşucan oğluşuna :)
:))) hemen taktiğini uyguluyorum :))) ama defdef işi ilerletmiş maş. bulaşık makinesi fln :))) biz henüz sadece salonda dolanıyoruz :))))kaydirigubbakcemile3
inş. uyur biraz sende rahat edersin
canım çok sağol. burda yoğrt ve döğme konuluyor,o kadar. rengi beyaz oluyor yani. ama benim üniversitede içtiğim tarhanaın rengi kırmızı idi. onu demek istiyorum. umarım anlatabildimbilmiyorumkismile
canım dediğim gibi,bunlar tek yoğurt ve döğme ile yapıyor. rengi beyaz oluyor. tadı da çok kötü:kedi:
bi iftarımı açayım gelirima.s.
kızlar mesaimin bitmesine az kaldı az önce yıllık izne ne zaman çıkmak istersin diye sordu ik bende farketmez dedim sezon kapalı olunca yıllık izinleri kullandırıyorlar birikmesin diye çıksamda kızlarımla vakit geçirsem iki hafta falan:)
Slm kızlar..Sizin totikler oda turuda yapmaya başlamış maşallah.benim oğlanda pek bi uslu geldi gözüme kaydirigubbakcemile3 Ama azönce 2 defa çekmeceye elini sıkıştırdı aşkitom hiç ağlamadı şaşırdım.buara çok kaza yapıyoruzz kafamçokkarıştı
maşallah kuzuma:)) bir başlıyolar,pir başlıyolar bu sıpalar:)) benim kuzu 10 gün önce sürünemiyodu bile, şimdi doğru,tv sehpasına kablolaraakannehirSlm kızlar..Sizin totikler oda turuda yapmaya başlamış maşallah.benim oğlanda pek bi uslu geldi gözüme kaydirigubbakcemile3 Ama azönce 2 defa çekmeceye elini sıkıştırdı aşkitom hiç ağlamadı şaşırdım.buara çok kaza yapıyoruzz kafamçokkarıştı
evet canım ondanalkisalkisalkisAyşecim anladım benim sana yollayacağım kırmızı renkte çünkü içinde domates ve tatlı kırmızı biber var.Ama tadı yinede biraz mayhoştur tarhananın onunda sebebi içinde yoğurt olması.Ama benim oğlum severek yiyor umarım kuzumda yer.
yazıyorum tatlım,çok sağolopuyorumnanaktanAyşecim sen bana özelden adresini yazsana.
amin canım.Allah kabul etsin canım a.s.
ohh,eline sağlıkcokacimcoookBende akşam için bi yumurtalı ıspanak yapayım bari. Yıkayayım ıspanaklarımı Defdef uyurken. Gelirim yine a.s.
amin,inşallah canım:Saruboceq:Allah kabul etsin cnmopuyorumnanaktan
herkese ii akşamlar çıkıyorum kızlar ben öpüldünüz...
bende iftarımı yaptım geldim. babamız maça gitti, kuzumda bir oyuncak arabanın peşinde dere tepe geziyorkaydirigubbakcemile3
çok yorgun hissediyorum kendimi,ama canım şööyle güzel bi sakızlı muhallebi istiyocokacimcoook
kIZLARRRRRRRRRR BABASIYLA AÇIP BAKABİLDİK DEMİN DİŞLER 2 TANEYMİŞŞŞ :))))))))))))sositososito
slm kızlar a.s.
doktordan geldim..kist varmiş bende..o erken oldugum reglde bitane yumurtam catlamamiş..bu son gelen kanamayida o yapmiş..catlamiş hafif..o önce oldugum reglde üzüntüden olmus..ara kanama dedi..rahim agzi ve içi temizmiş cok sukur..biraz mantar varmiş onun için fitil verdi..
bide dış gebelikte olabilirmiş..bi hastasinda öyle olmus..oyuzden gebelik testi yaptirdi..bakalim 8de alip sabah doktora okucam sonucu..ona göre bi ilaç daha vericek yada vermicek..
velhasili kelam üzüntüden boyle seyler olmus..normal dedi doktor..panik yapacak bişi yok dedi..
annemler bende..oyuzden fazla duramicam..öptüm hepinizi kocaman :) dualariniz ve güzel dilekleriniz için cok cok teşekkürler a.s.
öptüm hepinizi kocamannnn :)